Orijinalini görmek için tıklayınız : avrupa birliğine bu yuzden alınmıyoruz :)
Patisever
17-06-2014, 12:09
https://www.facebook.com/photo.php?v=329260307231701&set=vb.137720423052358&type=2&theater
siyah pantalonluya tikkat tam clubber :))
dayılar artık nasıl içtilerse
özellikle yerde yuvarlanan dayı tam hangover kafasında galiba :D
:hahaha: :hehe:
Ayrıca bkz: 50 yaşında ki adam patlarsa ne olur :D
KA®ANLIK
17-06-2014, 12:44
yaşla falan olacak bir kafa değil bu kafa bence :D
enerji peak atmış 3.5 bar GTX35 ile maşallah :D
https://www.facebook.com/photo.php?v=784650794892159&set=vb.115545381802707&type=2&theater
Üstüne tanımam.
Video R3hab' ın orjinal hesabındadır bu arada. :)
Mutlu Değerli
17-06-2014, 14:22
Avrupalılarında ne kadar mal olduklarını hepimiz biliyoruz, amcalar belliki alkolü baya kaçırmışlarki vücut bilinçsizce hareketler yapmaya başlıyor. O anki coşkuyla, mutlulukla vs... Burda dans ediyolar.
Avrupalı içince ne yapıyor ??
+ Duvarlara kafa atıyolar
+ Kafalarını buzların içine sokuyolar
+ Mal mal gülüyolar
+ Arabalarını parçalıyolar (ucuz nasılsa)
+ Kendilerini yerlere atıyolar
Kısaca yapmadıkları şempazelik yok. İyikide onlarla aynı çatı altında yaşamıyoruz, böle iyii
mertmericozlem
17-06-2014, 14:43
Nirvanayı yaşayışları bile farklı yurdum insanının :D
Amcalar süper eğlenmiş orada olmak vardı.Yinede yunanlılara iteleseydik iyiydi :D
papi chulo mu çalıyo arkada ? :D ahahaha
Evlat olsa cami avlusunada birakilmaz. Bulacak adamin gunahi ne? :D
adamlar bir de eğitimini alsa şu dansın sınır tanımayacaklar
dayılar biraz fazla üflemiş.
10 ay süreyle avrupada yaşamamış ve de hiç gece dışarı çıkmamış, sahil vs. partilerinde bulunmamış olsam ibret alıcam, ama güldüm geçtim.
derece43
17-06-2014, 23:22
5 ten 3 e cekmış dayılar:))
Şaka maka adamlar eğlenmiş kurtlarını dökmüşler merada:D
Keşke en delimiz böyle olsa razıyım.
Üstüne tanımam.
Yalniz Unstoppable cuk otursaymis, yeni izledim efsane :)
Avrupalılarında ne kadar mal olduklarını hepimiz biliyoruz, amcalar belliki alkolü baya kaçırmışlarki vücut bilinçsizce hareketler yapmaya başlıyor. O anki coşkuyla, mutlulukla vs... Burda dans ediyolar.
+ Mal mal gülüyolar
Kısaca yapmadıkları şempazelik yok. İyikide onlarla aynı çatı altında yaşamıyoruz, böle iyii
Hangi Avrupa bu? Benim gittigim kadariyla gordugum bu diil cunku. Bu tarif uyguna tatil ayarlayip Antalya'da 5 yildizli otele gelen Rus profili.
mhmtsrtp
18-06-2014, 00:28
hakkını veriyo bence
karsiyakaliozi
19-06-2014, 11:45
bu neyin kafası ucuz olmalı çok içilmiş :)
Hey yavrum eğlenceye gel avrupa falan hikaye ne güzel dağıtmışlar neşeleri bol olsun....
emirarslan34
19-06-2014, 13:51
yamlamların kazıga baglayıp etrafında eteş yakıp dansını izledigimde bundan sonra papyon takıcam :D bu ne lan :D
cgnozdmr
19-06-2014, 13:56
Yürü be dayıı
Ne çok meraklıyız şu avrupa birliğine.
https://www.facebook.com/photo.php?v=784650794892159&set=vb.115545381802707&type=2&theater
Üstüne tanımam.
bu dede torununu eğlendirmek için böyle dans ediyordu yanılmıyorsam :D
leoncupra
06-07-2014, 12:19
eğer dayılar bunu doğal kafayla yapıyolarsa,bizim beynimiz yanmış serotinin yerlerde demekki tedavi olmak lazım:)
Patisever
06-07-2014, 15:08
Ne çok meraklıyız şu avrupa birliğine.
salak salak konusup durmayın a.g eğlenmeyide bilmiyonuz zevzek işin esprisi başlık
salak salak konusup durmayın a.g eğlenmeyide bilmiyonuz zevzek işin esprisi başlık
Biraz daha kibar olabilirsiniz.
Neden kişisel algıladınız ki ? Toplum üzerinde oluşan genel bir kanı bu AB ;)
Patisever
07-07-2014, 10:33
Biraz daha kibar olabilirsiniz.
Neden kişisel algıladınız ki ? Toplum üzerinde oluşan genel bir kanı bu AB ;)
Kisisel algilayip yazmadim kisisel yada degil burdaki maksat eglenmek kizdigom nokta illa konuyu saptiracak bir durum olusuyor buna kizdim ben kaldiki konudaki baslik espri konusu ayrica konuyu acan benim ve basliktaki tercihde bana ait;) sence cewap yazması gereken kişi kim
Onur Fatih
08-07-2014, 03:04
+ Mal mal gülüyolar
kardeşim içip içip sağa sola sataşan, milletin karısına kızına laf atan, çoluğunu çocuğu döven vatandaşımızda var.
yukarda saydıklarını yapsalar yine iyi ;)