Orijinalini görmek için tıklayınız : Ferio Eg Civic Si
kadir jdm civic
23-06-2014, 17:46
Selam TechTurkey Ailesi,
En sonunda Aracımı hayal ettiğim şekle getirdim. Rabbim herkese daha iyilerini nasip etsin.
Çok kısıtlı bir zamanda fotoğraf çektik tamda trafiğin olduğu zamana denk geldi bir daha ki sefer daha iyi yerlerde fotoğraf çekimi yapabiliriz allahın izni ile.
http://i.hizliresim.com/vz94P4.png
http://i.hizliresim.com/A2aJ6X.png
http://i.hizliresim.com/QXqMYV.png
http://i.hizliresim.com/XWA4q6.png
http://i.hizliresim.com/59JVmq.png
http://i.hizliresim.com/b83bMV.png
LnchCntrl
23-06-2014, 17:52
Araç çok iyi, jant rengi felan cuk oturmuş. Bi kaç güncellemeyle sanki daha güzel olur gibi
lipi gövde rengi yapıp plakayı ortalı takarsan çok daha iyi durur gibi :)
---
Kazasız belasız, maşallah.
ykavcioglu
23-06-2014, 17:53
maşallah kanka, o kanat sedan'ı çok gösteriyor..
Maşallah çok çok iyi duruyor, herşey tam kıvamında. Allah kaza bela vermesin. Spoiler ve stoplar arka tarafı çok iyi göstermiş.
Keşke lipi taktığınız vidalar bu kadar sırıtmasaymış. :)
Araç çok iyi, jant rengi felan cuk oturmuş. Bi kaç güncellemeyle sanki daha güzel olur gibi
lipi gövde rengi yapıp plakayı ortalı takarsan çok daha iyi durur gibi :)
Spoıler göreceli herkes çıkarıp biniyor, böyle güzel de durmuş arada kaldım..
Kazasız belasız, maşallah.
Sizin dediğiniz spoiler ile bu spoiler farklı.
LnchCntrl
23-06-2014, 17:58
Maşallah çok çok iyi duruyor, herşey tam kıvamında. Allah kaza bela vermesin. Spoiler ve stoplar arka tarafı çok iyi göstermiş.
Keşke lipi taktığınız vidalar bu kadar sırıtmasaymış. :)
Sizin dediğiniz spoiler ile bu spoiler farklı.
Olayı sonra ayıktım :D . Evet farklıymış. :icon_tup:
exvitermini
23-06-2014, 18:47
çok güzel olmuşş çoook beğendim emeğinze sağlık.ferio spoiler başka duruyor :)
maşallah çok güzel olmuş nazar değmesin :)
çok güzel maşallah. specleride yazsaydın :))
srkn.ylc
23-06-2014, 20:31
Maşallah spoiler jant jant rengi nokta olmuş :icon_tup: Allah kaza bela vermesin.
ufuksaracci
23-06-2014, 20:34
Bilmediğimden soruyorum Ferio ne oluyor ?
kadir jdm civic
23-06-2014, 23:06
teşekkür ederim arabanın bence bir kaç eksiği var onlarıda tamamlıyayım çok daha güzel fotoraflar çektireceğim arkadaşlara.
Spoiler benim bildiğim türkiyede 2 tane var biri burak diye bir arkadaşta bir tanede bende Ferio spoiler.
Araç stock diyebilirim :)
Ferio japonyada bu araçların en fulünün ismidir. Ferio civiclerin kasaları aynıda olsa iç donanımları çok çok farklıdır. TR deki Sİ nin en dolusu bu 94 klima sanruf birkaç modifiyeylede yurtdışındakileri aratmıyacak konuma getirdiğimi düşünüyorum kendimce tabi herkesin görüşü farklı olabilir.
::ZaFeR::
24-06-2014, 08:43
Maşallah Kadir abi.Hayalini ben kuruyordum ama darısı senin başınaymış : ) Jantlar 16" olsaymış biraz daha oturaklı duracakmış sanki.
RaiTheRe
24-06-2014, 09:22
Maşallah Kadir ağız tadıyla binersin inşallah aracına, sunroof-vizör-spoiler üçlüsü çok kombine duruyor. Stoplar değiştimi bir arabanın albenisi bu kadar mı değişir ya:) Maşallah tekrardan :icon_tup:
Maşallah Kadir gerçekten harika olmuş :icon_tup: aracın specleri nedir Kadirim?
timucintt
24-06-2014, 11:10
araç arkadan çok güzel duruyor yalnız öne daha özgün bir lip lazım ek lipi güzel durmamış, birde eg orijinal sis farı takarsan çok hoş durur...
selehattin
24-06-2014, 11:46
maşallah ama ferioda arka camda silicek var :) ama tınede güzel olmuş
kanka te37 jant al sen şu arabaya
maşallah nazar değmesin
spoiler aracın cok degiştirmiş. maşallah kadir.
maşallah kazasız belasız kullan inşallah....
firat_07
24-06-2014, 14:53
maşallah kadirim çok güzel olmuş
walla cok guzel duruyo. özellıkle arkadan harıka. tekrar sedan eg alasım geldı yani :D
kadir jdm civic
24-06-2014, 15:13
Allah razı olsun herkese inşallah daha iyileri sizlere nasip olur.
2 lip arasında kaldım bu lipin daha kibar duracağını düşündüğüm için bunu taktım lipi değiştirebilirim gövde rengine boyayıp öyle takabilirim. aracın ön taponunu ben taktım tam ayarlayamadım ustasına gidip bir güzel ayarlattırdığımda daha güzel olucak.
Sisleri pek sevmiyorum herkesin kendi zevkidir birsey diyemem tabi.
Araçta blox coilover dip basık skunk2 arka salıncaklar egzos filtre var ama saglam cigerli bu haftasonu kısmetse bir iki deneme yapacağım bakalım nasıl gidiyor diye :)
İlkerim te37 leri bordo eg sedana yapacağım kısmetse.
Keşke yollarımız düzgün olsa bu şekilde dağ gibi setlerden geçmek çok zor alışık değilim suan kaldırdım aracı biraz sürüşü daha rahat oldu.
kadir jdm civic
24-06-2014, 15:16
Maşallah Kadir abi.Hayalini ben kuruyordum ama darısı senin başınaymış : ) Jantlar 16" olsaymış biraz daha oturaklı duracakmış sanki.
zaferim senınde katkıların var aracın bu hale gelmesinde allah razı olsun. Senin kafandaki gibi olduysa ne mutlu bana kardeşim.
zOnstyLe
24-06-2014, 19:17
Maşşalah frio spoiler hepimizim isteği sanırım cok yakısıklı kazasız belasız.
::ZaFeR::
24-06-2014, 19:47
zaferim senınde katkıların var aracın bu hale gelmesinde allah razı olsun. Senin kafandaki gibi olduysa ne mutlu bana kardeşim.
Ne demek abi.:icon_tup:
civicsi_r
24-06-2014, 20:30
kadir on numara olmuş..arka cam vizörüde taktınmı tadın dan yenmez
kanashibari
24-06-2014, 22:59
Maaşallah uyum güzel kadir ama benimde gözümü ön ek çok tırmaladı o kadar ferio ya benzettin bari ön eki de SIR getirt tak cuk olsun hiç uğraşma uydurmakla falan mugen de çok banel oldu artık gerek yok te37 düşünme bile derim önerim üzerindeki jantlar güzel olmuş.
Redfish16V
24-06-2014, 23:22
maşallah her şeyi ile 10 numara :) kazasız belasız :)
kadir jdm civic
25-06-2014, 08:55
Maaşallah uyum güzel kadir ama benimde gözümü ön ek çok tırmaladı o kadar ferio ya benzettin bari ön eki de SIR getirt tak cuk olsun hiç uğraşma uydurmakla falan mugen de çok banel oldu artık gerek yok te37 düşünme bile derim önerim üzerindeki jantlar güzel olmuş.
Aslında SİR lip çok aklımda da onu getirtmek bayabi maliyetli yani bir lip 300 - 400 tl ye geliyor buradaki lipler kırılmaz esnek plastik 80 tl olunca tercih bu yönde oluyor. ben jantlardan memnunum çokta şık duruyor akşamları karşına geçiyorum arabanın izleyip izleyip duruyorum.
Ön arkaya göre biraz zayıf kaldı gibi duruyor bakalım ilerleyen zamanlarda birseyler yapmayı düşünüyorum.
kadir jdm civic
25-06-2014, 08:56
maşallah her şeyi ile 10 numara :) kazasız belasız :)
Allah razı olsun herkese daha iyilerini nasip etsin.
zOnstyLe
25-06-2014, 11:12
Jant lastik ebatlarınızı öğrenebilirmiyim ?
kadir jdm civic
25-06-2014, 17:33
Nankang 185 45 15 normal desenli lastik var. Lastigi aldığım arkadaşa dua ediyorum. Ben lastikleri almaya gittiğimde sıfır aldım. Bayideki arkadaşa V desen olucak dedim abi dedi V desen konforlu değil düz desen takalım hem yumuşak hemde konforlu olur dedi. Sağolsun dediği gibi çıktı tavsiye ederim bozuk yolda bile 60 yanak lastik gibi konforlu.
uurcan1907
25-06-2014, 17:45
Maşallah Kadir abi nazar değmesin :)
kadir jdm civic
25-06-2014, 18:32
Maşallah Kadir abi nazar değmesin :)
sagolsın kardeşim allah herkese daha iyilerini nasip etsin.
alphaville
26-06-2014, 10:36
MAŞAALLAH gerçekten çok güzel,en klas sedan eglerden.Böyle bir araç alırsam sizden kopya çekerim.
zOnstyLe
26-06-2014, 11:00
Nankang 185 45 15 normal desenli lastik var. Lastigi aldığım arkadaşa dua ediyorum. Ben lastikleri almaya gittiğimde sıfır aldım. Bayideki arkadaşa V desen olucak dedim abi dedi V desen konforlu değil düz desen takalım hem yumuşak hemde konforlu olur dedi. Sağolsun dediği gibi çıktı tavsiye ederim bozuk yolda bile 60 yanak lastik gibi konforlu.
Çok teşekkürlerler bu aralar niyetim var ama bakalım tavsiyen ve bilgin için cok sağol tekrar maşşallah aracına, kazasız belasız. :icon_tup:
kadir jdm civic
26-06-2014, 20:26
Çok teşekkürlerler bu aralar niyetim var ama bakalım tavsiyen ve bilgin için cok sağol tekrar maşşallah aracına, kazasız belasız. :icon_tup:
Ben teşekkür ederim bir nebzede olsun faydamız dokunduysa ne mutlu bana
Maşallah spoiler bomba olmuş. Çok beğendim kazasız belasız.
kadir jdm civic
28-06-2014, 11:13
Maşallah spoiler bomba olmuş. Çok beğendim kazasız belasız.
Allah Razı olsun hepimize allah kaza bela vermesin.
bloodfast_06
08-07-2014, 07:59
masallah Rabbim nazarlardan saklasın :):) kazasız belasız inş
Maşaallah çok güzel olmuş. Ön tarafa EG6 lipi düşünebilirsin araba basık olduğunda çok güzel duruyor.
Allah kaza bela vermesin.
maşallah Kadir eder bir araç oldu. kazasız belasız.
KaDirim hayırlı olsun aracın maşALLAH :)
semihbozcali
09-07-2014, 00:53
Cok guzel gorunuyor kazasiz belasiz insaallah
berdoz76
12-07-2014, 12:06
Kadir'im Allah kaza bela göstermesin, MAŞALLAH!. Sanki benim aracın kardeşini görmüş gibi hissettim. Senin adına çok sevindim. Bu kadar emek verdin. Samsun'dan selamlar.
kadir jdm civic
12-07-2014, 19:04
Kadir'im Allah kaza bela göstermesin, MAŞALLAH!. Sanki benim aracın kardeşini görmüş gibi hissettim. Senin adına çok sevindim. Bu kadar emek verdin. Samsun'dan selamlar.
sagolsın abim rabbım herseye daha iyilerini nasip etsin