Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw 335ci sorgu
Huseyin0727
16-06-2014, 16:38
İlandaki araç hakkında bilgisi olan varmı?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-335-ci-kirmiziiii-2008-model-hatasiz-m-paket-ic-dis-fiyati-dustu-165408496/detay)
bu araba eski ASK plaka ise en az 50-60 bin KM düşük km si. ilk sahibi 100 bin de satmıştı 2-3 sene önce sen düşün.
Şu an KM si tırtıklanmamış 335 yok gibi bir şey ilandaki araçların KM ler çok komik :)
Huseyin0727
16-06-2014, 16:44
Ümit davalanın eski araçı olduğunu söyledi sahibi şuan 3.sahibindeymiş.fakat eski plakasını bilmiyorum.
Ümit davalanın eski araçı olduğunu söyledi sahibi şuan 3.sahibindeymiş.fakat eski plakasını bilmiyorum.
Onu araştırın istanbuldayken SUP sonra konya ya da kayseri emin değilim ASK olan birebir aynı tipte bir araç var oysa uzak durun.
difözru+egzozlar supdaki haline cok benziyor valla olabilir hakonun dediği
mertmeriç'i konuya bekliyoruz :)
ASK plakalı araç burdaki sahibi üzerindeki plakayı alıp plaka değişikliği yapıp satmıştı aracı + km si geriye sayıyor yıllandıkça :(
Sup plakaysa net 70 km geride
Huseyin0727
16-06-2014, 17:00
Umarım farklı bir araç çıkar :) yoksa hayal kırıklığı resmen
Huseyin0727
16-06-2014, 17:02
Onu araştırın istanbuldayken SUP sonra konya ya da kayseri emin değilim ASK olan birebir aynı tipte bir araç var oysa uzak durun.
İstanbul-izmir ve son olarak konya dedi sahibi bana.ama bilinmez tabikide
Araba eski SUP %99, km cekilme.
mertmericozlem
16-06-2014, 17:18
Ofisten çıkmak üzereyim. Üstün körü baktım. Aracın eski plakalarında SUP VE ASK var bilgilerinize.
turbo&quattro
16-06-2014, 17:21
Bu forumdan korkulur :D
rebeloghy
16-06-2014, 17:32
ASK plaka ikenki sahibi arkadaşımla evlendi de merak ettim o kişi midir km geri saran ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-3-35i-160276701/detay)
Bu arabaya bakın isterseniz arkadaşımın arabası ekranlı temizliğine de kefil olurum..
Huseyin0727
16-06-2014, 17:57
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşlar.üzülerek vazgeciyoruz bu arabadanda
peki merak ettiğim bi durum var
anahtara da mı işliyolar düşürlen km'yi :S
Huseyin0727
16-06-2014, 18:16
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-3-35i-160276701/detay)
Bu arabaya bakın isterseniz arkadaşımın arabası ekranlı temizliğine de kefil olurum..
Görüştüm şimdi araç sahibiyle.teşekkür ederim önerdiğiniz için
ASK plaka ikenki sahibi arkadaşımla evlendi de merak ettim o kişi midir km geri saran ?
Sup halinde Gürkandayken oldugnuda sanmıyorm oyle seylere ihtiyacı olacak birisi degildir.
ses'in de bahçeşehirde bol bol görüyorum arnavut kaldırımlı yollar bol biraz daha yavas gidebilir ;)
Görüştüm şimdi araç sahibiyle.teşekkür ederim önerdiğiniz için
Rica ederim , arkadaş hiçbir masraftan kaçmadan baktı arabaya tertemiz 335 kilometresi falan da düzgün. Üzerinde de meisterschaft egzost var ama onu verecekmi bilmiyorum. Duydugum en iyi egzost seslerindendir. Gercekten plakasına yakısır bir egzost :D
Rica ederim , arkadaş hiçbir masraftan kaçmadan baktı arabaya tertemiz 335 kilometresi falan da düzgün. Üzerinde de meisterschaft egzost var ama onu verecekmi bilmiyorum. Duydugum en iyi egzost seslerindendir. Gercekten plakasına yakısır bir egzost :D
Ben cok israr ettim satmadi egzozlari :D
Bu arada eger sup plaka ise Gurkan pert parasina hibe etmisti resmen keske o zaman alsaymisiz...