PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Range Rover Eveque hkk bilgi

LnchCntrl
17-06-2014, 14:56
Selam, bu araci almayi dusunuyoruz.

Vergi , yakit , kronik sorun vs. hakkinda detayli bilgi alabilir miyiz ?

Alternatif onerilerede acigiz.

tesekkurler.

Berkan
17-06-2014, 15:05
arkadasımın kız arkadasında var 2.0 benzinli olanı çok haşır neşir olmadım ama ilk carpan arka cam biraz ufak manevrada orda burda

X1-3 / Q3-5 / GLK / Macan olabilir 2.0d haliyele tabi :D sene sonu falan gelir heralde

HaKo
17-06-2014, 15:05
benzinli olanı 15-16 litre yakıyor minimum.

01ayk01
17-06-2014, 15:34
Bizde dizeli var. Ecufast Alper abi yazilim yapti arac harika oldu diyebilirim. Benm surusumle 8.5 fln yakiyodu suan annemde 11.3 altinda hic gormedim :D

LnchCntrl
17-06-2014, 19:43
arkadasımın kız arkadasında var 2.0 benzinli olanı çok haşır neşir olmadım ama ilk carpan arka cam biraz ufak manevrada orda burda

X1-3 / Q3-5 / GLK / Macan olabilir 2.0d haliyele tabi :D sene sonu falan gelir heralde

Evet arka cam açıyı daraltıyor maalesef . Benzinde ortalama çok yüksek, dizel düşünüyoruz :)

Teşekkürler.

benzinli olanı 15-16 litre yakıyor minimum.

Benzin tüketimi hayli fazla, dizel düşünüyoruz. Teşekkürler.

Bizde dizeli var. Ecufast Alper abi yazilim yapti arac harika oldu diyebilirim. Benm surusumle 8.5 fln yakiyodu suan annemde 11.3 altinda hic gormedim :D

Yazılım düşünüyorum kesinlikle.

Kayseri trafiği rahat olduğu için biraz daha düşer ortalama heralde :)

Ben sağdan 2. vites aktığım için bi hayli düşüyorda aile fertlerinde uçuyor :D

Teşekkürler.

Bu arada önerilere açığım :)

Octane
17-06-2014, 19:54
O sınıfın en sportifi macan en arazide başarılısı da evoque. En aptalı da x3 oluyor.

LnchCntrl
17-06-2014, 20:03
Araç günlük, şehirde kullanılıcak ama arazi başarısı da önemli tabi

x3 düşünmüyoruz ama macan çok kafa kurcalıyor bu aralar :)

ynstrkmn
17-06-2014, 23:17
patronumda var 2.0 benzinli tek kapı hemen hemen hergün bende araç iş gereği falan dışarda kovalıyorum yol bilgisayarında 1 km gösterirken 100 tl lik yakıt aldım daha dün 132 km' menzil gösterdi yakıtı çok fazla bence ve iç mekan daraltıyo tavan çok alçak kalıyo bence görselliğe aldanılıp alınacak bi araba değil birde hepsinde varmı bilmiyorum ama araba daha 20k'da soğutma sıvısı uyarısı verip verip duruyo işin ilginci 2 kere kosiflere girmesine ramen ne bi arıza bulundu nede çare ?

LnchCntrl
18-06-2014, 08:54
patronumda var 2.0 benzinli tek kapı hemen hemen hergün bende araç iş gereği falan dışarda kovalıyorum yol bilgisayarında 1 km gösterirken 100 tl lik yakıt aldım daha dün 132 km' menzil gösterdi yakıtı çok fazla bence ve iç mekan daraltıyo tavan çok alçak kalıyo bence görselliğe aldanılıp alınacak bi araba değil birde hepsinde varmı bilmiyorum ama araba daha 20k'da soğutma sıvısı uyarısı verip verip duruyo işin ilginci 2 kere kosiflere girmesine ramen ne bi arıza bulundu nede çare ?

Benzinli tüketimi gerçekten fazla, aslında normal. ***** litre fiyatı ortada, dizel daha mantıklı şu durumda.

Ben iç mekanı aslında ferah buldum, sadece arkaya doğru bi daralma var diye düşünmüştüm.

Soğutma sıvısı sorunu hakkında gelişme olduğunda bilgilendirirseniz sevinirim.

İlginiz için teşekkürler.

Canselmo
18-06-2014, 09:01
Valla bi abimde vardi 2.0 benzinli olani gidisi baya iyi gelmisti o agirkiga ragmen 1700 kusur galiba.. ama ortalamasi 14 falandi baktigimda

KOSEREN
18-06-2014, 09:22
O sınıf araç alacak olsam Porsche dan başkasına bakmam

Berkan
18-06-2014, 09:37
Porsche 3.0tdi gereksiz pahalı kemiksiz 150.000€ o sınıf içinde yazık günahtır x5 in 25d (2.0d 218hp) olanı 110.000€ baslangıçı

buarada x6 nın ufagı yeni x4 fiyat listesine girmiş onada bakabilirsiniz 85.000€

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-yenikoy-motors-2014-porsche-macan-s-diesel-3.0-tdi-166033553/detay)

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-q-motors-2014-porsche-macan-s-diesel-panaromik-165934973/detay)

Kahn23
18-06-2014, 09:39
Geçenlerde hakotech gidip bakmıştı. Konuyu görürse cvp verir.
Verilen paraya yazık günah diyordu "Macan" için..

ceyhun737
18-06-2014, 09:41
Babamda infiniti fx30d s var ağzına kadar dolu kesinlikle tavsiye ederim fiyat performans tarz ne ararsanız var

LnchCntrl
18-06-2014, 10:10
Valla bi abimde vardi 2.0 benzinli olani gidisi baya iyi gelmisti o agirkiga ragmen 1700 kusur galiba.. ama ortalamasi 14 falandi baktigimda

Dizeli gayet tatmin edici, evet ağırlık o civarda donanıma göre oynama olabiliyor. :)

O sınıf araç alacak olsam Porsche dan başkasına bakmam

Düşünüyoruz ama rakamlar :rolleyes:

Porsche 3.0tdi gereksiz pahalı kemiksiz 150.000€ o sınıf içinde yazık günahtır x5 in 25d (2.0d 218hp) olanı 110.000€ baslangıçı

buarada x6 nın ufagı yeni x4 fiyat listesine girmiş onada bakabilirsiniz 85.000€

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-yenikoy-motors-2014-porsche-macan-s-diesel-3.0-tdi-166033553/detay)

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-q-motors-2014-porsche-macan-s-diesel-panaromik-165934973/detay)

Kısa bi x5 maceramız oldu, açıkçası memnun kalmadım. Ama x4 aklımızda olsun, araştırmamızı yapalım :) Teşekkürler..

Geçenlerde hakotech gidip bakmıştı. Konuyu görürse cvp verir.
Verilen paraya yazık günah diyordu "Macan" için..

Rakamlar cidden yüksek, ben tecrübe etmedim macan ı henüz, hakotech görürse bilgilendirir bizi. :)

Babamda infiniti fx30d s var ağzına kadar dolu kesinlikle tavsiye ederim fiyat performans tarz ne ararsanız var

Kesinlikle :icon_tup:

Araştırmaya başladım, çok kafama yatan araçtı nası olduysa çıkmış aklımdan :beuj:

Yakıt / Kronik sorun / Performans ve kullanıcı olarak artıları eksileri neler kabaca yazabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Eworen
18-06-2014, 10:13
Benim X1 in bile iç mekanı daha ferah daha geniş hissettirir:)
Benzinlisini söylemeye gerek yok temiz 15 lt
Dizeli de az yakmayı pek beceremez ama yinede iyidir

Şekli şemali bi hayli afilli orası kesin ama fiyat-fayda oranı yerlerde başka araçlara yönelin

Yeni X3 fiyat-fayda oranı çok çok yüksek değerlendirmeye alınmalı bence..

Karakuş
18-06-2014, 10:16
X3 aptal araba derken?:) 10 aydır kullanıyorum, çokta memnunum. 8 ileri zf birlikte gayet atik. Ortalama yakıt olarak da 6.5-7.5 arası karma kullanım. Uzun yol 110 km sabit 6 litre yakıt var. İç malzeme kalitesi ve konforu gayet iyi. İç hacmi-bagajı çok iyi. Kimse bu tip araçlar da performans aramaz ama Yol tutuş karakteri çok iyi. limuzin otomobiller gibi gayet stabil çizgide ilerliyor. Yüksek hızda evo gibi arkadan kopuyor. Gayet keyifli yani, tavsiye ederim.

Berkan
18-06-2014, 10:30
Kısa bi x5 maceramız oldu, açıkçası memnun kalmadım. Ama x4 aklımızda olsun, araştırmamızı yapalım :) Teşekkürler..

.

x4'ü

bmwusa.com dan configrator den içini dışını inceleyebilirsin ucuz fiyatı görünce üzülme ama :D

ayrıca x3 ve x5 komple yenilendi. bir önceki kasadanmı bahsediyorsun memnun kalmadım diye

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-zen-motors-farkiyla-borusan-cikisli-2014-model-new-x-5-2.5d-xdr-166324064/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-bursa-oto-market-ten-bayii-cikisli-bmw-x5-2.5-xdrive-beyaz-166877418/detay

ceyhun737
18-06-2014, 10:49
Kesinlikle :icon_tup:

Araştırmaya başladım, çok kafama yatan araçtı nası olduysa çıkmış aklımdan :beuj:

Yakıt / Kronik sorun / Performans ve kullanıcı olarak artıları eksileri neler kabaca yazabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Tabiki. Öncelikle tasarım olarak çok şık ben daha beğenmeyen duymadım . Bizdeki fx30ds . 240 hp 3.0 dizel ünite çok başarılı bir motor çok seri ve yanlış bilmiyorsam sınıfında en sessiz ünite seçildi rolatideyken çok sessiz çalışıyor performans olarak cidden başarılı şanzımanı çok seri ve kulakçıklar tepkili, Hisli direksiyonu kulakçıkları vs Nissan gtr havasında hissettiriyor :D donanım olarak bu fiyata en dolu araçtır infiniti , koltuk soğutmasından hafızalı 12 yönlü koltuklarına hareketli direksiyonuna şerit takip mesafe takip radarlı cruise control, çok güzel çalışan navigasyon ve bose müzik sistemi 11 hoparlör ve Sub woofer var , içine koyduğunuz tüm Cd'leri hafıza kopyalıyor ,kör nokta algılayıcısı 360 derece kamera vs hepsi mevcut tek eksiği direksiyon ısıtma benim GT de var :D Yakıt tüketimi şehir içi 10 şehir dışı baya düşüyor bu değerler ama ortalama 10 civarı. Bundan önce de 2008 infiniti fx35 vardı , inifinitin tadını alınca başka araç bakmıyorsunuz. Bu arada sport modda yol tutuş hot hatch de yoktur:) konfor biraz zayıf kalabiliyor ama bizde 21 jant var ondan dolayı

ahmetbaha-drs
18-06-2014, 11:17
Evoque tasarım olarak çok güzel bir otomobil ancak cam tavansız alınmamasnda fayda var içerisi çok basık gelebilir özellikle arka kısım için, ve gene söylenmiş arka cam baya dar, performans iyi yakıtı fazla v.b Volvo XC60 D4 R-Design ve ya D5 bakabilirsin alternatif olarak.

LnchCntrl
18-06-2014, 11:22
Benim X1 in bile iç mekanı daha ferah daha geniş hissettirir:)
Benzinlisini söylemeye gerek yok temiz 15 lt
Dizeli de az yakmayı pek beceremez ama yinede iyidir

Şekli şemali bi hayli afilli orası kesin ama fiyat-fayda oranı yerlerde başka araçlara yönelin

Yeni X3 fiyat-fayda oranı çok çok yüksek değerlendirmeye alınmalı bence..

Bu arabanın içi bi tek bana ferah geldi sanırım , boyumda 180 ama :D

Dizel için yazılımdan sonra, 7.5-8 lt görür diye düşünmüştüm.

X3 aptal araba derken?:) 10 aydır kullanıyorum, çokta memnunum. 8 ileri zf birlikte gayet atik. Ortalama yakıt olarak da 6.5-7.5 arası karma kullanım. Uzun yol 110 km sabit 6 litre yakıt var. İç malzeme kalitesi ve konforu gayet iyi. İç hacmi-bagajı çok iyi. Kimse bu tip araçlar da performans aramaz ama Yol tutuş karakteri çok iyi. limuzin otomobiller gibi gayet stabil çizgide ilerliyor. Yüksek hızda evo gibi arkadan kopuyor. Gayet keyifli yani, tavsiye ederim.

Teşekkürler.

Yakıt değerleri çok iyi, yazılım var mı orj verileri mi ?

x4'ü

bmwusa.com dan configrator den içini dışını inceleyebilirsin ucuz fiyatı görünce üzülme ama :D

ayrıca x3 ve x5 komple yenilendi. bir önceki kasadanmı bahsediyorsun memnun kalmadım diye

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-zen-motors-farkiyla-borusan-cikisli-2014-model-new-x-5-2.5d-xdr-166324064/detay)

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-bursa-oto-market-ten-bayii-cikisli-bmw-x5-2.5-xdrive-beyaz-166877418/detay)

Bahsettiğim araç 2005 modeldi, şansımızdan mıdır nedir sensör problemlerinden illallah edip sattık. Araç 2008 yılında geldiğinde 200.000 km üstündeydi İç trim ve karoser çok düzgündü ama elektrik aksamı epey hırpalanmıştı ya da kronik sıkıntısı buydu ..

Tabiki. Öncelikle tasarım olarak çok şık ben daha beğenmeyen duymadım . Bizdeki fx30ds . 240 hp 3.0 dizel ünite çok başarılı bir motor çok seri ve yanlış bilmiyorsam sınıfında en sessiz ünite seçildi rolatideyken çok sessiz çalışıyor performans olarak cidden başarılı şanzımanı çok seri ve kulakçıklar tepkili, Hisli direksiyonu kulakçıkları vs Nissan gtr havasında hissettiriyor :D donanım olarak bu fiyata en dolu araçtır infiniti , koltuk soğutmasından hafızalı 12 yönlü koltuklarına hareketli direksiyonuna şerit takip mesafe takip radarlı cruise control, çok güzel çalışan navigasyon ve bose müzik sistemi 11 hoparlör ve Sub woofer var , içine koyduğunuz tüm Cd'leri hafıza kopyalıyor ,kör nokta algılayıcısı 360 derece kamera vs hepsi mevcut tek eksiği direksiyon ısıtma benim GT de var :D Yakıt tüketimi şehir içi 10 şehir dışı baya düşüyor bu değerler ama ortalama 10 civarı. Bundan önce de 2008 infiniti fx35 vardı , inifinitin tadını alınca başka araç bakmıyorsunuz. Bu arada sport modda yol tutuş hot hatch de yoktur:) konfor biraz zayıf kalabiliyor ama bizde 21 jant var ondan dolayı

Çok teşekkür ederim, yakıt biraz fazla ama herşey rağmen çekiyor kendisine :)

Görünüş ve donanım olarak çok başarılı gerçekten.

İlginiz için tekrar teşekkürler.

Evoque tasarım olarak çok güzel bir otomobil ancak cam tavansız alınmamasnda fayda var içerisi çok basık gelebilir özellikle arka kısım için, ve gene söylenmiş arka cam baya dar, performans iyi yakıtı fazla v.b Volvo XC60 D4 R-Design ve ya D5 bakabilirsin alternatif olarak.

Tasarımı gayet güzel . Cam tavan olucak büyük ihtimal fakat tercih biraz ınfınıtı'ye kayıyor gibi bakalım, araştırmalara devam..

ceyhun737
18-06-2014, 11:25
Rica ederim. ancak şöyle bir durum var ben kullanınca ortalama 8.7 civarı oluyor babam kullandığında 9 un üstüne çıkıyor bu performansta bir motor için bence çok fazla değil . Mümkünse 21 jant alın çok güzel gösteriyor aracı

LnchCntrl
18-06-2014, 11:35
Rica ederim. ancak şöyle bir durum var ben kullanınca ortalama 8.7 civarı oluyor babam kullandığında 9 un üstüne çıkıyor bu performansta bir motor için bence çok fazla değil . Mümkünse 21 jant alın çok güzel gösteriyor aracı

Dikkatli kullanımda tüketim bariz düşüyor. Zaten yeri geliyor tüm gün kasarak kullandığın arabayı limitlere taşıyınca o onu karşılıyor :D

21'' jantlılarına baktım cidden daha güzel duruyorlar.

teşekkürler.

Karakuş
18-06-2014, 11:51
Teşekkürler.

Yakıt değerleri çok iyi, yazılım var mı orj verileri mi ?

Estağfirullah, biraz yardımımız varsa ne alâ. Araç full stock. 19" jant, arkalar 275 önler 245'lik lastik ebatlarına rağmen yakıt bu. Ben şahsen tavsiye ederim, bende çok araştırmıştım almadan bu sınıfı. Para-çokomel ilişkisini ve kullanımını sevdim. Test edin bence tüm araçları, gönlünüze yatanı alın. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

LnchCntrl
18-06-2014, 12:25
Teşekkürler, ilgilenip cevap yazmanız bile çok değerli benim için. Kaldı ki yeni fikirler ve doğrusunu yanlışını tartışıyoruz herşeyin.

Bu aralar ınfınıtı'lere de bakıp son kararımızı vericem. Her türlü fikir ve yönlendirmeye açığım :)

Herkese ilgisi için çok teşekkürler.

Berkan
18-06-2014, 12:27
konuyu bölüyorm ama ceyhun 12 yönlü koltuk neymiş capraza falanmı gidiyo koltuk :D. ileri geri, baldır kısmı yukarı asagı , kıç kısmı yukarı asagı , sırt dikleştir yatır, bel desteğide koyduk geri kalanlar ne :D

LnchCntrl
18-06-2014, 12:43
Ben bi ara araştırmıştım 4 kademeli bel desteği o 12 nin içide :D Ayrıca koltuk başlıklarıda elektronik sanırım.

Bu da bambaşka bi kademeli oturuş belki bu da dahildir :D

http://i.hizliresim.com/XWZgP7.jpg (http://hizliresim.com/XWZgP7)

kelalper
18-06-2014, 13:59
benim gibi iri kıyımsan range den uzak dur. Arkadaşımın eşi aldı ve istanbul trafiğinde gittiğimiz 30 km ama 2 saat sürdü. O 2 saat bana eziyet gibi geldi.Çok basık ruh karartıcı. dönerken uyuduğum için anlamadım.

ceyhun737
18-06-2014, 14:50
konuyu bölüyorm ama ceyhun 12 yönlü koltuk neymiş capraza falanmı gidiyo koltuk :D. ileri geri, baldır kısmı yukarı asagı , kıç kısmı yukarı asagı , sırt dikleştir yatır, bel desteğide koyduk geri kalanlar ne :D

Ben bi ara araştırmıştım 4 kademeli bel desteği o 12 nin içide :D Ayrıca koltuk başlıklarıda elektronik sanırım.

Bu da bambaşka bi kademeli oturuş belki bu da dahildir :D

http://i.hizliresim.com/XWZgP7.jpg (http://hizliresim.com/XWZgP7)

Aynen dediğiniz gibi yani opsiyon listesinde böyle yazıyordu:D O tarz bir sürüşü alet maalesef hafızaya almıyor:D Yakıt tüketimi ile alakalı şimdi race chip ultimate getirdik onu takacağız bakalım fark ne olucak onu da paylaşırım

LnchCntrl
18-06-2014, 14:57
Alper abi ; ortak yorum aracın tavandan basık olması bir tek ben ferah buldum sanırım.

Tekrar incelediğimde özellikle dikkat edicem bu konuya yanıldım sanıyorum.

Ceyhun ; Aynı bölgede ki farklı kademelerle sanırım 12 - 14 vs olarak adlandırılıyor :) Bu tarzı hafızaya almadığı daha iyi sanki :rolleyes: :D

Teşekkürler.

ceyhun737
18-06-2014, 15:02
Race chip ile 280 hp den bahsediyor bakalım ne olacak , arabanın tek sıkıcı yanı arkası , arkada pek bir şey yok önde olan keyif alır (araçta) :D