Orijinalini görmek için tıklayınız : Yavru golden sahiplendirme
2 hafta önce kızımız 9 tane yavru verdi bize 1ini zarından kurtaramadıgı için öldü diğer 8i şuan gayet sağlıklı ve tombişler 5 erkek 3 dişi yavrumuz var evde bakıyoruz sahiplendirmek için sağa sola haber verdik ancak gercekten bakabilcek birilerini arıyoruz verdiğimiz köpegi 2 ay sonra biz bakamıyoruz diye geri getiren falan olmasın diye yavruları 200tl bide bir paket mama karşılıgı vericem parayla vermemin sebebi çok masraf yapmamız annenin masraflarını karşılamasını istiyoruz yakınlarda oturan beylikdüzü ve çevresinde gelip yavruları görebilir bir kaç fotograflarınıda koyuyorum yine gözünüzde canlansın anneninde fotografını koyucam telefon numarasından ulaşabilirsiniz, 0538 832 36 82
http://hizliresimyukle.com/images/2014/06/12/Adsz39e99.png
http://hizliresimyukle.com/images/2014/06/12/1510745_493267380806394_835263049442616123_n.jpg
ceratoniaorg
12-06-2014, 20:02
sahiplendirme mi 200 tl ye satış mı önce ona karar vermek lazım.
İs biraz ticariye kaciyor bence. Ya para (200TL) istenir ya da mama.
Sen her ikisini de istemişsin..
ceratoniaorg
12-06-2014, 20:08
yok abicim para da buradan isteyemez. Özelden telden vs isteyeceğini ister ama hayvanları koruma kanunu yanılmıyorsam hayvanların ticareti kısmında "sanal ortam üzerinden hayvan satışı, pazarlaması, reklamı, kesinlikle yasaktır." şeklinde bir madde var.
PiscocuK
12-06-2014, 20:15
sahiplendirme mi 200 tl ye satış mı önce ona karar vermek lazım.
200 TL ye sahiplendirme :)
hem sahiplendireceksin hemde uzerıne paramı istiyorsun? senin amac farklı.
Bagis adi altinda rusvet gibi bisey olsa gerek :D
ceratoniaorg
12-06-2014, 20:21
hem sahiplendireceksin hemde uzerıne paramı istiyorsun? senin amac farklı.
Kızımız oğlumuz vs şeklinde hayvanlarını evlatları yerine koyan insanlar zaten bu şekilde bir davranış sergilemezler.
low&slow
12-06-2014, 20:49
dişilerden birini sahiplenebilirim yarım saate arıyacagım sizi
yahu kötü bişey dememişki adam masrafımız vs oldu kız ibi baktık(ki berkandan adım gibi emnim baktığına) giden yavruları görende aynı fikirde olucaklar.Bu kadar büyütmeyin.
çok çok sahiplenmek isteyen ücretsiz haysev vs tarzı gruplara barınaklara baksın sözleşme imzalayarak.
yahu kötü bişey dememişki adam masrafımız vs oldu kız ibi baktık(ki berkandan adım gibi emnim baktığına) giden yavruları görende aynı fikirde olucaklar.Bu kadar büyütmeyin.
çok çok sahiplenmek isteyen ücretsiz haysev vs tarzı gruplara barınaklara baksın sözleşme imzalayarak.
Berkan ve hayvan ozelliklede kopek konusunda para kazanma amaci olmak :) sitemizdeki arkadaslar sagolsunlar hemen yardirmis :) anneleri olan kopegi temde atil vaziyette buldu,cok kaliteli bi hayvan kerata.durumu uygun olmamasina ragmen evine aldi bir suru bakim ve saglik harcamasi yapti kiyamadigindan.bonus olarakta hamile cikti hayvan. Suan annenin vet masraflari ve bebeklerin masraflari berkana agir gelir, sembolik rakam istemis bence yinede. Ayrica bedavaya gelen hayvanlarin yuzde 90 sonu terkidiyardir kimse kusura bakmasin... Elini tasin altina koyu bi hayvan almak icin para vern kisi bakiyor hayvanina..
Müsait yerim yokki kardeşim çekmecedeki yazlık satışmış olmasaydı rahat rahat büyütürdük :(
gurkanerkan
13-06-2014, 01:28
Daha önce köpeği doğum yapmamış olanlar direk yargısız infaz yapmışlar. 200 lira ve bir paket mamadan kar ettiğini düşünen varsa gidip pet shoptan fiyat sorgulasınlar.
Antalya'da olsa 2 tanesi alabilirdim fakat gel git baya masraflı olacak. :(
ceratoniaorg
13-06-2014, 08:51
Berkan ve hayvan ozelliklede kopek konusunda para kazanma amaci olmak :) sitemizdeki arkadaslar sagolsunlar hemen yardirmis :) anneleri olan kopegi temde atil vaziyette buldu,cok kaliteli bi hayvan kerata.durumu uygun olmamasina ragmen evine aldi bir suru bakim ve saglik harcamasi yapti kiyamadigindan.bonus olarakta hamile cikti hayvan. Suan annenin vet masraflari ve bebeklerin masraflari berkana agir gelir, sembolik rakam istemis bence yinede. Ayrica bedavaya gelen hayvanlarin yuzde 90 sonu terkidiyardir kimse kusura bakmasin... Elini tasin altina koyu bi hayvan almak icin para vern kisi bakiyor hayvanina..
Daha önce köpeği doğum yapmamış olanlar direk yargısız infaz yapmışlar. 200 lira ve bir paket mamadan kar ettiğini düşünen varsa gidip pet shoptan fiyat sorgulasınlar.
Burada ben veya benim gibi düşünüp yorum yapanlar emin ol bedavaya sahip olmak isteyenler filan değil. Yada kar ettiğini düşünerek eleştirme değil. Hayvan sahiplendirme genel anlamda bedelsiz yapılan birşeydir. Artı olarak sosyal ortamda hayvan satışı yasak olup sahiplendirme başlığının altında bir bedel talep ediliyorsa tabi ki eleştirilir. Hakkıdır hakkı değildir kar ediyor vs gibi bir şey zaten konumuz değil.
Bazı konularda haklı olabilirsiniz ben Berkanin yigeniyim ve kopege ben bakiyorum cok istedim ve onlarda her seyi senin ustune dediler kusura bakmayin ama mama alabilmek icin ögrenci harcligimi biriktiriyorum lise ogrencisiyim sagda solda pet shoplarda 500-600 belkide daha fazlaya kopek satanlara laf yapilmiyo ben burda 200 tl yazdigimda ben suclu duruma dusuyorum, yavrulari satip parayi keyf icin yemicem kopegim icin parayi istiyorum zaten yasak bi durum varsa ortada konu kitlenebilir. Siz diyosunuz evet yavrulari ücretli sahiplendiriyorum. Golden disinda 2 tanede cane corso cinsi kopegimiz var bunlara yemek yetiştirmek ne kadar zor biliyomusunuz? Mamalari bittiginde 10 tane ekmek yiyolar gunde hesaplarsaniz ev kirasi parasi harciyoruz her ay
Köpekler safkanmıdır anne babasının resmi varmıdır :)
dachosen
13-06-2014, 10:53
Kardeşim haklısın güzel konuşuyorsunda kimse sana 2 cane corso 3 ayı 5 kaplan besle demedi ki? Tamam harcaması çok olur biliyorum benim köpeğim günde 2 tencere makarna yiyor mamanın yanında aylık gideri en aşşağı 500 lira vitaminiyle cart curt ama yapacak bir şey yok. Bundan yakınacaksan bakmayacaksın.. köpekleri para karşılığı vermenin sebebi bu olmamalı.
köpeğin doğum yapması çok zor iş bakım/ilgi gerektiren bi iş ve masraflı olabilir, ayrıca beleşten alıp 2 gün sonra oyuncak gibi iade eden veya sokağa bırakan insanların önüne geçmek için para istemek mantıklı
bebişlere maşallah güzel evleri aileleri olsun inşallah
herkes sosyalci olmuş vay be gereksiz konusmayın bn bkıcam hastalıgı saglıgı sen gelcn alcan gitcn vay bee:hahaha: komik olmayın herkes işine bksın dgdugumdan beri evde kopegim var ve baktım evlat olup olmadıgı ben bilirim bos konusmayın:heyoo:
Kızımız oğlumuz vs şeklinde hayvanlarını evlatları yerine koyan insanlar zaten bu şekilde bir davranış sergilemezler.
cok konusma:icon_tup:
morukçum numaranı pm atsana bana
Kutluhan
13-06-2014, 16:56
Sembolik bir fiyat koymuş arkadas bencede çok mantıklı bir yol seçmiş, burda 100-200 dırdırını yapanlara bu genç arkadaşımız silah zoruyla köpeklerini size satmak falan mı istedi biz mi yanlış okuyoruz yorumları, çocuk 500-1000-2000-3000 masraf yapmış halada yapıyor sokağa atmaktansa haftalık 50-100 neyse harcıyor hayvanlara, bir zahmet sende köpek almaya niyetin varsa 100-200 verde bu genç arkadaşımızda rahat rahat hayvanlarına bakmasına yardımcı olu vermiş ol...... sözüm o sürekli tartışma ortamı yaratmaya çalışanlara. Yavrulara maşallah sağlıklı ve sıcak yuvaları olur inşallah.
Sembolik bir fiyat koymuş arkadas bencede çok mantıklı bir yol seçmiş, burda 100-200 dırdırını yapanlara bu genç arkadaşımız silah zoruyla köpeklerini size satmak falan mı istedi biz mi yanlış okuyoruz yorumları, çocuk 500-1000-2000-3000 masraf yapmış halada yapıyor sokağa atmaktansa haftalık 50-100 neyse harcıyor hayvanlara, bir zahmet sende köpek almaya niyetin varsa 100-200 verde bu genç arkadaşımızda rahat rahat hayvanlarına bakmasına yardımcı olu vermiş ol...... sözüm o sürekli tartışma ortamı yaratmaya çalışanlara. Yavrulara maşallah sağlıklı ve sıcak yuvaları olur inşallah.
Sanki zorla satiyorum abi cıkıp bana dese 200 tl veremem kardesim mamani alirim bakicak yerim var bilgiliyim dese 200 tlnin pesine kosmam zaten bu zamana kadar kopeklerime yavrularindan gelen parayla bakmadim sadece biraz daha iyi bi ortam saglarim daha iyi mamalar yediririm kopegime bi sure bana sikinti cikarmasin diye 200 tl gibi bi miktar istedim bende biliyorum gidip 500-600 tlye satmayi alicak adamda cok ama ben yavrularin daha iyi bir yuvaya gitmesini istiyorum abarti fiyatlarda yazmiyorum buraya neden bu kadar tepki gosteriliyo?
ceratoniaorg
13-06-2014, 20:50
herkes sosyalci olmuş vay be gereksiz konusmayın bn bkıcam hastalıgı saglıgı sen gelcn alcan gitcn vay bee:hahaha: komik olmayın herkes işine bksın dgdugumdan beri evde kopegim var ve baktım evlat olup olmadıgı ben bilirim bos konusmayın:heyoo:
cok konusma:icon_tup:
Parasız ver beleş ver emeğini sil geç diyen olmadı senin gibi bir çok kişi hayvan sever ve hayvanlar satılmaz sahiplendirilir şeklinde bir laf söylenmiyor umarım iyi yuvalar bulunur sağlıklı yaşarlar. Sadece başlıkla içerik tezat;)
Edebiyat hocasımı oldunuz başıma başlık konu giriş gelişme başka bir istegin varmı DUnden beri okyurum yazamadım ayıp be siz 100 tl bir gecede cafede yerken biz sokaktaki hayvanı tedavi ettirdik bana bu konuda kimse konuşmasın benim ne kadar köpek konusunda hassas oldugumu cümle alem bilir ki bnde bu siteden köpek aldım 5 sene oldu hala bakıyorum öle kolay degil utanmaıyorsunuz adamsınız 200 tl için 200 karakter yazdınız utanmazlar . Sosyal msj mnyakları hayvn bkmk nedir bilmeyen egoistler siz 1000tl de vrrseniz tırnagını kesip vermem yazık surda party var organizasyon var sıçmaya 200 tl verirsiniz utanmadınız kaç gündür yazmaktan yorum yapacak arasın bni birde bna yapsin da 2 kelimeyle insanlıgından uyandirim
kickbuttowski
14-06-2014, 09:26
Arkadaşım neden bu kadar gerginsin?
Belli ki bi yanlış anlaşılma olmuş. Forumda tek hayvan sever sen değilsin. Burda kedisi köpeği için ev, semt hatta şehir değiştiren insanlar var.
Millete "çok konuşma", "adam mısınız", "bilmem ne oldunuz başıma" "utanmıyor musunuz" diye yardiriyorsun ne gerek var?
Sizin sosyaline ne gerek varsa bnim gerginliğimede o gerek var yazmayın almıcak bkmıcak etmicek yazmasın arkadaşım sosyalinide kendine sakla kardeşim
güncel yavrulardan 5 i duruyor