Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Ef civic fren sisteminin degistirilmesi hk.

ChtArdARSL
13-06-2014, 16:09
Merhaba,

90'model civic ef standart aracim var.Lastiklerim,balatalarim,disklerim ve hidrolik yagim 15000 civarinda. Aracimin fren performansinda memnun degilim hem eski olusindan hem abs olmayisinda hemde arkalar kampana oldugu icin guven vermiyor.Aracada k20 swap yapacagim icin bana hic yetmeyecek,suan diger aracim olan 190e yi turboya cevirdigim icin ilerleyen zamanda bu fren olayini faliyete gecirmek istiyorumki sart.
Takip ettigim kadari ile genelikle civic si,integra,civic vti sistemlerini araclarina gecirenler var.
Bu sistemlerle birlikte abs yide entegre edebiliiyormuyuz?
Tavsiye edeceginiz onericeginiz toplama sistemler varmi?
Arac ustunde ne gibi degisiikler yapmam gerekir?
Bu islemi bir an once parcalari toplayip aktif hala getirmek istiyorum,jant sorunum var max 15" sigacak boyuttaki kaliperler olmasi gerekliki daha fazla buyuk jant hem yurur hem kaporta hemde gorsellik icin hos olmiycak dusucesindeyim.

Birde kafamdaki ay soru isaretide su rallide,otomotorsporlarinda veya proje araclarinda gordugum abs iptal edilip capraz fren sisteminin pozitif ve negatif yonleri ile abs arasindaki farklari??

timucintt
14-06-2014, 10:53
uzun uzun yazdırma bana ara zaten ayrıntıları bu işin bende.. ama en uygun fiyatlı fren çözümü komple integra freni yapman... abs olayınıda unut.... ancak k20 swap yaparsan TC + ABS uygularız onuda ben yaparım ama sana ağır maliyeti olur dmeiş olayım :D

Agah
14-06-2014, 13:16
takipteyim. ben de ef civic e vti yürüyen porya disk misk takıcam, plug play mı olcak bu iş yoksa işlem gerekicekmi ? abs sistemini entegre edebilirmiyim aynı şekilde

burak16
14-06-2014, 17:53
Takipteyim bendede fren problemi var hepsini yenilrdim ama yetmiyo

ChtArdARSL
16-06-2014, 05:48
takipteyim. ben de ef civic e vti yürüyen porya disk misk takıcam, plug play mı olcak bu iş yoksa işlem gerekicekmi ? abs sistemini entegre edebilirmiyim aynı şekilde

Vti ile integra disk caplari pistonlari ayni diye biliyorum fakat westing hause ve abs olayia ilgili bilgim yok

uzun uzun yazdırma bana ara zaten ayrıntıları bu işin bende.. ama en uygun fiyatlı fren çözümü komple integra freni yapman... abs olayınıda unut.... ancak k20 swap yaparsan TC + ABS uygularız onuda ben yaparım ama sana ağır maliyeti olur dmeiş olayım :D

Telde konustuk ztn fakat integrada suan bundan iyi olucak gibi motor konuldugu znmki performansi nasil olur bilemedim. Diger olay nasil olcakmis prof 😎 anlat hele ilgimi cekti 😃

Guncelll yokmu yardimci olucak.. Shumi abi nerelerdesin. 😌