Orijinalini görmek için tıklayınız : Android Akıllı Saatler Hakkında
Arkadaşlar kız arkadaşımın önümüzdeki ay doğum günü ona bi akıllı saat hediye almak istiyorum. telefona fotoğraf çekmeye ve bu tarz zımbırtılara merakı var hoşuna gidicektir diye düşündüm.
ama gel gelelim hangi modeli alıcağıma karar veremedim geçenlerde turkcell magazasında cookoo marka gördüm tasarımı hosuma gitmişti ama sadece ios uyumlu dedi eleman arastırdım artık android içinde gelmiş (telefonu note2) pil olayı güzel bir kaç uyarı veriyor renkli renkli olması bayan için güzel. kasası biraz buyuk gibi ama aklım bundan yana
gear pahalı ve kaba bir süre kullanıp sıkılacağı için çok parada vermek istemiyorum açıkcası
çin malı olanlarda sarjı çok az gidiyor ve basit duruyorlar
bu tarz saat kullanan veya kurcalayan varmı aramızda siz ne önerirsiniz akıllı saat olarak bi yardım edin :)
http://www.ticwatches.co.uk/images/cookoo-unisex-pink-smart-watch-ckwkp00201-p27091-14975_image.jpg
HondatugraL
15-06-2014, 10:53
Saatin özellikleri ney ömer abi ?
kaç para olum bunlar kazıkmı arıyon kendine git kolye molye al :D
:D:D:D:D
valla doğru diyor.
Saatin özellikleri ney ömer abi ?
saati gösteriyor
saatten telefonu kumanda edebiliyorsunuz (fotoğraf çekme gibi)
mesaj arama facebook twitter bildirimlerini ekranda gösteriyor
titresimi var
yer bildirimi vs yapılabiliyo gibi ıvır zıvır şeyler
cookoo
200tl civarında bulunabiliyor
turkcell fiyatı 349tl
çin malı sarjlı olanlar 100-150 arası
cookoo çok işlevsiz bi saat.Gear veya Sony smartwatch almayacaksanız uzak durun derim.
omer git rose altın kolye al 250ye rahat rahat alırsın.
ya da normal bir saat al :D
bunedir yapma:D
cookoo çok işlevsiz bi saat.Gear veya Sony smartwatch almayacaksanız uzak durun derim.
ya kullanmayacak biliyorum bence cok sacma saatler cepten telefonu cıkartmak cok zor bişi değil ama fotoya meraklı bi kaç defa zamanlayıcı ile çözmeye calıstıgını gördum bunu ozellıkle foto cekme tusu mutlu edicektir :D
gear dı sony di ole 600-700tl yı cope atmaya gerek yok
omer git rose altın kolye al 250ye rahat rahat alırsın.
ya da normal bir saat al :D
bunedir yapma:D
eskı meslegım ve babasının mesleği zaten kuyumculuk Onur 250 ye kolyenın kralı yaptırırım da bu sefer değişik olsun farklı hosuna gitsin diyorum
gecen sene güzel bi saat almıstım zaten kıyamıo cizilicek yıpranıcak die spor kıyafetede uygun bi baska saat bakıyodu bunu kullansın
sahibinden de baktım 150 var 1 haftalık sıfır gibiyse kutusu temızse oylede çözebilirim :D
son yazdığn durum varsa 150ye kapat gitsin o zaman :hehe: :d
son yazdığn durum varsa 150ye kapat gitsin o zaman :hehe: :d
Turkcell cuma gunu 155den satmış kampanya ile takip etmek gerek 150e sıfır alak barı :D
asmisinsan
15-06-2014, 18:29
adam aşık:D
Hemde cokkkkk:D:)
saat sorduk makara konusu olduk iyimi :D
onursumer
16-06-2014, 09:41
Gear2 disinda kaliteli saat gormedim ben
Ve bu tarz aksesuarlar icin suan cok erken haliyle eger gear gibi kaliteli birsey dusunmuyorsaniz
Baska hediye bakmak daha mantikli
Şimdi bu tür saatler sınava girişte sorun çıkarıyor sanırım. Geçen AÖF sınavında polis saati didik didik inceledi.
valla bende düşünüyorum cokoo'ydu sanırım markası tam hatırlamıyorum geçende forumdan bi arkadas satıyodu kız arkadasım cok meraklı degil gerçi bu tarz bi hediye almam ama senin tarifine göre bu saat cuk olur :)