Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam Filmi?
arabasızadam
17-06-2014, 14:36
Selam arkadaşlar ,ıst. Fatih civarında kaliteli ve uygun fiyatlı cam filmi yaptıracağım bildiğiniz bi yer varmıdır?
Hepsi uygun fıyatlı 50 TL ama kalıtesını soyle anlatayım camı 3 kere kapa aç ÇİZİLMEZ cam fılmlerı turkıye fızıkı harıtası gıbı oluyor dısarıyı goremıyosunuz cızıklerden. en guzelı ıyı bır para verıp ısın ehlıne yaptırmak.
1 numara cam filmi kullanıp polislerle sorun yaşayan var mı?
cRc Ramo
28-09-2014, 12:08
vatan burger ın hemen yanında bu işi yapan biyer var bi görüşün isterseniz.
SinanAdalı
28-09-2014, 19:34
Zeytinburnu'nda kendi arabamı yaptırdığım bi yer var. İşçiliği güzel cidden 5 yıl garantili 150 demisti 130 yaptırmıstım :)) düşünürseniz...
Arkadaş şaka gibisiniz ya
TolgaEsentepe
29-09-2014, 11:48
sana cevap vermediler diye mi sinirlendin DEJ ?
aybarsdnr
29-09-2014, 13:23
1 numara cam filmi kullanıp polislerle sorun yaşayan var mı?
2 aracımda da 1 numara film vardı. birinde akşam diğerinde gündüz vakti ceza yedim. hem de öyle kendi halimde 40 50 km ile giderken :)
Yeni aldığım aracımda cam filmi var, özellikle ön camlar sanki kuyu suyuyla yıkamışsın da öyle bırakmışsın gibi hep leke ve çiziklerle dolu. Hem bu yüzden hem polislerle kanka olmamak için söktürmek istiyorum. İşinin ehli sökerken cam motorudur rezistanstır gibi şeylerin anasını ağlatmayacak bir yer var mıdır Avrupa yakasında?
2 aracımda da 1 numara film vardı. birinde akşam diğerinde gündüz vakti ceza yedim. hem de öyle kendi halimde 40 50 km ile giderken :)
Filmsizde tam akvaryum spec benim ki :(
Yeni aldığım aracımda cam filmi var, özellikle ön camlar sanki kuyu suyuyla yıkamışsın da öyle bırakmışsın gibi hep leke ve çiziklerle dolu. Hem bu yüzden hem polislerle kanka olmamak için söktürmek istiyorum. İşinin ehli sökerken cam motorudur rezistanstır gibi şeylerin anasını ağlatmayacak bir yer var mıdır Avrupa yakasında?
Cam rezistansının zarar görmemesi biraz cam filminin kalitesiyle alakalı bir durum.
Sonax'ı tavsiye ederim ama bu konuda.
Cam rezistansının zarar görmemesi biraz cam filminin kalitesiyle alakalı bir durum.
Sonax'ı tavsiye ederim ama bu konuda.
Büyük ihtimal en dandiklerindendir kullanılan film. Buharlı makine ile bir yöntem varmış özellikle o şekilde çıkar diyorlar. Bir yerden fiyat aldım sadece sökmesine 100 lira talep ettiler. En kötüsü ise rezistans kesin yalan olmuş diyebilir miyiz?
Büyük ihtimal en dandiklerindendir kullanılan film. Buharlı makine ile bir yöntem varmış özellikle o şekilde çıkar diyorlar. Bir yerden fiyat aldım sadece sökmesine 100 lira talep ettiler. En kötüsü ise rezistans kesin yalan olmuş diyebilir miyiz?
İşin uzmanı olmadığım için bilmiyorum kesin yalan olmuş mudur ama sonax işinin ehli, bi görüş derim..
aybarsdnr
30-09-2014, 00:30
hiç öyle yalan olacak bir durum yok canını sıkma. kendin bile sökebilirsin, vaktini de almaz. Aynı film yaptıkları gibi hafif sabunlu bir suyu püskürterek yavaş yavaş çekersen sorunsuzca çıkar. eğer camda film kalıntıları kalırsa, nemli bir bezle silersen onları da toplarsın kolaylıkla. parana yazık