Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Citroen Özel Servis Önerileri !!!

Erdem K.
16-06-2014, 10:37
Arkadaşlar merhaba,

Annemin aracını (2012 1.4dizel C3) 60K km bakımına sokmak istiyorum. Sürekli yetkili servise gidiyordum ama garanti de bittiği için ve açıkcası gittiğim yetklili servisten çok da memnun olmadığımdan citroen özel servisi aramaktayım.

Bornova/ Çiğli / Alsancak taraflarında olursa daha iyi olur...

Bildiğiniz servisler varsa beni yönlendirirseniz memnun olurum.

Herkese keyifli forumlar ...

utkunoa
16-06-2014, 11:02
3. sanayii sitesi 409. sokak ta Maxi servise gidebilirsiniz. Usta olarak Ali vardır kendisine selamımı iletirseniz size çok yardımcı olur, işinin de ehlidir. Citröen ve Peugeot servisidir.

Met
16-06-2014, 11:23
3. sanayi sitesinin ordaki metronun altında Joker var. Eskiden opel özel servisiydi, şuan her araca bakıyorlar.

Benim ismimi verin, Erkan usta size yardımcı olur. İsterseniz numarasını da verebilirim, aklınızda bir şey varsa sorabilirsiniz.

B.Koçer
16-06-2014, 11:25
3. sanayi sitesinin ordaki metronun altında Joker var. Eskiden opel özel servisiydi, şuan her araca bakıyorlar.

Benim ismimi verin, Erkan usta size yardımcı olur. İsterseniz numarasını da verebilirim, aklınızda bir şey varsa sorabilirsiniz.

Senin ismin MET mi kardeş ? :D

Met
16-06-2014, 11:29
Senin ismin MET mi kardeş ? :D

Arayan bulur bizi kardeş :D En kötü imzadan bir tıka bakar :D

Burak K.
16-06-2014, 11:45
Arayan bulur bizi kardeş :D En kötü imzadan bir tıka bakar :D

MET dersek izmirde her yerde tanıyolar mı seni ? :D

Erdem K.
16-06-2014, 12:14
3. sanayii sitesi 409. sokak ta Maxi servise gidebilirsiniz. Usta olarak Ali vardır kendisine selamımı iletirseniz size çok yardımcı olur, işinin de ehlidir. Citröen ve Peugeot servisidir.

teşekkürler fakat internetten telefonlarını buldum ama iki numaradan da ulaşılamıyor, hatta üstüne yanlış numara diye fırça yiyorsunuz :) (Tel: 0232 462 73 13 - 0232 462 67 53)

ilgine teşekkürler ama sadece citroen-peugeot 'da uzmanlaşmış özel servis tercihimdir...

Met
16-06-2014, 12:51
MET dersek izmirde her yerde tanıyolar mı seni ? :D

bilmem :rolleyes: . Senin ne işin var burda entepli ?

ilgine teşekkürler ama sadece citroen-peugeot 'da uzmanlaşmış özel servis tercihimdir...

Siz bilirsiniz :)

Erdem K.
17-06-2014, 06:56
Güncel ...

Yok mu citroen pejocu izmirli ? :)

powERS
17-06-2014, 10:04
K.Bağlar Bayraktar a gitmede nereye gidersen git.

picasso
17-06-2014, 10:12
3. sanayi maxi servis. işi bilen genç arkadaşlar var.

camsemih
17-06-2014, 11:27
çiğli atasanayide girişte 2. sokakın içinde savaş kaya otomotiv var iş yeri sahibi peugeot tan ayrılma kendi iş yerini açtı ve 10 numara işçiliği var tartışmasız bence buranın en iyisi diyebilirim fiyatlarıda gayet makul giderseniz detayları özelden yazabilirim sahibi tanır beni.

Erdem K.
17-06-2014, 12:01
3. sanayi maxi servis. işi bilen genç arkadaşlar var.
internetten telefonunu buldum ama arayınca başka yer çıkıyor ve sitem ediyor :)

K.Bağlar Bayraktar a gitmede nereye gidersen git.

aynı düşüncedeyim :)

çiğli atasanayide girişte 2. sokakın içinde savaş kaya otomotiv var iş yeri sahibi peugeot tan ayrılma kendi iş yerini açtı ve 10 numara işçiliği var tartışmasız bence buranın en iyisi diyebilirim fiyatlarıda gayet makul giderseniz detayları özelden yazabilirim sahibi tanır beni.

pm'den detayları alırsam sevinirim...

speed_emre
17-06-2014, 12:09
erdem abı bayraktarda arkadasım var onur ılgılenır senınle cok sıteyede uye yardımcı olur bence ıstersen cebını vereyım.

Erdem K.
17-06-2014, 12:12
arkadaşlar internetten bulduğum bazı özel servisleri aradım, çoğu bilinçsiz gibi geldi :confused:

2012 1.4dizel c3 diyorum, onda euro 5 motor olabilir, partikül filtresi varsa şu yağ, yoksa bu yağ, değiştirilecek olan yağ 15K km değil, 10K km'de gider gibi beni hiç tatmin etmeyen cevaplar alıyorum ...

citroen ve pejo'dan anlayan özel servis tanıdığınız varsa lütfen numarasını bana iletin, yarın gidip bakım yaptırmak istiyorum. sadece adı yetkili servise, sabah 9'da arabamı bırakıp 6-7 saat sonra almak, iki katı fiyat vermek istemiyorum ...

CLIORS
17-06-2014, 12:41
Gaziemir, Alsancak Oto, Şu anda Suzuki yetkili servisi fakat servis tam kadro Citroen uzmanı. 1 sene öncesine kadar Citroen yetkili servisiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

rebeloghy
17-06-2014, 13:02
Güncel ...

Yok mu citroen pejocu izmirli ? :)

Abi 6. sanayi gaziemir ters yer değil dersen Naci ustam vardır. Pejodan ayrılma şeftir zaten , psa konusunda gözüm kapalı giderim. Ne işimiz olsa yardımcı oldu bu zamanda zor bulunan efendilikte insandır. Özelden numara vereyim isterseniz

Erdem K.
17-06-2014, 13:41
Gaziemir, Alsancak Oto, Şu anda Suzuki yetkili servisi fakat servis tam kadro Citroen uzmanı. 1 sene öncesine kadar Citroen yetkili servisiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Abi nedense forumlarda pek önermiyorlar orayı. bayiliği alındığı için de pek sıcak bakmıyorum, teşekkürler ilgine ...

Abi 6. sanayi gaziemir ters yer değil dersen Naci ustam vardır. Pejodan ayrılma şeftir zaten , psa konusunda gözüm kapalı giderim. Ne işimiz olsa yardımcı oldu bu zamanda zor bulunan efendilikte insandır. Özelden numara vereyim isterseniz

sağol Fıratcım, önceliği bornova/çınarlı taraflarına veriyorum, olmazsa görüşücem, tekrar teşekkürler ...

canozgur106
17-06-2014, 19:12
2.nci sanayii kaya citroen peugeot özel servisi var orayada gidebilirsin

shumi
17-06-2014, 23:18
bence servıse devam,aracın kaydı olsun ıyıdır...halıl ozturkte volkan var benım yonlendırdıgımı,selamımı soylersen yardımcı olur 207 yı oraya goturuyorum ben gayette memnunum...sanada yardımcı olur kardesım :)

Orçun Dikayak
18-06-2014, 16:26
Maxi Servisi bende öneriyorum.Müşfik ve Ali işinin ehlidir.Özelden Müşviğin numarasını atıyorum size Rıfat abide sahibidir adımı söylerseniz yardımcı olacaklardır.

Erdem K.
18-06-2014, 22:06
Herkese ilgisinden dolayi tesekkur ederim.
özel mesajla yardimci olan tum arkadaslara da sonsuz minnetarim.
bugun 11.40da giztuğ ozel servise gittim, 250tl ye mazot filtrem dahil, motor yikama dahil, 13:15te tum islemler bitmis vaziyette teslim aldim :)
Simdilik memnunum, ilgi alaka da guzeldi, tavsiye edebilirim...