Orijinalini görmek için tıklayınız : E36 Compact 3.23
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-e36-3.23-ti-compact-1998-model127.000-orjinal-km-de-156782060/detay)
Araç hakkında bilgisi olan var mı acaba?
güzel araca benziyor yanlız fiyat kallavi :D
compact için o para... m3 compact olsa yıne verılmez
Forumda bir arkadas daha gecen yil 30 bin tlye 325ti compact satiyodu, e36 ya bu para tabiki verilmez , temizliginden oturu max 19-20
scudetto
29-06-2014, 21:10
Araca ben baktım, kullandım, ufak tefek eksiklikler vardı, debriyaj pek rahat hissettirmemişti. Şu an aklımda pek detay kalmadı, çok araba baktım ama edindiğim izlenime göre aracı satmaya pek niyetli değil sahibi. Araç bayana ait ama kullanan kişi erkek ve satışta bayanın sözü geçiyor, o da satmak istemiyor. 25'i veren aracı alır mantığıyla satışa koymuşlar. İhtiyaçları olduğunu da pek düşünmüyorum. Ayrıca araçta vanalı egzoz vardı. Diğer kalan her şey stock'tu ben baktığımda, spoiler da yoktu.
Servise falan göstermedim, boyasına baktırmadım.
Hatırladım bende sonradan galeriden ilanı vardı 21.000 civarı bi fiyata m tampon ve jantları sonradan takmışlar.
Araç fiyatları son yıllarda çok yukseldi , dahada yukselmeye devam edıyor.
Sene 2007 'de 5 yaşındaki 2002 e46 325ti compact aracımı 27.000tl 'den satarken 6 - 7 ay beklemıstım.
Arac hatasız ve elektrıklı koltuga kadar dolu bı aractı.
15 - 16 yaşına gırmıs bır compact ıcın şaka gıbı fıyatlar.