Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya-Adrasanda Otel..
Bayramda gitmeyi planlıyorum. Tanıdık oteli olan, daha önce tatil yapıp memun kalanlardan otel ismi alabilir miyim acaba?
samet diye bi arkadasımız vardı olymposta apart otelleri olan. Bi görüş istersen kendiside görürse yardımcı olur sana
Teşekkür ederim Tuğral...
onurdemir
05-09-2008, 16:16
Bence www.otelsikayet.com adresine girip hangi otel nasıl hizmet veriyormuş birinci ağızlardan okuyup karar ver. Ben öyle yaptım pişman olmadım :)
s.alican
06-09-2008, 12:29
evet abicim buyur her türlü,tatil-hizmet-kahvaltı-konaklama akşam yemegi-travel:D.
olympos-çıralıda pansiyonumuz var tugral abimde demiş sagolsun.burası büyük bi yer deil gerçi burada büyük yer yok en fazla 10 oda bizimkide 6 odalı.gayet güzel ve şirin bi yer bahçesi büyük sakin denize 100 mtre.gelmek istersen buyur gel abi.rezervsyon oluyor çünki bayram için haber verirsen napıcanı öyle daha kolay olur:)
Dostum pm atıyorum sana :)
s.alican
06-09-2008, 15:53
bende cvp pm verdim abi:)
Vtec-SEDAN
06-09-2008, 15:55
Alanya düşünürsen Club Justiniano adında bir tatil köyü var. ben daha önce orda tatil yaptım ve çok memnun kaldım, tavsiye ederim..
http://www.tatilsepeti.com/TesisDetay.asp?No=172&otel=Justiniano_Club_Alanya
Bodrum düşünürsen, Turgutreis Mandalinci Otel iyidir. ;)
Adrasan'da aile tarafindan isletilen bir pansiyonda kalmistik, cok da memnun kalmistik denize biraz yurume mesafesi olmasina ragmen ama adini hatirlayamadim bir turlu.. :( Bahcesinde ufak bi havuzu falan vardi yesilik bahceli guzel bi yerdi.. Hatirlarsam yazarim insallah gercekten hos bir yerdi..
egeturbo
06-09-2008, 16:58
valla antalyaya gidersen gerçekten sametlerin pansiyonu tavsiye ederim antalyaya iş için geldiğimde hep orda kaldım ve gerçekten kendi evimde gibi hissettim kendimi
İlgilenen herkese teşekkür ederim.
Samet'le görüşüyoruz. Bakalım kısmetse bayramda yollardayız..
s.alican
07-09-2008, 22:05
buyur gel abi her türlü hizmet:D
cagalazade
09-09-2008, 14:10
adrasana kesınlıkle gıt
otel degılde apart gıbı sıcak bırkac ufak yer var
henuz yenı geldım :)
bu ısletmelerın duzenledıgı gunluk tekne turları var
mutlaka cık
su adaya gıt :)
adrasan bence son 5 yılını yasıyor, bakırlıgı bozulmadan gıdılmesı gereken bır yer....
Sanırım gidemeyeceğim. Çünkü 22 sinde burun ameliyatı geçiricem...
Whiteside Impreza
09-09-2008, 17:11
edit.................