Orijinalini görmek için tıklayınız : ps3 ekran gelmiyor.
63owen63
20-06-2014, 20:56
Beyler, ps3 le dun gece en son ring de döndük, demin acmaya çalıştim, ekrana görüntü gelmiyor, ps3 menü su acilmiyor yani. Sinyal yok diyor, hdmi lari degistik 2 hdmi kablomda saglam calisiyor (uydu cihazında test ettim)
Power tuşu ve cd cikarmaya basili tutarak ekran resetleme olayını da denedim, fan i da temizledim otomatik olarak.dun gece kapamadan uyumusuz cihazi ( daha önce de yaptim,sorun olmamıştı) bu mu sorun çıkarmış olabilir acaba ? Basina gelen var mi ?
Napabilirim ? Bahçelievler civari servis yok sanirim, Bakırköy e götürecegim yarin olmadi.
ProdriveSTI
20-06-2014, 21:03
TV'ye bağladığında ekran yokken joystick ile sağa sola hareket etmeye çalışsana mehmet ses geliyor mu ?
Bu sorun genelde power düğmesine basmadan kapatıp,sonrada cihazı açtığında hdmi ile ilgili 520p ayarı geliyor (evet hayır seçenekleri).Hayır dersen görüntü tamamen gidiyor.Evet denilmesi gerekiyor orada.
Ben bu sorunla karşılaştığımda o cihazı aynı tv'de açamıyorum.Başka tv'ye bağlayıp o şekilde 1080p ayarına getiriyorum.Sende başka tv'ye dener misin eğer imkanın varsa.
arsenikli
20-06-2014, 21:03
ben kadıköyde ps tamircisiyim,
Şöyle yardımcı olmaya çalışıyım cihaz açık konumdayken hdmı kablosu söküp taktıysan zaten geçmiş olsun hdmı entegresi gitmiştir onun haricinde kendi kendine gitti dersen aşırı ısıdan chipset kandini bırakmış olabilir istersen gelirsin bigün hem tanışırız hem arıza tespiti yaparız (ücretsiz)
arsenikli
20-06-2014, 21:06
İlk açılışta bide şeyi denesenize power düğmesine ikinci bip sesi gelene kadar basılı tutmayı
63owen63
20-06-2014, 21:18
Kardesim, simdi berbere inip deniyorum. Joystick den ses gelmedi. Bahsettigin şeydir umarim. Ekran resetleme menu su de gelmiyor basili tutunca.
Arsenikli , valla hdmi acikken sokmuş olabilirim, ama öncesinde zaten yoktu görüntü. Ve daha önce o sekilde yanlislikla hdmi cikmisti ama sorun olmamisti. Kadıköy bana cok uzak , (bahcelievler) bakalim buralarda cozemezsek getiririm artik
Ilk acilista 2. Ses gelene kadar power olayini yaptim bi kac kez, ekranda degisiklik yok hic
ProdriveSTI
20-06-2014, 21:20
Hdmi'yı sökünce bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.Ben sürekli yapıyorum dükkanda 3 yıldır bir sıkıntı yaşamadım.
Umarım benim bahsettiğim sıkıntıdır.
63owen63
20-06-2014, 21:33
Berberin tv kumandasi bozuldu elimi atinca. Sansa bak arkadaş.
emirarslan34
20-06-2014, 21:47
1 secenek.
cihaz kapalı konumdayken ( kırmızı ısık yanıyorken ) power tusuna 6 saniye basılı tutun bip sesi geldikten sonra bırak konsol açılsın. yeşil ışık yanıyorken power tusuna 1 kez basıp cekin konsol kapansın. artık goruntu ayarları sıfırlandı. konsolu açabilirsin.
goruntu yine gelmediyse.
konson kapalı konumdayken power dugmesıne basılı tut cihaz kapanana kadar basılı tut.
aynı işlemi birkez daha yap.
şuanda konsol kapalı konumda , tekrardan power dugmesıne basılı tut 1. bip 2. bip 3. hızlı ard arda bip bip sesini duyduktan sonra elini power tutundan çek. karsına recovery menu gelicek 6 secenekli bir menu ayarları RESET le.
PS3 ün fat kasamı , slim kasamı ?
arsenikli
20-06-2014, 21:48
Hdmi'yı sökünce bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.Ben sürekli yapıyorum dükkanda 3 yıldır bir sıkıntı yaşamadım.
Umarım benim bahsettiğim sıkıntıdır.
hocam sakın çok büyük bi hata eski tip kablo modunda değil bunlar voltaj taşıyo bir yaparsın iki yprsın bigün bi bakmışsın gitmiş
63owen63
20-06-2014, 23:01
Suan yeni bisey kesfettik, laptop ida baglayamiyoruz tv ye , ps3 den kaynaklanmayabilir. Hdmi lar saglam. Tv dsmart uydu alicidan baglayinca çalışıyor, ps3 ve ya laptopdan görüntü alamiyor.
ben kadıköyde ps tamircisiyim,
Şöyle yardımcı olmaya çalışıyım cihaz açık konumdayken hdmı kablosu söküp taktıysan zaten geçmiş olsun hdmı entegresi gitmiştir onun haricinde kendi kendine gitti dersen aşırı ısıdan chipset kandini bırakmış olabilir istersen gelirsin bigün hem tanışırız hem arıza tespiti yaparız (ücretsiz)
Kadıköy'de nerde dükkanınız?
ProdriveSTI
23-06-2014, 13:42
Düzeldi mi Mehmet ?