PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : s2000 sorgu.

Sayfa : 1 2 [3]

mody
16-01-2015, 14:08
J

Sana ne atarlancam la sen kimsin ? Taşşak komuya taşşak cevap istedigimide yazarim sanane

s2000 sahiplerine yazarsan ucu bana gelir, banada yazamassın o yüzden istediğini

ha yine yazarım dersen aksam ataşehire gelirsin yüzüme söylersin o söylediklerini

Anıl E.
16-01-2015, 14:08
Önceden baktığım her yerde sen vardın , şimdi ise 150.000 liralık s2000 .

BurakOzdemir
16-01-2015, 14:09
yakın zamanda ilana koymadan satıyorum aracı boku çıktı binilmez artık...

Kahn23
16-01-2015, 14:11
Dayanın 30.sayfaya az kaldı :D

Ama göremeyeceğiz hrh..

Anıl E.
16-01-2015, 14:11
Başladık yine telefonlaşmaya yav :D

Oz`
16-01-2015, 14:14
tüm s2000 sahiplerini karıştırmayın söverim diorum, 3 dakika geçmemiş yazdığına bak, bana mı atarlanıyorsun aq.

Lafınızın nereye gidiceğini neler olabileceğini bilmiyosunuz, göremiyosunuz, tartamıyorsunuz.

Son olarak yazıyorum dikkat edin! bundan sonra s2000 sahiplerini genelleyip laf eden şerefsizdir, karaktersizdir, haysiyetsizdir, itdir.

+ safak pampama katiliyorum kimseyi suclamayasssiniz bu sekilde genelleme yaparak

Berkan
16-01-2015, 14:15
+ safak pampama katiliyorum kimseyi suclamayasssiniz bu sekilde genelleme yaparak

çıbanın başı Özgün pampa o vth'yi yapmasaydın piyasa ozamandan ucmazdı belki :D

shumi
16-01-2015, 14:16
bu konunun silinme zamanı gelmiş yine,bence hiç açılmamak üzere kapansın bu sefer...bırakın kim nasıl bir araba alırsa alsın,bilgiyi burdan değilde servislerden,araçları götürdüğü ustalardan alsın burası sorguma başlığı fln değil artık...

genelleme yapmadan konuşmayı öğrenemedik,öğrenemeyeceğizde...

atituti
16-01-2015, 14:17
s2000 sahiplerine yazarsan ucu bana gelir, banada yazamassın o yüzden istediğini

ha yine yazarım dersen aksam ataşehire gelirsin yüzüme söylersin o söylediklerini

Arandi konusuldu sikinti yok :) taşşaga devam :D

mody
16-01-2015, 14:19

Arandi konusuldu sikinti yok :) taşşaga devam :D

adreste sıkıntı varmış, bahsi geçen s2000 sahipleri kendilerini bilir dedi Atilla, o mesaj kapandı.

ama devamını yazmasın kimse, ben sövdüm ortaya bıraktım, insanlar yazınca arasından çeker alır zaten

Arenimo
16-01-2015, 14:25
adreste sıkıntı varmış, bahsi geçen s2000 sahipleri kendilerini bilir dedi Atilla, o mesaj kapandı.

ama devamını yazmasın kimse, ben sövdüm ortaya bıraktım, insanlar yazınca arasından çeker alır zaten

Benim sana dediğim miymiş abi hahaha :D video ?

atituti
16-01-2015, 14:30

Eskiden arp saplama araniyor diye konu açanlar şimdi s2000 saplama icin konu açiyor hem fikirsin :D

34tb9544
16-01-2015, 14:51
İsteyene ordaki fiyattan saplarim mal bende para sizde he yarin obur gun satmak mi istiycem o zamanda bu fiyati yazicam bu siteden surekli 105 e satarsan aliriz 100 e satarsan aliriz diye mesaj atanlarin hic biri konuya yazmamis hep alamiycaklar altinda arabasi olupta yazalimda konuda tartisma ciksin modundaki insanlar abi yillarca ben bu parayi istiyorum isine gelen alsin diye mal satarken kimseyle pazarlik yapmayan adamlar milletin avukatligini yapmaya baslamis kimine gore reklammis yaptigimiz kimine gore dalga gecmek heeee burda galeri sahibi olupta kapisina 3-5 s2000 cekip millete kazasiz diye satanlarda var onlarda yazsin bende cogu kisi kazali s2000 almasin diye ugrastim durdum yillarca bende zar zor aldim aldim gotum kalkmadi kusura bakmayin artik onune gelen s2000 almasin diye yaptik belki 3-5 tane sacma sapan apaci yuzunden her yerde tip tip bakildi arabalarimiza simdi boyle tiplerin binmesinden ise arabanin degerini bilen insanlar binsin heee parasi yeten varsa dedik belki bi delikanli cikar hepsini 150 den toplar varsa boyle bi delikanli mallar orda kimse altindaki arabayla boburlenmiyo satilmazsa satilmasin otoparkta yatiyo

aTaBeY
16-01-2015, 14:55
s2000 severdim kendim için zamanını bekledim hep erteledim borçsuz alalım dedim vs vs... fiyatları 80'i geçince ve araçların BAZILARININ (genelleme yok burdaki bu olayla alakasız insanları ayrı tutuyorum) sahiplerinin tavırlarını küçük dağları kendi yaratmış triplerini gördükçe diyorum ki hayatta her istediğimde olmasın az bu eksik kalsın... yaklaşık 1 senedir bu arabalara ilgimi sayelerinde yitirdim gün geçtikcede itici gelmeye başlıyor..

sagi
16-01-2015, 14:56
İsteyene ordaki fiyattan saplarim mal bende para sizde he yarin obur gun satmak mi istiycem o zamanda bu fiyati yazicam bu siteden surekli 105 e satarsan aliriz 100 e satarsan aliriz diye mesaj atanlarin hic biri konuya yazmamis hep alamiycaklar altinda arabasi olupta yazalimda konuda tartisma ciksin modundaki insanlar abi yillarca ben bu parayi istiyorum isine gelen alsin diye mal satarken kimseyle pazarlik yapmayan adamlar milletin avukatligini yapmaya baslamis kimine gore reklammis yaptigimiz kimine gore dalga gecmek heeee burda galeri sahibi olupta kapisina 3-5 s2000 cekip millete kazasiz diye satanlarda var onlarda yazsin bende cogu kisi kazali s2000 almasin diye ugrastim durdum yillarca bende zar zor aldim aldim gotum kalkmadi kusura bakmayin artik onune gelen s2000 almasin diye yaptik belki 3-5 tane sacma sapan apaci yuzunden her yerde tip tip bakildi arabalarimiza simdi boyle tiplerin binmesinden ise arabanin degerini bilen insanlar binsin heee parasi yeten varsa dedik belki bi delikanli cikar hepsini 150 den toplar varsa boyle bi delikanli mallar orda kimse altindaki arabayla boburlenmiyo satilmazsa satilmasin otoparkta yatiyo

e30 m3 almalısın bence :D

Anıl E.
16-01-2015, 15:01
Amma böbürlenmiyosun altındaki arabayla .

Bu mesaja da beni bilen bilir olarak cevap verirsen seviniriz.

aTaBeY
16-01-2015, 15:09
Kesinlikle tartışma sanmayın ama ben doğrumu anladım
Siz parası olmayıp sizi meşgul edenlerden boş konuşanlardan bıktınız
arabanıza 105 verip sonra arkasını getirip gelip almayanlardan sıkıldınız belkide 105 e vereceğim diye kendinize göre hesap yaptınız adam size dönmeyince sinirlendiniz
arkadaş grubu olarak toplandınız , biz seçkin insanlarız bizim gibi olmayan binmesin bu arabalara dediniz
hepimize bir ders verdiniz.
Bu dersin sonucunda da diyorsunuz ki zengin fakir belli olsun arabamı değerinden misalen 20-30 fazlasına alabilen seçkin kişiler gelsin karşıma :)
Vallahi sizin kendi ağzınızla dediğiniz gibi millete zamanında düzgün araba aldırmak için çok çabaladınız msjlarınızı bende hatırlıyorum. Sizin böyle birşey yapmanız çok çok ilginç...

Ö.öztüRk
16-01-2015, 15:15
2009 Hatasız 24.00Kmde siyah var almak istersen galericisin ya hani sana verelim 135'e alırmısın kardeşim ? İçide kırmızı seversin belki ?

Anıl E.
16-01-2015, 15:17
Yazdığı mesaja bak sadece bu sayfada değil önceki sayfalarda da buna benzer '' İsteyene istediğim fiyattan saplarım .'' Hayırdır ne saplıyorsun ?

İstersen trilyonluk araba olsun altındaki . Buradaki kimse şahıslar hakkında ileri geri konuşmadı , konuşmaya da kimsenin hakkı yok . Sadece sizin kendi iradenizle özgür düşüncenizle ilan açmanız kadar doğal yorumlar yaptık ben de başta olmak üzere . Ama; insanları kırıcı ve ezici şekilde artist artist hareketler yapmaya gerek yok . İstersen 200.000 iste hatta 500.000 , kimsenin şahıslar hakkında atıp tutmaya hakkı yok , siz de insanların yorumlarına saygı gösterin . Kimse ''senin sattığın fiyata saplayım.'' gibisinden yorumlar yapmadı size .

Bakın ne güzel yazdım ben maksadımı aşmadan '' Arabalar s2000, takınılan hava bentley.'' diye .

Low-Rider
16-01-2015, 15:19
geçmişte ticaretini yapanlar şimdi tutkunu olmuş :D

ceyhun737
16-01-2015, 15:29
Karşıdakini pire saniyorsunuz heralde :) saplarim dedigin adamlar seni yer yutar renk renk s2000 alip don diye giyer haberin yok:) Yazik gunah guzelim araba nasil harcaniyor tutkunu olmuslar bir de:D

GokhanK.
16-01-2015, 15:33
Karşıdakini pire saniyorsunuz heralde :) saplarim dedigin adamlar seni yer yutar renk renk s2000 alip don diye giyer haberin yok:) Yazik gunah guzelim araba nasil harcaniyor tutkunu olmuslar bir de:D

bunlar işte hep s2000 ni satan bilgeler :D :D

serkanaygün
16-01-2015, 15:40

Boşuna gittin f30 aldın :D Ne gerek vardı Ceyhun ? :D

Anıl E.
16-01-2015, 15:41

Ciddi mi ? Deli bu çocuk yaa abimiz o fiyatlara s2000 satıyor .

Ahh ceyhun ahh .

34tb9544
16-01-2015, 15:45
Eskiden arp saplama araniyor diye konu açanlar şimdi s2000 saplama icin konu açiyor hem fikirsin :D

Lafim bu kelimeye istinaden yazildi

Galerici degilim almiyorum satiyorum

Renk renk s2k alabilecek kapasitesi olan arkadaslar varsa iste ed meydani buyursun

Karsimdakini pire falan sandigim yok cok yeyip yutmak isteyen varsa fiyati orda parayi verir ister yer ister yutar

Bence su an burda konusan herkes renk renk s2000 degilde don alsin he yoksada fabrikamiz var bedenini soyleyin her renginden yaptiririm

STHL
16-01-2015, 15:49
arkadaşlar parası olmayan yorum yapmasın site kasıyor

aTaBeY
16-01-2015, 15:49
Konuşan herkes dediğiniz için cevap veriyorum ;

Ben renk renk alamam ha param olsada almam o ayrı
Ama sizin grup olarak yaptığınızdan vazgeçmemenizi s2000 kullananları sizin belirlemenizi sözünüzün arkasında durmanızı fiyatları bundan sonra hiçbirzaman çekmemenizi rica ederim bukadar yazılandan sonra.
Çünkü bizim aramızda o paralara alacak yiğit belki yok ama sizin aranızda da hepsini o fiyattan komple satacak yiğit bence yok kusura bakmayın.
Bence siz kazanırsınız şu ilanlar 3 ay dursun belki 1-2 zeki arkadaş gerçek fiyatları bu zanneder alır bizde yiğit görmüş oluruz..

Anıl E.
16-01-2015, 15:50
Er meydanı ayrı keriz meydanı ayrı . Kimse ''keriz''sıfatını kendine yakıştırmadığı için o meydana çıkmak istemiyordur . Sizin kendinize göre kurmuş olduğunuz meydandan bahsediyoruz . Kendimize göre hakedilen fiyatlarda donu atleti gösterecek çok kişi var merak etme . Siz kendi düşüncenizde hakedecek fiyatı yazmışsınız ,biz de gerçi apaçi team olduğumuz için kendi düşündüğümüz fiyatlara araba bulamayız , o fiyatlara olanlar apaçilere hitap ediyor .

150.000 liralık s2000'i olan da sizin gibi hitap şekline yakışıyor . Biz apaçi olalım siz de don fabrikanızda renk renk don üretin böyle iyi

Ben zaten askerliğimi ER olarak yapacağım .

DoDo_hamann
16-01-2015, 15:52
Lafim bu kelimeye istinaden yazildi

Galerici degilim almiyorum satiyorum

Renk renk s2k alabilecek kapasitesi olan arkadaslar varsa iste ed meydani buyursun

Karsimdakini pire falan sandigim yok cok yeyip yutmak isteyen varsa fiyati orda parayi verir ister yer ister yutar

Bence su an burda konusan herkes renk renk s2000 degilde don alsin he yoksada fabrikamiz var bedenini soyleyin her renginden yaptiririm

Terbiyesizlik yapma, yaşına bakıyorum bebe belikte değilsin kimseyi burda küçük görme lüksün yok, kendi kendinize piyasa belirleme peşindesiniz o zaman eleştiriye de açık olmak zorundasın.
O arabayı alabilecek durumda olanda var olmayanda var, alamayan götüne don alsın yazamassın burda kimseye edebini adabını bil.

sagi
16-01-2015, 15:53
ben ne yazdım bazıları daha nerde, hala fiyat bilmem ne siz biz gruplaşma çok iyi gidiyor :)

aTaBeY
16-01-2015, 15:59
ben ne yazdım bazıları daha nerde, hala fiyat bilmem ne siz biz gruplaşma çok iyi gidiyor :)

Ben sizin daha önce yazdıklarınıza kesinlikle hak veriyorum ancak sizde hak verin her araca binebilen paralı bir apaçi grubu vardır.
İşin gerçeği bu ticarete döküldü o problem oldu yoksa gönül ister ki her araç hakedenin elinde olsun
Ancak bunu siz biz belirleyemeyiz böylede belirlenmez
Böyle belirlenmeye çalışılırsa şuan olduğu gibi siz üst grup elit biz pis fakir olayına dönmüş olur :)
Bu siteyi size anlatmama gerek yok msj sayınızdan benden iyi bildiğiniz belli ne adamlar var burda s2000e tenezül bile etmeyecek
Ben hiçbirinden hadi toplanalım bizim arabalarımıza bizim kriterler dışındakiler binmesin diye böyle yapalım diye birşey görmedim

Tunç
16-01-2015, 16:01
Alan almıs bi şekilde sahip olmus istediğini yazar kimseyi ilgilendirmez alırsın Yada almazsın
Alamayanda almak isteyende boklamasın bu durumu karsı tarafıda kendinizide zora sokmayın çirkin konuşarak bende kazalı pert bi s2000 sahibiyim param ona yetti onu alabildim renk renk de alacak dururumum yok araba alırkende kimseye gidip sormadım.

Berkan
16-01-2015, 16:02
ederinin üstüne minimum 30bin fazla verip alacak keriz şey pardon elit beyler/bayanlar aranıyor.

atituti
16-01-2015, 16:05
valla emlakçılık yaparken ne adamlar biliyorum ciddi ciddi götünde donuyla ayağında ayakkabısı yok ama arsa bakmaya bentleyle geliyor :) oturmasını kalkmasını bilmez götünü eliyle siler , sonra elini yıkar .ağzında diş yok sümüğünü üstüne siler , kıyamet evde karıyı döver adamın parası var diye susar vs. vs. parayla kültürlü meziyetli olunmuyor görmek geçirmekle alakalı.vti konusunda eskiden yazmıştım kültür seviyesi düşüp cep doldukça araba fiyatları artar diye.nitekim 2 sene sonrada öyle oldu.selametle

sagi
16-01-2015, 16:06
Ben sizin daha önce yazdıklarınıza kesinlikle hak veriyorum ancak sizde hak verin her araca binebilen paralı bir apaçi grubu vardır.
İşin gerçeği bu ticarete döküldü o problem oldu yoksa gönül ister ki her araç hakedenin elinde olsun
Ancak bunu siz biz belirleyemeyiz böylede belirlenmez
Böyle belirlenmeye çalışılırsa şuan olduğu gibi siz üst grup elit biz pis fakir olayına dönmüş olur :)
Bu siteyi size anlatmama gerek yok msj sayınızdan benden iyi bildiğiniz belli ne adamlar var burda s2000e tenezül bile etmeyecek
Ben hiçbirinden hadi toplanalım bizim arabalarımıza bizim kriterler dışındakiler binmesin diye böyle yapalım diye birşey görmedim

Malesef her araçta var apaçi grubu ama artık gerçekten bıkkınlık geldi polislerden insanlardan çektiğim, bunu çözmek bu şekilde doğru değil ben baştada dediğim gibi tepki göstermek dikkat çekmekti amaç
Ama herkes muhalefet olmak için oluyor tartışan insanlara diyorum yüzyüze görüşelim konuşalım çok başka yerlere gidiyor sanalda yazılıp okunanlar daha önce çok yaşandı deneme konularında bu tür olaylar
Malı mülkü veren Allah zengin fakir muhabbetini doğru bulmuyorum sonumuz hayrolsun :)

sagi
16-01-2015, 16:07
Şunuda eklemek istiyorum gerçekten sırf kavga çıksın zaman geçirecek birşeyler çıksın okuyalım diyen mikser tipli insanlarda var

aTaBeY
16-01-2015, 16:09
Valla ne diyeyim inşallah tepkiniz yerini bulur :) Saygılar Sevgiler cümleten.

34tb9544
16-01-2015, 16:09
Dodo yaran mi vardi gocundun hayirdir
Piyasa yapma pesinde degilim bana gore benim malimin ederi bu
Rengarenk don diye alip binicek arkadaslar var ya lafim onlara ama isterseniz hepinize yaptiririm

DoDo_hamann
16-01-2015, 16:15
Buraya herkese hitap ederek konuşuyosun bende konuya yazdım don mon muhabeti yapıyosun okadar meraklısıysan donu kendine yaptır tenten çalışıyosa üstünü aç öyle gez sana yakışan piyasa o, yaram yok ama sen yaran olmasın istiyosan adam akıllı konuş yaşının adamı ol az.

Tunç
16-01-2015, 16:18
Bokunu çıkarmayın beyler uzatmayın yakışmıyor

Anıl E.
16-01-2015, 16:23
Bu ilanlar gerçekmidir ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kurumoglu-auto-2008-moonrock-197036753/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kurumoglu-auto-2007-vsali-bc-s2000-197035120/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kurumoglu-auto-gog-s2000-2008-degisensiz-197033930/detay

Benim bildiğim kadarıyla ilk sıradaki Emrenin aracı satılık değil. Hatta yeni proje var sanırım.
İlanlar bence fake.

bc 0039 satılık değil...

kurumoglu her kimse bunun gibi 4-5 tane daha s2000 ilanı var ve hepsi hepınızın muhtemelen bıldıgı araclardır.

Hepsi satilik fiyatlar orda yaziyo isine gelen alir gelmeyen almaz araclar kurumoglundadir

Yani böyle yaparak ne elde ediliyor ilginç. Bu araçlarda sahipleride bilinen insanlar...

Beyler arabalarin hepsi satilik polemige girecek bi durum yok fiyatlari belli herkese hayirli satislar

Beyler kazalisini begenmiyosaniz bakiniz kazasizlar var onu alin mal saticinin para sizin su an piyasada kara borsa olan bi mal arz talep meselesi kimseyi kucumsemiyorum yanlis anlamayin beni ama parasi olan varsa alir biner kazalisini almayin kazasizi var orda

İnsanlar ilk paylaşmaya başladığı zaman bir anormallik var mı ? Ya da kötü söylenen bir söz herkes kendi çapında şaşırmış yani ..

Bir tek bana mı tuhaf geldi gökhan bey'in İĞNELEYİCİ mesajları ? Nedir bu tavır , ukalalık ,artistlik ?

Millet kötü bir şey mi demiş ? PARASI OLAN ALIR ..

Paranız batsın ya.

aTaBeY
16-01-2015, 16:26
S2000 sayfası açıktı şimdi bir girdim ilanlar kalkmış hayırlısı olsun.

Berkan
16-01-2015, 16:27
birtane elit çıktı ve bütün kurumoglundaki araclarını aldı galiba biranda ucuverdi ilanlar

levent
16-01-2015, 16:35
İlanlar kalkmış ben yazıcaktım :)

2009 modelinin kasko değeri 77 bin TL olan araçtan bahsediyoruz, ederi sizce kaç bin olmalıdır normalde? Benim gözümde düzgün yani 1-2 parça boyalı 1 parça max değişenli bir aracın ederi 80 bin'i geçmemeli ki fiyatlar bu seviyede olduğu sürece benim mantığım istenilen o paraları vermeme engel olur. 130 civarına s2k nin 10 katı donanımlı, 10 misli prestijli 6 serileri var :) En azından polis genel çevirmede kaçakçı muamelesi yerine beyefendi diye hitap eder :D Yazık günah.. Herkesin malı kendine :)

Merak edenler için kasko değer listesi şu sitede var. İsteyen istediği marka, model için bakabilir :)
http://www.tsb.org.tr/kasko-deger-listesi.aspx?pageID=631

ceyhun737
16-01-2015, 16:38
Alamayan kimseyi yargilayamazsin donu önce kendine yaptir yoksa imkanin gel ben bizim sirkette yaptirayim sana s2000 logolu ister misin:) Kendin burada neler yaptin geldin antepteki arabayi bokladin rezalet arac dedin bir suru sövdun şimdi pert arabalara dunya paralar isteyince hic koymuyor degil mi komiksin ya sonra insanlar elestirince bir anda parliyorsun

altugkocer
16-01-2015, 16:43
Böyle bir şey gördüm facebookta :D

http://i62.tinypic.com/wrkmds.jpg

http://i57.tinypic.com/2a0lwsg.jpg

ceyhun737
16-01-2015, 16:45
bunlar işte hep s2000 ni satan bilgeler :D :D
Hahaha adamsin :)

Bilseydim almazdim vallahi:D

Ciddi mi ? Deli bu çocuk yaa abimiz o fiyatlara s2000 satıyor .

Ahh ceyhun ahh .
Yanlis tercih yaptik:)

HG6161
16-01-2015, 16:49
Parasi olan alir alamayan gotune don alsin nedir ya nasil bir sonradan gormeliktir nasil bir hadsizlik cahalettir yazik gunah baska bisey demiyorum..

34tb9544
16-01-2015, 16:50
Bizim milletmizde fakir edebiyati yapmayi cok seviyo ulan biraz zengin dusunun yok diye diye yok olucaksiniz dodo takma kafana ya ustunede alinma yara falan vericeksende buyur her daim burdayim site kuruldugundan beri yaziyorum yazmayada devam allaha sukur her daim yerimizide bildik yasimizida zoruna giden binsey varsada takma kafana

Anıl E.
16-01-2015, 16:53
Erdinç kurumoğlu eğlenmis hissediyor :D

Kurumoğlunu eğlendirdik yaa . Türkiye'de anlamış oldu abilerimizin fiyatları belirlediğini , istedikleri gibi at koşturabilirlermiş.

Kurumoğlundan biz ancak DON alırız beyler. La şimdi ona da 150 tl 132.50 tl falan isterler onu da alamayiz . Parası olan alsın beyler.

aTaBeY
16-01-2015, 16:59
Erdinç kurumoğlu eğlenmis hissediyor :D

Kurumoğlunu eğlendirdik yaa . Türkiye'de anlamış oldu abilerimizin fiyatları belirlediğini , istedikleri gibi at koşturabilirlermiş.

Kurumoğlundan biz ancak DON alırız beyler. La şimdi ona da 150 tl 132.50 tl falan isterler onu da alamayiz . Parası olan alsın beyler.

Fiyatı belirlemek için benim bildiğim o araçların o paralara satılması gerekirdi. Adanadaki ilanlar dışında diğer s2000 sahiplerinin fiyatları ben baktığımda normaldi yani onlarda gaza gelip 100 küsürlü rakamlar yazmadılar. EEe araçlarda o fiyattan satılmadı. Bence anlamsız bir hareketti bunun yerine gerçektende aracınızı birisi almaya geldiğinde ''madem para derdiniz yok'' apaçi mi göründü adam size , saçma bir tip mi göründü satmassınız olur biter bu daha anlamlı bir tepkidir en azından ki bu bile gariptir isteyen istediğine biner yada binmez onu kimse belirleyemez.

34tb9544
Ayip sana renk beden soyle donlar benden hediye

DoDo_hamann
Bizim milletmizde fakir edebiyati yapmayi cok seviyo ulan biraz zengin dusunun yok diye diye yok olucaksiniz dodo takma kafana ya ustunede alinma yara falan vericeksende buyur her daim burdayim site kuruldugundan beri yaziyorum yazmayada devam allaha sukur her daim yerimizide bildik yasimizida zoruna giden binsey varsada takma kafana

Şimdi cool tribine düşme boşuna, sen insan gibi efendi gibi yaz yada kime neyi yazıyosan alıntı yap, don muhabbetine istinaden ben senle muhattabım ne bana ne burda ki kimseye hakaret etme hakkın yok kimse sana hakaret etmemişken.

Ne seni tanırım ne bilirim beni hiç ilgilendirmez ne yaptığın neye bindiğin kimsenin malında gözümüz yok çok şükür. Site inşaatken yazsanda farketmez ben insanmısın değilmisin ona bakarım.

Anıl E.
16-01-2015, 17:06
Ayip sana renk beden soyle donlar benden hediye

Adamlık da benden sana hediye olsun. Benim dona senin adamlığa ihtiyacın var .

34tb9544
16-01-2015, 17:09
Hepsi sizsiniz abim hepsi sizsiniz adamda sizssiniz zenginde sizsiniz

kelalper
16-01-2015, 18:59
gökhan kardeşim sen arabana istediğin parayı verebilirsin dert değil ama sana satan acaba ulan adama ne saplamışım parasını çıkarmak için ne para istiyor diyor da olabilir. Haa bi de senin abi şu para olur mu valla bu kadar param var diye aldığın arabayı senin yazdığın fiyattan sırf sana laf sokmak için alıp lafı sokup arkasından da arabayı orada gözünün önünde yakabilecek adamlar var. Öyle bir laf sokar ki ben mi adam sapladım adam mı bana sapladı diye ömür boyu düşünürsün. Dilin kemiği yok ama yazdıklarınızı bi daha okuyupta post edin bence.

Şafak haklı bütün s2k sahiplerini aynı kefeye koymayın. Adam olanlar var bi de arabaya bindiği zaman kendini adam hissedenler var. İkisi karışmasın.

Burak Demirci
16-01-2015, 19:20
Adamsın :icon_tup:

Arkadaşlar sevmiyorum şu konulara pek yazmayı ama madem herkes fikrini koyuyor ortaya ben de iki üç kelime bir şeyler yazmak istiyorum ,

Çncelikle doğrudur mal sizindir para da alıcının , fakat bu rakamlara 150 K TL hatta 100 K usd yazan var , bu rakamlara bu arabaların satışı Hondanın bu arabayı tekrar üretim bandına alması ile aynı ihtimaller içinde ,

Peki yarın öbür gün gerçekten satmak istediğinizde fiyatları aşşağı çektiğinizde daha da komik olmaz mı?

FB vb. sayfalarda parası olan alsın olmayan baksın izlesin tadında yorumlara hasta oluyorum , zaten polisler bu arabaya kıldı şimdi insanların da antipatisini topluyorsunuz yeminle bir gün taşlarla arabaları aman dikkat :D avm lerde aracı otoparka bıraktığınızda paronoyaya bağlarsınız

Arabayı aldım km yapmasın diye otobüse biniyorum diyen adam var, araba la bu alıcan binicen keyfini alıcan satıcan ha koleksyon değeri olduğuna inanıyosan yanına zaten başka araba alır binersin kullanmazsın :D

bir de şey vardı hımmm senelerce M3 mü S2000 mi denirdi ya biz çok yanlış anlamışız senelerce E46 M3 sandık diye S2000 bazı yönleri iyi diyoduk siz bildiğin 100 K usd yazar e 92 M3 ile kıyaslıyomuşsunuz şmdi oldu :D tabi ki M3 daha iyi araba

Malesef altınızdaki arabalar honda arkadaşlar Lambo ya da GTR a binmiyosunuz , etrafımda lamboya GTR a binen adamlarda bu hava yok PARAN VARSA ALIRSIN YOKSA İZLERSİN lafı çok şükür her rengini alabilicek durumdayım ama benim kanıma dokunuyo oraya girip S2000 hayali kuran bir çok insana bunu yapma hakkına sahip değilsiniz ,

Ayrıca yaptığınız iyi güzel ama 80 liraya satılan arabalar kazalı macunlu yazanlar da var :D e 150 bandında yazılan arabalarda da var e yarın 2005 modelleri 80 e çektiğinizde ne olucak :D

Böyle yaparak gerçek satmak isteyen insanlar arabalarını satıcak , başka modellere yönelicek insanlar subaru impreza olur mx5 olur evo olur rx8 olur m3 olur olur yani bir şeyler ulan diycekler S2000 150 yse ben de yazarım diycek sonra siz arabaları saınva yaaaa bu piyasa ne oldu böyle yaaaaa alıcak araba yok fiyatlara baaaaaak olucaksınız :D

Neyse ama mal sizin di unuttum alana satana hayırlı olsun

Not : sagi (ismini bilmiyorum ) sana yazıyorum gibi algılama sadece alıntı yaptım yazım kişiye değil geneldir :D iyi forumlar

aren kendınden aldın sattın zamanında kımse kimseye diyormu 350zyı evoyu kaça aldın şimdi kaça satıyorsun oo fazla diye. daha gecen sene 60 70 lere satılan z ler şimdi 100 üstü baya baya kımse onlara laf demiyor mılletın derdi kederi s2000 olmuş valla , evin 4. aracı benım arabamda haftada ayda bir binerim km yapmasın işim olursa uygunsa gideceğim yer dizelle giderim trafik çoksada arabaları kapatır otobüslede giderim. ben koymadım ılanlara o şekil ama bence haklı bir tavır cok ele ayağa düştü olması gerekendı doğru oldu.
Şu yazının katıldığım tek yeri 3. mısranın yarısıdır doğru olan bu isteyen istediği fiyatı yazar mal satıcıda para alıcıda işine gelmezse almaz olur biter .kanıma dokunuyor yazmışsın s2000 hayali olanda var 350zde evoda satsana sen aldığın fiyata yada daha aşağısına hayallerı gerçek olsun isteyenlerin ?. esnaf ağızlı olup sosyal mesaj vericem diye ortalığı bulandırmak hoş değil

Sinan
16-01-2015, 19:31
Erdinç Kurumoğlu
3 dk. · Adana ·

techturkey de yöneticiyi yada ilgili kmse tanıyan yok mu? üyeliğimi aktifleştirmesini söyleteceğim

Tunç
16-01-2015, 19:35
Erdinç Kurumoğlu
3 dk. · Adana ·

techturkey de yöneticiyi yada ilgili kmse tanıyan yok mu? üyeliğimi aktifleştirmesini söyleteceğim

Yani ne var bunda ?

Sinan
16-01-2015, 19:40
Yani ne var bunda ?

bisey var demedim. yoneticiler gorsunde uyeligini aktiflestirsin diye yazdım.

S.Özeren
16-01-2015, 19:40
pazarlık payı 50 bin tl

Frid
16-01-2015, 19:46
az daha bekleyip 2015 typer almak daha mantıklı sanki :D

Arenimo
16-01-2015, 19:57
aren kendınden aldın sattın zamanında kımse kimseye diyormu 350zyı evoyu kaça aldın şimdi kaça satıyorsun oo fazla diye. daha gecen sene 60 70 lere satılan z ler şimdi 100 üstü baya baya kımse onlara laf demiyor mılletın derdi kederi s2000 olmuş valla , evin 4. aracı benım arabamda haftada ayda bir binerim km yapmasın işim olursa uygunsa gideceğim yer dizelle giderim trafik çoksada arabaları kapatır otobüslede giderim. ben koymadım ılanlara o şekil ama bence haklı bir tavır cok ele ayağa düştü olması gerekendı doğru oldu.
Şu yazının katıldığım tek yeri 3. mısranın yarısıdır doğru olan bu isteyen istediği fiyatı yazar mal satıcıda para alıcıda işine gelmezse almaz olur biter .kanıma dokunuyor yazmışsın s2000 hayali olanda var 350zde evoda satsana sen aldığın fiyata yada daha aşağısına hayallerı gerçek olsun isteyenlerin ?. esnaf ağızlı olup sosyal mesaj vericem diye ortalığı bulandırmak hoş değil

Haha madem top önüme düştü gelişine vurmak gerekir ,

Öncelikle 2 arabam da ilan da mı ona bakmak lazım ? :D ne 350Z ne de evo ,

Şu ana kadar hatta daha yeni geçen cuma arabamı siteden tekrar isteyen oldu mesajları da SS alığ atarım cevabım ben aracımı satmıyorum oldu :D eğe satmak isteseydim zaten çoktan satardım ,

kaldı ki yine de soran herkese arabamı kaça aldığımı söyledim , ama ben kerpiç araba yapmıyorum canım kardeşim benim spec listimi bilmiyosun ben arabaya 30 geçmiştir harcadığım , evo yu motor kırık aldım 65 K TL ye 27000 de kazasız tramersiz diye Maslak warehouse as garaj apo abiye bir sor bakalım ne harcamışım arabanın maliyeti 112000 TL şu an ben 100 K ya bırakıyorum kar kış keyfimi alırım dedim ondada binmedim 270000 de duruyo e hadi buyur 12 K zarar var ne yapıcaz :D

Ben şuna bakarım 3 arabam var 3 ünede biniyorum ben arabaları bana hizmet etsin diye alırım binerim keyime bakarım evo yu da satıyodum aldım ilandan kalsın bana bir zararı yok ,

kaldı ki Z piyasası demişsin kusura bakma hatırlamadığın ortada 350Z ilk çıktığında S2000 2.5 katı kadar pahalıydı bu gün de ondan pahalı olması normal şu an 5 arkadaşımda Z var 145 e 2009 cabrio alındı mavi 115 e FG 135 e satıldı yani hayallerde değil realite konuşalım istersen yazmak ile satmak arasında fark var !! :D

Tabi bunu anlamak güç şimdi soruyorum benim arabalarım ilanda mı ? arabamı satıyo muyum ? ve buraya almak isteyenler de yazar mesajlardan SS alıp atarım aracımı satmıyorum ve gerçekten bunu isteyenler de söyledi büyük para veriyoruz aldığın rakamların üstü diye aldım ama ciddi para harcadım ve yolda 2800 USD lik daha parçam var muayenesini yeni yaptırdım ve satma niyetim yok

S2000 e bindim kırmızıyı arabamda karım yok siyah olanı da kafa kafaya verdim beyaz tamamen zarardı sarıda aldığımın 3000 üstüne sattım şimdi burda istersen gelirler giderler tablosu da mı çıkaralım ? evo yu da nissanı da 2014 şubat ayında aldım kötü bir esnafım sanırım 1 yıldır arabalar bende ve devamlı harcıyorum gol değil sevgili Burak olmadı :D

psikolojikdeli
16-01-2015, 20:18
Türkiyede olduğmuz sürece bu arabalar bu paralara olacak buna alışmak lazım :) s2k 30 du 350 60 tı vsvs o devirler geçti neyse, Arenin yazdıklarına bakınca adamı darlamışız anladım :) ikna edemedim adamı 1 hafta baskı yaptım satmadı 350 yi fiyat bile vermedi

Arenimo
16-01-2015, 20:19
Türkiyede olduğmuz sürece bu arabalar bu paralara olacak buna alışmak lazım :) s2k 30 du 350 60 tı vsvs o devirler geçti neyse, Arenin yazdıklarına bakınca adamı darlamışız anladım :) ikna edemedim adamı 1 hafta baskı yaptım satmadı 350 yi fiyat bile vermedi

Ki dip not :D araba her zaman senin abi onda da sorun yok , sunu anlatamadim uslup onemli dedik cimbizla laf secmisler aradan neyse pazar bulusuyo muyuz abi :D

psikolojikdeli
16-01-2015, 21:19
350 ile gel garaj da hep senin :)

gorkem_432_
16-01-2015, 21:52
beyler Erdinç Kurumoğlu benim. Ağzı olan konuşmuş. Bu sitenin yöneticileride bilerek benim üyeliğimi silmiş hiçbirşey yazmadığım halde.. Ayrıca başka açtım gene silmiş. Siz birşeyleri yargılarken NEDEN sorusunu sormuyorsunuz.. Beni arayanlara araçlar satılık değil deyip konuyu açıkladım. Orası bi nevi protesto amaçlı açıldı hiçbiride sahipleri tarafından habersiz atılmadı. Bu ortak alınmış karar. Sağda solda kazalı s2000 alıp toplayp işi ticarete çeviren bir ton insan var. Başkalarını karalayarak kendi malları boncuk oluyor.. Sonra sizde güvenip alıorsunuz. Bunlar sizi kandırmaca. Kafa karıştırma yanİ . Biz ilanı 1 günlük kararlaştırıp koyduk 2.gün isteselerde kalmaz zaten çnkü ben esnaf adamım. sizi uyandıraym ddm. neyse Rica ediyorum kelimelerinize dikkat edin. Benim facebook adresime girebilirsiniz. Her resmin videonun altında Allah herkesin gönlüne göre versin yazmışım. Benim aracımın fiyatı 77.000TL hiçbir zaman artmadı yada düşmedi. Piyasası neyse odur. Neyse kısa kesicem verdiğim fiyatlar satacağımız rakamlar değil sizleri bilgilendirmek .Aslında biz iyi olanı yaptık ama siz başkalarının gazına geldiniz. Bakın beyler aklınızı başınıza alın sizleri gaza getiriyorlar. Biz okadar istanbulda galerici arkadaşlar varken özellikle Adana olarak seçtik sebebi ise dikkat çekmek. Adana'da 2 tane S2000 var sadece amacımız ilginizi çekmek. Yoksa 150 istiyen zaten yok. Bizde sizin gibi sinirleniyoruz aslında 70-80e alıp 100 yazanlara. neyse kısa kesecem arkadaşlar. bu arada KURUMOĞLU dan birşey alınmaz diyen arkadaşlar yaptığınız çok yanlış insanların eviyle işiyle aşıyla dalga geçilmez günahtan Allah tan bahseden kişiler bunun altından kalkamazsınız. Bu arada Adana'dan bi arkadşm yazmış sağolsun gidip galerinin önünden çekmeyim resmi demiş keşke buraya yazacağına beni arasaydı. Neyse Allah sizi ıslah etsin .Ayakta uyutuyorlar sizi mantıklı olun. Sıkıntısı olan ismim soyismim ekli faceden ulaşsın. Burası beni onaylamadı yksa burdan devam ederdim. Gerekte yok zaten onaylamasın en azından kimin ne olduğunu gördüm..

İYİ GECELER.

erhanarici18
16-01-2015, 21:53
İnsanlar ilk paylaşmaya başladığı zaman bir anormallik var mı ? Ya da kötü söylenen bir söz herkes kendi çapında şaşırmış yani ..

Bir tek bana mı tuhaf geldi gökhan bey'in İĞNELEYİCİ mesajları ? Nedir bu tavır , ukalalık ,artistlik ?

Millet kötü bir şey mi demiş ? PARASI OLAN ALIR ..

Paranız batsın ya.

çok güzel mesajları yakalamşsın kardeşim:icon_tup:
zaten 3 mesajından ikisi mal bu parası olan alır alamayan bakar işine gelen alır gelmeyen almaz .....
ulan bizde biliyoz zaten kimin alıp kimin alamayacağını
götü kalkmak tabirini resmen gösteriyosunuz

Dscivic
16-01-2015, 22:21
Once laklak muhabbetine yapilan bisi sandik sonra isler iyicene ciddiyete bindi simdi s2000 olunca noluyor yani dünyalarımi yarattiniz burda hicbir insana kucumseme yoluna gidilemez 150.000 tl paradan bahsedecek olursak ilandaki araclara zaten donup bakan olmaz bu bir sacmalik baska bi aciklamasi yok s2000 almakta zor bisi degil boburlenmeye gerek yok insanlari kucuk gormeyede s2000 ci nice arkadaslarimiz var allaha sukur adam gibi adamlar boyle tavirlari yok allah islah etsin ins...

Mutlu Değerli
16-01-2015, 22:35
Bu HONDA'nın Allah belasını versin :D :D

gorkem_432_
16-01-2015, 22:40
Once laklak muhabbetine yapilan bisi sandik sonra isler iyicene ciddiyete bindi simdi s2000 olunca noluyor yani dünyalarımi yarattiniz burda hicbir insana kucumseme yoluna gidilemez 150.000 tl paradan bahsedecek olursak ilandaki araclara zaten donup bakan olmaz bu bir sacmalik baska bi aciklamasi yok s2000 almakta zor bisi degil boburlenmeye gerek yok insanlari kucuk gormeyede s2000 ci nice arkadaslarimiz var allaha sukur adam gibi adamlar boyle tavirlari yok allah islah etsin ins...

ciddiye dönderen sen ve senin gibiler. kimse adam gibi yorum yapmamış her yerde küfürler vs. sen ve senin gibiler hazırda bklyorsunz reklam peşindesiniz. küfüür edilmeseydi hakaret edilmeseydi hiçbiryerde böyle bişe yaşanmıcaktı. neyse uzatmayalım. bu konuyu burada kapatın artık açmayın gerçekten boku çıktı iyice.. herkes işine gücüne baksın. Allah herkesin gönlüne göre versn. ii geceler.

Anıl E.
16-01-2015, 22:53
Kardeşim neden bu kadar burnu havada hareketleriniz ve hitaplariniz var ? Eğer zahmet eder ve bir önceki sayfada alıntı yolu ile yazdığım mesajı okursan , kim kime ne şekilde hitap etmiş , kim insanları kışkırtmış anlamış olursun.
Burada kimsenin yazdığı mesaj ile reklama ihtiyacı yok ki , sen ve arkadaşların zaten "reklam"amaçlı yaptığınızı kaç kere dile getireceksiniz ? Burada insanları reklamla tabelayla boşuna suçlama .

Senin şahsına kişiliğine burada kimse bir şey demedi diyemezde sizinde öyle bir hakkınız yok . Muhabbetin başladığı yeri dikkatlice okursan kimin sivri dilli ve insanları asagilayacak şekilde ukalaca konuştuğunu anlarsın .

Peki senin facebook da bu forumu kastederek paylaşmış olduğun durum iletisine ne demeli ? Ne kaşarlık kaldı ne şerefsizlik sizinle aynı fikirde düşüncesi olmayan insanların .

En azindan ne amaçla yaptığınızı zaten belirttiginiz halde bari insanları "reklam"kelimesiyle suçlamayın.

Dragger
16-01-2015, 23:02
Soğuk havalarda tenteyi çok açmaktan oluyor herhalde bunlar, Allah akıl fikir versin.

S2000 dediğiniz araba nedir yahu neyini bu kadar büyütüyorsunuz? Ne bu don rengi seçmeler, kedi ciğer muhabbetleri falan, neyin kafası bu?

Hadi piyasaya bi tepki verdiniz onu anladık da burada durumu bilmeyen, hayret eden insanlara yaklaşımınız nedir? Az mütevazi olun, adam olun.

gorkem_432_
16-01-2015, 23:06
beyler benim işyerimle ilgili konuları kapatın . ismimn geçmesini istemiyorm. araç sahipleri burda hepsiyle muhatap olabilirsiniz. ben detaylı bilgi yazdım anlayşlı oluıp olmamak size kalmş ben adam gibi konuştkça siz hala başka yere çekiyorsunz. neyse uzatmayalm. konuyu sonlandıralım. amacımz nedir yazdk. burnmz havadada hareketler yapmadm. iyi günler

gorkem_432_
16-01-2015, 23:29
konu kapanmiŞtir.

Anıl E.
16-01-2015, 23:35
Tamam reis ...

Anıl E.
16-01-2015, 23:40
Sen emrettikten sonra ağam konuşmak yazmak ne haddimize ?
Adamlardaki özgüvene bak ya , İşyerim ile ilgili konuşmayın diyor işyeri ile ilgili post yazan yok . Konu kapanmıştır falan kendi kendine hükümler emirler.

Yazılanlara mantık çerçevesi içinde verilecek pek bir cevap yok tabii değil mi ? Zora girince bu yollara başvuruluyor her zaman ki gibi .

Bindiğiniz araba ulaşılmayacak bir araba değil , ulaşılmayacak bir araba bile olsa gideceğimiz yer belli .

Neyse reis konu kapandı dedi biz de uzatmayalım. Allah tentenize sorun vermesin kardeşim , bol varexli gazlamalar.

Dscivic
16-01-2015, 23:45
ciddiye dönderen sen ve senin gibiler. kimse adam gibi yorum yapmamış her yerde küfürler vs. sen ve senin gibiler hazırda bklyorsunz reklam peşindesiniz. küfüür edilmeseydi hakaret edilmeseydi hiçbiryerde böyle bişe yaşanmıcaktı. neyse uzatmayalım. bu konuyu burada kapatın artık açmayın gerçekten boku çıktı iyice.. herkes işine gücüne baksın. Allah herkesin gönlüne göre versn. ii geceler.

Ben ve benim gibilermi reklama ihtiyacımız yok cok sukur olmadida bu bir ikincisi adima olan yorumlara bakarsan faceden bir gram kufurum yoktur... Etmemde sevmemde kufur etmeyi sana o küfürleri ve hakaretleri kim ettiyse sen once ona yaz dostum ...
S2000 gibi bi o yana bi bu yana karakter sergilemeye gerek yok...

205-01
16-01-2015, 23:47
beyler benim işyerimle ilgili konuları kapatın . ismimn geçmesini istemiyorm. araç sahipleri burda hepsiyle muhatap olabilirsiniz. ben detaylı bilgi yazdım anlayşlı oluıp olmamak size kalmş ben adam gibi konuştkça siz hala başka yere çekiyorsunz. neyse uzatmayalm. konuyu sonlandıralım. amacımz nedir yazdk. burnmz havadada hareketler yapmadm. iyi günler

Erdinç hiç kusura bakma abim yukarıdaki yaZına istinaden yaZıyorum sen bu ilanları açtığını beni İstanbuldan arayıp söylediler bu nedir diye onun üZerine bende seni aradım akşama doğruydu sende telini açmadın , herkes istediğini yaZıyor bende yazdım doğru bu yalanmı galerinin önüne gidip fotomu çekip koyalım dedik bunamı alındın şimdi durduk yere , bence yapılan gereksiz birşey kendi fikrim benim bu sen başka düşünürsün bilemem tabi senide severim bilirsin ama böyle bir hareketin yapılması gerçekten gülünç oluyor dikkat çekeceğiniz yere antipati topluyosunuz yapmayın lütfen bu yazrıklarımdanda kimse üstüne alınmasın , sen ekmeğinin peşindesin arabanında reklamını yaparsı. En doğal hakkın unutmadan Allah daha çok versin , buarada ben senin kardesin değilim büyüğünüm adımı yazsaydın daha ii olurdu birçok kişi tanıyor beni zaten, buarada aracını inşllah istediğin fiyatlara satarsın Erdinç senden çok bn isterim emin ol sende bizim kaddeşimizsin 😉

kelalper
17-01-2015, 00:02
adamlar mafya beyler dağılın. Oradan emir vermeler falan. Kimsin kime ne diosun. İcraat yapan kendisi firmasının ismini koyan kendisi ondan sonra paşam emir veriyor konuşmayın diye. Başımızın üstüne. Masaya da koy okşayalım istersen. Akıllarıyla insanlara akıl veriyolar o araba yıkık dökük bizim arabalar dururken o arabaları alıyorlar diye. Birader size ne. Rengine tutulmuştur alır. Anlamıyodur ustası yoktur kendi beğeinir alır.Sizin misyonunuz mu? S2000cileri kurtarma derneği misiniz? En ayar olduğum lafta amaç reklam değil.

STP
17-01-2015, 00:37
Tr deki en duzgun ilk 5 e girecek s2000 im oldu boyle hava atmadim ya la :)

EM-RE
17-01-2015, 00:54
Kavga etmeyin boş yere de elimde vitrinde saklanmış beyaz içi kırmızı autoart diecast var 1,18 bugün fiyatlar tavan yapmisken bari onu satalim :)

K.Kaan
17-01-2015, 01:30
konuyu çok okuyamadım da klasik mevzular snaırım. ama takıldığım nokta cidden 150.000 e satılk s2000 mi var? gece gece iyi güldüm.)

Berkan
17-01-2015, 02:07
beyler Erdinç Kurumoğlu benim. Ağzı olan konuşmuş. Bu sitenin yöneticileride bilerek benim üyeliğimi silmiş hiçbirşey yazmadığım halde.. Ayrıca başka açtım gene silmiş. Siz birşeyleri yargılarken NEDEN sorusunu sormuyorsunuz.. Beni arayanlara araçlar satılık değil deyip konuyu açıkladım. Orası bi nevi protesto amaçlı açıldı hiçbiride sahipleri tarafından habersiz atılmadı. Bu ortak alınmış karar. Sağda solda kazalı s2000 alıp toplayp işi ticarete çeviren bir ton insan var. Başkalarını karalayarak kendi malları boncuk oluyor.. Sonra sizde güvenip alıorsunuz. Bunlar sizi kandırmaca. Kafa karıştırma yanİ . Biz ilanı 1 günlük kararlaştırıp koyduk 2.gün isteselerde kalmaz zaten çnkü ben esnaf adamım. sizi uyandıraym ddm. neyse Rica ediyorum kelimelerinize dikkat edin. Benim facebook adresime girebilirsiniz. Her resmin videonun altında Allah herkesin gönlüne göre versin yazmışım. Benim aracımın fiyatı 77.000TL hiçbir zaman artmadı yada düşmedi. Piyasası neyse odur. Neyse kısa kesicem verdiğim fiyatlar satacağımız rakamlar değil sizleri bilgilendirmek .Aslında biz iyi olanı yaptık ama siz başkalarının gazına geldiniz. Bakın beyler aklınızı başınıza alın sizleri gaza getiriyorlar. Biz okadar istanbulda galerici arkadaşlar varken özellikle Adana olarak seçtik sebebi ise dikkat çekmek. Adana'da 2 tane S2000 var sadece amacımız ilginizi çekmek. Yoksa 150 istiyen zaten yok. Bizde sizin gibi sinirleniyoruz aslında 70-80e alıp 100 yazanlara. neyse kısa kesecem arkadaşlar. bu arada KURUMOĞLU dan birşey alınmaz diyen arkadaşlar yaptığınız çok yanlış insanların eviyle işiyle aşıyla dalga geçilmez günahtan Allah tan bahseden kişiler bunun altından kalkamazsınız. Bu arada Adana'dan bi arkadşm yazmış sağolsun gidip galerinin önünden çekmeyim resmi demiş keşke buraya yazacağına beni arasaydı. Neyse Allah sizi ıslah etsin .Ayakta uyutuyorlar sizi mantıklı olun. Sıkıntısı olan ismim soyismim ekli faceden ulaşsın. Burası beni onaylamadı yksa burdan devam ederdim. Gerekte yok zaten onaylamasın en azından kimin ne olduğunu gördüm..

İYİ GECELER.

tüm mevzunun cıkıs noktasına kendinizin geldiği iyi olmuş.

istedigi fiyatı belirleyemezmiyiz diye çarsaf çarsaf yazan yine siz degilmisiniz. para adamın mal adamın madem siz yazdıgınız fiyatlara laf ettirmiyorsunuz x birinin 70 e 80 bine alıp 100bin yazmasından yada triyon yazmasından sizene. çok gocunuyosanız hepsini kendi içinizde toplayın fanusta saklarsınız.

alır, satar, saklar, apacihidir, elittir, kıldır, yündür sanarsın f50, enzo, laferrari de seckin ve sadık müsterilere satılıyor.

HG6161
17-01-2015, 02:10
Ava giderken avlanmak diye buna denir bildigin rezil oldular tamam arkadaslar vurmayin olduler zaten :))

altugkocer
17-01-2015, 08:56
S2000 fiyatına alınabilecek bazı araçlar :D

Alfa Romeo
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfisti-sahibinden%2C2009-trafik-cikisli-33.500-km-de-spider-196098887/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2007-brera-3.2-v6-260-hp%2Cq4-sky-window%2Cessiz-118148118/detay

Audi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-31.01-kadar-ozel-fiyat-s5-alacaklar-kacirmasin-dogus-191075818/detay

BMW
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-kazasiz-orjinal-116000-km-turkiye-de-tek-koleksiyonluk-193560683/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2006-hamann-orjinal-m5-80000km-ozel-renk-196644708/detay

Chevrolet
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2010-chevrolet-camaro-rs-coupe-beyaz-turuncu-196793816/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-yenikoy-motors-1999-chevrolet-corvette-c5-cabrio-182924088/detay

Ford
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-2008-model-mustang-saleen-22000-milde-180540777/detay

Infiniti
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-karatas-tan-2010-infiniti-g-37-195169966/detay

Lincoln (bu çok iyiymiş :) )
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lincoln-yuruyen-makam-araciniz-satilik-lincoln-tow-car-150402265/detay

Maserati
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-maserati-2006-maserati-quattroporte-fermas-cikisli-nasyonel-den-197060984/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-maserati-ares-den-2006-maserati-gransport-4.2-fermas-cikisli-196156402/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-maserati-spyder-gri-ici-visne-fermas-cikisli-fermas-bakimli-181001732/detay

Mercedes
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ozazim-otomotivden-e-55-amg-tr-tek-beyaz-hatasiz-192860100/detay

Mitsubishi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-galeri-mudo-dan-mitsubishi-ewo-x-193963645/detay

Nissan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-nissan-350z-174489020/detay

Pontiac (s2000e çok benziyor :) )
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-pontiac-nova-motors-meraklisina-sifirdan-farksiz-kusursuz-173976799/detay

Porsche
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-labarna-2008-porsche-cayman-dogus-cikisli-hatasiz-boyasiz-19-t-195805523/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-sahibinden-boyasiz%2Chatasiz%2Ctramersiz-cok-temiz-dogus-cikisli-195727353/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-ss-motors-2001-porsche-911-turbo-49.700-km-dogus-cikisli-186694891/detay

Renault
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-yeni-megane-rs-2.0-t-250-hp-1.100-km-de-hatasiz-192968895/detay

Rolls Royce var la o fiyata
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rolls-royce-narin-den-1990-rolls-royce-silver-spirit-194971800/detay

Subaru (bunlar çok tatlı ama bi s2000 değil)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-kamas-motors-subaru-wrx-sti-190195867/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-otomobilci-2011-subaru-impreza-2.5wrx-sti-300hp-boyasiz-194244967/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-ankara-seyyah-dan2011-impreza-2%2C5-sti-sd-boyasiz-400hp-forged-188322453/detay

gorkem_432_
17-01-2015, 10:28
Erdinç hiç kusura bakma abim yukarıdaki yaZına istinaden yaZıyorum sen bu ilanları açtığını beni İstanbuldan arayıp söylediler bu nedir diye onun üZerine bende seni aradım akşama doğruydu sende telini açmadın , herkes istediğini yaZıyor bende yazdım doğru bu yalanmı galerinin önüne gidip fotomu çekip koyalım dedik bunamı alındın şimdi durduk yere , bence yapılan gereksiz birşey kendi fikrim benim bu sen başka düşünürsün bilemem tabi senide severim bilirsin ama böyle bir hareketin yapılması gerçekten gülünç oluyor dikkat çekeceğiniz yere antipati topluyosunuz yapmayın lütfen bu yazrıklarımdanda kimse üstüne alınmasın , sen ekmeğinin peşindesin arabanında reklamını yaparsı. En doğal hakkın unutmadan Allah daha çok versin , buarada ben senin kardesin değilim büyüğünüm adımı yazsaydın daha ii olurdu birçok kişi tanıyor beni zaten, buarada aracını inşllah istediğin fiyatlara satarsın Erdinç senden çok bn isterim emin ol sende bizim kaddeşimizsin 😉

ben senin kim olduğunu hala bilmiyorum . ismin yazmıyor kimsin sen ?

gorkem_432_
17-01-2015, 10:30
Ava giderken avlanmak diye buna denir bildigin rezil oldular tamam arkadaslar vurmayin olduler zaten :))

ne cins adamsınız ya siz. rezil olan sizsiniz delikanlı adam arar 0532 353 44 97 karı gibi forumlarda arkamdan tutmayın. cevap veremiyorm yönetiminz üyeliğimi onaylamadı daha. kesin onlarda işin içinde ama size tek diyeceğim okadar komiksiniz ki gülüyorm sizee. rezil olanda sensin ben değil.

gorkem_432_
17-01-2015, 10:31
Kardeşim neden bu kadar burnu havada hareketleriniz ve hitaplariniz var ? Eğer zahmet eder ve bir önceki sayfada alıntı yolu ile yazdığım mesajı okursan , kim kime ne şekilde hitap etmiş , kim insanları kışkırtmış anlamış olursun.
Burada kimsenin yazdığı mesaj ile reklama ihtiyacı yok ki , sen ve arkadaşların zaten "reklam"amaçlı yaptığınızı kaç kere dile getireceksiniz ? Burada insanları reklamla tabelayla boşuna suçlama .

Senin şahsına kişiliğine burada kimse bir şey demedi diyemezde sizinde öyle bir hakkınız yok . Muhabbetin başladığı yeri dikkatlice okursan kimin sivri dilli ve insanları asagilayacak şekilde ukalaca konuştuğunu anlarsın .

Peki senin facebook da bu forumu kastederek paylaşmış olduğun durum iletisine ne demeli ? Ne kaşarlık kaldı ne şerefsizlik sizinle aynı fikirde düşüncesi olmayan insanların .

En azindan ne amaçla yaptığınızı zaten belirttiginiz halde bari insanları "reklam"kelimesiyle suçlamayın.

boş konuşmakta üstünüze yok. adam gibi muhabbeti kapatın dedik size. hala uzatıyorsunuz amacınz prim mi yapmak . araç sahipleri orda gidin onlarla muhatap olun beni ve işyerimi karıştırmayn. sadece ilana koyulması sizi nekadar alakadaar ediyor anlamıyorm. telefonumu gönderdm ara.

Dscivic
17-01-2015, 10:39
Tr deki en duzgun ilk 5 e girecek s2000 im oldu boyle hava atmadim ya la :)

Selçuk abi beni kopardin ya 😁

Anıl E.
17-01-2015, 10:53
Bugün, 11:26
gorkem_432_ gorkem_432_ isimli Üye şuanda online konumundadır

Araç
vtec polo vtec Ii pd 130
Post Thanks / Like
ERDİNÇ KURUMOĞLU
BENİ ARA 0532 353 44 97

ARAYACAM BİRAZDAN KRAL SENİ ERDİNÇ ŞİMDİ İŞYERİMDEYİM . SİZ BİZİ KLAVYE BAŞINDA DELİKANLILIK YAPAN ADAMLARDAN SANDINIZ GALİBA , ÖYLE FACEBOOK'DA 300-400 BEĞENİ ALMAKLA OLMUYOR O İŞLER KARDEŞŞŞŞŞŞŞ

Otto_Skorzeny
17-01-2015, 10:54
Saçma sapan işleri yaptıktan sonra üste çıkmaya çalışıyorlar ya alkışlıyorum.
Sizin gibi bizim tahtalar eksik değil 2 tane şahininiz var, birşeyler yapılmaya çalışıldığını anlıyoruzda nasıl elinize yüzüünüze bulaştırdığınızıda farkedebiliyoruz.
Birde yok rezil olan sensin hayır sensin muhabbeti var oda beni öldürüyor şuan. Neyse adamın firmasını karıştırmayın, kimsenin ekmeğiyle oynanmasın gidip komple satın alacam...
Biraz daha sakin panpaaa :)
http://www.techturkey.com/forum/arananlar/195579-kaza-boya-degisensiz-150k-km-devirmemis-e36-e46-cabrio-m3-ya-da-s2k.html?highlight=#post7692280

yigit06
17-01-2015, 11:03
o ilanları veren arkadaşlar onraynsa haberleri olsun ki biz bi 20-30 kişi baya bi güldük ilanlara

mizah her yerde mizah

Anıl E.
17-01-2015, 11:04
Erdinç ile telefonda konuştuk biz kendi aramızda hallettik konuyu .

Sorgu konusu daha da fazla hiç olmasın , iki gün sonra ihtiyaçtan dolayı araba almak isteyen yararlanır belki boşu boşuna kilitlenmesin .

Allah herkesin çarşısına pazar versin . Hayırlı satışlar cümlemize

Melih-Ö
17-01-2015, 11:30
Askerde olmak bazen iyi diyorum :)

Sh4rk
17-01-2015, 11:32
Melih Bide gitar calan arkadasin varsa :D tam tadinda

Melih-Ö
17-01-2015, 11:34
Melih Bide gitar calan arkadasin varsa :D tam tadinda

S2000de neymiş be abi pehhhhh :D :D

S2000 sahibi olamıcam gerçekten üzülüyorum :)

zekky
17-01-2015, 11:35
Askerde olmak bazen iyi diyorum :)

Kesinlikle kanka :D

cgty06
17-01-2015, 11:36
gökhan kardeşim sen arabana istediğin parayı verebilirsin dert değil ama sana satan acaba ulan adama ne saplamışım parasını çıkarmak için ne para istiyor diyor da olabilir. Haa bi de senin abi şu para olur mu valla bu kadar param var diye aldığın arabayı senin yazdığın fiyattan sırf sana laf sokmak için alıp lafı sokup arkasından da arabayı orada gözünün önünde yakabilecek adamlar var. Öyle bir laf sokar ki ben mi adam sapladım adam mı bana sapladı diye ömür boyu düşünürsün. Dilin kemiği yok ama yazdıklarınızı bi daha okuyupta post edin bence.

Şafak haklı bütün s2k sahiplerini aynı kefeye koymayın. Adam olanlar var bi de arabaya bindiği zaman kendini adam hissedenler var. İkisi karışmasın.

Alper abi Çocuğu koymuş. konu kilit bence :D :D .

Bugün, 11:26
gorkem_432_ gorkem_432_ isimli Üye şuanda online konumundadır

Araç
vtec polo vtec Ii pd 130
Post Thanks / Like
ERDİNÇ KURUMOĞLU
BENİ ARA 0532 353 44 97

ARAYACAM BİRAZDAN KRAL SENİ ERDİNÇ ŞİMDİ İŞYERİMDEYİM . SİZ BİZİ KLAVYE BAŞINDA DELİKANLILIK YAPAN ADAMLARDAN SANDINIZ GALİBA , ÖYLE FACEBOOK'DA 300-400 BEĞENİ ALMAKLA OLMUYOR O İŞLER KARDEŞŞŞŞŞŞŞ

La kanka bırak ne uğraşacan. 100bin lirası olan galerici olmuş, piyasayı elinde tutar! hale gelmiş.Neymiş apaçiler biniyomuş. Siz mi karar vereceksiniz kimin binip binmeyeceğine?. Siz çok mu düzgünsünüz? Kanka sen Beni tanıyosun her zaman sağ şeritciyim milyarda bir gazlarım. Geçen yaz sonu boyasız s2000i alacaktım sen biliyosun fiyatta anlaşamadık. Çok güzel bi araba ama iyi ki de almamışım dediğim noktalardan birisi de bunlar gibileriyle aynı kefeye konulma noktası. (Bilinçli kullanıcı abi/kardeşlerimi tenzih ederim). Aldım sıfır f30 u mis gibi. Bi çevirmeye girdiğimde hoşgeldiniz beyefendi diyolar. Bu araba niye yere yakın bu eksoz ne arabayı bağlıycam muhabbetleri vs çakal damgası yemiyosun. Fiyatı indiydi çıktıydı senin araba pertmiş kanka xx forumda yazmışlar 3 parçadan yapmışlar derdi yok. Biniyorum efendi efendi gideceğim yere gidiyorum. Çünkü arabaların amacı biyerden biyere ulaştırmaktır. Keşke böyle adamların eline düşmeseydi de biz de s2000 sahibi olabilseydik.

@34tb9544 100bin ( o kadar etmez de hadi gönlün olsun ) liralık arabanla burda millete don biçmissin. Parası olan gelsinler vs, İnsanları küçük görmek senin ne haddine? Sen kimsin? Sen merak etme paramız da pulumuz da var bin şükür. Ayrıca senin arabanın parasını bi gecede yiyen adamlar var bu memlekette. Fabrikan felan varmış ya. Onu veren ALLAH'ın bi gün alabileceğini aklına getir ona göre insan ol biraz. Ha bu arada mal mülk para konusunda tanımadığın kimseyle sidik yarıştırmaya kalkma üzülürsün. ALLAH'ım herkesin gönlüne göre versin.

Melih-Ö
17-01-2015, 11:38
Kesinlikle kanka :D

GAZ benim ona göre yoksa s2000 alamıcaz lan Zeki :D

atituti
17-01-2015, 11:46
ben anlamadım şimdi bu s2000 e binmek için türkiyenin en zenginleri arasındamı olmak gerekiyor ? ülkemin içine sıçık geldiği duruma bak :) gereksiz ego patlamaları yapan bir konu :D ulan yurt dışında varoş fakirler biniyo bu arabalara , parasızlıktan civice yay koydum s2000 e egsoz koydum diyip kendi eziklik duygularını milletle yarıştırıp bir *** olduk demek için yapıyo bunları ama ülkemizde görüyoruz :)