Orijinalini görmek için tıklayınız : lanet olasi sokak yariscilari!!!!
Izmir cuma aksamlarinin klasigi oldu artik aosb toplantilari.arkadaslarla sohbet muhabbet ciktim cevre yolundan eve donuyorum ikea kavsaginda biri gri hb civic digeri beyaz sedan eg kasa civic sag seritten sola tahmini 2. Vites 60 70 civari atladilar sellektor sellektor adamin umrumda degil hala roll pesinde.neyse zar zr durdum arkamdaki zaten Allaha emanet patlicak bana.sonra basladi bunlar gazlamaya bende arkadan sagindan gecicem tav oldum.Birde 200lu hizlara yaklasik ustume kirdi arabayi bariyerlere paket oluyorduk.gece gece butun sinirimi hoplattilar.bu arkadaslar burdaysa eger Allah rizasi icin onunuze gelen her yerde roll yapmak icin milletin canina kast etmeyin.sizin egonuz tavan yapicak diye ben stres yasamak zorunda degilim..Cuma aksamlari saat 10 sonrasi cevre yolunu kullanicak izmirli arkadaslarda tetikte olsunlar ne zaman nerden cikicaklari belli olmuyor..
Duyarlı olmak önemli ölümüne birşeyleri yapmanın peşinde olmanın anlamı yok sonucda musait oldukca gazlanılmalı oysa izmirde yaşadım şöfördüm askeriyede cesme yolu daha musaittir herzaman
Sasaliya dogru otoban var bombos 4 serit orasi musaitken sehrin gobeginde akilli isi degil boyle seyler
ersandeniz
14-06-2014, 00:42
inşallah birgün size yapıştırmak üzere oldukları bariyere kimseye zarar vermeden kendileri yapışır da geberir giderler..
_driver_
14-06-2014, 00:50
şimdi ben anlamadim siz roll yaparken önde roll yapan araç önünüze mi kırdı ?
şimdi ben anlamadim siz roll yaparken önde roll yapan araç önünüze mi kırdı ?
Arkadaş rolling yapanlar yüzünden kaza yapacakmış uyuz olmuş bari geçeyim demiş üstüne kırmışlar.Bence hiç bulaşmasaydın da gitselerdi zaten 200leri gördüler diyorsun önün açılmış huzurlu devam etmeliydin.Geçmiş olsun.
overblack
14-06-2014, 01:04
ben olsam polisi arardım
Mutlu Değerli
14-06-2014, 01:15
bu toplantı işleri çıgrından çıktı hakkatende, bi gün toplu halde sasalıyı basıcak polisler yazık olucak herkese
Arkadaş rolling yapanlar yüzünden kaza yapacakmış uyuz olmuş bari geçeyim demiş üstüne kırmışlar.Bence hiç bulaşmasaydın da gitselerdi zaten 200leri gördüler diyorsun önün açılmış huzurlu devam etmeliydin.Geçmiş olsun.
:icon_tup:
Demek ki sürekli 200ün üstünde gitmek gerek :)
Plakayı alıp polise bildirseydiniz bu kadar ciddi bir şekilde üstünüze kırdıysa. Bu her zamanki makas atma işine benzemiyor.
emirarslan34
14-06-2014, 12:24
roll cü adam denemelerde ne arkasındakini rahatsız eder ne önündekini önüne baktıgından cok dikiz aynasındadır gözü. ama gercek rolling ci. size öylesi denk gelmiş genele yaylamak lazım. bu sitenın % 70 i rolling ci zaten :D
sende onlarla bir olmasaydın 120k ile gitmen gereken yolda 200 le gidip hem kendini hem başkalarını tehlikeye atmasaydın...bırakın artık bu işleri kendinde roll yapıyosun yada yapmıyosan bile roll yapanlara yazılıyosun işte..
burkaykalyon
14-06-2014, 12:27
Makas videolarına sosyal mesajlı yorum yapan ''araçları hızlı'' arkadaşları bu konuya da bekliyoruz :)
Okan.A.A
14-06-2014, 15:57
Yanlış anlamayın ama 2 ci viteste 70 le önünüze atladırlarsa , sizinde (kurallara uyduğunuzu düşünerek) 90 , 100 civarı bi hızınız olmalı. Yani zar zor durma durumu yoktur bence ortada , he atlamakta haklılarmı değiller o ayrı konu ama sizde 200e kadar takip edip üstüme kırdı diyemessiniz. Sonuçta yüksek bi hız 200 savrulmuşda olabilir cok duyarlı biri gibi görünüp 200 lü hızlarda , lanet olasıcası sokak yarışçılarına niye bulaşıyonuzki :)
engin vti
14-06-2014, 16:44
Cuma bende oradaydım insanları tehlikeye atmaları yanlış tabi
engin vti
14-06-2014, 16:49
Sende biraz bekleseydin adamlar rahat rahat kursalarmış roll için müsayit bir yer sonuçta otoban :) hemde geceymiş bide
Skyhawk34
14-06-2014, 17:07
sen yorum yapma kanka :D
engin vti
14-06-2014, 17:12
sen yorum yapma kanka :D
Neden kankam :)
sende onlarla bir olmasaydın 120k ile gitmen gereken yolda 200 le gidip hem kendini hem başkalarını tehlikeye atmasaydın...bırakın artık bu işleri kendinde roll yapıyosun yada yapmıyosan bile roll yapanlara yazılıyosun işte..
+1 :icon_tup:
madem bu kadar rahatsız oldunuz polisi arasaydınız arkadan basmak yerine.
Bazi arkadaslar polyana edasiyla yazmislarda gerekli cevaplari yazayim.ben cevre yolunda seyrediyorum sizin oralarda cevre yolu siniri nedir bilmiyorum ama bizde 120 ben 116 cruize kontrolde gidiyordum.polisi ara diyenler plaka olsaydi araclarda zaten alir bildirirdim.evet benim onlara uymamam lazimdi ama o sinir ile bende bir hata yaptim sakin olamadim
Yo! Fuckin racers man:)
Evet bilincsiz rollcu cok maalesef
Bazi arkadaslar polyana edasiyla yazmislarda gerekli cevaplari yazayim.ben cevre yolunda seyrediyorum sizin oralarda cevre yolu siniri nedir bilmiyorum ama bizde 120 ben 116 cruize kontrolde gidiyordum.polisi ara diyenler plaka olsaydi araclarda zaten alir bildirirdim.evet benim onlara uymamam lazimdi ama o sinir ile bende bir hata yaptim sakin olamadim
boşver bilader bu ülkede suçlular her zaman haklıdır allahından bulsun dicen geçicen :ofk:
Bir anlık sinir yüzünden şuan bu konuyu açamayabilirdiniz.
Bazen makasçılara tav olup bende ona aynısını yapıyorum ama Allahtan çabuk aklım başına geliyor.
Benimde ani çıkışlarım vardır. Sakin olabilen insanlara hep imrenirim.
Onların yaptığı yanlış ama yanlışa başka bir yanlışla cevap vermemek gerekir.
SerkanYazgan.
15-06-2014, 01:00
Yanlış hem sizde hem de onlarda. Burda forumun %70 i roll yapıyor. Otoban hız sınırını düşünürsek konuşmaya bile gerek yok. Herkes düzgün roll yapmaz, şeriti kapatır arkasındakini sıkıntıya sokar ama bi şekilde 70 -110 barajına herkes takılıyor. :)
+1
Siz neden arkalarina takilip salca oldunuz? Gecemeyince fitik olmussunuz iste...
Buyuk ihtimal sizde peslerine takilip onlari arkadan gecip devam etmek yada onlari gectikten sonra arkaniza takip gule oynaya gazlamak istediniz, ama iste "dusunulen - aslinda olan".
Altinizda bizden bir araba olmasa sikayetinizi anlayacagimda. Yapilan yanlis ama sizde yanlisi tetikleyip alet olmussunuz.
Gecmis olsun ne diyelim. Bir dahaki sefere artik. :icon_tup:
+1
Siz neden arkalarina takilip salca oldunuz? Gecemeyince fitik olmussunuz iste...
Buyuk ihtimal sizde peslerine takilip onlari arkadan gecip devam etmek yada onlari gectikten sonra arkaniza takip gule oynaya gazlamak istediniz, ama iste "dusunulen - aslinda olan".
Altinizda bizden bir araba olmasa sikayetinizi anlayacagimda. Yapilan yanlis ama sizde yanlisi tetikleyip alet olmussunuz.
Gecmis olsun ne diyelim. Bir dahaki sefere artik. :icon_tup:
Biri ustune kirdiginda yolda yada onune atladiginda napiyosun acaba cok merak ettim.arabam hizli oldugu icin salca olabildim yavas bir arabayla zaten yapamazdim..he yanina geldigimde atar yapsaydida burdan degil gazetelerin 3. Sayfasindan okuyo olurdun haberi.
noelbaba
15-06-2014, 14:25
Otobanda insan yine bir derece kendini özgür hisseder kendini kaptırır limitleri aşar da benim sözüm arkadan itere binip heyecanlı heyecanlı her gördüğü göbekte başı dönene kadar dönenlere : ) Dostlar o gecenin sessizliğinde hem insanlar çok rahatsız oluyor hemde 1 kere döndükten sonra diğer dönüşlerin amacı pek kalmıyor bilginize ..
engin vti
15-06-2014, 17:43
Bu konuyu açan arkadaş roll tecrübesi varsa rc le denemek isterim 2013 İbiza Cupramla