Orijinalini görmek için tıklayınız : Teyp Önerisi ve Radyo Çekimi
RafetAraç
19-06-2014, 11:32
merhabalar. 93 model bmw 320 sahibiyim. aracımın üzerinde hala orjinal teybi var :) sesi falan yetmemeye başladı artık ve radyolarıda çekmiyor. aşağıdaki marka model teybi almayı düşünüyorum. acaba nasıldır ? özellikle radyoyu iyi çekermi. alpine markasını tercih etmemin sebebi kaliteli ve sağlam olması. bu teyp hakkında düşünceleriniz nelerdir ? bütçem 250-260 lira 2.el alıcam cihazı. pioneerin varmı önerebileceğiniz cihazları ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-alpine-cde-9881rb-140821111/detay)
enesbeyter
20-06-2014, 10:47
Pioneer deh 1650UB kullanmıştım iş yapar bence ona da bakabilirsin:icon_tup:
lethaldoze
20-06-2014, 10:51
Nakamichi bulabilirseniz hem araca uyar hemde çok kalitelidir. Benim bildiğim bir çok e36 kullanan tercih ediyor.
RafetAraç
24-06-2014, 18:37
Nakamichi bulabilirseniz hem araca uyar hemde çok kalitelidir. Benim bildiğim bir çok e36 kullanan tercih ediyor.
hangi nakamichi hocam modeli nedir ? ilk defa duydum bu markayı
o paralara pioneer 7250 al bence.otogarın altında s.o.s garageda bol çeşit var bi uğra okan abinin yanına yardımcı olur sana fiyatları feln güzel
pioneer da nasıl bir radyo varsa çatal bile taksan gene çekiyor :)
darkmoon
22-09-2014, 15:43
benim fikrim o paralara orjinal teybini muhafaza et artık kalmadı orjinal teypli fazla restore edenlerde o teypleri arıyorlar.. senin aracın teybine uygun usb sd card soketli bluetoothlu aparatlar var onlardan al derim.. alpine teyp te taksan anfi kaliteli kolonlar olmadıkça mevcut sesin değişiceğini sanmıyorum.. onun teyple bir alakası çok yok orjinal teybinin çıkışı en fazla 40w dır alıcağın alpinenında olsun 50w..