Orijinalini görmek için tıklayınız : kavacık çevresinde vw gösterebileceğimiz yer
Ahmet Saraçoğlu
16-06-2014, 20:29
Arkadaşlar kısmetse yarın şu aracı alıcaz.Bu sefer kendi gördüğümüzle değilde , baktırıp emin olarak almak istiyoruz.Özellikle kaportada boya ve en önemlisi dsg.
Kavacık civarı kime gösterebiliriz?
Araçla ilgili fikir alabilir miyim?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-kaza-boya-degisen-yoktur-161472629/detay)
Kavacıkta Acarlar var diye biliorm VW servisi ama emin değilim
Acarlar Mah. Polonez Bağlantı Yolu Kamer Çıkmazı No: 2, Beykoz, 34805 İstanbul, Turkey
+90 216 538 7600
Buda adres :)
kavacık ta en yakın acarlar vw var expertiz yapıyorlarmı bilmiyorum arayıp sormak lazım
Tholl-ga
16-06-2014, 20:55
bostancıya götürebilirsen vwtech var sanayinin içinde
63owen63
16-06-2014, 20:57
pendıktede murat usta var alman gruba bakar. cok ıyıdır
Ahmet Saraçoğlu
16-06-2014, 20:59
benim için rapor vss önemli değil , özellikle bizden birinin yönlendirmesiyle gidebileceğim , bakıp ''alınabilir''diyecek bi usta olsa dahi yeter.Servise girip bilmemkaç noktamızdan ekspertiz yemeyelim , ustamıza emeğinin karşılığını verip teşekkür edelim kafi..Tanıdık kimse var mı o şekilde?
pendıktede murat usta var alman gruba bakar. cok ıyıdır
Pendige gelinmezde gelinirse karci oto var ucevlerde yusuf usta var uc senedir oraya giderim.murat oto idi sanirim dedigin yer gozum kesmedi bir sey sormustum zamaninda ve direk turbo arizali diyen ustalardan vede sorun basinc sensoru idi.
63owen63
16-06-2014, 21:15
Pendige gelinmezde gelinirse karci oto var ucevlerde yusuf usta var uc senedir oraya giderim.murat oto idi sanirim dedigin yer gozum kesmedi bir sey sormustum zamaninda ve direk turbo arizali diyen ustalardan vede sorun basinc sensoru idi.
evet murat oto . 3 4 arac baktırdık muthıs yardımcı oldu
ahmetbaha-drs
16-06-2014, 21:52
Yalnız bu fiyata 1.4tsi-dsg satıyorlardı bir zamanlar sıfır km olarak :D Ben bakarkende sıfır km gene bixenon+sunroof+ıvırzıvırlı 1.4tsi-dsg 75 civarıydı şuanda 93-95 filan :) Fiyatları anormal derecede arttı. Hayırlısı olsun Ahmet güzel araba :) :)
Ahmet Saraçoğlu
16-06-2014, 21:57
eyvallah ahmet bakalım kısmetimizde varsa yarın görüşücez.
1.4 tsi lar ciddi artmış.Bi ara sciroccolara baktım , bu rakamlara baya tsi dsg var. ama her köşede var.Gazlayalım yaralım kıralım olmadığı sürece cazibesi kalmadı tasarım olarak.