Orijinalini görmek için tıklayınız : Halı yıkama?
arkadaşlar halı yıkama işinde olan varmı aramızda?
ev halısı
açıkçası güvenemediğim bir sektördür kendileri
yıkama işinin ucu açık çünkü
herkes halı yıkar ama kim daha kaliteli halı yıkar?
evdeki halıları yıkatmak istiyoruz
şagi midir nedir o tip, shagiee mi yazılışı :)
bu işi yapan, teknik yorum yapacak olan veya tanıdığı olan yazarsa sevinirim
slm
Yiğit G.
19-06-2014, 15:41
valla maltepede biryere yıkatıyorum ben büyük bir şirket değil ama benim köpeğin leş gibi kokuttugu halıları sıfır gibi yapıp veriyorlar.Daha öncede baska yerleri denedim bunlar gibi kokuyu geçiremediler.Ama benim halı pahalı/değerli ev halılarından değil tabi.Şu halı bendeki
http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/06/19/1395769_10202162289966053_1134745574_n.md.jpg
eğer çok değerli halılarsa bilemem tabi hani o sorumlulugu almam mekanı gösterip :)
abi geçtiğimiz senelerde bir kardeşime ortak olup bir süre bu işi yaptık arkadaşım daha devam ediyor. Bulgurlu da dükkan.
internet sitelerinde yada broşürlerde gördüğünüz el değmeden makinalarda yıkama vs gibi işlerin alayı yalan dolan :D çok nadir firmalarda bu makinalar var. Onun harici bildiğin parke parlatmada vs kullanılan makinalar gibi bir makine :D
şampuan kısmına gelince kimyasal ama %80 i aynı ürünü kullanır era mı neydi markası
senin halın en baş belası halılardan biri makinada zor yıkanır geç kurur nalet bir şey :D
kurulamaya gelince de 10 numara hijyenik yıkansa bile kurutmak için açık havaya asılır halı e doğal olarak yine dışardan mikrop alır ama poşetlemeden parfümü basınca missss gibi olur :D
bizim elemanın dükkan linki bu adı kadir evinden alır bırakır beni söylersen hesaptada kitler :D
mevcut şartlarda işini temiz yapar :)
iletişim | Antik Halı Yıkama İstanbul - Fabrikası-İstanbul Antik Halı Yıkama (http://www.antikhaliyikama34.com/iletisim)
Halı yıkatırken şuna dikkat ediyorum.
Bazı halı yıkamacılar halıyı halı yıkama havuzunda yıkıyor.Böylece milletin halısı birbirine karışıp öyle yıkanıyor ki ben bunu her ne kadar halı temizlense de istemiyorum.
Nerden biliyim kardeşim adamın çocugunun halıya işemedigini vs
Bu tek tek makinelerle yıkanan sistemler var. Onlarla yıkatın derim
havuz işi şöyle oluyor.
Araçtan inen halı önce havuza atılır bu su da sıcak ve ilaçlıdır. Sebebi ise kirin yumuşamasıdır.
Akabinde halı yere serilir ve ve linkteki gibi yıkanır.
http://www.kartekmakina.com/files/import/hali-yikama-ve-zemin-cilalama-makinasi-sc-43-080212134628.jpg
iyice durulandıktan sonrada önce sıkma makinasında kaba suyu akıtılır sonra sıcak hava odasında 1-2 saat bekler sonrada askıya asılır 1-2 gin bekler
full otomatik makine dediğim gibi çok çok az var
aynen işte bende o broşürlerdeki resimlere inanmadığım için bir sorayım dedim.
yoksa resimlerde hep bir yerden halı giriyor öbür taraftan temiz çıkıyor gibi makinalar var.
şagi midir nedir o tip, shagiee mi yazılışı :)
nickimi bu espri yüzünden değiştircem :p