Orijinalini görmek için tıklayınız : DZ 106 GTI vs GFJ 306 GTI-6
emirarslan34
16-06-2014, 11:34
SPEC
GFJ 306 GTI-6 : Port Polıs , sol sis cold air ıntake , 60 düz - egzos.
DZ 106 GTI : Cold Air Intake , 48 düz , HKS , extra dsg bilal.
2 de 60. 200 e kadar kafa kafaya ve aynı anda bırakıldı.
görüntü buz dolabı , bundan sonraki stock kıng denemelerınde güzel bir kamera olacak.
yaz geldi KİNG belli olsun. :D
AZ 306 GTI-6 GOKHAN seni istiyoruz dostum lanet olsun adamım o altın kemeri almak istyoruz artık :D kanka deneyin şunları artık :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=589364234515260&set=vb.570610906390593&type=2&theater
gokhan_205
16-06-2014, 12:48
:D hiç sıkıntı yok herzaman deneriz ama kemeri vermeye niyetimiz yok kanka :D :D :D
SEÇKİN172
16-06-2014, 13:04
maşşallah araçlara güzel yürüyorlar
tayreep_john
16-06-2014, 14:09
f1 yolu değilmi burası :) maşallah araçlara
:D hiç sıkıntı yok herzaman deneriz ama kemeri vermeye niyetimiz yok kanka :D :D :D
Gökhan Bende 4 Tane Kemer Var Bilgin Olsun :)
yasinkarahan
16-06-2014, 20:31
GFJ sadece emme manıfoldu işli egzoz ve filtre var timing ayarı bozuk ve kalın conta var :) yani eski GFJ ile karıştırılmasın :) maşallah iki aracada
nerede o eski GFJ...?:icon13:
gokhan_205
17-06-2014, 08:15
GFJ sadece emme manıfoldu işli egzoz ve filtre var timing ayarı bozuk ve kalın conta var :) yani eski GFJ ile karıştırılmasın :) maşallah iki aracada
yazılımıdami silindi arabanın ya ne hallere düştü araba :beuj:
emirarslan34
17-06-2014, 08:42
o kemer anadolu yakasına gelmeli zenci anlıyormusun beni :D hahahahah
en kısa sürede bir basın toplantısı düzenliyelim ve denememizi yapalım. :D
işin içine birde stock kıng RC girdi bilginiz olsun. :D :hahaha:
özelden konusalım :)
f1 yolu değilmi burası :) maşallah araçlara
evet bol bol patlamalı çatlamalı , radarlı , polisli , sinir sitres olan yol :D ama tadınada doyum olmuyor o tarafın :D yani insan merak ediyor kım var kım yok diye :hahaha:
Gökhan Bende 4 Tane Kemer Var Bilgin Olsun :)
senın o kemerler'ını tek seferde alıcam pis zenci lanet gelsin dostum tamam mı !!!
cuma güne sadece egzozlu stock KH RC ile deniyoruz kanka senın KING i :icon_tup: cok merak ediyorum sonucu bakalım nolcak..
madem arabada sıkıntılar var neden denemeye gelirler anlamıs degilim hacı.
kalın contamı var ? harun abideyken ince contamı vardı ? eski GFJ ile karıstırılmasın derken ? timing ayarının bozuk oldugunu nerden biliyorsun ?
kılasık rollng muhabbetleri... be kanka :)
nerede o eski GFJ...?:icon13:
boşver GFJ yi nerede o eski TS.. :D
bak bak bak bak muhabbetler bak 306 geçilince yazılım sıkıntısı timing sıkıntıları falan filan mı bas gosterdi kanka olemi :D
sizi 306 cılar sizi :D tabiki şaka yapıyorum kankada sıkıntıları varsa bir arabanın denenmicek bu kadar basit.
ama şuda var DZ gercekten çok iyi bir stock. diyer 306 lara 3 , 4 boy atan bir 106.
Samet306
17-06-2014, 09:44
Maşşallah deneyen araçlara iki araçlada denemek isterim:icon_tup:
Maşşallah deneyen araçlara iki araçlada denemek isterim:icon_tup:
DEneriz KArdeşim Maksat Roll Olsun:hahaha:
GFJ eski kondisyonunla uzaktan yakından alakası yok. Eskş gfj neydi be..
MaşAllah araçlara bu arada.
GFJ eski kondisyonunla uzaktan yakından alakası yok. Eskş gfj neydi be..
MaşAllah araçlara bu arada.
Uzak yada yakın ne olursa olsun yürüdüğü araç stock:hahaha:
Uzak yada yakın ne olursa olsun yürüdüğü araç stock:hahaha:
Senin arabana zaten en ufak bişey dediğim yok :)
MaşAllah Allah kaza bela vermesin çok iyi.
AZ ile DZ çok keyifli deneme olur.
Senin arabana zaten en ufak bişey dediğim yok :)
MaşAllah Allah kaza bela vermesin çok iyi.
AZ ile DZ çok keyifli deneme olur.
Eyw Kardeşim
AZ Stock Değil Ama Olsun Bende Çok Merak Ediyorum:hahaha:
Skyhawk34
17-06-2014, 11:45
deneyen araçlara Maşallah
DZ mize ayrı ama :D Bilal reyiz ya niye gelmedin o gün :D 10 tane deli toplandıydık
Eyw Kardeşim
AZ Stock Değil Ama Olsun Bende Çok Merak Ediyorum:hahaha:
Az 306 da ne varmış bende merak ettim.?
bu arada deneyen araçlara maşh. Allah kaza bela vermesin.
Gökhan Soru Sana Az 306 DA ne Var :)
deneyen araçlara Maşallah
DZ mize ayrı ama :D Bilal reyiz ya niye gelmedin o gün :D 10 tane deli toplandıydık
10 Tane DElinin Arasında Ne İşim Var Hem hepsi SAp:)
Samet306
17-06-2014, 11:58
DEneriz KArdeşim Maksat Roll Olsun:hahaha:
aynen öyle güzel yürüyen araçlarla denemek zevkli oluyo:icon_tup:
emirarslan34
17-06-2014, 12:12
sen aklıllımısın :D 6 , 7 typer ın karşısına çekip varmı deniycek diyen millete piskolojik baskı yapan bir hastasın olum sen :D arabanda sende rahatsızsınız... :D :hahaha:
Gökhan Soru Sana Az 306 DA ne Var :)
gökhana sordum kat dahil üzerinde şuan demekte
emirarslan34
17-06-2014, 12:19
gökhana sordum kat dahil üzerinde şuan demekte
muayne işleri vardı ondandır sisten kalmıs :D zenonlarda agır kusurmus sislerde artık. bir cıkım muayneden geri vites lambasını bile zenon yapcam diyor:D
sen aklıllımısın :D 6 , 7 typer ın karşısına çekip varmı deniycek diyen millete piskolojik baskı yapan bir hastasın olum sen :D arabanda sende rahatsızsınız... :D :hahaha:
Psikolojik Olarak 1-0 Önde Başlamak lazım kanka:)
emirarslan34
17-06-2014, 12:23
Psikolojik Olarak 1-0 Önde Başlamak lazım kanka:)
senın pskologun benım olum cumartesi hazır ol :D anca o zaman musayitim ugurla gelcez hacım. :evil::allaalla:
senın pskologun benım olum cumartesi hazır ol :D anca o zaman musayitim ugurla gelcez hacım. :evil::allaalla:
Sıkıntı Yok Kanka Evimiz Zaten 2 DAkika Adresi Biliyorsun :)
Bu arada polislere dikkat et :)
Skyhawk34
17-06-2014, 12:37
sen iste yeterki müdür topluca esnafa giderdik :D
emirarslan34
17-06-2014, 12:49
Sıkıntı Yok Kanka Evimiz Zaten 2 DAkika Adresi Biliyorsun :)
Bu arada polislere dikkat et :)
WAREX'imiz var olum sen dikkat et pis HKS li :D
sen iste yeterki müdür topluca esnafa giderdik :D
Küçük Esnafmı Büyük Esnafmı:)
WAREX'imiz var olum sen dikkat et pis HKS li :D
Sıkıntı Yok Kanka Önemli Olan İşlevi:)
gokhan_205
17-06-2014, 13:07
stoc kavramı nedir onu bilemiyorum hangi arabaya stoc denir fabrikadan cıkanamı flıtre egzozlu arabayamı :D AZ de custom cai var 60 lık boru hks hi power son başkada bir şey yok şuanlık :D
ama şuanda sadece flitre var kat orta son rojinal muayne spec ama kaldım sislerden :D
emirarslan34
17-06-2014, 13:11
ikisinede :D
emirarslan34
17-06-2014, 13:14
gokhan205 nikli arkadasım paşaoglunda port polıs yaptırdıgınız dedi koduları var gece alemı olan yarıscı arkadaslar arasında ne kadar dogrudur bizi aydınlatırmısınız :D yoksa bunlar hurafemıdır gece hayatınız bizi cok ilgilendiriyorda ondan :D hahahahah
Skyhawk34
17-06-2014, 13:16
Küçük Esnafmı Büyük Esnafmı:)
buldun kıllısını arıyon bee
gokhan205 nikli arkadasım paşaoglunda port polıs yaptırdıgınız dedi koduları var gece alemı olan yarıscı arkadaslar arasında ne kadar dogrudur bizi aydınlatırmısınız :D yoksa bunlar hurafemıdır gece hayatınız bizi cok ilgilendiriyorda ondan :D hahahahah
Ne Tesadüftür Bende Öle Duydum Kanka DEmekki Baya Yayılmış aaaaa :):)
gokhan_205
17-06-2014, 13:28
Ne Tesadüftür Bende Öle Duydum Kanka DEmekki Baya Yayılmış aaaaa :):)
Belki beni iyi tanımıyor olabilirsiniz sonuçta oturup muhabbet ettıgımız olmadı belkıde az oldu ama benii çoğu kişi tanırşu zamana kadar kimseye yalan söylemedim neyse odur bende arabamda dediklerimin dışında hiç bir şey yok he muaynemi halletmeye çalışıyorum yapıcam emme gaz kelebeği işlenicek ewet ama şuanda gerçekten hiçbirşey yok :)
Belki beni iyi tanımıyor olabilirsiniz sonuçta oturup muhabbet ettıgımız olmadı belkıde az oldu ama benii çoğu kişi tanırşu zamana kadar kimseye yalan söylemedim neyse odur bende arabamda dediklerimin dışında hiç bir şey yok he muaynemi halletmeye çalışıyorum yapıcam emme gaz kelebeği işlenicek ewet ama şuanda gerçekten hiçbirşey yok :)
Seni Yakından Tanımak İStiyorum Kanka:)
emirarslan34
17-06-2014, 13:38
sen öyle diyorsan öyledir kardeşim sorun yok :)
AZ filtre ve eksoz yürümüştür bu zamana kadar, muayeneden sonra Allah kerim...
AZ bu sene hazırlığını yapar yAZı keyifli geçirir, sonra sıraya UE 306 girer. ITB, yazılım, filtre, eksoz, kapak, conta, headers ve kozmetik.. Gökhan geçiti bekliyorum hızlansın artık..
yasinkarahan
17-06-2014, 19:47
ben sattıktan sonra arabayla conta yaktılar nerde toplandı napıldı bilmiyorum bildiğim tek şey orjinal conta orjinal sente alındı meşhur filtresi falan yok üstünde
yasinkarahan
17-06-2014, 19:51
emir abi araç sahibi ben değilim denemiş denememiş pek umrumda değil sadece GFJ eski GFj değil onu söyledim eski GFJ'yi zaten bilen biliyor anlatmaya açıklamaya gerek yok
Ö.öztüRk
18-06-2014, 11:45
Maşallah 2 aracada:) AZ king' gökhan videolar nerde kanka beklemedeyiz hadii :)
Maşallah 2 aracada:) AZ king' gökhan videolar nerde kanka beklemedeyiz hadii :)
AYnen Aynen Nerde Gökhan AZ nin Videolar:)
gokhan_205
19-06-2014, 09:07
:) :) :) :)
Az 306 de bişe olduğunu idda eden veya inanmayan arkadaşlarımız. araç yakın bir süre içinde emme vs gibi parçalar işlenmesi için sökülecek sökülme esnasında ne olduğunu germek isterlerse haber verebiliriz kapak işlimi değilmi fabrika çıkışı bi işlem varmı yokmu görmüş olurlar. kulaktan dolma laflara olmaz bu işler zaten Gökhan aracında bişe yapıpta saklayacak bi karektere sahip insan değil.
Stok olarak gidebilecek iyi 306 lardan bir tanesi az 306 bence, bir cok 306 ile denedim ve orginal egsoz üstünde olan bi 306 dan bu kadarmı gider dedim kendi kendime :) Allah nazardan kazadan beladan korusun maşh Gökhan....
gokhan_205
19-06-2014, 12:26
Az 306 de bişe olduğunu idda eden veya inanmayan arkadaşlarımız. araç yakın bir süre içinde emme vs gibi parçalar işlenmesi için sökülecek sökülme esnasında ne olduğunu germek isterlerse haber verebiliriz kapak işlimi değilmi fabrika çıkışı bi işlem varmı yokmu görmüş olurlar. kulaktan dolma laflara olmaz bu işler zaten Gökhan aracında bişe yapıpta saklayacak bi karektere sahip insan değil.
Stok olarak gidebilecek iyi 306 lardan bir tanesi az 306 bence, bir cok 306 ile denedim ve orginal egsoz üstünde olan bi 306 dan bu kadarmı gider dedim kendi kendime :) Allah nazardan kazadan beladan korusun maşh Gökhan....
Allah razı olsun kankacım biliyoruz birbirimizi sıkıntı yok işleniceği zaman sökerken video koyucam eklerim heryere :D
Bana Haber Ver KArdeşim Numaram : 0537 784 11 81 :):)
Ah bee zenci ne hallere düşmüşsün sen öyle yazık olmuş GFJ'nin eski yürürüyle alakası kalmamış.Maşallah araçlara..
Bana Haber Ver KArdeşim Numaram : 0537 784 11 81 :):)
konunu takip edersen buraya yazarız ;)
konunu takip edersen buraya yazarız ;)
Takipdeyiz;);)
ilkerist
14-07-2014, 20:20
1 aydır halamı tık yok?
1 aydır halamı tık yok?
Yok Demekki