Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalyada okuyan varmı ?
bu ayın sonunda başlayıp ağustos ayının sonuna kadar tek basıma kalabilecegim havaalanına en fazla 15-20 km mesafede olan eşyalı daire arıyorum. Antalyada okuyup yazın memleketine gidecek ve evi bol kalacak arkadaşların evlerini kiralamak istiyorum. Kiranın yarısından biraz daha fazlasını ve telefon internet vs. tüm faturaları ödeyeceğim. Bu durumda ben emlakçıya komisyon vermemiş olacagım evde kalan arkadaş/lar da en az 700-800 lira gereksiz masraftan kurtulmus olacaklar çok fazla vaktim kalmadığı için işin aciliyeti ciddi şekilde artmakta.
konu acil bu gidişle arabada yatacağım günceli
Semtleri söyleyeyim size bari
Meltem Havalimanına 20 km
Varsak 10 km
Dedeman Lara Kırcamii 10 15 km
100. yıl 18 km
Bahçelievler 19 km civari
Burlardan bakabilirsiniz bu dediklerimin hepsi havalimanına cok rahat ulaşım yollarına sahiptir
hocam arıyorum ama tek kalmak istediğim için zor oluyor birini buldum senet imzalamamı istedi senet işi sıkıntı kefil felan ayarlarım amcam anlatyada evrakda doldururum su tarihler arasında kaldım felan diye ama senet işi sıkıntı
i-vtec07
21-06-2014, 06:15
siz daha öncede sormuştunuz arkadaşlarıma sordum ama hiç biri kiraladığı evi seneye yine kiralamıyo her sene yeniden ev tutuyolar malesef. yinede yardımcı olabileceğimiz bi durum olursa mesaj atabilirsin .
siz daha öncede sormuştunuz arkadaşlarıma sordum ama hiç biri kiraladığı evi seneye yine kiralamıyo her sene yeniden ev tutuyolar malesef. yinede yardımcı olabileceğimiz bi durum olursa mesaj atabilirsin .
çok teşekkürler biliyorum fakat gelmeme çok az kaldı o yüzden tekrar başlık açmak zorunda kaldım koca forumda antalyada okuyan birkişinin olmasına şaşırdım açıkça i vardır herişte bir hayır hayırlısı olsun
grubta baya ılna oluyo buraya bı bakın ıstersenız
https://www.facebook.com/groups/akdenizilan/?fref=ts
grubta baya ılna oluyo buraya bı bakın ıstersenız
https://www.facebook.com/groups/akdenizilan/?fref=ts
o gruba sureklı yazıyorum zaten yinede tesekkurler hocam