PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kullanıcı Yorumu Lazım: Samsung Galaxy S3 ve S3 Mini

KA®ANLIK
13-06-2014, 09:53
Arkadaşlar;

Şirket içinde çalışanlara verilmek üzere mail okuma cevaplama için ve turizm sektöründe spesifik uygulamalar kullanmak üzere (havaalanı vb uygulamalar) bir telefon almam gerekiyor.

Cihazları Turkcell den anlaşma karşılığı alacağım;

Alacağım adet sayısı fazla olması gerektiğinden Apple alamıyorum. 32 adet cihaz alacağım. Bütçe Samsung Galaxy S3 mini ve S3 e olanak sağlıyor.

Merak ettiğim nokta şu işin özeti;
S3 mini, ve S3 2 sene boyunca kullanıcıları taşıyabilir mi. Sorunlu bir telefon mudur. Sağlam mıdır ? 2 sene boyunca olabildiğince az sorunla beni götürmesi lazım cihazın.

teşekkürler...

i-vtec07
13-06-2014, 09:55
ben 7-8 aydır s3 kullanıyorum şuana kadar hiç bi sorun çıkarmadı. :)

HaKo
13-06-2014, 09:56
bence HTC falan bakın daha uygun fiyatları diye biliyorum hemde daha sağlam s3e göre kasası.

SerkanKurt
13-06-2014, 09:57
s3 mini kesinlikle almayın derim. Windows phone alma olanağınız var ise windows phone alın stabilite olarak fiyatına göre çok iyi ürünleri var.

LnchCntrl
13-06-2014, 10:04
1 senedir kullanıyorum, 3 kere ekran kırdım, genel anlamda bi yavaşlık var, ben Samsung'un arayüzünü sevmesem kullanmam şahsen. Ama s3 mü s3 mini mi derseniz kesinlikle s3 :icon_tup:

KA®ANLIK
13-06-2014, 10:04
arkadaşlar 1000TL civarında cihaz önerisi de alabilirim

Kasa sağlamlığı ve KASILMA KİTLENME gibi olumsuzlukların olmaması en önemli etkendir...

buna istinaden tavsiye de alabilirim.

teşekkürler,

i-vtec07
13-06-2014, 10:07
abi kasa sağlamlığı diyince bana sony ler çok sağlam gibi geliyo onlarıda incele derim :)

kasa sağlamlığı arıyosan s3, s3 mini yi direk ele bence.

SGTI
13-06-2014, 10:08
ilk çıktığı günden beri s3 kullanıyorum.Arkada bilmemkaç tane oyun açıkken bile ekrandaki oyun kasılmadan oynanıyor mesela.Mail kullanması kurmasıda kolay.Fakat ekranı hasas 2 kere kırdım 800 liraya yakın masraf açtı.Düşürmemek gerek kısaca.

Berkan
13-06-2014, 10:12
s3 orjinal romla kitlenir deli eder herkesede romlayıp vermek falan olmaz ugraştırır .

s4 mini dedigniz fiyat aralıgında olması lazım 800-1000 onda sorun yaşamassızn

KA®ANLIK
13-06-2014, 10:17
s3 orjinal romla kitlenir deli eder herkesede romlayıp vermek falan olmaz ugraştırır .

s4 mini dedigniz fiyat aralıgında olması lazım 800-1000 onda sorun yaşamassızn

S4 mini kasa olarak ne durumdadır ?
sağlammıdır ?

Batuhan Gül
13-06-2014, 10:18
6aydir s3kullaniyorum. Oyunlarda vs kasma yok ancak oyundan cikinca telefon uygulamalarinda (rehber kamera galeri) felaket sekilde kasma oluyor. Sonradan bu oyunlari sildim ancak kasma kilitlenme gecmedi. Simdiki aklim olsa iphone tayfasina gecerdim

CTG
13-06-2014, 10:19
S3 kız arkadaşımda var çok ağır bi telefon kasılma problemi ciddi var

S4 mini annemde var o güzel

AşkınS.
13-06-2014, 10:19
merhaba. ben 1 yıl kadar önce almıştım s3ü..fakat 1 hafta geçtikten sonra telefonda mor ekran çıkmaya başladı ve donuyodu..aldığım yere götürdüm garantiye yollıcaz dediler bende tamam dedim.25 gün kadar sonra ürün geri geldi yazılımsal sorun dediler. tamam dedim öyledir..kullanmaya devam ettim bu sefer 1 ay sonra aynı sorunları yapmaya başladı,aşırı ısınma ve şarj olmama sorunu da çıktı meydana :) şarj aletimi değiştirdim düzeldi fakat garantiden istemeyin telefonla birlikte şarj aletini garantiye gönderiyorlar bende istemedim bunu..Telefonu düşen çok kişi kırıldığını söylüyor ama defalarca düşürdüm hiçbişey olmadı :D yani öyle bildiğimiz düşmeler değil ekran üstüne düşmeler.ama yok maşallah çizik bile yok :) donma aşırı müzik dinlerken bile şarkı donuyor o derece sıkıntı var,oyun oynamayı saymıyorum zaten oynayamıyorum :D
Teknoloji şans işidir,aldığınız cihazlardan belki 1 tanesi sağlam çıkacak belkide 1 tanesi sorunlu..hiç belli olmaz :) ama s3ten çok çektim.htc'lerin şarjı çok gidiyor diye biliyorum abimde eski bi modeli olmasına ragmen(küçük dokunmatik) 3 gün falan gittiği oluyor sürekli konuşma yapmasına rağmen :) ama yazılar zor okunuyor size gelmez :)

ferroo
13-06-2014, 10:21
bende kız arkadasımda s3mını kullanıyoruz 1.5 senedır.batarya sorunu harıcınde hıcbır sorunla karsılasmadık...s3 lerin geneli sıkıntılı diye bılıyorum bence o kadar adetli alıncaksa s3 mini olmalı...batarya cabuk bıtmesı harıcınde hıcbır sıkıntısı yok telefonun...

Mivec_4G63
13-06-2014, 10:22
s3 mini 10 saat şarjda unuttuk batarya şişme problemi oldu sürekli res atıyor telefon, htc var bende 3 senedir tık demedi.

LnchCntrl
13-06-2014, 10:25
Öneri olarak bütçeyi biraz aşıyor ama xperıa z düşünülebilir.

MTK
13-06-2014, 10:25
1 seneden beri s3 mini kullanıyorum boyutu ideal kullanımı rahat falan ama bence alınmaz ,cok cabuk pil arızası veriyor ,1 sene dolmadan pilini değiştirdim birde bazen donma yapıyor , son günlerde ısınmaya başladı varsa ona alternatıf olarak general mobıle dıscovery olabılır .

KA®ANLIK
13-06-2014, 10:26
S3 ten kesinlikle vazgeçiyoruz o zaman.

şarjda önemli bir kıstas tabi belirtmeyi unuttum..

S4 Mini Performans olarak daha iyi anlaşılan. Pil Ömrü olarak nasıldır S4 Mini ler...

HTC lerin mail programlarına uyumluluğu hakkında bilgisi olan var mı HTC ler de Android mi kullanıyor ?
Hangi modelini tavsiye edersiniz ?

hoş HTC yi turkcell veriyor mu onu bilmiyorum ama :S

tool
13-06-2014, 10:27
o telefonlarin hicbiri 2sene guncelleme almaz;
kasa saglamligi diye bisey olamaz, spigen kilif alip koruma arttirilabilir

Berkan
13-06-2014, 10:27
S4 mini kasa olarak ne durumdadır ?
sağlammıdır ?

klasik samsung ben cok begeniyorum ne ufak ne büyük ip5 kadar. s4 mini arkadasım aldı kurcalıyorm fırsat buldukca(mavi rengi çok hoş buarada) s3e göre yüksek mahlı pili var oyun falan oynanmadıgı sürece rahat gider mesai saatleri içinde. okadar çıt kırıldım ay patladım bir telefon değil samsunglar.

ayrıca 1.5 seneden fazladır s3 kullanıyorum son 7-8 aydır romdan dolayı 1 kere kitlenmemiştir(tabi sirkette bunlarla ugrasılmaz)

kırılma sanşda biraz koca ekranlı telefonlar. kac kere düstügnü ben sayamadım ama hala saglam + olarak usturuplu güzel bir kap alınırsa hiç bişey olmaz (mesela bu siteden almıştım nicki unuttum ama engin di adı spiegen kaplardan )

omerta.
13-06-2014, 10:29
Bence o fiyat aralıklarında S4mini işinizi daha iyi görecektir. Hem performans hemde görsellik ve kullanım olarak daha iyi bence.

Bizim şirkette Bilgi İşlem bölümünde kullananlar var ve hertürlü işlerini yapıyorlar s4 mini ile

İzzet Göçmen
1 Sene kadar s3 mini kullandım artık bezdirmişti beni herkezin elinde olması cin mallarının bile s3 mini kasasında olması,Ekranının kücük gelmesi onun haricinde bi sıkıntım olmadı 3 ay öncede sattım gitti.

Dodoo
Zopo 998

Bir araştirin derim, Tr ye gelisi cok sikinti oldu ama ozellik olarak s3 ten baya iyidir..

S3 çok eskidi artik.

1050 liraya paralel ithalat g2 alinabilir turkcell den alma sarti yoksa.

Kahn23
13-06-2014, 10:31
Muhtemelen size RAM'i yüksek bi tel lazım. s3'ler 1 s4 mini 1.5RAM

İzzet Göçmen
13-06-2014, 10:35
Zopo 998

Bir araştirin derim, Tr ye gelisi cok sikinti oldu ama ozellik olarak s3 ten baya iyidir..

S3 çok eskidi artik.

Katılıyorum Zopo sitesine girip ordan siparis verilebilir özellikleride baya iyi

KA®ANLIK
13-06-2014, 10:55
arkadaşlar SADECE TURKCELL tedarikli cihaz almak durumundayım.

kontrata istinaden turkcell kampanya olarak verecek cihazları.
ben satınalma yapmayacağım.

teşekkürler,

tool
13-06-2014, 10:58
Zopo 998

S3 çok eskidi artik.

nerde var bin liraya g2?

KA®ANLIK
13-06-2014, 11:02
Karar

S4 / S4 Mini den yana olacak gibi...

S4 ve S4 Mini lerin pil ömürleri nasıl arkadaşlar...

S.Özeren
13-06-2014, 11:05
1.5 yıldır samsung s3 kullanıyorum yeni telefon almaya fırsatım olunca s3 çöpe atıcam o derece.

Kadett_gsi
13-06-2014, 11:52
ben s4 mini diyorum , bana da bi tane aypon 5s pleaseeee :)

douu
13-06-2014, 12:32
hiç birini almam ben olsam. tek bakacağım telefon general mobile discovery olurdu bu rakam aralığına. samsung şarjı başa bela. s3 mini iphone gibi aşağı yukarı çok şarj gidiyor. discovery her anlamda harika bir telefon.

Met
13-06-2014, 12:35
HTC daha sağlamdır.

Ve mini leri hiç düşünmeyin derim.

Kahn23
13-06-2014, 12:35
arkadaşlar SADECE TURKCELL tedarikli cihaz almak durumundayım.

kontrata istinaden turkcell kampanya olarak verecek cihazları.
ben satınalma yapmayacağım.

teşekkürler,

Sen bence bunu editle ilk sayfaya koy :D

sirhot
13-06-2014, 12:45
yaklaşık 2 senedir s3 mini kullanıyorum. çok düşürdüm hiç ekranı kırmadım. ve sadece 1 kez batarya değiştirdim. 1 gün gidiyor kesinlikle. Ben kullanıcıya göre değiştiğini düşünüyorum. herkes sorun yaşamıcak diye bişeyde yok ama s3 mini önerimdir.

hkndmr07
13-06-2014, 12:48
bütçeyi biraz arttırıp htc one mini almak en mantıklısı olucaktır.Htc one kullanıyorum 7 aydır en az 50 kere düşürdüm ekranı hala sapasağlam ve aliminyum kasa samsunglar çok zayıf bu konuda en az 5 6 arkadaşımın ekranı çatladı samsung da

blow07
13-06-2014, 12:55
1.5 sene sıfır almış olduğum s3 1. seneden sonra aşırı kasılma , aşırı ısınma gibi sorunlardan dolayı iyice sıkılmıştım. Ekranı da kırılınca mecburen ( aslında isteyerek ) sattım.

kısacası uzun kullanımda rahatsız edebilecek bir telefon.

EserBodrum
13-06-2014, 13:06
İki senedir S3 kullanıyorum acayip şekilde kasıyor. Birdaha Samsung almayacağım imkanınız varsa iPhone alın.

blow07
13-06-2014, 13:56
İki senedir S3 kullanıyorum acayip şekilde kasıyor. Birdaha Samsung almayacağım imkanınız varsa iPhone alın.

S5 tahmin ettiğimden hızlı 2 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar hiç bir problem ile karşılaşmadım.

abdullahduymaz
13-06-2014, 14:19
cıktıgı hafta almıştım s3 ü şu ana kadar kullandım her şekilde sorun oldu bende sağolsun,sarj cihazı,kasılması,donması,kendi kendine gidip gelmesi falan tam bir sıkıntı kesinlikle almayın.
kız arkadaşıma 1 yıl once s3 mini almıştık hala kullanıyor telefonu temel ihtiyaclar için kullanmasına ragmen o da deli gibi kasıyor donuyor pil sıkıntısı var.. ikisinide eleyin yanından bile geçmeyin.. s4 mini su an stabil calışıyor ama 1 sene sonra ne olucagı onunda belli değil umarım s3-s3 mini gibi olmaz onunda sonu..

tylan
13-06-2014, 14:31
1 seneye geçik s3 kullanıyorum şükür bı sıkıntı yasamadım kaç defa yere dusurdum telefonu ekranı sapasağlam sadece sarjı cok cabuk gıdıyor

Berkan
13-06-2014, 14:31
cıktıgı hafta almıştım s3 ü şu ana kadar kullandım her şekilde sorun oldu bende sağolsun,sarj cihazı,kasılması,donması,kendi kendine gidip gelmesi falan tam bir sıkıntı kesinlikle almayın.
kız arkadaşıma 1 yıl once s3 mini almıştık hala kullanıyor telefonu temel ihtiyaclar için kullanmasına ragmen o da deli gibi kasıyor donuyor pil sıkıntısı var.. ikisinide eleyin yanından bile geçmeyin.. s4 mini su an stabil calışıyor ama 1 sene sonra ne olucagı onunda belli değil umarım s3-s3 mini gibi olmaz onunda sonu..

becerebilirim dersen rom yükle özellikle slim rom. oyun vs harici normal instagram falan bakınarak gece 2 3 de %90 olan sarjım anca 6 gibi %25 lere geliyor 3g den edge inersem cok daha uzun gider ve gram takılmaz arkada trilyon tane oyun acsanda

EserBodrum
13-06-2014, 14:57
S5 tahmin ettiğimden hızlı 2 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar hiç bir problem ile karşılaşmadım.

S5 hızlıdır doğrudur incelemedim ama iki sene sonra ne olacağı belli değil. Örneğin iPhone 4 kullanan tanıdıklarım var hiç bir şekilde kasma olmuyor gayet stabil çalışıyor.

abdullahduymaz
13-06-2014, 15:35
becerebilirim dersen rom yükle özellikle slim rom. oyun vs harici normal instagram falan bakınarak gece 2 3 de %90 olan sarjım anca 6 gibi %25 lere geliyor 3g den edge inersem cok daha uzun gider ve gram takılmaz arkada trilyon tane oyun acsanda

rom u herkes soyluyor ama ben yapmaya korkuyorum işin acıkcası,detaylı bir anlatımı falan varsa okuyup yapmaya calışırım ama telefonun elimizde patlama riskide var sanırım :D

Berkan
13-06-2014, 15:51
rom u herkes soyluyor ama ben yapmaya korkuyorum işin acıkcası,detaylı bir anlatımı falan varsa okuyup yapmaya calışırım ama telefonun elimizde patlama riskide var sanırım :D

patlama riski yok olsa kesin ben patlardım neler denedim telefonda benimki patlamadıysa kimse patlamaz :D

ayrıca orjinale donmen 5 bilemedin 10 dkcık :)

tüm gerekenler burda nasıl yapılacagını detaylıca anlatıyor zaten linklerde

Samsung Galaxy S3 I9300 I9305 (http://yesilcin.com/index.php/board,792.0.html)

bölümleri gorucen kastım custom romlar ozelliklede "slim rom" acaip stabil. yılbasından önce yüklemiştim enson 6-7 aydır bikere ne takıldı ne dondu arkada oyunu acık bıraksan bile sıkıntı yok (ondan oncede vardıda 4.4kit kat sevdasına degistirdim pişman oldum :D )

orjinal yazılımlarda kitlenme takılma yine yapıyor

olmadı youtube dan aratıp izleyebilirsin

Chatin
14-06-2014, 01:04
Engin hepsini salla sizin dermanınız LG G2 dir. Hem pil hem sağlamlık hem de bütün yönlerden alayını döver. Eğer Trcell veriyorsa S4 den daha iyidir. Bunun yanında iPhone 4s alabiliyorsanız pil dışında o da olabilir. Yani Trecell in onu verebileceğini düşünüyorum kontrat ile.