Orijinalini görmek için tıklayınız : Acillll - Yarın körfeze gelecek...
Merhabalar,
Yarın körfeze gelecek avrupa yakasından bir arkadaş lazım :)
Almış olduğum jantları avrupa yakasından alıp, yarın piste getirebilecek arkadaş var mı acaba ?
Kutularında tertemiz, arabayı kirletmez :)
anlaşıldı kimsecikler yok,
yarın körfezden istanbula geçip alıcaz mecbur...
S.Özeren
14-06-2014, 17:20
ben gelcek olsam alırdım ama o kadar çok tarih değiştiki maalesef yarın tekirdağda olucam
Ben alırdım ama kalabalık olurum gelirsem peder beyde gelecek sığmaz muhtemelen polonun bagaja İbrahim
ben gelcek olsam alırdım ama o kadar çok tarih değiştiki maalesef yarın tekirdağda olucam
aynen öle oldu, çoğu kişi o yüzden gelemiyor sanırım :o
Ben alırdım ama kalabalık olurum gelirsem peder beyde gelecek sığmaz muhtemelen polonun bagaja İbrahim
eyw kanka sağolasın, düşünmen yeter :)
Skyhawk34
14-06-2014, 17:31
konunun güncelliği açısından bir yorumum bulunsun sınavlarım olmasa gelecektim işini göürürdüm hocam
konunun güncelliği açısından bir yorumum bulunsun sınavlarım olmasa gelecektim işini göürürdüm hocam
eyw kardeşim,
güncel kalması önemli benim için :)
Jantlar hangi semtte bu arada?Eğer olurda 2 araba gelirsek arkadaşlara söylerim,hatta öyle bir durum olursa ararım seni.
kanka jantlar eyup tarafından alınabilinir, arkadaşım kayaşehirde oturuyor ama o taraflara gelip teslim edebilir.
onursumer
14-06-2014, 19:47
Sans tarih degisince bende gelemiyorum cevremden gelicek varmi diye bir sorayim
Faruk_Vtec
15-06-2014, 00:17
gelsem getırırdım, gerçı arabama sığmazdı :D neyse güncel olsun.. :)
bigüncelde benden olsun 2 tarihide ayarlamıştık malesef yeni tarihte olamayacagız
hayırlısı olsun artık napalım,
jantları geçtim artık izleyici olarakta orada olmayacağım, son anda satış yedik :)
Buyuk ihtimal bende gelemeyecegim en azindan icim rahat etti jantlari getiremedigime :)