Orijinalini görmek için tıklayınız : Kazalı Ford Mondeo / Kazasız Yazılmış
GuneyOnur
23-06-2014, 12:27
Bugün tesadüfen hasarlı halde topladığımız eski aracımıza rastladım.İlanda kazasız darbesiz denilmiş fakat ben size araçta olanları yazayım.Başka kişilerin canı yanmasın.Biz sattığımız kişiye bu şekilde hasar aldığını airbagler açık olduğunu söyleyerek satmıştık hatta imzalı kağıt almıştık kendisinden hasarlı olduğunu bilerek aldım diye.Aracın bizim verdiğimiz ilanınıda bulursam paylaşıcam sizinle.Satıcıyada bilgilendirme amaçlı mesaj attım.Cevap bekliyorum.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2010-model-kazasiz-darbesiz-full-plusfull-mondeo-selective-169116931/detay)
Araç önden kazalıydı.
Sürücü+Yolcu+Diz Airbag açılmıştı.(Patlıyan airbag hala duruyor bizde.)
Torpido orjinaliyle değişti.(Eski airbag açmış torpidosu hala duruyor.)
Ön Tampon,Farlar,Panjur,Radyatörler değişti.
Şase uçlarında boya mevcut.
CEM OTOPAZARI Güvencesiyle Ekspertizleri Yapılmış Son Kontrolleri Yapılarak Siz Müşterilerimize En Güvenilir Bir Şekilde Araçları Teslim Etmekteyiz. Araçlarımız Servis Bakımlı Olup Tüm Kayıtları Mevcuttur. Banka Kredisi İle 36 Aya Kadar Vade İmkanı 1 Günde Krediniz Çıkarılır. Diğer Araçlarımız İçin Bizimle irtibata gecebılırsınız.
ÇOK TEMIZ VE BAKIMLI BIR ARACTIR
ISTEDIGINIZ SERVİSE VE USTAYA BAKTIRMAKTA SERBESTSINIZ
İSTEDİĞİNİZ SERVİSTE EKSPERTIZ YAPTIRABILIRSINIZ
ÖDEMELERINIZ KREDI KARTLARINIZA TAKSİT YAPILIR
şu bağcılarda doğru düzgün esnaf var mı acaba bitane
böyle bir konu acılsada sabitlense falan herkes denk geldiği bildiğni koysa oraya ayrı ayrı birsürü oldu karısıcak unutulacak kimisi. enazından tek baslık aldında durur
ayrıca
hep tırsıyolar. forda(orj servis) götürcem dediğin dısında birşey cıkarsa ekpertizi ödersin, dediginden baska birşey cıkmassa ben oder alırım diye
ahmet_xy
23-06-2014, 12:44
böyle bir konu acılsada sabitlense falan herkes denk geldiği bildiğni koysa oraya ayrı ayrı birsürü oldu karısıcak unutulacak kimisi. enazından tek baslık aldında durur
haklısın. ama eğer konu açılırsa; aracın gerçek durumu dışında "vay adi adam, vay alçaklar hırsızlar" tarzında satıcıya lanet okuyan diğer mesajları yazmayıp, konunun sade ve anlaşılır olmasını sağlamak lazım. :icon_tup:
SekoLive
23-06-2014, 12:45
şu bağcılarda doğru düzgün esnaf var mı acaba bitane
bağcılarda otursam o ilceden ilan vermem bende öyle bi antipati yaptı. nezaman araba arasam oradan bi türlü düzgün arabaya/satıcıya denk gelemedim. iyiler üstüne alınmasın.
GuneyOnur
23-06-2014, 12:46
bağcılarda otursam o ilceden ilan vermem bende öyle bi antipati yaptı. nezaman araba arasam oradan bi türlü düzgün arabaya/satıcıya denk gelemedim. iyiler üstüne alınmasın.
Bizde galericiyiz fakat neyse o yani kimseyi kandırmaya gerek yok.Tesadüf eseri Ford araçlara bakarken denk geldim bende.
KA®ANLIK
23-06-2014, 13:09
Alın benden de o kadar,
2 kere araba bakma gafletinde bulundum bağcılardan ikisi de hüsran ötesiydi...
aradığım araba olsun şu bağcılardaki esnaflarda, düşük km boyasız diye ilanı olsun arayıp sormam bile, bırakın gitmeyi, ilanı bile açıp neymiş diye bakmam artık, o derece....
ben ilanda bağcılar yazan arabaya açıp bakmıyorum bile o kadar söyleyim gerçekten abartmıyorum.
burak_2885
23-06-2014, 13:11
Alın benden de o kadar,
2 kere araba bakma gafletinde bulundum bağcılardan ikisi de hüsran ötesiydi...
aradığım araba olsun şu bağcılardaki esnaflarda, düşük km boyasız diye ilanı olsun arayıp sormam bile, bırakın gitmeyi, ilanı bile açıp neymiş diye bakmam artık, o derece....
Biz bundan 4 sene önce bi golf bakmaya gittik 2006 model. neyse gittik ilan açıklamasına göre gittik iyyidi araba. Yanına gittiğimizde boyalı parçaları sayınca babam BU ARABANIN BOYASIZ YERLERİNİ SÖYLESENE SEN BANA DAHA KOLAY OLUR dedi :D adam kem küm yaptı çıktık sonra. Bağcılardaydı yine. Tabi genelleme yapmak olmaz dürüstleri illaki vardır
Çevremde kime sorsam Bağcılar yazan ilanı direk kapatıyoruz diyorlar , marka olmuş bölge..
Birşey değil kurunun yanında yaşta gidiyor..
Satılık ve Bağcılar hiç iyi bi 2'li değil zaten.
ben ilanda bağcılar yazan arabaya açıp bakmıyorum bile o kadar söyleyim gerçekten abartmıyorum.
içimden geçeni yazmışsın :)
birde bu durumun farkına varıp Bahçelievler yazanlarda oldukça fazla :)
SekoLive
23-06-2014, 15:01
içimden geçeni yazmışsın :)
birde bu durumun farkına varıp Bahçelievler yazanlarda oldukça fazla :)
adama diyorm bahçelievlerin neresi, abi diyo dereyolundan dümdüz gel :D bağcılara kadar cıkartıyor yolu
alın bendende okadar bagcıları gorunce kapatıyorum ılanı. bunlar hak edıyor zaten daha beter olsunlar iş yapamasınlar. bukadar terbiyesizlik olurmu yahu al temiz araba temiz diye sat. ee tabi pert alıyolar öldürüp fiyatı kar edicekya kakalamaya çalışıyorlar.
Burada bir iki ufak birseyler soylemek istiyorum biz de 1996 yilindan beri bagcilarda esnaflik yapiyoruz cok sukur bu zamana kadar bir sıkıntı yasamadik. Bu ilceye gore memlekete gore insan ayrimi yapilmasina anlam veremiyorum genel anlamda insanlar guvenilir degil artik. Her isin icinde curuk elma vardir iyi arastirip guvenilir olani bulmak bize kaliyor. Biz de arac alirken biniciden aliyoruz bozuk arabayi orjinal diye satmaya calisanlar var yersen girdi simdi ne yapalim bu biniciler soyle boyle diyim durust olanlaridami kotuleyelim. Ayrica bugun en islek galeri sitelerinin hepsi bagcilarda
Not: telden yaziyorum hatali yazim olduysa affola.
Burada bir iki ufak birseyler soylemek istiyorum biz de 1996 yilindan beri bagcilarda esnaflik yapiyoruz cok sukur bu zamana kadar bir sıkıntı yasamadik. Bu ilceye gore memlekete gore insan ayrimi yapilmasina anlam veremiyorum genel anlamda insanlar guvenilir degil artik. Her isin icinde curuk elma vardir iyi arastirip guvenilir olani bulmak bize kaliyor. Biz de arac alirken biniciden aliyoruz bozuk arabayi orjinal diye satmaya calisanlar var yersen girdi simdi ne yapalim bu biniciler soyle boyle diyim durust olanlaridami kotuleyelim. Ayrica bugun en islek galeri sitelerinin hepsi bagcilarda
Not: telden yaziyorum hatali yazim olduysa affola.
üstad sen neden üstüne alınıyorsun ? Bağcılar arabalarının %85 in üstündekilerinin hasarlı olarak alınıp satılmasında bizim bir suçumuz var mı ?
yani sen olayı kişiselliştirme bence senin oturduğun semtte senin gibi olmayan o kadar çok kurnaz varki buna ne sen nede bir başkası engel olabilir.
kaç tane araba bakmaya gittiysem yada ürün almaya gittiysem hep hüsranla döndüm..
artık gitmiyorum doğal olarak hatta ilanda Bağcılar yazıyorsa kotama yazık diyip açmıyorum bile linki.
SekoLive
23-06-2014, 15:57
başta yazmıstım iyiler üstüne alınmasın diye sende onlardansın tandıgım kadaryla o yüzden üstüne alınma ama genel olarak bu ilçedeki ilanlarda böyle bi sıkıntı var.
Şikayetimi eder, mutluluklar dilerim :)
Bide ne hikmete çiziklerden dolayı komple boyalı oluyo :D :D bıktım artık bu çiziklerden dolayı boyalı cümlesini okumaktan...