PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorola Moto G hakk gorusleriniz

F4R
19-06-2014, 10:14
Arkadaslar merhsba,

Esime 600-700 tl ayarinda bir telefon alacagim. Aslinda kafamda General Mobile Discovery vardi ancak internette okudugum servis sorunlari ve sarj soketi problemlerinden dolayi biraz sogudum. Muadilini arastirirken Motorola Moto G yi tavsiye ettiler. Biraz arastirdim, fiyatina gore piyasadaki en iyi telefon oldugu soyenmis. Ozellikle Google Nexus kapsaminda oldugu icin son guncellemelrri direkt aldigi soylenilmis. Birrtek kamerasinin biraz kotu oldugu soylenilmis.

Telefonu kullanan bilen var mi acaba? Yada bu ayarda sizin onerebileceginiz baska bir telefon?

srdralc
19-06-2014, 10:17
eşim 1 yıldır discovery kullanıyor herhangi bir problemle karşılaşmadık.

ayrıca şuan da Türkiye'de Motorola'dan daha yaygın olduğu kesin cep telefonu olarak.

MCN21
19-06-2014, 10:17
Discovery den vaz gectiyseniz hic dusunmeden moto g alabilirsiniz :) biraz daha tuzludur ama servis sikintisi cikmaz ve dedigibiz gibi nexus programi arkasinda cihazin :)

F4R
19-06-2014, 10:35
eşim 1 yıldır discovery kullanıyor herhangi bir problemle karşılaşmadık.

ayrıca şuan da Türkiye'de Motorola'dan daha yaygın olduğu kesin cep telefonu olarak.

Hocam vazgecmis degilim ama servis hizmetinin kotu olmasi vs gibi sorunlardan cekiniyorum.

Discovery den vaz gectiyseniz hic dusunmeden moto g alabilirsiniz :) biraz daha tuzludur ama servis sikintisi cikmaz ve dedigibiz gibi nexus programi arkasinda cihazin :)

Discovery ile karsilastirabilir misiniz ikisinide kullandiysaniz?

RTA
19-06-2014, 11:20
Moto-G kullanıyorum çok iyi bir telefon.

İnternet sürekli açıkken bile şarjı 2 günü deviriyor. Discovery kuzenimde var sürekli bir yerleri bozuluyor, telefon en son sim kartı okumuyordu.

Tek kötü yanı kamerası ; açık alan çekimleri tatmin edici, fakat kapalı alan çekimleri çok iyi değil.

Moto-G yi öneririm çok iyi bir telefon parasının karşılığını veren bir telefon, ayrıca çoğu telefonun almadığı android 4.4 kitkat güncellemesi aldı.

delta0o
19-06-2014, 11:38
bu modelı kullanmadım ama marka olarak tercıh etmem.gecen sene motorala atrıx ı kullanmıstım cihaz REFURBISHED (yenılenmıs) denılen bısy cıktı.3 defa servıse gondererek zor zahmet 4.de paramı iade alabıldım.
Arastırdıgınız modelde de boyle bısy olabılır bunlarıda arastırın derım.

rapier
19-06-2014, 15:40
Bende Discovery, eşimde Moto G var. Kesinlikle Discovery.

Kahn23
19-06-2014, 15:43
Şöyle bir karşılaştırma var. Bi bakın isterseniz.

Fiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - Motorola Moto G vs General Mobile Discovery kıyaslaması (http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Motorola-Moto-G-vs-General-Mobile-Discovery)

F4R
19-06-2014, 18:46
Tesekkurler arkadaslar, bugun yarin alicam, artik kapaticam gozumu hangisi denk gelirse :) ama acikcasi aklimda moto g var...