PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2003 520i E39 Fonksiyonel Direksiyon Tesisatı

cka36
23-06-2014, 14:56
Meraba arkadaşlar,

2003 Model 520i E39 aracım var. Şuanda aracımda fonksiyonel direksiyon bulunmamakta ancak 3 Kollu Fonksiyonlu direksiyon almayı düşünüyorum. Direksiyondaki fonksiyonları kullanma şansım olabilirmi birçok yerden araştırdım ama net bir bilgi elde edemedim. Bildiğim kadarıyla direksiyon üzerinde Cruise da mevcut ama benim aracımda cruise malesef mevcut değil yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.:soru::soru:

boosted_pug
23-06-2014, 17:07
Ankarada elektrikci bi arkadasim sadece bu işlemlerle uğraşıyor düşünürsen kendisine sorabilirim. Gerekli akçüatör switch vs. İle cruize da çalışıyor sadece bazı modellerde cruize devreye girdiğindeki ikaz ışığı olmadığı için o yanmıyor

cka36
24-06-2014, 09:15
Ankarada elektrikci bi arkadasim sadece bu işlemlerle uğraşıyor düşünürsen kendisine sorabilirim. Gerekli akçüatör switch vs. İle cruize da çalışıyor sadece bazı modellerde cruize devreye girdiğindeki ikaz ışığı olmadığı için o yanmıyor

En azından bir bilgi alabilirsen çok sevinirim gerekli en azından temin etmemiz gereken kablodur vs gibi birşey varsa onu bulmaya çalışayım. İkaz ışığı sorunu olmayabilir çünkü dashboard üstünde cruise var görebiliyorum onu.