Orijinalini görmek için tıklayınız : AraÇ sİgortasini gerİ alma
svncemre
21-06-2014, 13:28
Arkadaşlar herkese slmlar, bugün itibariyle ve hayırlısıyla aracımı satmış bulunmaktayım, pazartesi noter satışı yapılacak yalnız 6 aylık kalan bir sigortası var duyduğum kadarıyla kalan ücreti geri alabiliyormuşum bilgisi olan varmıdır. Herkese KEYİFLİ FORUMLAR
SekoLive
21-06-2014, 13:30
noter satış belgenle birlikde sigorta acentesine başvurdugunda paranı iade alabilirsin.
muratburunce
21-06-2014, 13:35
siortanı yaptırdığın yere poliçenle git eğer imkanın yoksa fax veya mail olarak belgeyi gönder hesabına aktarırlar kalan ücreti
BaybuRtlu69
21-06-2014, 13:36
Arkadaşlar herkese slmlar, bugün itibariyle ve hayırlısıyla aracımı satmış bulunmaktayım, pazartesi noter satışı yapılacak yalnız 6 aylık kalan bir sigortası var duyduğum kadarıyla kalan ücreti geri alabiliyormuşum bilgisi olan varmıdır. Herkese KEYİFLİ FORUMLAR
Noter Satış belgenin bi fotokopisini acentenize ulaştırın,
kredi kartıyla ödeme yaptıysanız kartınıza iade yapar ve 5 gün içerisinde hesabınıza iade edilir ücret.
svncemre
21-06-2014, 14:01
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar, KEYİFLİ FORUMLAR
peki işlem yaptırdıgmız acente kapandıysa bu ücreti nasıl geri alabiliriz?
Şirketin bölge müdürlüğüne veya genel müdürlüğüne başvurmanız yeterlidir.
Taksit ile yaptırdıysan taksit taksit geri alacaksın......
logıcthıs
21-06-2014, 17:15
geçenlerde bende 11 tl yi geri almistim oda taksitle:D
geçenlerde bende 11 tl yi geri almistim oda taksitle:D
önemli olan orda 11 tl yi geri almak değil. satıştan dolayı iptal yaptırdığınız zaman satmış olduğunuz aracın sigortasındaki varsa hasarsızlığınız korunarak askıya alınır. yeni alacağınız araç aynı statüde ise (yani sattığınız da otomobil aldığınız da otomobil ise) eski aracın hasarsızlığını devrederek indirim sağlayabilirsiniz.
logıcthıs
22-06-2014, 19:29
önemli olan orda 11 tl yi geri almak değil. satıştan dolayı iptal yaptırdığınız zaman satmış olduğunuz aracın sigortasındaki varsa hasarsızlığınız korunarak askıya alınır. yeni alacağınız araç aynı statüde ise (yani sattığınız da otomobil aldığınız da otomobil ise) eski aracın hasarsızlığını devrederek indirim sağlayabilirsiniz.
Evet bende bu amaçla gitmiştim zaten. 11 tl için degil yani :)
Benim bildiğim, en azından axa oyak öyle dedi, askıya alma max 1 ay oluyormuş. 1 ay içinde araba aldın aldın, kasko yaptırdın yaptırdın. Yoksa herşeye sıfırdan başlıyorsun.....