Orijinalini görmek için tıklayınız : Ortadogudan selam :)
Arkadaslar selam, daha onceden de uyeligim vardi ama zaman ayirip giremeyince silinmis heralde. Eskilerden taniyanlar da olabilir. Adim Alperen, Mimarim, Eskiden izmirde ikamet ediyordum 2014 basindan beri Suudi Arabistanin baskenti Riyaddayim. 1.5 ay once 2010 model Dodge Charger aldim, alisma sureci yeni yeni geciyor sayilir. Bilmiyorum aramizda ne kadar amerikanci var ama yardima ihtiyacim olacak sanirim. Tekrar aranizda olmak guzel :)
SinanAdalı
23-06-2014, 15:08
Hoş geldiniz tekrardan o zaman :) Suudi Arabistanda kalmışlığım vardır. Ben Saudi Arabian hava yolları adına çalışmıştım dönüşümlü olarak teknikte. Cidde 'de kalmıstım toplamda 6 ay. Ne iş yapıyorsunuz orda ? Arabayı kaç riyal'e aldınız ? :)))
Hosbulduk :) Bende kimse konuya yazmayacak heralde diye endiselenmeye baslamistim. Tav insaatta calisiyorum, Riyadda havaalani insaatindayiz. Ayni sektorde sayilabiliriz yani :) Araci ilk sahibinden 45000 riyal civarina aldim, kaskosu bakimiydi derken 50000i buldu... Arac konusunu da acarim bugun yarin :)
İbrahim33
23-06-2014, 23:30
Hoşgeldin , sefalar getirdin :)
Hoşgeldin abi iyi forumlar
Mutlu Değerli
24-06-2014, 02:16
Hoşgeldiniz, benzin ne kadar orda güncel fiyat olarak. Rakam söyleyinde oturup forumca yasa boğulalım :D
Hoşgeldiniz, benzin ne kadar orda güncel fiyat olarak. Rakam söyleyinde oturup forumca yasa boğulalım :D
Tekrardan hosbuldum... Benzin fiyatlari gercekten yasa bogacak seviyede, 91 oktan 25 kurus, 95 oktan 35 kurus civari... Mazotun da 10 kurus civari oldugu soyleniyor ama mazot satan benzinlik bulmak cok zor... Tombi napiyo bu arada :D
SinanAdalı
25-06-2014, 01:55
Hosbulduk :) Bende kimse konuya yazmayacak heralde diye endiselenmeye baslamistim. Tav insaatta calisiyorum, Riyadda havaalani insaatindayiz. Ayni sektorde sayilabiliriz yani :) Araci ilk sahibinden 45000 riyal civarina aldim, kaskosu bakimiydi derken 50000i buldu... Arac konusunu da acarim bugun yarin :)
Arabayı siz kendi üstünüze mi aldınız ? Ben vatandaşlık olmadan alınamıyor diye biliyorum. :confused: Evet öyle galiba :) 50bin riyal böle söleyince çok ama TR fiyatlarına göre o araba bedava :D
Arabayı siz kendi üstünüze mi aldınız ? Ben vatandaşlık olmadan alınamıyor diye biliyorum. :confused: Evet öyle galiba :) 50bin riyal böle söleyince çok ama TR fiyatlarına göre o araba bedava :D
Yok arac ustumde... Oturma izni ve ehliyet sart uzerine alma icin... Sadece ticari diye gecen kamyon, otobus, minibus, kamyonet tarzi araclari yabancilar uzerine alamiyor.
25bin TLye 2010 model V8 araba almisiz cok mu :) Sifiri zaten 75bin TL civari...