Orijinalini görmek için tıklayınız : >> İş Arayanlar (Genel) <<
Emre-Dylan
14-02-2019, 00:04
Hanimin kahve Erenkoyde bulunan kahve dukkanina latte art ve kahve demleme tekniklerini bilen barista arkadas ariyoruz.
Uygun arkadaslar veya tanidklar varsa benimle iletisime gecerseniz sevinirim
Ankara olsaydı gelir görüşürdüm abi. 28 aylık baristayım latte art yapabiliyorum v60 demleme ristretto(çam ağacı), tulip, kuğu gibi çizimler yapabiliyorum. Kahve uzmanı sertifikam da var Ankara'dan güzel teklif gelirse buradayım :)
anıl turan
14-02-2019, 14:31
Ankara olsaydı gelir görüşürdüm abi. 28 aylık baristayım latte art yapabiliyorum v60 demleme ristretto(çam ağacı), tulip, kuğu gibi çizimler yapabiliyorum. Kahve uzmanı sertifikam da var Ankara'dan güzel teklif gelirse buradayım :)
Keske istanbulda olsaymissin kardesim...
Insallah gonlune gore bir yer bulur, yada daha iyisi kendi mekaninda calisirsin, hanim ve ortagi baldizim sosyal medyaya oynadiklarindan latte art onemli onlar icin, zaten dun buldular kendilerine uyan bir arkadas.
Istanbula gelirsen bekleriz...
anıl turan
14-02-2019, 14:33
Keske istanbulda olsaymissin kardesim...
Insallah gonlune gore bir yer bulur, yada daha iyisi kendi mekaninda calisirsin, hanim ve ortagi baldizim sosyal medyaya oynadiklarindan latte art onemli onlar icin, zaten dun buldular kendilerine uyan bir arkadas.
Istanbula gelirsen bekleriz...
Direk THY git başvur yardımcı olmaya çalışırım anadolu yakası sorun olmazsa Pegasusla hemen görüştürebilirim seni.
Tayfun abinin bu tavsiye üzerine 2014 yılında başladığım şekilde hala devam ediyorum. :) Aslında düşünmediğim bir sektördü lakin zamanla ihtiyaçlar ve giderler artınca bir türlü bırakamadım. :) Burada tekrar Tayfun abiye teşekkür ediyorum.
İşleyiş olarak memnun olmasam da şuan ülke ekonomisine bakınca iş aramak, işsiz kalmak bu yaştan sonra zor geleceğini düşündüğüm için adım atamıyorum. :)
Allah iş arayanlara sabır versin, bahtları açık olsun.
Onurkk06
14-02-2019, 19:37
Bende memurluğa kapak attım derken 3, 5 yıl adliyede katiplik yaptım ömrümden ömür gitti, herkes memur oldum rahatım modunda takılıyordu ben kovalamaya devam ettim şu an gümrük muhafazayım eğer açılır da şartlarınız tutarsa başvurun derim maaş ve iş olarak hayatımdan memnunum şu an
Bende memurluğa kapak attım derken 3, 5 yıl adliyede katiplik yaptım ömrümden ömür gitti, herkes memur oldum rahatım modunda takılıyordu ben kovalamaya devam ettim şu an gümrük muhafazayım eğer açılır da şartlarınız tutarsa başvurun derim maaş ve iş olarak hayatımdan memnunum şu an
Bende şuan katibim. Bulunduğum birim güzel olunca seviyorum işimi.3.5 yıl yaptıysanız ya son gelen kadroyla kadroluydunuz ya da yetişemeyip 4b kaldınız.size sorum nasıl geçtiniz gümrük muhafazaya sözleşmeli iseniz?
Gençlik ve spor bakanlığı alım yapıyor bu arada lisans önlisans ve lise düzeyinde 60 puanla.
Zonguldak ikameti olanlar için ttk alım yapıyor,1000 kişi ama şart ikamet..
Bekçilik açılacak,yakındır..
Katip,mübaşir alımı olacak gene,nisan mayıs gibi deniyor
silwerhooks53
14-02-2019, 23:47
arkadaslar ıngılzıce cevırmenlık mezunuyum sabıha gokcen duty freede 3 sene calıstım turk hava yolları veya pegasusla ılgılı yardımcı olucak bırı varsa sevınırım yada baska bir iş için
ardicli2000
15-02-2019, 09:20
Her sektörün üst ve alt zincirleri var, ve her sektörde üst zincirlerde kendine yer bulabilenler bu paraları alabiliyorlar, gastronomiye özel bir durum değil bence bu.
Aynen öyle...
Bir inşaat ustası ev tamir tadilatı için 1.5-2 bin TL istiyor 2-3 günlük iş için. Malzeme almıyor, kendi işi hariç işi de yapmıyor. Derdiniz paraysa inşaat ustası olmak bile size daha çok kazandırabilir.
Oguzhandeniz
15-02-2019, 10:42
Ankara'da çalışacak alüminyum doğrama imalat ve montaj ustası aranıyor.
arkadaslar ıngılzıce cevırmenlık mezunuyum sabıha gokcen duty freede 3 sene calıstım turk hava yolları veya pegasusla ılgılı yardımcı olucak bırı varsa sevınırım yada baska bir iş için
Yardımcı olabilceğim durum yok, fakat bu aralar 2 firma da ciddi alım yapıyor. Siteleri üzerinden başvur derim. İllaki yaz gelmeden dönüş yapacaklardır.
Onurkk06
15-02-2019, 23:27
Bende şuan katibim. Bulunduğum birim güzel olunca seviyorum işimi.3.5 yıl yaptıysanız ya son gelen kadroyla kadroluydunuz ya da yetişemeyip 4b kaldınız.size sorum nasıl geçtiniz gümrük muhafazaya sözleşmeli iseniz?
2015 haziranda başladım 4 ay önce bıraktım ben baştan sona kadar hiç mahkeme değiştirmedim sürekli ağır cezadaydım çalışılan birim olsa bile maaş, olanaklar vs cidden yetersiz kalıyor geçen sene mayıs ayında başvurdum muhafaza memurluğuna öylesine baktım oluyor gibi :D birde baktım oldu ama 21 hazirandan sonra sözleşmeliden sözleşmeliye geçişte 1 yıl bekleme zorunluluğu getirildi bazı özel şartları var artık
Emre İlbi
16-02-2019, 09:08
Aynen öyle...
Bir inşaat ustası ev tamir tadilatı için 1.5-2 bin TL istiyor 2-3 günlük iş için. Malzeme almıyor, kendi işi hariç işi de yapmıyor. Derdiniz paraysa inşaat ustası olmak bile size daha çok kazandırabilir.
Abi geçen yıl Ekim ayı gibi demir işimiz oldu, arkadaşımın tanıdığı gelen adam, ölçü falan aldı gitti, görüşmemiz şu şekildeydi, malzeme bizden, o sadece işçilik alacaktı, çünkü herşey senden dediğin anda sağlam öpüyor demirciler (öncesinde dükkanı olanlardan da fiyat almıştım), adamın çıkardığı malzemeler yaklaşık 2500 TL tutuyor, beyfendi diyor ki; "İşçilik içinde en az malzeme parası kadar ücret isterim" ee dedim, biraz daha kaliteli malzeme alıyım desem, 3000 TL versem, 3000 mi isteyeceksin? "duruma göre isteyeceğim para o rakamı da geçebilir" diyor, dedim seninle iş yapamayız, demirci olmayan ama bu işlerden anlayan bir yakınımız yaptı, toplam da 2 gün sürdü, diğer vatandaş yapsaydı, günlüğü en az 1250-1500 liraya gelecekti, böyle bir kazanç başka nerede var bilmiyorum, tamam kolay iş değil, el emeği sonuçta, lakin insan biraz vicdanlı olmalı, mantıklı paralar istemiş olsaydı, boş boş durmamış olacaktı, işi bitince cebine nakit parasını koyacaktı
ardicli2000
21-02-2019, 08:37
Abi geçen yıl Ekim ayı gibi demir işimiz oldu, arkadaşımın tanıdığı gelen adam, ölçü falan aldı gitti, görüşmemiz şu şekildeydi, malzeme bizden, o sadece işçilik alacaktı, çünkü herşey senden dediğin anda sağlam öpüyor demirciler (öncesinde dükkanı olanlardan da fiyat almıştım), adamın çıkardığı malzemeler yaklaşık 2500 TL tutuyor, beyfendi diyor ki; "İşçilik içinde en az malzeme parası kadar ücret isterim" ee dedim, biraz daha kaliteli malzeme alıyım desem, 3000 TL versem, 3000 mi isteyeceksin? "duruma göre isteyeceğim para o rakamı da geçebilir" diyor, dedim seninle iş yapamayız, demirci olmayan ama bu işlerden anlayan bir yakınımız yaptı, toplam da 2 gün sürdü, diğer vatandaş yapsaydı, günlüğü en az 1250-1500 liraya gelecekti, böyle bir kazanç başka nerede var bilmiyorum, tamam kolay iş değil, el emeği sonuçta, lakin insan biraz vicdanlı olmalı, mantıklı paralar istemiş olsaydı, boş boş durmamış olacaktı, işi bitince cebine nakit parasını koyacaktı
Emin olun o tarz meslekler ölmeye başladığı, ancak nüfus artışıyla ihtiyacın da bir o kadar arttığı bu ortamda işsiz kalmıyorlar. Boya badana için de günlüğüne 500 TL alıyorlar. Zaten sıkıntı da insanların bu işleri pis/kirli olarak görüp yönelmemeleri. Sonra büyük boşluk doğuyor. Birileri gelip sonra bizi öpüyor :)
Grimlord
03-04-2019, 22:50
Dış ticaretle yada lojistikle alakalı arkadaşım için iş arıyorum, 2 yıldır otomotiv sektöründe çalışıyor, Fransızca ve İngilizce olmak üzere 2 dil biliyor..
chp ank büyük şehiri aldı gitsek bize iş verirlermi yokmu burdan tanıdık yardımcı olsa:)
Tayfun abinin bu tavsiye üzerine 2014 yılında başladığım şekilde hala devam ediyorum. :) Aslında düşünmediğim bir sektördü lakin zamanla ihtiyaçlar ve giderler artınca bir türlü bırakamadım. :) Burada tekrar Tayfun abiye teşekkür ediyorum.
İşleyiş olarak memnun olmasam da şuan ülke ekonomisine bakınca iş aramak, işsiz kalmak bu yaştan sonra zor geleceğini düşündüğüm için adım atamıyorum. :)
Allah iş arayanlara sabır versin, bahtları açık olsun.
Kardeşim siteye çok girmiyorum yoğunluktan, beni mutlu ettin başarılar dilerim.
Grimlord
24-05-2019, 11:48
Ankara'da kolejde çalışacak İngilizce öğretmeni aranıyor, düşünenler ulaşabilir
Bende bir yıldır iş arıyorum.Muhasebe mezunuyum 1 yıl deneyimim var.Onun dışında harita kadastro işi yaptım 2 yıl.İnşaat sektörü ölünce onuda bıraktık.Tabi markettir, özel şöförlüktür o tür işlerde yaptım geçici olarak.İki ay sonra 18 gün askerim, geçici veya uzun süreli iş arıyorum.Beynimi zorlayacak, yeni bir şeyler öğretecek işler bakıyorum.Belki birileri yardımcı olur.Açıktan da iktisat var bilerek bitirmedim son senem ve çok az ders kaldı.
bende otomobil satıs danısmanı olmak istiyorum.araba bilgim iyidir.istanbul anadolu yakası
bende otomobil satıs danısmanı olmak istiyorum.araba bilgim iyidir.istanbul anadolu yakası
olmak için daha yanlış zaman seçemezdin heralde.
Şu piyasa da çok zor bu mesleğe adım atmak. 2 gün önce doğus'tan 6 kişinin çıkartıldığını duymuştum bir sohbet arasında.
Ahmetfikri
30-05-2019, 17:31
otomotiv bu ara sıkıntı bizim genel müdürün önüne komple bi bayinin cvleri geldi köklü firmalar dahi kapatmaya başladı
Bayi içi huzursuzlukların hat safada olduğu bir dönemde çok memnun kalacağını sanmıyorum,
MertSerhanÖ.
06-06-2019, 22:34
Selamlar herkese.İstanbul içi iş arıyorum.Satış,pazarlama ve müşteri ilişkileri odaklı.
Daha önce satış,müşteri ilişkileri tecrübem var.Askerlik problemim yok.Varsa eşinde dostunda veya kendi arayan değerlendirirse çok sevinirim.Teşekkürler şimdiden.
İŞKUR (https://www.iskur.gov.tr/haberler/gecici-koruma-altindaki-suriyeliler-ve-turk-vatandaslari-icin-istihdam-destegi-projesi-acilis-toplantisi-ankara-da-yapildi/)
Kaç para ulan bi suriye vatandaşlığı
-Murat Özcan-
12-06-2019, 21:15
İŞKUR (https://www.iskur.gov.tr/haberler/gecici-koruma-altindaki-suriyeliler-ve-turk-vatandaslari-icin-istihdam-destegi-projesi-acilis-toplantisi-ankara-da-yapildi/)
Kaç para ulan bi suriye vatandaşlığı
Ağır konuşmak istemiyorum bunlar için ama
Bu suriyeliler bi s..ktrsn gitsinler artık ülkemizden.
Bir de iş imkanı veriyoruz deli olmamak elde değil.
Emre-Dylan
18-06-2019, 19:00
Ağır konuşmak istemiyorum bunlar için ama
Bu suriyeliler bi s..ktrsn gitsinler artık ülkemizden.
Bir de iş imkanı veriyoruz deli olmamak elde değil.
Onlar tayyibin sessiz kulları giderler mi hiç...
-Murat Özcan-
18-06-2019, 19:32
Onlar tayyibin sessiz kulları giderler mi hiç...
Herhalde biz bunlara ömür boyu bakacaz işi gücü bırakıp.
Emre-Dylan
19-06-2019, 20:59
Herhalde biz bunlara ömür boyu bakacaz işi gücü bırakıp.
Vesile olan herkese hakkım haram zıkkım olsun ne diyeyim ki bunlara daha fazla...
-Murat Özcan-
20-06-2019, 09:14
Vesile olan herkese hakkım haram zıkkım olsun ne diyeyim ki bunlara daha fazla...
Çok haklısın daha fazla yorum yapmak istemiyorum.
Merhaba bayan arkadaşım için iş arıyoruz.Kendisi iyi derece rusça biliyor.Lise mezunu, lokasyon:beylikdüzü
altugkocer
17-07-2019, 11:10
Şu an geçici olarak çalışıyorum, iş arayışım devam ediyor.
Yaklaşık 7 yıldır baraj, gölet, sulama, taşkın kontrolü planlama ve proje işlerinde deneyimim var. İnşaat mühendisiyim.
Ankara öncelikli olarak iş arıyorum.
Endüstri mühendisliği okuyorum staj yeri arıyorum dersim kalmadı yaz stajı yapıp mezun olacağım ankara eskişehir kayseride olabilir
Bir bayan arkadaşım,
Seo konusunda eğitim almak ister.
İstanbul Avrupa yakasında ücret almasi çok onemli değil.
Kendini geliştirmek amaçlı SEO konusunda çalışmalar yapan bir firmada staj yeri aramaktayız.
Teşekkürler şimdiden
ahmet3425
30-07-2019, 13:32
eşim için iş arıyoruz;
mumkunse anadolu yakası
ziraat muhendisi
9 yıllık bankacılık tecrubesi var.
B sınıfı iş guvenliği uzmanı ''tecrubesiz''
şirketlerin finans/muhasebe bolumleri olabilir. iş guvenliği uzmanlıgı olabilir varsa cevresinde bu tarz personel arayısı olan cv gonderebiliriz.
Emre-Dylan
01-08-2019, 00:15
Ankara Cafemiz'e servis elemanları aramaktayız önceliğimiz, öğrenci ve part time'dır. Full time'da alınacaktır. Ortalama full time maaş ve bahşiş dahil 3.500 4.000tl arasındadır.
Ankara Cafemiz'e servis elemanları aramaktayız önceliğimiz, öğrenci ve part time'dır. Full time'da alınacaktır. Ortalama full time maaş ve bahşiş dahil 3.500 4.000tl arasındadır.
+sınırsız sufle deseydiniz ben bile düşünürdüm :)
Cafemizi siz mi işletiyorsunuz?
güzel yermiş. POS ihtiyacı olursa yardımcı olmak isterim.
Emre-Dylan
02-08-2019, 21:50
+sınırsız sufle deseydiniz ben bile düşünürdüm :)
Cafemizi siz mi işletiyorsunuz?
Yok bir abimizin mekanı kendisi şuan bodruma taşındı tamamen ama iş amaçlı gidip geliyor ara ara. Sufle olayı kolay, ikram edeyim bir gün sınırsız :)
İstanbul anadolu yakası maltepe ve çevre ilçelerde iş arıyorum. Oto kiralama ve lojistik sektöründe tecrübem var dış tic. mezunuyum. Sakala karışmayan ve haftasonu olmayan olursa süper olur maaş önemli değil askerden geldim 7 aydır işsizim :)
Ağır iş hariç ne iş olsa yaparım abi :)
23 ülkede operasyonlari suren, yurtdisina relocation firsatinin cok fazla oldugu global bir start-up icin.
Anadili gibi ingilizce bilen, yeni mezun ve/veya kendini gelistirmek isteyen arkadaslarimiz varsa Sales, Account Management, Inside Sales, BI, Finance departmanlarimiz icin ekip arkadasi ariyoruz.
Universite, bölum hic onemli degil, tek sart ingilizce ve iyi bir insan olmak, caliskan olmak.
1998corsa
04-08-2019, 15:26
23 ülkede operasyonlari suren, yurtdisina relocation firsatinin cok fazla oldugu global bir start-up icin.
Anadili gibi ingilizce bilen, yeni mezun ve/veya kendini gelistirmek isteyen arkadaslarimiz varsa Sales, Account Management, Inside Sales, BI, Finance departmanlarimiz icin ekip arkadasi ariyoruz.
Universite, bölum hic onemli degil, tek sart ingilizce ve iyi bir insan olmak, caliskan olmak.
Merhabalar, mail adresinizi gönderirseniz cv mi göndermek isterim
Aramızdaki genç arkadaşlar için bir fırsat
Turk Hava Yolları Teknik A.Ş. A1 Sertifika Programı İle Ucak Bakım Personeli İş İlanı (https://m.kariyer.net/is-ilani/turk-hava-yollari-teknik-a-s-a1-sertifika-programi-ile-ucak-bakim-personeli-2353573?ilankodusfr=2353573&f=f15j&ulkeId=0&sehirId=0&firmaAd=turk-hava-yollari-teknik-a-s&pozisyonad=ucak-bakim-teknisyeni-is-ilani)
Otomobil sektorunden is buldum satis olmasada satis sonrasi islemler hersey kismet
Otomobil sektorunden is buldum satis olmasada satis sonrasi islemler hersey kismet
hayırlı olsun hangi bayii ve pozisyon nedir?
Aramızdaki genç arkadaşlar için bir fırsat
Turk Hava Yolları Teknik A.Ş. A1 Sertifika Programı İle Ucak Bakım Personeli İş İlanı (https://m.kariyer.net/is-ilani/turk-hava-yollari-teknik-a-s-a1-sertifika-programi-ile-ucak-bakim-personeli-2353573?ilankodusfr=2353573&f=f15j&ulkeId=0&sehirId=0&firmaAd=turk-hava-yollari-teknik-a-s&pozisyonad=ucak-bakim-teknisyeni-is-ilani)
Yakın dönemde iki defa THY İK mülakatına girmiş biri olarak söyleyeyim.
Evlerden ırak.
dieselpower
12-08-2019, 15:52
Evlerden ırak.
Sebebini açıklar mısınız özelden de yazabilirsiniz
Evlerden ırak.
o kadarda birşey yok ya :) ben teknikteyim
Sebebini açıklar mısınız özelden de yazabilirsiniz
Sebebi şu:
Son derece kurumsal gibi görünen bir şirketin profesyonel anlamda başarılı çalışan sayısı yok denecek kadar az.
Ör: Muhasebe mezunu, 3 yıl muhasebecilik yapmış biri düşünün. Geçen ay İ.K’ya geçip direk işe alım mülakatı yapıyor.
Başka bir İ.K. cı hanımefendi desen hayat görüşü belli. Görüş uymuyorsa zaten şansınız yok.
Prof. Kişiler var ama çok az. Bir mülakatta kendisine denk geldim. Kesinlikle saygı duyuyorum kendisine.
Tanığım bazı pilotlar, kabin çalışanları sosyal medyada paylaştıklarına dikkat etme ihtiyacı hissediyor.
İyi para veriyor ok ama bunlar bana uygun şeyler değil
Sebebi şu:
Son derece kurumsal gibi görünen bir şirketin profesyonel anlamda başarılı çalışan sayısı yok denecek kadar az.
Ör: Muhasebe mezunu, 3 yıl muhasebecilik yapmış biri düşünün. Geçen ay İ.K’ya geçip direk işe alım mülakatı yapıyor.
Başka bir İ.K. cı hanımefendi desen hayat görüşü belli. Görüş uymuyorsa zaten şansınız yok.
Prof. Kişiler var ama çok az. Bir mülakatta kendisine denk geldim. Kesinlikle saygı duyuyorum kendisine.
Tanığım bazı pilotlar, kabin çalışanları sosyal medyada paylaştıklarına dikkat etme ihtiyacı hissediyor.
İyi para veriyor ok ama bunlar bana uygun şeyler değil
Anlattıklarınız tam da beni tarif ediyor. Yukarıdaki ilana başvurumu yaptım.
Sadece okul kısmı tutmuyor. Umarım çağırırlarda iş arayışıma son veririm. :)
Allah gönlüne göre versin inşallah. :)
İzmir ici benimde arayisim mevcut.
Denk gelen olursa paylasim yaparsa sevinirim.
Ben I.T ilanı içimn başvurmuştum, bölüm farklı olduğundan kabul etmemişlerdi, fazla umutlanmamanı öneririm
dieselpower
27-08-2019, 16:37
THY geçen mail üzerinden geri döndü mezun olduğunuz bölüm kriterlere uymuyor diye, yanlış olmasın xxx üniversitesinin xxx bölümünden mezunum ve kriterleri karşılıyor yanlışlık olmasın diye yazı yazdım. Sürecimiz devam ediyor mailinizi kontrol edin diye cevap verdiler :)
dün bi firma arıyor görüşme çağırmak için ama saat 19,30. açmayınca whatsapptan yazıyor telefonu açarsanız yarın için görüşmeye çağırmak istiyoruz diye :) mesaj atıyorum yarın görüşebilir diye hala ısrarla arayıp mesaj çekiyor :) yapılan davranış bi bana abzürt gelmedi heralde :)
THY geçen mail üzerinden geri döndü mezun olduğunuz bölüm kriterlere uymuyor diye, yanlış olmasın xxx üniversitesinin xxx bölümünden mezunum ve kriterleri karşılıyor yanlışlık olmasın diye yazı yazdım. Sürecimiz devam ediyor mailinizi kontrol edin diye cevap verdiler :)
dün bi firma arıyor görüşme çağırmak için ama saat 19,30. açmayınca whatsapptan yazıyor telefonu açarsanız yarın için görüşmeye çağırmak istiyoruz diye :) mesaj atıyorum yarın görüşebilir diye hala ısrarla arayıp mesaj çekiyor :) yapılan davranış bi bana abzürt gelmedi heralde :)
Sayın Adayımız,
A1 Sertifika Programı İle Uçak Bakım Personeli ilanımıza başvurunuz esnasında iletmiş olduğunuz özgeçmişinizde, ilan kriterlerine uygun bir bölümden mezuniyetinizin bulunmaması sebebiyle değerlendirmeniz olumsuz sonuçlanmıştır.
Eğitim ve deneyimlerinize uygun yeni ilanlarımız için internet sayfamızı takip edebilir, daha sonra yeniden başvuru yapabilirsiniz.
İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla.
:((:(:((:(:(:(
çok üzdüler. Halbuki ünv işletme 4. sınıftayım her türlü öğrenirdik :D
RafetAraç
27-08-2019, 22:57
demekki acil elemana ihtiyacı var ama sizin işe ihtiyacınız yok gibi
Ankarada tarım bakanlığında taşeron olarak çalışacak bayan kuaförü arıyoruz
bilginize..
Sabah mailleri kontrol ederken karşıma çıktı ;
Sayın Adayımız,
A1 Sertifika Programı İle Uçak Bakım Personeli ilan süreciniz; özgeçmişinizde belirttiğiniz ön lisans bölümünün, ön değerlendirme sonucunda uygun bulunması sebebiyle devam etmektedir.
E-posta gelen kutunuzu kontrol etmeniz rica olunur.
Şimdilik olumlu bir dönüş yapmışlar ama işin içeriğini merak ediyorum.Mavi yaka olarak alım yapıyorlar sanırım. meganes Hocam konu ile ilgili biraz açıklama yapman mümkün mü ? Var olan şartlarımdan daha iyisi verilirse her türlü giderim. :)
dieselpower
28-08-2019, 10:17
bugün 13,00-01,00 arasında online sınav davetiyesi gönderdi THY, bakalım nasıl olcak
Şimdide böyle bir mail geldi,ciddiye biniyor heralde bilemedim :) ;
Sayın Adayımız,
Başvurmuş olduğunuz A1 Sertifika Programı İle Uçak Bakım Personeli ilanı kapsamında tarafınıza ilk aşama olan Online Genel Yetenek ve İngilizce Sınavı tanımlanmıştır.
Bu ilk aşamada yapacağınız sınav online olacaktır. Sınav tanımlama ‘THY Teknik info@cvmer.com’ adlı alıcıdan e-mail olarak yapılmıştır. ‘HRPeak’ adlı alıcıdan cep telefonunuza ayrıca bilgilendirme gönderilmiştir.
Sınavı yapabilmek için bugün 28.08.2019 tarihinde saat 13:00-01:00 arası sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir. (Yalnızca belirtilen tarih ve saat için sınav planlaması yapılmıştır. Bu saatler dışında sınav sistemine giriş yapılamayacaktır. Sınavın tekrarı olmayacaktır.)
Kameralı bir bilgisayardan, Firefox veya Chrome üzerinden sınav sistemine giriş yapmanız gerekmektedir. Bu özellikleri sağlamadığınız takdirde sınavı gerçekleştiremiyor olacaksınız.
Sınav esnasında herhangi bir sistemsel sorun yaşadığınız takdirde bulunduğunuz website üzerinden canlı destek alabilirsiniz.
Sınav esnasında kağıt ve kalem dışında herhangi bir araç gereç kullanmanız yasaktır (telefon, hesap makinesi vb. destekler). Kullandığınız tespit edildiği durumda sınavınız iptal edilecektir.
İyi günler dileriz.
badurmaz
28-08-2019, 11:45
Herkese selam,
İnşaaat mühendisiyim; 8 aydır işsizim malesef, bir türlü bir iş bulamadım. "Ne iş olursa yaparım abi." kıvamına geldim.:)
Bahçeşehir tarafında oturuyorum. İşe göre evi de taşıyabiliriz. Varsa duyduğunuz bir yer, ilgililere özgeçmişimi göndereyim.
Herkese sabır dilerim. :)
Sayın Adayımız,
Başvurmuş olduğunuz A1 Sertifika Programı İle Uçak Bakım Personeli ilanı kapsamında tarafınıza ilk aşama olan Online Genel Yetenek ve İngilizce Sınavı tanımlanmıştır.
Bu ilk aşamada yapacağınız sınav online olacaktır. Sınav tanımlama ‘THY Teknik info@cvmer.com’ adlı alıcıdan e-mail olarak yapılmıştır. ‘HRPeak’ adlı alıcıdan cep telefonunuza ayrıca bilgilendirme gönderilmiştir.
Sınavı yapabilmek için bugün 28.08.2019 tarihinde saat 13:00-01:00 arası sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir. (Yalnızca belirtilen tarih ve saat için sınav planlaması yapılmıştır. Bu saatler dışında sınav sistemine giriş yapılamayacaktır. Sınavın tekrarı olmayacaktır.)
Kameralı bir bilgisayardan, Firefox veya Chrome üzerinden sınav sistemine giriş yapmanız gerekmektedir. Bu özellikleri sağlamadığınız takdirde sınavı gerçekleştiremiyor olacaksınız.
Sınav esnasında herhangi bir sistemsel sorun yaşadığınız takdirde bulunduğunuz website üzerinden canlı destek alabilirsiniz.
Sınav esnasında kağıt ve kalem dışında herhangi bir araç gereç kullanmanız yasaktır (telefon, hesap makinesi vb. destekler). Kullandığınız tespit edildiği durumda sınavınız iptal edilecektir.
İyi günler dileriz.
benide sınava yönlenderdiler girmeyi unuttum aliminyum...
Sayın Adayımız,
İyi günler dileriz.
Başarabilirsin inşallah. Keşke bende bu maili alabilseydim :D
Herkese selam,
İnşaaat mühendisiyim; 8 aydır işsizim malesef, bir türlü bir iş bulamadım. "Ne iş olursa yaparım abi." kıvamına geldim.:)
Bahçeşehir tarafında oturuyorum. İşe göre evi de taşıyabiliriz. Varsa duyduğunuz bir yer, ilgililere özgeçmişimi göndereyim.
Herkese sabır dilerim. :)
Tavsiyedir.
Türkiye'de inşaat işi bitti. Rakipler çok. Bu yüzden mevcut olan iş inşaatçıları doyurmuyor. Fiyatları kırıyorlar hayvan gibi ve para kazandırmıyorlar adama. Mesleğimi yapıp para kazanacağım derseniz yurtdışından başka çare yok. Moskova bu konuda en gidilesi yerlerden biri inşaatçı adam için...
Havaş aradı şimdi ptesi günü saat 1 de uçak bagaj yükleme için iş görüşmesi var dediler. Bi gidelim bakalım amelelik için kaç para veriyorlarmış :) dolgun ücret karşılığında kabul edilirsek girerizde.
1 sorum var istanbul havalimanı nasıl biyer? Motosikletle gitsem ücretsiz park edebileceğim herhangi biryeri varmı? Yoksa heryer ücretli otopark mı?
Havaş aradı şimdi ptesi günü saat 1 de uçak bagaj yükleme için iş görüşmesi var dediler. Bi gidelim bakalım amelelik için kaç para veriyorlarmış :) dolgun ücret karşılığında kabul edilirsek girerizde.
1 sorum var istanbul havalimanı nasıl biyer? Motosikletle gitsem ücretsiz park edebileceğim herhangi biryeri varmı? Yoksa heryer ücretli otopark mı?
Asgari ücretin bir miktar üstünü verirler, büyük beklentiyle gitme sen yine de.
bu işe hiç gelmemeni tavsiye ederim,bu arada pek takip edemiyorum özelden yazın bana dönüş yaparım en kısa sürede
İstanbul anadolu yakası ferhatpaşa Yedpa yakınlarında yedek parça deposunda sipariş elemanı olarak çalışacak.Hafta içi 08,30-18,30 arası cumartesi yarım gün pazar tatil asgari ücret+yemek+günlük 10tl yol ücreti + mesi olursa mesi ücreti ile çalışmak isteyen varsa özelden iletişime geçebilirler
Eski müdürümden gelen mesaja istinaden İş arayan minumum lise mezunu max 30-35 yaşlarında,haftanın 6 günü çalışacak,konuşması diksiyonu düzgün ve kuryeleri yönetebilecek,siparişleri organize edecek, erkek adaylar arıyoruz diye bilgi verdi.
Varsa bu kriterlere uyan ve çalışmak isteyen bana yazabilirler.
punto_multijet
15-10-2019, 13:18
belki ihtiyacı olan vardır.
Firmamız Manisa'da ancak İzmir'e servis var.
Reta Mühendislik Depo Raf Sist. İhracat Elemanı (https://www.linkedin.com/feed/update/urn%3Ali%3Aactivity%3A6587294635691913216/?actorCompanyId=2369515&fbclid=IwAR25UXjRb1HyUPbwavjOaHBp42UxukqaWK1slc8uX LWbxF47uqPxj00DUeQı)
Reta Mühendislik Depo Raf Sist. Satış Pazarlama Uzmanı (https://www.linkedin.com/feed/update/urn%3Ali%3Aactivity%3A6587295499290722304/?actorCompanyId=2369515&fbclid=IwAR3pfCpQqYmQR66mZdzJL84o6TLiLsOzcoM_YvarS m9DqGR7GLe2YO_D_aU)
CloudGrey
24-10-2019, 14:32
burgan bank / burgan leasingte yönetici olarak tanıdığı olan varmıdır acaba ?
bir iş görüşmesi yapmam ve o işi almam şart :)
Emre-Dylan
03-11-2019, 21:52
burgan bank / burgan leasingte yönetici olarak tanıdığı olan varmıdır acaba ?
bir iş görüşmesi yapmam ve o işi almam şart :)
Burgan bank arjantin caddesi şube müdürünü tanıyorum ama erdem abinin bir faydası olur mu bilmiyorum yani garanti veremem yine isterseniz konuşurum
CloudGrey
03-11-2019, 23:57
Burgan bank arjantin caddesi şube müdürünü tanıyorum ama erdem abinin bir faydası olur mu bilmiyorum yani garanti veremem yine isterseniz konuşurum
bilmemki :) onunda belki ana binada tanığı var istanbul/maslaktaki :D böyle seke seke gideriz :D
4-5 aydır bi yazılım firmasında mobil takımında hybrit uygulama geliştirmeye yardım ediyorum. Şirket baya çatırdadı çıkartmalar felan. Aktif iş arayışındayım tekrardan.
Bilgisayar mühendisliği mezunuyum. Mobil üzerine kendimi geliştirmek istiyorum olmazsa da Java'ya devam...
Junior || yetiştirlmek üzere bile iyi olur. İsteyene CV' mi atabilirim DM'den.
İyi günler herkese.
Emre-Dylan
05-11-2019, 01:12
bilmemki :) onunda belki ana binada tanığı var istanbul/maslaktaki :D böyle seke seke gideriz :D
Muhtemelen çarşamba yada perşembe günü karşılaşırım kendisiyle, konuyu özelden yazarsanız sevinirim elimden geleni yapacağım ama söz veremiyorum :)
Bende güncelim.
İzmir ya da Manisa servisi olan bir iş arıyorum.
Antrepo & Depo sorumlusu olarak 3 yıl tecrübem var
Gümrük işlemleri konusunda beyanname kontrol stok kontrol girdi çıktı dökümantasyon, irsaliye, fatura. da 6 yıl diyebilirim.
Taşımacılık yada Üretim ithalat ihracat şirketlerinde görev alabilirim.
belki ihtiyacı olan vardır.
Firmamız Manisa'da ancak İzmir'e servis var.
Reta Mühendislik Depo Raf Sist. İhracat Elemanı (https://www.linkedin.com/feed/update/urn%3Ali%3Aactivity%3A6587294635691913216/?actorCompanyId=2369515&fbclid=IwAR25UXjRb1HyUPbwavjOaHBp42UxukqaWK1slc8uX LWbxF47uqPxj00DUeQı)
Reta Mühendislik Depo Raf Sist. Satış Pazarlama Uzmanı (https://www.linkedin.com/feed/update/urn%3Ali%3Aactivity%3A6587295499290722304/?actorCompanyId=2369515&fbclid=IwAR3pfCpQqYmQR66mZdzJL84o6TLiLsOzcoM_YvarS m9DqGR7GLe2YO_D_aU)
gerçi 1 ay olmuş ama bu pozisyonlar açıkmı ?
punto_multijet
25-11-2019, 15:20
öm attım...
punto_multijet
25-11-2019, 15:23
edit olmadıgından ayrıca yazıyorum.
Bazı pozisyonlarda alım tamamlandı ama devam eden de var.
Evet gençler bizim yaşımız aldı başını gidiyor bende böyle ilanlar gördükçe ve ülkemizin halide ortada olduğu için sizlerlerden birine bile bir faydamız dokunursa bile ne mutlu bana
İlanda aranan özelliklere uyan biriniz varsa bulunmaz fırsat sizler için
Turk Hava Yolları Teknik A.Ş. Kabinici Bakım Personeli İş İlanı (https://www.kariyer.net/is-ilani/turk-hava-yollari-teknik-a-s-kabinici-bakim-personeli-2425335)
Emre-Dylan
14-02-2020, 00:48
48 49 yaşlarında bayan yardımcı yada çay servis temizlik eleman ihtiyacı olan var mı Ankara'da? Yada yönlendirebileceğiniz bir yer varsa sevinirim teşekkürler.
Şirketimize bayan engelli resepsiyonist aranıyor.Telefonları yönlendirecek kadar ingilizce bilmesi önemli.Çevrenizde varsa bildiğiniz kişiler tarafıma bildirirseniz sevinirim.
Arkadaşlar, y.dışı ofislerimizden birisine temelli geçiyorum. Mevcut işimi handover yapacağım, stanbul based olacak, yeni mezun, canavar gibi ingilizce bilen aktif, girişken arkadaşlara ihtiyacımız var.
Yurtdışı imkanı olan, global bir start-up'da çalışip kendisini geliştirmek isteyen herkes başvurabilir. diploma, okul, bölüm, not ortalaması, çalışma izni olması hiç önemli değil. TR'de yerleşik yabancı statüsünde iseniz, çalışma izninizi de alabiliriz. Maaş ve diğer detaylar için öm atın, whatsappa geçebiliriz.
deeperblack
20-04-2020, 10:13
E-ticaret işiyle uğraşıyoruz.İşyerimiz kavacıkta ve eleman ihtiyacımız var.
Ehliyeti olan ; İst. belli bölgelerindeki tedarikçilerimizden ürün tedariği yapabilecek (Navigasyon kullanmasını bilen)
Ofiste kaldığı zamanlardada bize yardımcı olabilecek, bilinci - şuuru - algısı - öğrenme isteği açık olması bizim için yeterlidir.
Riskli dönemde olduğumuz için ulaşımını toplu taşıma ile yapmaması gerekiyor.
Öm ile iletişime geçebilirseniz sevinirim...
yıldırımbyzt
13-08-2020, 00:28
Abiler selamlar kuzenim için staj yeri bakıyoruz belki yardımcı olabilecek birisi vardır. Veri tabanı programcılığı bölümü okuyor İstanbul avrupa yakasında ikamet ediyor iletişime pm den geçebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler
yıldırımbyzt
13-08-2020, 01:15
Abiler selamlar kuzenim için staj yeri bakıyoruz belki yardımcı olabilecek birisi vardır. Veri tabanı programcılığı bölümü okuyor İstanbul avrupa yakasında ikamet ediyor iletişime pm den geçebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler
yıldırımbyzt
17-08-2020, 23:33
floodun dibi olucak ama güncel olsun galiba sorunlardan dolayı gözükmedi ilk etapta
Oto yedek parça ithalatı yapan firmamıza.
-Yedek parça bilgisi olan
-b2b ve logo gibi programlara hakim
-18-25 yaş aralığında
-Gelişime ve yeniliklere açık
eleman arıyoruz.
Yer İkitelli Demirciler sitesinde.
EnesAksu
18-08-2020, 09:25
4-5 aydır bi yazılım firmasında mobil takımında hybrit uygulama geliştirmeye yardım ediyorum. Şirket baya çatırdadı çıkartmalar felan. Aktif iş arayışındayım tekrardan.
Bilgisayar mühendisliği mezunuyum. Mobil üzerine kendimi geliştirmek istiyorum olmazsa da Java'ya devam...
İyi günler herkese.
Dostum eaksu@ford.com.tr cv gönderirmisin. Yardımcı olalım.
Endüstriyel tasarımcıyım daha çok mobilya ve iç mekan üzerine çalışıyorum. Koltuk takımları yemek odaları vs. Bursada iş arıyorum mimarlık ofisi veya mobilya firmaları
EnesAksu
01-09-2020, 07:23
İyi günler herkese.
Kubilay kardeşim gibi Bilgisayar mühendisliği mezun yazılım geliştirici olarak iş arayan varsa yardımcı olurum. CV nizi FORD a iletirim. Şuan Kocaeli gölcük arayışı var.
Ahmet Saraçoğlu
01-09-2020, 08:55
halen çalışıyorum , gerçi ona da çalışmak denirse...devlet desteği devam , şirket hala faal değil organizasyon sektörü olduğu için.
Fakat mimari , iç mimari , peyzaj , tasarım firmalarına piyasadan daha makul biçimde proje bazlı 3d görselleştirme çözümleri sunabilirim.Bizden böyle bi arayışta olan olursa hafızanın bi kenarına yazsın.
by_hayali
01-09-2020, 14:38
bilgi işlem help desk yada sistem tarafında 3-4 senelik tecrübesi olan personel arayışımız var ilgilenen arkadaşlar olursa özelden yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım
Kubilay kardeşim gibi Bilgisayar mühendisliği mezun yazılım geliştirici olarak iş arayan varsa yardımcı olurum. CV nizi FORD a iletirim. Şuan Kocaeli gölcük arayışı var.
öm attım 10krktr
bilgi işlem help desk yada sistem tarafında 3-4 senelik tecrübesi olan personel arayışımız var ilgilenen arkadaşlar olursa özelden yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım
öm attım 10krktr
punto_multijet
02-09-2020, 14:01
Arkadaşlar İzmir Manisa da ikamet eden ve Manisa'daki fabrikamızda görev alacak çalışma arkadaşı arıyoruz. İlan aşağıdaki linkte.
Reta Mühendislik - İhracat Pazarlama Uzmanı (https://www.secretcv.com/reta-muhendislik/ihracat-pazarlama-uzmani-is-ilanlari-1289235)
punto_multijet
02-09-2020, 14:04
Edit olmadığı için tekrar yazıyorum.
Arkadaşlar İzmir Manisa da ikamet eden ve Manisa'daki fabrikamızda görev alacak çalışma arkadaşı arıyoruz. İlan aşağıdaki linkte.
Reta Mühendislik - İhracat Pazarlama Uzmanı (https://www.secretcv.com/reta-muhendislik/ihracat-pazarlama-uzmani-is-ilanlari-1289235)
Reta Mühendislik - Teknik Ressam ( Üretim) (https://www.secretcv.com/reta-muhendislik/teknik-ressam-uretim-is-ilanlari-1280407)
Web programcısı, c sharp bilen kimse var mıdır ?
ha_SaaaN
07-09-2020, 19:07
Arkadaşlar merhaba,
İzmir'de ikamet ediyorum ve Konya merkezli bir üretici firmada çalışıyorum. İzmir ve Manisa illerinde pazarlama işinde çalışmak isteyen BAYİ KANALI genelde 23-35 yaş aralığında iş arayan arkadaşlara yardımcı olurum. B sınıfı ehliyet ve araç kullanması mecburi.İzmir'deki bir çok gıda bayisini tanırım. Ayrıca bayi kanalında E sınıfı ehliyeti olan, sevkiyat aracı kullanacak, Depoda çalışacak işe ihtiyacı olanları da yönlendirebilirim.
34btr1907
09-09-2020, 18:38
kız arkadasım ıstanbulda bılındık hastaneler ıle sac ekimi için çalıısyor,hemsıre ve paramedik sertıfıkası mevcut,hastaneler aksi durumu kabul etmıyorlar zaten,gozunuzde canlanan merdıven altı işler gelmesın aklınıza,dm atana gereklı bılgılerı verırım,dış olarak cok uygun fıyatlara geliyor.
ayrıca aracı olan kısılere 500 tl nakıt komısyonu vardır,çevresı olan,berber arkadasları olan,veya etrafında dusunen olursa bılgısı olsun
https://i.hizliresim.com/jY1Z3J.jpg (https://hizliresim.com/jY1Z3J)
İhtiyacı olan varsa
tiMachine
28-09-2020, 19:56
Otomotiv mühendisliği konusunda staj imkanı olan var mı ?
20 yaşındayım
Uludağ Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği 2.sınıfa yeni geçtim.
Özgür Güneş
28-09-2020, 20:32
25 yaşındayım, Ankara’dayım, 6 aydır ileri kompozit firmasında balistik arge ve tasarım mühendisiyim, otomotiv sektöründe arge kısmına geçmek istiyorum, Ankara-İzmir(manisa)-Eskişehir-İstanbul ve çevresinde ikamet edebilirim.
CloudGrey
04-11-2020, 12:34
bugün bir iş görüşmesine gittim.
Araç filo yöneticisiyim.
daha çok satış sonrası hizmetler (ssh) konulu bir iş görüşmesiydi.
3. taraf şirketlerin filo araçlarına lastik hizmeti veriliyor.
ik (sözde !) müdürü ile toplantımda ;
ortalama kaç firma ile çalışıyor ve kaç araç var diye sorduğumda su cevabı aldım
-ik müdürü olarak kaç araç olduğunu bilmek zorunda değilim.
şakamı lan bu ?
DAHA ÇALIŞTIĞI YERDE KAÇ ARABAYA BAKILDIĞI BİLMEYEN KİŞİYE , ben arabalara ne yaptığımı anlatsam ne işe yarar.
gider derdimi düz duvara anlatırım , aynı zaman kaybı.
bu insanlar nasıl müdür oluyor ? nasıl bu sektörden para kazanıyor inanılır gibi değil.
Bu İK'cılar ne boş adamlar.
bugün bir iş görüşmesine gittim.
Araç filo yöneticisiyim.
daha çok satış sonrası hizmetler (ssh) konulu bir iş görüşmesiydi.
3. taraf şirketlerin filo araçlarına lastik hizmeti veriliyor.
ik (sözde !) müdürü ile toplantımda ;
ortalama kaç firma ile çalışıyor ve kaç araç var diye sorduğumda su cevabı aldım
-ik müdürü olarak kaç araç olduğunu bilmek zorunda değilim.
şakamı lan bu ?
DAHA ÇALIŞTIĞI YERDE KAÇ ARABAYA BAKILDIĞI BİLMEYEN KİŞİYE , ben arabalara ne yaptığımı anlatsam ne işe yarar.
gider derdimi düz duvara anlatırım , aynı zaman kaybı.
bu insanlar nasıl müdür oluyor ? nasıl bu sektörden para kazanıyor inanılır gibi değil.
Bu İK'cılar ne boş adamlar.
O "görüntü"ye bakmak istemiş. Şimdi gidip kendisine soran bi başkasına "yaaa bırahh, uhalanın dekiydi yeeaaa" diyecek :)
Bizde bi müdür İK'dan dosyaları alıp sırf kağıt üzerinde adam seçip işe aldırdı. İşte okullara baktılar, tecrübeye baktılar falan, 3-4 kişi alındı, 1 tanesi düzgün çıkmadı, biri gerizekalı, öbürü mal, diğeri karı-kız peşinde kendisini kazanova sanan orangutan... Güzel seçim dedik, hepsini böyle dosyalarından seçip kelek karpuz gibi bir arada kampanyalı şekilde bulmak büyük beceri :D
İK kadar boş işler müdürlüğü gibi bir yer yok zaten şirketlerde. Bir elin parmaklarını geçmez herhalde ciddi uzmanlıkla gerçek anlamda İK işi yapılan şirket. İK dediklerinde adamlar personel özlük dosyası tutulan bi yer olarak algılıyor çünkü sadece.
Bana 1-2 arkadaşımla beraber, eski çalıştığım müdür mobbing gibi bişey yapmaya çalıştı, olmadı, İK müdürüne şikayet etti, İK müdürü beni çağırdı, böyle böyle yapıyormuşsunuz dedi. Hacı dedim bana kanıt getir. Artı siz bunu yazılı olarak personele duyurdunuz, bu işlerden müdür sorumludur dediniz, şimdi senin yaptığın nedir, müdür baş edemeyince sana mı söyledi dedim... Ses yok... Çıkarken de "bi sorunumuz varsa, bi sıkıntı varsa, aykırı bişey yaptıysam, 3dk geç kalan adama yazı gönderiyorsunuz, gönderirsiniz yazıyı, biz de ona göre gerekeni yaparız" dedim. Diğer arkadaşlar de benzer konuştu.
Elbette ki ses yok, konu bir daha açılamadı :) Müdür de daha lafını edemedi, sonra değiştirdiler zaten, öğrenemediler, benimle uğraşan, kalbimi kıran yanar :D :P
CloudGrey
04-11-2020, 13:13
O "görüntü"ye bakmak istemiş. Şimdi gidip kendisine soran bi başkasına "yaaa bırahh, uhalanın dekiydi yeeaaa" diyecek :)
abi çok saçma değilmi ?
ben arabacılıktan zerre anlamayan , ne tekntik nede mevzuat bilgisi olmayan birine karşı neler bildiğimi anlatmamım ne manası var ?
bu nasıl bir aymazlık ?
ulan HEP ORTADOĞUDAN bunlar.
abi çok saçma değilmi ?
ben arabacılıktan zerre anlamayan , ne tekntik nede mevzuat bilgisi olmayan birine karşı neler bildiğimi anlatmamım ne manası var ?
bu nasıl bir aymazlık ?
ulan HEP ORTADOĞUDAN bunlar.
Anlattığım gibi işte... Sistem, bakış bu... Zaten "düzgün" bi yer olsa ya seni önce bu işle ilgili bölümle görüştürür, veya beraber görüşürlerdi, ya da bilgi sahibi olurdu, ona göre anlatırdı. Bilmemneyi bilmek zorunda değilim ne demek, neye göre işe alacaksın o zaman? Veya o zaman biz niye görüşüyoruz? Doğru...
banada 3750TL teklif ettiler 10 sene iş tecrübesi olan bana. Bende kçö 3280TL alıyorum dedim.
abi çok saçma değilmi ?
Maalesef otomobil sektörü böyle insanlarla dolu.
Otomobiller ile zerre bilgisi olmayan insanlar satın alma müdürü olmuş parça söylüyosun ne olduğunu bilmiyor. Sosyal medyacı kıza şu arabayı çık diyosun arabanın markasından bi haber...Ürün geliştirme müdürü var hiçbir otomotiv geçmişi yok vs vs anlat anlat bitmez.
Otomobiller ile zerre bilgisi olmayan insanlar satın alma müdürü olmuş parça söylüyosun ne olduğunu bilmiyor. Sosyal medyacı kıza şu arabayı çık diyosun arabanın markasından bi haber...Ürün geliştirme müdürü var hiçbir otomotiv geçmişi yok vs vs anlat anlat bitmez.
Bu biraz Türkiye özelinde bir durum.
Bir otomobil markasının global SMM projesinin bir parçasıyım. Markanın ürün geliştirme, tasarım, arge, satış ve pazarlama, kurumsal iletişim... a’dan z’ye tüm yönetim kadrosu gerek sektöre, gerek markaya aşırı derecede hakim.
Buradaki operasyonu bir ajans yönetiyor, sorsan Türkiye de işini en iyi yapan, en sevilen, en çok takip edilen işini yapıyorlar. Ama günün sonunda markayı bie bilen kimse yok.
CloudGrey
04-11-2020, 22:17
ik'cı abla birde yetkin bir filo yöneticisi aradıkları söyledi.
yetkin kelimesini herhalde yeni öğrendi cümle içinde kullanmak istedi, çok hevesliydi..
zira yetkinlik istediği şahsım halihazırda 5 yıldır TR'de top 5te olan filo kiralamada araç yöneticiliği yapıyor.
cv dediğin şey 2 sayfa abi ya , bir dakika okuyup 3 dk araştırma yapsan karşındakine komik duruma düşmeden nasıl davranman gerektiği hakkında biraz bilgi edinirsin.
yazık , çalışma hayatı kimlere kalmış...
Sinan'S2k
17-11-2020, 09:47
Ankara'da Dikimevinde olan mühendislik büroma 25 yaş altı askerliğini yapmış, getir götüre bakacak, mümkünse autocad ve excel bilen bir çalışan arıyorum. Çevresinde duyan gören olursa haber etsin lütfen. 532 400 65 58 numaram
deeperblack
05-12-2020, 17:02
E-ticaret sektöründeki kavacıkta bulunan işyerimizde çalışacak; Sublimasyon kupa vs. gibi baskı teknikleri hakkında az da olsa bilgisi olan,
Grafik programlarına hakim arkadaş arıyoruz.
Detaylar için 0532 540 00 77 .
Arkadaşlar Ankara da yetkili serviste çalışacak boya ustası aranıyor.Ücret konusunda bilgim yok kuzenim servis müdürü Böyle bir ihtiyaçları olduğunu belirtti.Aramızda böyle bir işe ihtiyacı olan varsa bana ulaşabilir.
CloudGrey
03-01-2021, 21:42
sıkıldım evde oturmaktan , oturdukça paramda eriyor.
etraf deli gibi kurye arıyor , bi honda activa alıp bu işe başlım diyorum.
işe girince okuturum gider...
akıllıca bir fikirmi , yoksa zaman kaybımı hala karar veremedim.
silwerhooks53
03-01-2021, 23:00
Bende 9 aydir evdeyim unifrede alkol satisindaydim ingilizce tercumaik mezunuyum satis konusunda 5 yil tecrubem var. Araba satis danismani ve farkli is sektoru ariyorum
CloudGrey
03-01-2021, 23:19
motorcular 50 cc ile bu işe girilirmi bi yol gösterin yav ?
Emre-Dylan
04-01-2021, 00:43
Kurye tanıdığım çok Ankara'da İstanbul da durumlar nasıldır bilmiyorum, ama getiri tercih edebilirsin abi. 7k küsür maaş veriyordu en son, ama sigortana kadar sen yatırıyorsun diye biliyorum. Yemek sepeti 3700+mesai ile 5000e yaklaşıyor, 650tl sodexo yada ticket'ı vardı. 2021 zamından sonra durum nedir bilmiyorum ama istersen sorabilirim?
CloudGrey
04-01-2021, 00:59
Kurye tanıdığım çok Ankara'da İstanbul da durumlar nasıldır bilmiyorum, ama getiri tercih edebilirsin abi. 7k küsür maaş veriyordu en son, ama sigortana kadar sen yatırıyorsun diye biliyorum. Yemek sepeti 3700+mesai ile 5000e yaklaşıyor, 650tl sodexo yada ticket'ı vardı. 2021 zamından sonra durum nedir bilmiyorum ama istersen sorabilirim?
abi çok iyi olur. evde manita gibi eşyaların yerini değiştirmeye başladım durumum pek iç acıcı değil.
birde şu kendi moturun olayı nedir ?
50 ccde sigorta cart curt yok ondan alsak olurmu vs vs..
motorcular 50 cc ile bu işe girilirmi bi yol gösterin yav ?
Motorcu değilim ama en kötü iş evde oturmaktan iyidir. Bence düşünebilirsin.
50cc motor yerine menzili ve hızı yüksek e-scooter da bak istersen. Avrupada bu işler için e-scooter kullanıyorlar
GökhanÖzkan
04-01-2021, 08:05
Günaydın,
yetkili otomobil satış bayiisinde detailing, seramik, cam filmi, boya koruma, kaput filmi vs vs satabilecek personel aranıyor.
iş yeri samandıra mevkiinde.
maaş ve şartlara çok hakim olmamakla beraber asgari ücretten fazla maaş + prim(cironun kdvsiz halinin %10)
ilgilenenler varsa yöneticisi arkadaşım böyle bir arayış var.
0536 922 06 66 banada ulaşabilirsiniz dm de yazabilirsiniz. Dm den aktif her dak bakamadığım için telefon daha garanti olur.
otomotiv sektörü içinde olduğu için bizim burdan dili dönmeyecek kimse yoktur ama pazarlama odaklı prim odaklı olduğu için asıl kazancınız sattığınız ürüne dayalı.
hedefleriniz tutarsa yüzünüz güler :)
inşallah ihtiyacı olan birine ulaşırız..
Emre-Dylan
04-01-2021, 21:47
abi çok iyi olur. evde manita gibi eşyaların yerini değiştirmeye başladım durumum pek iç acıcı değil.
birde şu kendi moturun olayı nedir ?
50 ccde sigorta cart curt yok ondan alsak olurmu vs vs..
Bugün konuştum yemek sepeti kurumsal bir firma olduğu için şartları tecrübeli elemandan yana abi a1 a2 ehliyet şart sanırım. En mantıklısı yemek sepeti özel sigortana kadar yapıyorlar, şuan ankara da yemek sepeti elemanları ve banabi elemanları birleştirildi eleman yetersizliğinden dolayı. İstanbul'da da aynı şekildedir muhtemelen, almanlara ait olması güzel maaşı sağlam. Getir güzel para veriyor ama hiç bir şeye karışmıyor kendi motorunla mı çalışıyorsun bilmiyorum ama yemek sepeti sana ekipmanlarını motorunu veriyor ve sözleşme usulü ile çalışıyorsun. Bugün ki öğrendiğim bilgi bu. Sormak istediğin bir şey varsa ileteyim arkadaşlara.
CloudGrey
04-01-2021, 22:14
Bugün konuştum yemek sepeti kurumsal bir firma olduğu için şartları tecrübeli elemandan yana abi a1 a2 ehliyet şart sanırım. En mantıklısı yemek sepeti özel sigortana kadar yapıyorlar, şuan ankara da yemek sepeti elemanları ve banabi elemanları birleştirildi eleman yetersizliğinden dolayı. İstanbul'da da aynı şekildedir muhtemelen, almanlara ait olması güzel maaşı sağlam. Getir güzel para veriyor ama hiç bir şeye karışmıyor kendi motorunla mı çalışıyorsun bilmiyorum ama yemek sepeti sana ekipmanlarını motorunu veriyor ve sözleşme usulü ile çalışıyorsun. Bugün ki öğrendiğim bilgi bu. Sormak istediğin bir şey varsa ileteyim arkadaşlara.
Teşekkürler, bu iş baya kurumsal.
ben daha çok şunun gibi ilanları kast etmiştim ;
https://www.sahibinden.com/ilan/is-ilanlari-restoran-ve-konaklama-moto-kurye-kendi-motoru-ile-kurye-aciklamayi-oku-888043687/detay
böyle ilan dolu.
zaten kendi sektörümde iş bulunca "hadi babuş eywallah" diyip çıkacağım motoruda okuturum gider.
50CC bu iş yükünü taşırmı acaba ?
ör ; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-peugeot-2017-model-peugeot-kisbee-50-cc-liklerin-krali-887224025/detay
Emre-Dylan
04-01-2021, 22:52
Teşekkürler, bu iş baya kurumsal.
ben daha çok şunun gibi ilanları kast etmiştim ;
https://www.sahibinden.com/ilan/is-ilanlari-restoran-ve-konaklama-moto-kurye-kendi-motoru-ile-kurye-aciklamayi-oku-888043687/detay
böyle ilan dolu.
zaten kendi sektörümde iş bulunca "hadi babuş eywallah" diyip çıkacağım motoruda okuturum gider.
50CC bu iş yükünü taşırmı acaba ?
ör ; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-peugeot-2017-model-peugeot-kisbee-50-cc-liklerin-krali-887224025/detay
Elektrikliden ziyade benzinli tavsiye ederim ben elektrikli kaliteli ürün alınır diğer türlü çin malı tercih edilmemeli yokuşta çekmiyor bataryası çabuk ölüyor. 50cc benzinli tercih ederdim ben ama bu tür yerler sigorta yapmıyor Allah korusun kaza durumunda ne yapacaksın orası muamma. Parası güzelmiş 4.5k bu devirde bir kaç yıllık mühendisler alamıyor valla :D
CloudGrey
04-01-2021, 22:56
Elektrikliden ziyade benzinli tavsiye ederim ben elektrikli kaliteli ürün alınır diğer türlü çin malı tercih edilmemeli yokuşta çekmiyor bataryası çabuk ölüyor. 50cc benzinli tercih ederdim ben ama bu tür yerler sigorta yapmıyor Allah korusun kaza durumunda ne yapacaksın orası muamma. Parası güzelmiş 4.5k bu devirde bir kaç yıllık mühendisler alamıyor valla :D
ben 3 yıldır Filo yöneticisiyim böyle para kazanmadım :)
özel sağlığım var sgk çokta möim değil.
ben gidip şu heriflerle bi konuşim
Emre-Dylan
04-01-2021, 23:35
ben 3 yıldır Filo yöneticisiyim böyle para kazanmadım :)
özel sağlığım var sgk çokta möim değil.
ben gidip şu heriflerle bi konuşim
Aklımı çelme abi :D Tam terfi almışken ahahah
CloudGrey
04-01-2021, 23:50
Aklımı çelme abi :D Tam terfi almışken ahahah
oh oh daha iyi yerlere gel inşallah ;)
aykutsafakyaman
05-01-2021, 00:41
Yaklaşık 2 senelik tecrübem var ben Makine Mühendisiyim o paraları hiç görmedim. Mezun olduktan sonra boş durmayalım işleyen demir pas tutmaz mantığı ile 1 aylık boşluktan sonra direk iş başladım. 5 ay sonunda kamyonet şöförlüğü, ustaya malzeme yetiştirme, depo düzenleme , kombi petek taşıma işlerine dönüşen "mühendis" tanımımda üstüne bi de yapılan mesaileri de hesaba katmamaya başladılar. İmza yetkimi kullanmak için beni mühendis gösterdiler haliyle devlette bu adama mühendis maaşı yatıracaksın dedi. Olay patlayınca da biz seninle bu fiyatta anlaşmadık bize elden geri vereceksin dediler, ona da eyvallah dedik. Toplam 6 ay dayanabildim. En son hesabı dürün benden bu kadar dedim muhasebecileri onu bile yanlış yaptı. Verilen para asgari ücretin 140 lira mı ne üstüydü. Çok da hoş ayrılmadım anlayacağınız. Daha sonra arkadaşım vasıtasıyla başka bir firmaya girdim. İlk 4 ay İstanbul'da çok keyif alarak vakit geçirdim. İşler İzmir'e ne zaman ki taşındı, %25'ini okul zamanı döktüğüm saçların % 25 ini de bu süreçte döktüm. Savunma-sanayi sektöründe faaliyet gösteren bi firmadan hiç beklemediğim hareketlerle karşılaştım. Son aylarda askerliğin yaklaşmasını bahane ederek yüksek-lisans'a başvurdum. Biraz şans biraz Allah'ın işimi dersiniz bilmem Marmara'da tezli yüksek lisansa hak kazandım. İlerleyen süreçte baktım burda da yiyecek ekmeğimiz bu kadar işler daha fazla tatsızlaşmadan ayrıldım. Piyasa'da madem iş yok kendimizi biraz daha kalifiye yapalım amacıyla yükseğe yöneldim. Eksik olduğum analiz ve 3d design programlarını öğrenmeye çalışıyorum bi yandan da. Allah nasip ederse sıkıntısız şekilde bitirmek istiyorum. Annem sabah müge anlı'yı izlerken bende hergün linkedin'i takip ediyorum belki İstanbul çevresinden bişeyler çıkar bize göre diye.
Ama ciddi manada ben bu süreçten yoruldum. Abiler, dostlar, her normal insanda olduğu benimde 2 elim 2 kolum var kimseye tepeden baktığım yok. Türkiye'de sayılı bir üniversiteden 4 derecesiyle de mezun olmadım ama ben mühendisim. Aşağılamak için söylemiyorum ama eski iş yerimden bi kurye arkadaşla konuşmuştum benden 600 liraya yakın fazla alıyordu. Okula başladığımda idealleri olan çoğu forum üyesi gibi otomobil sevdası yüzünden bu sektöre yönelmeye can atan ben bir kısmı okulda bir kısmı da mezun olduktan sonra bütün ideallerimi yitirdim. Gecenin bu saatinde belki başınızı ağrıtıyorum ama bir mühendisin hak ettiği para asgari ücretin 250 lira üstü müdür şimdi ? Geçtiğimiz pandemi durumu ülkeyi zora soktu bende görüyorum bunu ama bir insana 5 farklı iş yükleyip üstüne asgari ücretin 250-300 lira fazlasını verip bi de işveren şikayetçi gibi davranırsa ne olması bekleniyor ben artık anlamıyorum. Gün geçtikçe bu ülkeden de bu durumdan da soğuyorum. Çoğu zaman beni ne şartlarla okutan ailemi boşa çıkardığımı, keşke okumayıp sanayide dayak yiyerek iş öğrenseydim diyerek kendimi sorguluyorum. Yüksek mercilerde dayısı amcası olmayan insanlar iyi bir yerde çalışmak için napsınlar söylesin bana ? Ben çıkış yolu bulamıyorum. Belki çok uzun yazdım kusura bakmayın. Bunalmıştım buraya kustum.
Belki burdan gören olur bilmiyorum. Makine mühendisiyim İstanbul'da iş arıyorum.
Sizin mevzuyu unutmadan. İstanbul'da 50cc ile kuryelik önermem. Bazı durumlarda sizi hızlı olmanız kurtarır. Koskoca 4 silindirleri görmeyen dangalaklar hele bu havalarda ufacık motoru biçer. Ufak kafe,çiğköfteci vs için olur ama topspeed zaten activalardan bile daha az olan bi motorla sürekli küfür edebilirsiniz. Dersen ki çok mu kuryelik yaptın. Hayır yapmadım çok samimi arkadaşlarım yaptı bende paketleri yetişmeyince kendi motorumla bazıları için yardım ettim.
yıldırımbyzt
05-01-2021, 04:50
Bir arkadaşım pandemi öncesi 1-1 çalışıyordu şuan 11-11 olması lazım çok emin değilim ama maaşı net 4k ve aldığı tüm bahşiş çocuğa kalıyor. Yağ, kar soğuk demeden o işi yapmak tercih meselesi
İmza yetkimi kullanmak için beni mühendis gösterdiler haliyle devlette bu adama mühendis maaşı yatıracaksın dedi. Olay patlayınca da biz seninle bu fiyatta anlaşmadık
Bu nasıl anlaşıldı? Devletin böyle bir maaş skalası, takip sistemi mi varmış?
Devlet kaç para maaşı mak mühe uygun görüyormuş?
ahmettatar
05-01-2021, 08:51
İzp yani istihdamı zorunlu personel olarak araştırabilirsiniz.
İzp yani istihdamı zorunlu personel olarak araştırabilirsiniz.
İnternette daha çok tarım bakanlığının gıda işletmeleri ile ilgili kanunu çıkıyor aratınca. Gıda, Kimya ve Ziraat Mühendisleri yazıyor.
Ben de arıyorum bugünden itibaren, hakkımızda hayırlısı :)
Emre-Dylan
05-01-2021, 09:42
.
Dostum üzücü durum gerçekten Allah sabır versin maddi manevî. Kendi kuzenim polis oldu bundan dolayı yakın arkadaşım ticarete girdi (ee mühendisi yüksek lisans yapmakta hala) mühendislik yapmayacağım abi diyor ama okuyor. Bir arkadaşım makina mühendisi geçen sene 2600den işe girdi geri bıraktı bu paraya çekilmez xx işi diyerek aylardır evde ülkede kıymet bilinmiyor hal verilmiyor dayı amca olmazsa...
aykutsafakyaman
05-01-2021, 10:25
Sözlü olarak bu parayı veriyoruz kabul ediyor musun diyorlar? Sende bu kadar sene sonra baba eline bakmayayım diye tamam diyosun. Devlet min. Makine mühendisi maaşını 3270 TL diyordu 2019 yılında şuan ne kadar bilmiyorum. Sana maaş yattıktan sonra firma kendi cari sisteminde sana eksi borç yazıyor. Bu şekilde düzeni sağlamaya çalışıyor.
Üstte ki kurye muhabbetlerine istinaden bir kaç şey yazmak isterim. Çalıştığım şirkette çok sevdiğim bir kurye abi var. Mesai saatlerinde biz de çalışıyor sonrasında da Burger vs pakete çıkıyor. Paket başına para alıyor vs alıyor hatta son zamanlarda 2-3 motor ve doblo alıp kiralayıp ondan para kazanacaktı öyle bir şeyler anlatıyordu.
Ama bu iş için motor falandan önce en önemlisi yer bilgisi falan sanırım. 2 senedir buradayım bir kere kendisine bir yere evrak gönderirken yer anlatmadım direkt dosyayı veriyorum gerçekten yer yön bilgisi baya iyi ve acayip hızlı ve çok çalışkan.
Ben finans işiyle uğraşıyorum ara sıra yanıma gelip ödemeler yaptırıyor hesabında sürekli güzel tutarlar görüyorum yaptığı ödemelerde 10k üzeri falan oluyor genelde yaptığım işi sorguluyorum :) Eşine sürprizler, ev tadilatı, çocukları için keyfi harcamalar vs.
Bu kuryelik riskli bir iş ama ne kadar çalışırsan o kadar karşılığını alıyorsun sanırım bahsettiğim abimizin istanbulda 3-4 evi, arabası ve motoru var ama hafta içi 12'lere kadar çalıştığını da biliyorum. Hatta idari işlerde durumu biraz kötü abimiz vardı ona da kendisi motor alıp bu işlere soktu durumunu bir tık vs düzeltti.
Arkadaşlar, mühendisim bu ülkede yapılmayacak tek iş mühendislik. Aklı olan, imkanı olan başka tarafa yönelsin. Ne para var, ne mesleki tatmin ne de itibar.
Mühendislikte yurtdışı fırsatı da çok limitli,kendini geliştirme imkanı da.
Ben dijital pazarlama alanına yöneldim, hem maddi hem de mesleketi tatmin açısından 15-20 yıllık mühendis meslekdaşlarımdan daha iyi yerlerdeyim. Hem de çok niş bir alan olduğundan iş garantim, konforum %100'lerden bile fazla diyebilirim.
Bilgi almak, sektör değiştirmek isteyen olursa her zaman yardımcı olurum, dm atabilirsiniz.
Yaklaşık 2 senelik tecrübem var ben Makine Mühendisiyim o paraları hiç görmedim. Mezun olduktan sonra boş durmayalım işleyen demir pas tutmaz mantığı ile 1 aylık boşluktan sonra direk iş başladım. 5 ay sonunda kamyonet şöförlüğü, ustaya malzeme yetiştirme, depo düzenleme , kombi petek taşıma işlerine dönüşen "mühendis" tanımımda üstüne bi de yapılan mesaileri de hesaba katmamaya başladılar. İmza yetkimi kullanmak için beni mühendis gösterdiler haliyle devlette bu adama mühendis maaşı yatıracaksın dedi. Olay patlayınca da biz seninle bu fiyatta anlaşmadık bize elden geri vereceksin dediler, ona da eyvallah dedik. Toplam 6 ay dayanabildim. En son hesabı dürün benden bu kadar dedim muhasebecileri onu bile yanlış yaptı. Verilen para asgari ücretin 140 lira mı ne üstüydü. Çok da hoş ayrılmadım anlayacağınız. Daha sonra arkadaşım vasıtasıyla başka bir firmaya girdim. İlk 4 ay İstanbul'da çok keyif alarak vakit geçirdim. İşler İzmir'e ne zaman ki taşındı, %25'ini okul zamanı döktüğüm saçların % 25 ini de bu süreçte döktüm. Savunma-sanayi sektöründe faaliyet gösteren bi firmadan hiç beklemediğim hareketlerle karşılaştım. Son aylarda askerliğin yaklaşmasını bahane ederek yüksek-lisans'a başvurdum. Biraz şans biraz Allah'ın işimi dersiniz bilmem Marmara'da tezli yüksek lisansa hak kazandım. İlerleyen süreçte baktım burda da yiyecek ekmeğimiz bu kadar işler daha fazla tatsızlaşmadan ayrıldım. Piyasa'da madem iş yok kendimizi biraz daha kalifiye yapalım amacıyla yükseğe yöneldim. Eksik olduğum analiz ve 3d design programlarını öğrenmeye çalışıyorum bi yandan da. Allah nasip ederse sıkıntısız şekilde bitirmek istiyorum. Annem sabah müge anlı'yı izlerken bende hergün linkedin'i takip ediyorum belki İstanbul çevresinden bişeyler çıkar bize göre diye.
Ama ciddi manada ben bu süreçten yoruldum. Abiler, dostlar, her normal insanda olduğu benimde 2 elim 2 kolum var kimseye tepeden baktığım yok. Türkiye'de sayılı bir üniversiteden 4 derecesiyle de mezun olmadım ama ben mühendisim. Aşağılamak için söylemiyorum ama eski iş yerimden bi kurye arkadaşla konuşmuştum benden 600 liraya yakın fazla alıyordu. Okula başladığımda idealleri olan çoğu forum üyesi gibi otomobil sevdası yüzünden bu sektöre yönelmeye can atan ben bir kısmı okulda bir kısmı da mezun olduktan sonra bütün ideallerimi yitirdim. Gecenin bu saatinde belki başınızı ağrıtıyorum ama bir mühendisin hak ettiği para asgari ücretin 250 lira üstü müdür şimdi ? Geçtiğimiz pandemi durumu ülkeyi zora soktu bende görüyorum bunu ama bir insana 5 farklı iş yükleyip üstüne asgari ücretin 250-300 lira fazlasını verip bi de işveren şikayetçi gibi davranırsa ne olması bekleniyor ben artık anlamıyorum. Gün geçtikçe bu ülkeden de bu durumdan da soğuyorum. Çoğu zaman beni ne şartlarla okutan ailemi boşa çıkardığımı, keşke okumayıp sanayide dayak yiyerek iş öğrenseydim diyerek kendimi sorguluyorum. Yüksek mercilerde dayısı amcası olmayan insanlar iyi bir yerde çalışmak için napsınlar söylesin bana ? Ben çıkış yolu bulamıyorum. Belki çok uzun yazdım kusura bakmayın. Bunalmıştım buraya kustum.
Belki burdan gören olur bilmiyorum. Makine mühendisiyim İstanbul'da iş arıyorum.
Sizin mevzuyu unutmadan. İstanbul'da 50cc ile kuryelik önermem. Bazı durumlarda sizi hızlı olmanız kurtarır. Koskoca 4 silindirleri görmeyen dangalaklar hele bu havalarda ufacık motoru biçer. Ufak kafe,çiğköfteci vs için olur ama topspeed zaten activalardan bile daha az olan bi motorla sürekli küfür edebilirsiniz. Dersen ki çok mu kuryelik yaptın. Hayır yapmadım çok samimi arkadaşlarım yaptı bende paketleri yetişmeyince kendi motorumla bazıları için yardım ettim.
profilinde izmir yazıyor sanırım anlattığın nedenlerden dolayı istanbulda çalışmak istiyorsun?
eğer izmirde düzgün bir iş bulursan çalışma fikrin var ise bana pm ile cv ni gönder ege serbest bölgede baş mühendis ve yönetici olan arkadaşlarım var iletir konuşurum. Bir tanede Borg-warner da çoçukluk arkadaşım var sorumlu mühendis yada bölüm baş mühendisiydi yanlış hatırlamıyorsam.
Senin gibi düşünen yeni nesil çok az var, erkenden küsme hayata.
aykutsafakyaman
05-01-2021, 23:38
profilinde izmir yazıyor sanırım anlattığın nedenlerden dolayı istanbulda çalışmak istiyorsun?
eğer izmirde düzgün bir iş bulursan çalışma fikrin var ise bana pm ile cv ni gönder ege serbest bölgede baş mühendis ve yönetici olan arkadaşlarım var iletir konuşurum. Bir tanede Borg-warner da çoçukluk arkadaşım var sorumlu mühendis yada bölüm baş mühendisiydi yanlış hatırlamıyorsam.
Senin gibi düşünen yeni nesil çok az var, erkenden küsme hayata.
Merhaba, durumumu izah edecek şekilde bir pm attım. Çok sağolun :)
Arkadaşlar Ankara Yenimahalle'de oturuyorum.Ev kendimizin.Hali hazırda aynı binada birde boş dairemiz var.Eşim ev hanımı.Hem ek gelir hemde kiracıyla uğraşmamak adına durumu değerlendirmek istiyorum.e-ticaret düşündüm ama aklımda olan bir kaç ürün için eş dostla görüştüm önce tamam dediler sonra ters yaptılar.Şimdi boş evde paketleme tarzı bir şeyler olabilir fason bir şeyler olabilir...Bir miktar sermaye ihtiyaç varsa ona da varım. Yeter ki güvenilir ve ivedi olsun.Bir dönem güvenlik şirketlerinin amblemlerini üreten birilerinin iplik temizleme işine yardım etmişti eşim.o tarz bir şeyler olabilir...
Aklınıza gelen bir şey olursa yönlendirirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
aslanneron
06-01-2021, 22:19
Arkadaşlar, mühendisim bu ülkede yapılmayacak tek iş mühendislik. Aklı olan, imkanı olan başka tarafa yönelsin. Ne para var, ne mesleki tatmin ne de itibar.
Mühendislikte yurtdışı fırsatı da çok limitli,kendini geliştirme imkanı da.
Ben dijital pazarlama alanına yöneldim, hem maddi hem de mesleketi tatmin açısından 15-20 yıllık mühendis meslekdaşlarımdan daha iyi yerlerdeyim. Hem de çok niş bir alan olduğundan iş garantim, konforum %100'lerden bile fazla diyebilirim.
Bilgi almak, sektör değiştirmek isteyen olursa her zaman yardımcı olurum, dm atabilirsiniz.
msj kutunuz dolu olabilir bilgi alabilir miyim sektör değiştirme konusu bu aralar aklımda olan konu belki işimize yaraya bilir
sportinger
07-01-2021, 19:42
Ben de arıyorum bugünden itibaren, hakkımızda hayırlısı :)
hayırdır Yavuz...
Emre-Dylan
07-01-2021, 21:32
oh oh daha iyi yerlere gel inşallah ;)
Ankarada saati 20tl olmuş kışın her yer paketçi arıyormuş kuryeyle konuştum bugün de yapılır abi niye yapılmasın diyor
CloudGrey
07-01-2021, 22:04
Ankarada saati 20tl olmuş kışın her yer paketçi arıyormuş kuryeyle konuştum bugün de yapılır abi niye yapılmasın diyor
bende şimdi 50cc lik motor araştırıyorum.
semtte tanıdık esnafla çok onlarlarla bi konuşucam zaten semtin dışına çıkma gibi bi planımda yok..
bakalım onlar ne diyecek.
aslanneron
13-01-2021, 20:52
BEYLİKDÜZÜ’NDE
OTOMOTİV Ana Sanayi Sektörüne Üretim Yapan PLASTİK Enjeksiyon Fabrikası’na
TERCİHEN Yüksek Okul ve Lise Mezunu MESAİLİ ÇALIŞMAYA YATKIN,teknik resim okumayı bilen
3D Tarama cihazı, kumpas, Mihengir v.s kalite kontrol ekipmanlarına hakim KALİTE KONTROL ELEMANI
Esenyurt bölgesine servis var servis olmayan yerlerede yol parası veriliyor.
İhtiyacı olup işi ögrenmek isteyen kişilere yardımcı olmak isterim çalışma 07-19 şeklinde günlük 2 saat mesai oluyor
Cumartesileri ayda 2 tane olabilir oda artı mesai olarak işler çok sıra dışı durumlarda proje yetiştirme vs gibi durumlarda pazarda olabilir geç saate kadar çalışmada ama bunu senede 2 kez yada 3 kez olur genede aklınızda olsun diye söylemiş olayım.
individual
13-01-2021, 21:10
CloudGrey
bu kuryecilik ile ilgili facebook bu reklamı bi ara karşıma çok çıkartıyordu.
Merakdan yorumlara falan baktım.9.000TL brüt veriyorlarmış.Firma kurmanız gerekiyormuş motor benzin masraflar sizdenmiş.
Özetle 9.000TL brüt kalan elize para sanırım 4.500 yazan vardı.5.000 yazan vardı 6.500 kazanan olmuş.(sanırım çıkılan paket sayısı çalışmaya göre)
Arkadaşlar bu kalan tutardan memnun değildi.Bende anlamadım nasıl bir beklenti var.15.000TL falanmı kazanılması gerekiyor.Tamam iş zor risklide daha tehlikeli riskli işlerde üst'de yazdığım rakadamdan daha az kazanıp hayatını kaybedenlerde oldu.
individual
13-01-2021, 21:11
CloudGrey
Merakdan yorumlara falan baktım.9.000TL brüt veriyorlarmış.Firma kurmanız gerekiyormuş motor benzin masraflar sizdenmiş.
Özetle 9.000TL brüt kalan elize para sanırım 4.500 yazan vardı.5.000 yazan vardı 6.500 kazanan olmuş.(sanırım çıkılan paket sayısı çalışmaya göre)
Arkadaşlar bu kalan tutardan memnun değildi.Bende anlamadım nasıl bir beklenti var.15.000TL falanmı kazanılması gerekiyor.Tamam iş zor risklide daha tehlikeli riskli işlerde üst'de yazdığım rakadamdan daha az kazanıp hayatını kaybedenlerde oldu.
Edit : resim
https://i.hizliresim.com/8AHvFi.jpg (https://hizliresim.com/8AHvFi)
CloudGrey
13-01-2021, 22:01
CloudGrey
evet beklenti nedir anlamak mümkün değil.
ben böyle fikir üretirken arkadaşım (ataşehir abbas waffle'ın sahibi) gel yarın 6bine başla bende dedi :)
zaten amacım -getir -hepsijet- trendyol vs değil. saatlik 20 lira + adisyon veren semtteki kobiler.
şansıma hava bozdu. artık havalar düzelince bakıcam
firma kuracağından yemeğidir benzinidir herşeyi zaten gider gösterip gelirden düşebiliyorsun. 4500 bence güzel rakam hatta firma kurup motoru da sonra alırsan onu da gider olarak düşebilirsin diye düşünüyorum yanlış değilsem.
Abiler kuryelik konusunda güzel havalarda kaskın önünü açıp seyahat etmek olduğu gibi, maceraperest motorcuların bile çıkmayacağın şartlarda kullanmak zorunda kalmak da var. Motorculara karşı bu kadar ön yargılı insanların(bazı durumlarda haksız olunmadığı konusunda mütabığım 1 seneye kadar ikisini de kullanan olarak) olduğu trafiğin yanında süre kısıtıyla çalışmak ilaveten risk almak. Aman dikkat.
Emre-Dylan
14-01-2021, 21:17
CloudGrey
Trendyol normal kuryeciliğe bakarak o kadar yüksek kazandırmıyor bence. Bugün bir kuryeyle konuştum abi km başı 50krş alıyorum yakıta sayıyorlar. Saatim 20tl dedi 50TL'ye yakın yol ücreti alıyorum bunun 20si maksimum yakıta gidiyor geriye kalan cebe giriyor dedi. Günde 10 saat 20tlden çalışsan günlük 30tl'de cepte kalsa yakıttan aylık 6k para yapar haftada 1 izin kullanarak. Sigortayı falan çalıştığı restoran yapıyormuş abiye zaten.
Emre-Dylan
14-01-2021, 22:47
evet beklenti nedir anlamak mümkün değil.
ben böyle fikir üretirken arkadaşım (ataşehir abbas waffle'ın sahibi) gel yarın 6bine başla bende dedi :)
zaten amacım -getir -hepsijet- trendyol vs değil. saatlik 20 lira + adisyon veren semtteki kobiler.
şansıma hava bozdu. artık havalar düzelince bakıcam
Abi 6k'ya ithafen :D
https://i.ytimg.com/vi/VYlwPKNIJBU/maxresdefault.jpg
CloudGrey
14-01-2021, 23:46
Abi 6k'ya ithafen :D
https://i.ytimg.com/vi/VYlwPKNIJBU/maxresdefault.jpg
15 yıldır çalışıyorum 2. üniyi okuyorum.
2 ay önce işten çıkarken aldığım para 4K idi.
sokayım mektebine beyaz yakasına , motorcu olurum daha iyi
yıldırımbyzt
15-01-2021, 07:57
15 yıldır çalışıyorum 2. üniyi okuyorum.
2 ay önce işten çıkarken aldığım para 4K idi.
sokayım mektebine beyaz yakasına , motorcu olurum daha iyi
Yaka beyaz mavi fark etmez abi sonuçta işçisin işçi kalıyorsun :D Bu arada okumak yerine çıraklıktan işe başlayan net daha fazla kazanıyor. İşlerini yaptığımız bir fabrikada pres bölümünün ve enjeksiyon bölümünün usta yardımcı dediğimiz arkadaşlar 5k civarı maaş alırken aynı fabrikanın hem elektrik hem makine mühendisi 3.5k alıyor yaşlar aşağı yukarı eşit 24-25 civarında :D
aslanneron
15-01-2021, 12:29
Yaka beyaz mavi fark etmez abi sonuçta işçisin işçi kalıyorsun :D Bu arada okumak yerine çıraklıktan işe başlayan net daha fazla kazanıyor. İşlerini yaptığımız bir fabrikada pres bölümünün ve enjeksiyon bölümünün usta yardımcı dediğimiz arkadaşlar 5k civarı maaş alırken aynı fabrikanın hem elektrik hem makine mühendisi 3.5k alıyor yaşlar aşağı yukarı eşit 24-25 civarında :D
Olay orda mesai kısmıyla alakalıdır diye düşünüyorum.Usta yardımcısı vs gibi mavi yaka pozisyonları hafta içi , hafta sonu çalışırken beyaz yaka mühendis grubu ofisde günün saatini doldurup gitsek modunda olabiliyor.
Ama okumayıp sanayiye girseydik yada liseden sonra direk bi işe girseydim şuankinden çok iyi bir pozisyonda olurdum ondan eminim. Ünide yapılan yaşanılanlar insana kar kalıyor bide kata bilirse vizyon katıyor insana :)
CloudGrey
15-01-2021, 17:30
yaka beyaz mavi fark etmez abi sonuçta işçisin işçi kalıyorsun :d bu arada okumak yerine çıraklıktan işe başlayan net daha fazla kazanıyor. Işlerini yaptığımız bir fabrikada pres bölümünün ve enjeksiyon bölümünün usta yardımcı dediğimiz arkadaşlar 5k civarı maaş alırken aynı fabrikanın hem elektrik hem makine mühendisi 3.5k alıyor yaşlar aşağı yukarı eşit 24-25 civarında :d
abi babam zamaninda dediki seni sanayiye verim, keşke vereydi sana o kadarini söylim :d
BuRaK_eFe
18-01-2021, 16:51
korona patladı patlayalı elimdeki hazır birikimi yedim iş güç aramadımki babama hastalık bulaşmasın aman taşımayım diye. Geçen ay babayı koronadan kaybettim onla beraberde hayata olan inancımı.. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
korona patladı patlayalı elimdeki hazır birikimi yedim iş güç aramadımki babama hastalık bulaşmasın aman taşımayım diye. Geçen ay babayı koronadan kaybettim onla beraberde hayata olan inancımı.. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Başınız sağolsun. Tek korkum bu benim de annemin kronik rahatsızlığı var. Martta ilk çıktığında 4-5 gün uçuşlara gitmeyip ücretsiz izin kullanmıştım sonra uçuşlar durdu vs. Tekar başlamadan bizimkileri memlekete göndermiştim. Şimdi yine evde uçuşlara gidiyorum ama tam köşe kapmaca oynuyoruz evde uçuştan gelince.
sportinger
18-01-2021, 18:13
başın sağ olsun dostum, lütfen dirayetini kaybetme. hayat sana devam edecek, çok zor olsa da. Allah yardımcın olsun inşallah her şey kolaylaşır senin için...
Allah rahmet eylesin kardeşim, sana da sabırlar versin.
punto_multijet
18-01-2021, 21:12
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin sabır versin.
Allah Rahmet eylesin,Mekanı cennet olur inşallah.
muratburunce
19-01-2021, 08:31
başınız sağolsun allah sabır dirayet versin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Geri de kalanlara Rabbim sabır ihsan eylesin.
BuRaK_eFe
19-01-2021, 21:00
Başınız sağolsun. Tek korkum bu benim de annemin kronik rahatsızlığı var. Martta ilk çıktığında 4-5 gün uçuşlara gitmeyip ücretsiz izin kullanmıştım sonra uçuşlar durdu vs. Tekar başlamadan bizimkileri memlekete göndermiştim. Şimdi yine evde uçuşlara gidiyorum ama tam köşe kapmaca oynuyoruz evde uçuştan gelince.
başın sağ olsun dostum, lütfen dirayetini kaybetme. hayat sana devam edecek, çok zor olsa da. Allah yardımcın olsun inşallah her şey kolaylaşır senin için...
Allah rahmet eylesin kardeşim, sana da sabırlar versin.
Allah rahmet eylesin sabır versin.
Başınız saolasun.
Allah Rahmet eylesin,Mekanı cennet olur inşallah.
başınız sağolsun allah sabır dirayet versin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Geri de kalanlara Rabbim sabır ihsan eylesin.
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.. Rabbim geride kalanlarımızı korusun inşallah
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun...
Aramızda IT tecrübesi veya bilişimle ilgili tecrübesi olup işsiz iş arayan kimse varmı?
imprezaWRC
25-02-2021, 13:44
Mesajı bugün gördüm :( Başın sağolsun :(
CloudGrey
25-02-2021, 14:08
umudu olan varmı ?
ben hapishanede doluluk oranları takip ediyorum artık...
borçlarımı ödemessem haciz maciz derken 3 yıl sürer davalar , hala ödemessem içeri alsalar , sanıyorum yer kalmayacak alamayacaklar...
ülke süper ya yatarımızda yok lan artık hahaha :D
Şerifalideki şirketimiz için moto kurye ihtiyacımız var.
Gün içinde sağa sola gidecek, ofisin ihtiyaçlarını giderecek güvenilir, işe ihtiyacı olan birisi varsa iletişime geçebilir.
09:00 / 18:00 5 gün cumartesi pazar tatil.
550 yemek
300 yol
Öyle yoğun bi çalışması olmayacak moto kurye diye motorun üstünden inmeyecek gibi bir durum yok. Ofisboy gibi düşünün.
tequila818
02-03-2021, 11:04
İzmir Aliağa'da bir firma 2d-3d tasarımı yaptıracak makine mühendisi arıyor. Bana whatsapptan yazarsanız direkt cv iletebilirim.
anıl 0533 629 yirmi doksandokuz
serkanOC
04-03-2021, 11:56
Sultanahmet te yeni açılacak otelimize bütün departmanlar için tecrübeli çalışma arkadaşları aranıyor..
İşimde iddalıyım ama otel tecrübem yok diyenleri de beklerim..
HK - İK - F&B - FO - Doormen - Security - Vale - Teknik - Şef vs
uluckaban
04-03-2021, 23:20
İzmir'de ikamet edip iş arayan makina mühendisi, teknikeri,teknisyeni varsa benimle iletişime geçebilir..
serkanOC
06-03-2021, 15:16
Arkadaşlar temizlik şirketinde çalışan, tanıdığı olan var mı ?
Ya da bildiği daha önce iş yaptığı temizlik şirketi ? İnternettekilere baktım..
Şantiye havasından çıkmış, kaba temizliği neredeyse yapılmış denebilecek bina için profesyonel temizlik şirketi ihtiyacım var..
Benimle çalışan arkadaşlarımı bu iş için yormak istemiyorum, ellerinde gerekli tüm teçhizat ile çok daha hızlı ve temiz yapan şirketleri kullanmak istiyorum..
ChuckBartowsKi
06-03-2021, 21:40
Merhaba, İstanbul Maslak bölgesine yeni açtığımız sigorta şirketimiz için teknik eleman arıyoruz. Ekran bilgisine sahip olması gerekiyor tecrübeli çalışma arkadaşları arıyoruz. Segem belgesi şart.
Arkadaşlar temizlik şirketinde çalışan, tanıdığı olan var mı ?
Ya da bildiği daha önce iş yaptığı temizlik şirketi ? İnternettekilere baktım..
Şantiye havasından çıkmış, kaba temizliği neredeyse yapılmış denebilecek bina için profesyonel temizlik şirketi ihtiyacım var..
Benimle çalışan arkadaşlarımı bu iş için yormak istemiyorum, ellerinde gerekli tüm teçhizat ile çok daha hızlı ve temiz yapan şirketleri kullanmak istiyorum..
Kendi firmamda çalışan temizlik firmasını yönlendirebilirim isterseniz ?
Şerifalideki şirketimiz için moto kurye ihtiyacımız var.
Gün içinde sağa sola gidecek, ofisin ihtiyaçlarını giderecek güvenilir, işe ihtiyacı olan birisi varsa iletişime geçebilir.
09:00 / 18:00 5 gün cumartesi pazar tatil.
550 yemek
300 yol
Öyle yoğun bi çalışması olmayacak moto kurye diye motorun üstünden inmeyecek gibi bir durum yok. Ofisboy gibi düşünün.
Günceling...
tiMachine
24-03-2021, 18:30
Merhabalar,
Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız için ‘’Opel Satış Danışmanı’’ arayışımız mevcuttur.
Çalışma Yeri: Çekmeköy
ilgilenen kişiler cv’lerini iletebilirler. Detaylar görüşmede konuşulacaktır.
Mail: yagmur.gozubek@bilesikplatform.com
linkedinde şöyle bir ilan gördüm iş arayan varsa yardımcı olabilir
tequila818
24-03-2021, 19:22
İzmir Aliağa'da bir şirket satınalma ve lojistik sorumlusu arıyor. İlgilenen arkadaşlar bana buradan yazabilir ya da özel mesaj atabilir.
canimrecepcim
01-04-2021, 11:28
İstanbul Avrupa yakası ( tercihen Kağıthane civarı ) ikamet eden Direksiyon Usta Öğretici sertifikasına sahip kendisi veya tanıdığı bay - bayan iş arayan varsa yardımcı olabilirim özel mesaj ile ulaşabilir.
yaklaşık 5000 tl gibi bütçeyle ek gelir elde etmek isteyen varsa bana ulaşsın özellikle anadolu yakası olursa çok iyi olur orada ihtiyaç var.
satıcağınız terazi modelleri internetten satış yapmanız yeterli sahibinden letgo gibi yerlerden.
satıcağınız ürünlerde bunlar bu benim sitem bilgi almak isteyen olursa 05428327574
Diru Terazi - Hassas Terazi, Tartı, Kuyumcu Hassas Terazi | Diru Terazi (http://www.diruterazi.com)
not: il dışıda olur kazancını garanti ediyorum..
Arkadaşlar yaşı geçmiş arkadaşlar için de söyleyebilirim lakin sanayide şu an cidden iş açığı mevcut kendisine yedirebilecek bireyler varsa (tabi iş yerinden iş yerine değişir bu durum) bu sektörlerde iş bulabilirsiniz mesela benim şu an çalıştığım yerde çoğu cnc boş cnc operatörü arıyorlar
Arkadaşlar yaşı geçmiş arkadaşlar için de söyleyebilirim lakin sanayide şu an cidden iş açığı mevcut kendisine yedirebilecek bireyler varsa (tabi iş yerinden iş yerine değişir bu durum) bu sektörlerde iş bulabilirsiniz mesela benim şu an çalıştığım yerde çoğu cnc boş cnc operatörü arıyorlar
Bu cnc makinalarının operatörleri nereye gitmiş?
KÇÖ, ücretsiz izin falan mı?
not: il dışıda olur kazancını garanti ediyorum..
Merakımdan soruyorum,online satış için mi personel arıyorsunuz ? 5000 TL ek gelir garantili ?
yıldırımbyzt
10-04-2021, 19:08
yaklaşık 5000 tl gibi bütçeyle ek gelir elde etmek isteyen varsa bana ulaşsın özellikle anadolu yakası olursa çok iyi olur orada ihtiyaç var.
satıcağınız terazi modelleri internetten satış yapmanız yeterli sahibinden letgo gibi yerlerden.
satıcağınız ürünlerde bunlar bu benim sitem bilgi almak isteyen olursa 05428327574
Diru Terazi - Hassas Terazi, Tartı, Kuyumcu Hassas Terazi | Diru Terazi (http://www.diruterazi.com)
Merakımdan soruyorum,online satış için mi personel arıyorsunuz ? 5000 TL ek gelir garantili ?
5bin yatırımla ek gelir deniyor
5bin yatırımla ek gelir deniyor
Evet doğru okumamışım :)
CloudGrey
19-05-2021, 11:33
evet beyler nerdeyse 1 yıldır evde oturmanın sonucunda 1 haziranda iş başıyım.
Nev Oto'da (hyundai ve peugeot) filo sorumlusu olacağım.
sıfır araç , 2.el , servis , yedek parça için beni bulabilirsiniz.
Elimden geldiğince yardımcı olurum.
Umuyorum bu kriz ortamında bir an önce kurtululuruz , herkes işini bulur hiç kimse benim gibi 1 yıl evde oturmaz...
yıldırımbyzt
19-05-2021, 14:10
Aramızda belki hala işsiz olan veya ek iş yapmak isteyenler olabilir.
Dijital baskı kanvas tablo satabilirim diyen abiler arkadaşlar p.m. üzerinden ulaşabilir
Umuyorum bu kriz ortamında bir an önce kurtululuruz , herkes işini bulur hiç kimse benim gibi 1 yıl evde oturmaz...
Hayırlısı olsun.
Başbuğ'un o bayiler, sigortana vs dikkat et.
Ben onlara yönetici olarak girdim, 3 ay beni işkurdan kursiyer göstermişler sigortamı ödememişler. Hatta temaslı olmam sebebi ile rapor verildiğinde maaştan kestiler devletten de 15 günlük paramı alamadım o tarihte işkur kursiyeri gösterildiğim için...
Sonra direk istifa ettim zaten, paramın da üstüne yattılar bir güzel.
Hayırlısı olsun.
Ben onlara yönetici olarak girdim, 3 ay beni işkurdan kursiyer göstermişler sigortamı ödememişler. Hatta temaslı olmam sebebi ile rapor verildiğinde maaştan kestiler devletten de 15 günlük paramı alamadım o tarihte işkur kursiyeri gösterildiğim için...
Bir işleri kötü gitse de ekonomiden bilip, personelden fedakarlık beklerler. Bu aldıkları ahlar boşa gidiyor sanıyorlar sanırım.
CloudGrey
19-05-2021, 21:33
Hayırlısı olsun.
abi , not ettim kenara. teşekkür ederim :icon_tup:
GökhanÖzkan
20-05-2021, 11:22
Merhaba,
istanbul and yakası ve avrupa için 2.el araç teslimat ve hazırlık personeli arıyoruz.
ilgilenen arkadaşlar ulaşabilir.
İstanbul havalalimaninda vip bölümünde 3 vardiya usulü çalışacak 40 yaşını aşmamis erkek garson aranıyor
3500 TL maaş +sigorta +servis
GökhanÖzkan
25-05-2021, 13:59
Arkadaşlar p.m den yazanlar oldu..
ben tüm ilanların olduğu yeri paylaşayım aklına takılan olursa yine yazabilirsiniz.
yabancı dil olmayan arkadaşlar için site ingilizce gözünüz korkmasın altta Türkçe ilanlarda var :)
VavaCars - Current Openings (https://apply.workable.com/vava-cars/)
umarım birine faydam olur..
istanbul/k.çekmecede oturuyorum son 5 yıldır thy teknikte çalışıyorum eml elektrik mezunuyum elektrik ve mekanikten güzel anlarım işyerindeki problemler ve yol güzergahı yüzünden yeni iş bakıyorum
CloudGrey
01-06-2021, 13:21
hızlı bir gir çık yaptım, herifler beni öyle gazladı sen şöylesin sen böylesin sen filoyo bi adım yukarı taşıyacaksın.kralsın aslansın....
kapıdan girdim ne masam ne sandalyem ne pc'im hiçbirşeyim yok.
önce bi afalladım...
vale cocuk kalk dedi istanbul hava alanına gidiyoruz bende saf saf tamam gidelim dedim.
yolda anlattı şöyle böyle yapıcaz vs vs , dedim bana ne anlatıon mk vale sensin banane.
çocukta şaşırdı.
meğer bunlar VALE ye FİLO SORUMLUSU diye janjanlı isim uydurmuş.
bakıma gelicek arabyı gittim havaalanından şirkete getirdim , işim buymuş.
35 yaşındayım toplamda 10 yıllık muhasebe ofisciliği 5 yıllık filoculuk deneyimim var.
kolejlerde okudum ing,fr iki dilim var.
bir üni bitirdim 2.nin ikinci sınıftayım.
arabayı 2 dilde söker takarım.
"FİLO YÖNETİCİSİ" sıfatımla LAYIK görüldüğüm durum budur.
aynı gün istifayı yazım çıktım.
.mını yolunu çükeyim böyle düzenin yolun yordamın...
hızlı bir gir çık yaptım, herifler beni öyle gazladı sen şöylesin sen böylesin sen filoyo bi adım yukarı taşıyacaksın.kralsın aslansın....
önce bi afalladım...
vale cocuk kalk dedi istanbul hava alanına gidiyoruz bende saf saf tamam gidelim dedim.
yolda anlattı şöyle böyle yapıcaz vs vs , dedim bana ne anlatıon mk vale sensin banane.
çocukta şaşırdı.
35 yaşındayım toplamda 10 yıllık muhasebe ofisciliği 5 yıllık filoculuk deneyimim var.
Geçmiş olsun.
Cidden hayretle okudum.
Yavuz abi aslında sinyali çakmıştı ama böyle bir son da beklemiyordum açıkcası...
İş değiştirmeye korkuyor insan böyle tecrübeleri gördükten sonra.
free-hifi
01-06-2021, 19:13
Gebze fabrikamıza çeşitli görevlerde personeller alınacak ilan detayları aşağıdaki gibidir. İlgilenen olursa ik bilgisini veririm.
Lodamaster Depo Ve Yukleme Teknolojileri Montaj Ustası İş İlanı (https://m.kariyer.net/is-ilani/lodamaster-depo-ve-yukleme-teknolojileri-montaj-ustasi-2695239)
Lodamaster Depo Ve Yukleme Teknolojileri Kıdemli Tasarım Muhendisi İş İlanı (https://m.kariyer.net/is-ilani/lodamaster-depo-ve-yukleme-teknolojileri-kidemli-tasarim-muhendisi-2750445)
Lodamaster Depo Ve Yukleme Teknolojileri Uretim Planlama Muhendisi İş İlanı (https://m.kariyer.net/is-ilani/lodamaster-depo-ve-yukleme-teknolojileri-uretim-planlama-muhendisi-2750293)
Linkedin’de gördüm, İzmir Özgörkey müzesi detailing Personeli arıyormuş
önce bi afalladım...
çocukta şaşırdı.
Merhaba
genel müdürünüz E.yucetas mıydı, iş görüşmesi yaptınız?
CloudGrey
02-06-2021, 01:19
Merhaba
genel müdürünüz E.yucetas mıydı, iş görüşmesi yaptınız?
önce servis müdürü m. "bilmiyorum soyadı ne" ile görüştüm.
sonra genel müdür e.yücetas evet.
yukarıda anlattığım gibi bir cv'yi "değnekciliğe" layık görmek kesinlikle kişilerin değiL özeli ülkenin özetidir.
zaten para yok insanlar açıktan geberiyor. (ülkenin genel durumu)
maden öyle niye böyle bi adamı böyle low bi işe sürmüyorum'un cevabımıdır bu yazdığım.
resmen düşkünlük piskolojisi...
düşene 1 tekmede biz atalım...
bu yapılan ayıptır.
bana küfürdür bana hakarettir.
15 yıldır çalışıyorum lan ben.
CloudGrey
02-06-2021, 01:24
önce servis müdürü m. "bilmiyorum soyadı ne" ile görüştüm.
sonra genel müdür e.yücetas evet.
yukarıda anlattığım gibi bir cv'yi "değnekciliğe" layık görmek kesinlikle kişilerin değiL özeli ülkenin özetidir.
zaten para yok insanlar açıktan geberiyor. (ülkenin genel durumu)
maden öyle niye böyle bi adamı böyle low bi işe sürmüyorum'un cevabımıdır bu yazdığım.
resmen düşkünlük piskolojisi...
düşene 1 tekmede biz atalım...
bu yapılan ayıptır.
bana küfürdür bana hakarettir.
15 yıldır çalışıyorum lan ben.
kodumun yerine işe giriceğim diye istedikleri sağlık tahlillerini yaptırmak için 300 tlde para verdim....
tiMachine
02-06-2021, 16:23
21 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim Anadolu yakasında oturuyorum, her türlü iş olur kafasındayım, yaz boş geçmesin.
Daha önce baristalık yaptım
önce bi afalladım...
çocukta şaşırdı.
Geçmiş olsun, senaryo tahmin ettiğim gibi olmuş.
CloudGrey
04-06-2021, 21:30
abi sen kendi durumunu anlattıktan sonra bende bi işgillenmiştim :)
şaşırtmadılar ...
abi sen kendi durumunu anlattıktan sonra bende bi işgillenmiştim :)
şaşırtmadılar ...
geçmiş olsun benim de 11 sene tecrubeye bağlı olarak artık görüşmelerde istediğim fiyata yaklaşmayacaksanız ikinci görüşmeyi yapmayalım bende üzülmeyeyim siz de zaman kaybetmeyeyin demeye başlamıştım. Salgın döneminde hayatımda ilk kez bu kadar çok iş görüşmesine girip çıktım ve en uzun işsizliğimi yaşamıştım ta ki Kasım ayına kadar.
Tüm iş arayanların hakkında en iyisi olur inşallah
CloudGrey
06-06-2021, 21:43
geçmiş olsun benim de 11 sene tecrubeye bağlı olarak artık görüşmelerde istediğim fiyata yaklaşmayacaksanız ikinci görüşmeyi yapmayalım bende üzülmeyeyim siz de zaman kaybetmeyeyin demeye başlamıştım. Salgın döneminde hayatımda ilk kez bu kadar çok iş görüşmesine girip çıktım ve en uzun işsizliğimi yaşamıştım ta ki Kasım ayına kadar.
Tüm iş arayanların hakkında en iyisi olur inşallah
cv'e artık ne arıyorsanız beni aramamalısınız diye bir bölüm ekledim.
has ne eklesemde birşey olmayakcak
gecen bir makale okudum ;
OECD (Organisation for Economic Co-operation and Development) Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü yaptırdığı bir araştırmaya göre
ülkemizde okuma yazma , okuduğunu anlama , basit matematik bilgisi , basit problem çözmeden yoksunluk oranı %40mış.
müthiş bir oran.
veriler bunu gösterirken çokta bi beklenti içine girmemek lazım.
Mesut-RR
08-06-2021, 14:02
Selamlar,
Beylikdüzü - öncelikli Gürpınar bölgesinde ikamet eden ön muhasebeci ve sevkiyat / şöfor için yardımcı olabilirim.
Ön muhasebeci ; link bilgisi olması artı, gıda sektöründe deneyimi olması artı
Şoför ; SRC4 ve Psikoteknik şart, gıda sektörü deneyimi artı, not ; koli yükleme - indirmede vb'de de görev alabilecek.
fedorpersonel@gmail.com / buradan da mesaj ile ulaşabilirsiniz.
GökhanÖzkan
16-06-2021, 08:30
Günaydın arkadaşlar,
Mersin şubemiz için 2.el otomobil satın alma merkez yöneticisi arayışımız var.
İstanbul anadolu ve avrupa yakası için 2.el otomobil satış için de arayışımız var. Daha önce ilanların sayfasını da paylaşmıştım.
ihtiyacı olan, ilgilenen varsa bana ulaşabilir.
0536 922 06 altmışaltı
Selamlar,
Çalıştığım şirket şöför arıyor ama kısa süreli, 6 ay gibi. Seyahat sorunu olmayan, genelde şehir dışına gidilecek. İhtiyacı olan varsa benimle iletişime geçebilir. Ofis İstanbul/K.bakkalköyde.
Selamlar,
Çalıştığım şirket şöför arıyor ama kısa süreli, 6 ay gibi. Seyahat sorunu olmayan, genelde şehir dışına gidilecek. İhtiyacı olan varsa benimle iletişime geçebilir. Ofis İstanbul/K.bakkalköyde.
Dm dolu sanırım.
Dm dolu sanırım.
hallettim...
CloudGrey
20-06-2021, 14:37
kodumun yerine işe giriceğim diye istedikleri sağlık tahlillerini yaptırmak için 300 tlde para verdim....
güncel çekeyim, 17 gündür 300 tl para ödeyip aldığım sağlık raporunu nev otodan geri alamıyorum.
Pazartesi nihayet kendi işim olan "filo yöneticiliği" işine başlıyorum.
yeniden rapor olmam gerekecek sanıyorum...
güncel çekeyim, 17 gündür 300 tl para ödeyip aldığım sağlık raporunu nev otodan geri alamıyorum.
hayırlı olsun Allah utandırmasın. Yine bayiimi? Kiralama mı?
CloudGrey
20-06-2021, 17:10
hayırlı olsun Allah utandırmasın. Yine bayiimi? Kiralama mı?
çok teşekkür ederim.
abi yok bu seferki tam denk işim :) Şirketin ana faaliyet dalı Filo yönetimi.
oraya bağlı olarak istanbulumuzun güzide iş merkezi olan Levent plazalar bölgesinde :) bir firmanın 400 araçlık filo yönetim işini yapacağım.
prodorian
20-06-2021, 17:48
adamların otomobil bayilerini çöpten alıp türkiye sıralamasına soktuk ben ve ekibim 1 yıl iki markasınında satış müdürlüğünü yaptım.
fakat genel müdürün komisyon alarak aksesuar firmalarını bağladığını ortaya çıkardık ( din kardeşi ya bu arkadaşlar şu an ülkeye giremiyorlar) işten ayrılmam istendi.
sağolsunlar kendi işimi kurdum. o güneri bana yaşattıkları için allah iki yakalarını bir araya getirmesin.
tiMachine
20-06-2021, 18:42
Staj arıyorum. Otomotiv mühendisliği bölümündeyim. 2.sınıfı bitirdim. 3+ ganom var. Catia Solidworks Ansys Matlab konusunda gelişime açığım. Online veya yüzyüze staj farketmiyor.
Otomotiv sektöründe arge ve üretim yapan. Otomotiv mühendisi veyahut makine mühendisi barındıran her türlü şirket olur.
Kvkk kapsamında sizde hiç bir bilgim kalsın ve kullanılsın istemiyorum diyin.
Hala vermezlerse şikayet edersiniz.
CloudGrey
20-06-2021, 19:28
Kvkk kapsamında sizde hiç bir bilgim kalsın ve kullanılsın istemiyorum diyin.
Hala vermezlerse şikayet edersiniz.
süper tavsiye ;)
şikayet nasıl ediliyor ? nereye ?
süper tavsiye ;)
şikayet nasıl ediliyor ? nereye ?
Kullanmadım ama şu platform olmalı
https://sikayet.kvkk.gov.tr/
silwerhooks53
21-06-2021, 00:50
ıngılızce tercumanlık mezunuyum havalalında dıs hatlarda 4 sene alkol bolumunde premium vıskı satısındaydım arac satıs uzerınde calısmak ıstıyorum diksiyonun ve bılgıme guvenıyorum bu konuda bana bı kapı acabılecek bırı olursa cok sevinirim
Abi konuyu takip ettiğim kadarı ile öncesinde baya sıkıntılar yaşadın, adına çok sevindim yeni işin umarım mutlu eder ve son işin olur :)
CloudGrey
21-06-2021, 11:08
Abi konuyu takip ettiğim kadarı ile öncesinde baya sıkıntılar yaşadın, adına çok sevindim yeni işin umarım mutlu eder ve son işin olur :)
vay canım benim Allah razı olsun.
Daha iyiler senin başına gelir inşallah ;)
kelalper
22-06-2021, 16:40
otomotiv sektörü genelde sıkıntılı. Sürekli yalan dolan. Bende bir arkadaşımın abisi ile büyük bir otomotiv firmasının 4 farklı lokasyondaki satış sonrası ve serviste detaylı temizlik projesi için firma sahibi tarafından işe alındık. O danışman ben tam zamanlı çalışan olarak girdik. Mothers diye Amerikan çok çok iyi bir detailing firmasının Türkiye distribütörlüğünü almışlardı. Ürünler gerçekten çok iyiydi teker teker denemelerini yaptım nasıl kullanılırsa verim alınır vs diye. Carnauba wax ı gerçekten çoğu seramik i üzecek kadar kalın,sert ve kalıcıydı. Yani üründen yana sıkıntı yok. Sadece bizi işe alan patron bizi dayısının oğluna bağladı. Buna bağlı çalışacaksınız dedi. Peki dedik zaten 1.gün sıkıntılar başladı. Fırça ile araba yıkıyolardı fırça ile araba yıkanmaz dedim adam bunun üzerine yanındaki yıkamacıya fırça ile yıkanmaz mı diye sordu. Ulan hıyar ben mühendisim bu işi profesyonel olarak işletmesini yapmışım Sonax gibi firmada akademiye gitmişim onlar bana eğitim verecekken ben onlara doğrusunu göstermişim. Gidip yıkamacıya mı soruyorsun bu bilginin doğru olup olmadığını? Lan adam fırça ile 2 saniyede yıkayıp geçiyor çizip çizmediğine bakmıyor. 0 arabaya seramik yapılacak showroomdaki araba hergün silinmekten çizik içinde. Direk bir yerden aldıkları seramik diye insanları kandırdıkları dandirik bir ürünü arabaya sürüyorlar ellerinde çok daha kaliteli wax varken. Seramik diye aldıkları ürünü cama damlatıp bekliyorum ne kadar partikül olarak kalacak diye. Ertesi güne birşey kalmıyor. Aldıkları yere topluca mothers ürünü verip bu dandirik ürünü alıyorlar. İçeride dünya bidon mothers şampuan var. Bu herif mothers şampuan verip ne olduğu belirsiz kostik manyağı şampuan alıyor. Yılbaşı geldi ulan sayım yapiim sonra bana patlamasın dedim. Herif hayır yapamazsın onlar zaten tutuluyor dedi. Patrona söyledim yetki verdi say tabii ki diye. 5 sene öncesinin rakkamı ile 200 bin liralık malzeme açığı çıktı. Bir anda ortalık karıştı hop ertesi gün içeri 200 bin liralık nylon fatura girdi. Patron Maslak a butik bir yer açalım araştırma yapalım dedi. Hop bir anda panik sen kim oluyorsunlar ben bakarım diye başladı. Patron 15 günlüğüne tatile gitti ertesi gün danışman olan arkadaşımın abisini çağırdı işine son verdi. Hah dedim bana sıra geliyor. Ertesi gün beni çağırdı. Hop beni işten çıkardı. Patronun haberi var mı diye sordum? Bilmesine gerek yok burayı ben yönetiyorum benim bütçem onlar ufacık detaylar bu işletmede dedi. Patrona whatsappdan bilgi verdim tamam ben işe aldım ama sonrasına müdahil olamıyorum hayırlısı olsun ama dönünce haber vericem gelirsin yüz yüze konuşuruz diye cevap verdi. Geldi haber verdi gittim olanları bildiğini işini kaybetmekten korktuğu için bunları yaptığını sanıyorum dedi. O 200 bin liralık faturanın peşini bırakmam ama dedi.
Sonuç Mothers gibi bir firmayı kaybettiler. Bütün parayı da dayı oğlu iç etti. Hala da iç etmeye devam ediyordur.
Ne yazıktır ki ülkede kurum değil, kişi ağırlıklı şirket politikası olduğundan senin işin pek ehli olmana da pek gerek yok..
Çalıştığım yerde koltuğu boş bıraksan rölantide şirket dönerdi.. Ne yaptılar ettiler şirketi batırdılar..
Dünyaca ünlü bir firmanın Türkiye master franchisee' ını verdiler adamlar muhatap bulamadı gitti ülkesine..
Yapılan aptallıklara akıl erdirme çabamı artık bıraktım, olursa olur diyorum bakarız.. Çok sallamıyorum işleri 'öyledir aynen' diyorum, şimdi benden iyisi yok terfi verdiler..
Malesef bu duruma sevinmiyorum..
hddsheriff
22-06-2021, 23:42
otomotiv sektörü genelde sıkıntılı. Sürekli yalan dolan. Bende bir arkadaşımın abisi ile büyük bir otomotiv firmasının 4 farklı lokasyondaki satış sonrası ve serviste detaylı temizlik projesi için firma sahibi tarafından işe alındık. O danışman ben tam zamanlı çalışan olarak girdik. Mothers diye Amerikan çok çok iyi bir detailing firmasının Türkiye distribütörlüğünü almışlardı. Ürünler gerçekten çok iyiydi teker teker denemelerini yaptım nasıl kullanılırsa verim alınır vs diye. Carnauba wax ı gerçekten çoğu seramik i üzecek kadar kalın,sert ve kalıcıydı. Yani üründen yana sıkıntı yok. Sadece bizi işe alan patron bizi dayısının oğluna bağladı. Buna bağlı çalışacaksınız dedi. Peki dedik zaten 1.gün sıkıntılar başladı. Fırça ile araba yıkıyolardı fırça ile araba yıkanmaz dedim adam bunun üzerine yanındaki yıkamacıya fırça ile yıkanmaz mı diye sordu. Ulan hıyar ben mühendisim bu işi profesyonel olarak işletmesini yapmışım Sonax gibi firmada akademiye gitmişim onlar bana eğitim verecekken ben onlara doğrusunu göstermişim. Gidip yıkamacıya mı soruyorsun bu bilginin doğru olup olmadığını? Lan adam fırça ile 2 saniyede yıkayıp geçiyor çizip çizmediğine bakmıyor. 0 arabaya seramik yapılacak showroomdaki araba hergün silinmekten çizik içinde. Direk bir yerden aldıkları seramik diye insanları kandırdıkları dandirik bir ürünü arabaya sürüyorlar ellerinde çok daha kaliteli wax varken. Seramik diye aldıkları ürünü cama damlatıp bekliyorum ne kadar partikül olarak kalacak diye. Ertesi güne birşey kalmıyor. Aldıkları yere topluca mothers ürünü verip bu dandirik ürünü alıyorlar. İçeride dünya bidon mothers şampuan var. Bu herif mothers şampuan verip ne olduğu belirsiz kostik manyağı şampuan alıyor. Yılbaşı geldi ulan sayım yapiim sonra bana patlamasın dedim. Herif hayır yapamazsın onlar zaten tutuluyor dedi. Patrona söyledim yetki verdi say tabii ki diye. 5 sene öncesinin rakkamı ile 200 bin liralık malzeme açığı çıktı. Bir anda ortalık karıştı hop ertesi gün içeri 200 bin liralık nylon fatura girdi. Patron Maslak a butik bir yer açalım araştırma yapalım dedi. Hop bir anda panik sen kim oluyorsunlar ben bakarım diye başladı. Patron 15 günlüğüne tatile gitti ertesi gün danışman olan arkadaşımın abisini çağırdı işine son verdi. Hah dedim bana sıra geliyor. Ertesi gün beni çağırdı. Hop beni işten çıkardı. Patronun haberi var mı diye sordum? Bilmesine gerek yok burayı ben yönetiyorum benim bütçem onlar ufacık detaylar bu işletmede dedi. Patrona whatsappdan bilgi verdim tamam ben işe aldım ama sonrasına müdahil olamıyorum hayırlısı olsun ama dönünce haber vericem gelirsin yüz yüze konuşuruz diye cevap verdi. Geldi haber verdi gittim olanları bildiğini işini kaybetmekten korktuğu için bunları yaptığını sanıyorum dedi. O 200 bin liralık faturanın peşini bırakmam ama dedi.
Sonuç Mothers gibi bir firmayı kaybettiler. Bütün parayı da dayı oğlu iç etti. Hala da iç etmeye devam ediyordur.
Güngören de itfaiyenin yanında ki Ford bayisi mi bu bahsi geçen yer ? Eğer o ise uzun zamandır boş ve kiralık o bina
kelalper
23-06-2021, 09:31
Güngören de itfaiyenin yanında ki Ford bayisi mi bu bahsi geçen yer ? Eğer o ise uzun zamandır boş ve kiralık o bina
evet ben çalışırken aktifti. Orayı kapatacaklarını söylemişlerdi ona rağmen günlük 0 olan dış müşteri otomobil yıkama ve uygulama sayısını günde yıkamada 15lere detaylı temizlik uygulamasınıda ortalama 1 e çıkarmıştım 2 ayda. Tek yaptığım içerisini temizletmek fırçaları kaldırmak ve daha özenli temizlik yaptırmak. Atıyorum çok pis geldi kaputu açtırıp motorun oraları da sildiriyordum. İlk başta yapmayız otomobil başı 5 lira para isteriz dedi yıkamacı arkadaşlar baştaki hıyarın gazıyla. Sonra patron söyleyince yapmaya başladılar. Adamlara anlattım dediklerimi yapın benim size para vermeme gerek yok zaten günde yıkayacağınız otomobillerden alacağınız bahşişle o parayı kazanacaksınız dedim. Bizim aldığımız bahşiş seni ne ilgilendirir diye çıkıştı montofollar. Lan müşteri gelmiyor gelen müşteri kaçıyor günde 0 TL bahşiş alıyorsun. Aylık otoyıkama ortalaman sadece 5 diyorsun hala olabilir ben senden alacağım paraya bakarım diyor. Nedeni de belli zaten
Kartal ikeanın arkasındaki yer değil mi? mothers wax bende var çok memnunum bu arada bitmek üzere az kaldı :)
sonraki mesajları okumadım değilmiş :)
kelalper
23-06-2021, 10:36
Kartal ikeanın arkasıda vardı. Orası hıyarın himayesinde, başında kankasının ve kardeşinin mesken tuttuğu yerdi mesela. Oraya dokundurmuyordu. Herifler istediği gibi takılıyordu. İçeride tüfek vardı duvarda asılı. Çünkü daha başladığım ilk gün oralara bakınırken öküzün biri müşterinin Fiat 500 competizione sine atlayıp olduğu yerde egzoz sesini dinleyeceğim diye 1 dakika boyunca kesicide dan dan dan diye canını alışına şahit oldum. Şirketteki hataları gösteren raporumda da buna ve tüfeğe değindim. Meğer Fiat 500 patronunmuş o salakça hareketi yapanda hıyarın kardeşiymiş. Dedim araba sizinse daha vahim bence açıp yataklara baktırın sürekli orada bu işkencelere maruz kalıyorsa sıkıntı olabilir dedim. Daha sonra motor açılıp 1000km de yatakların perişan halde olduğu ortaya çıkınca fatura mothers ın bağlı olduğu grup şirketine kesildi ve ödetildi.
kelalper
23-06-2021, 10:54
Mother's gerçekten Türkiyede bilinmeyen ama Amerikada çok ünlü ve kalitesi gerçekten inanılmaz olan bir marka. Klasikçilerin hepsi onun ürünlerini kullanıyor. Bende pasta grubu var arabanın arkasında. O zaman birer biberon satın almıştım. Pastanın çalışması için ısıya gerek yok. Düşük devirde bile çok iyi iş yapıyor. Silikon 0. Back to black diye bir ürünü vardı eskimiş rengi griye dönmüş siyah plastikler kapkara hale geri dönüyordu. Marine ürünleri vardı depoda yatıyordu. Eski marine ci olduğum için satışa çıkardığım marine dükkanlarında anında tükendi.
Bilinen bir marka olmasa zaten Laguna Seca da köprülerin üstünde reklamları olmaz.
razzmatazz
23-06-2021, 12:08
bahsettiğiniz wax bumudur abi
http://www.peyzajboya.com/Urun/mothers-5702-brazillian-carnauba-cleaner-wax-yuzey-temizleyici-ve-koruyucu-3-78-lt
razzmatazz
23-06-2021, 13:32
bahsettiğiniz wax bumudur abi
http://www.peyzajboya.com/Urun/mothers-5702-brazillian-carnauba-cleaner-wax-yuzey-temizleyici-ve-koruyucu-3-78-lt
pardon yanlış link vermişim üst postta
doğrusu Mothers 5752 Brazillian Carnauba Wax - Saf Carnauba Boya Koruyucu Wax 3,78 lt (http://www.peyzajboya.com/Urun/mothers-5752-brazillian-carnauba-wax-saf-carnauba-boya-koruyucu-wax-3-78-lt)
kelalper
23-06-2021, 17:10
yok hayır. Onlar da fena değil ama en iyisi linkteki
Amazon.com: Mothers 05550 California Gold Pure Brazilian Carnauba Wax Paste (Ultimate Wax System, Step 3) - 12 oz.: Automotive (https://www.amazon.com/Mothers-05550-California-Brazilian-Carnauba/dp/B0002U2V1O)
razzmatazz
23-06-2021, 17:32
yok hayır. Onlar da fena değil ama en iyisi linkteki
Amazon.com: Mothers 05550 California Gold Pure Brazilian Carnauba Wax Paste (Ultimate Wax System, Step 3) - 12 oz.: Automotive (https://www.amazon.com/Mothers-05550-California-Brazilian-Carnauba/dp/B0002U2V1O)
katı olanı ozaman teşekkür ederim abi
iş aramaktan çok sıkıldım artık.
Aynen katı olanı var bende de
kelalper
24-06-2021, 12:42
Aynen katı olanı var bende de
doğru uygulama ile çok iyi sonuçlar alırsınız o ürünle. Oda sıcaklığının biraz üzerine çıkarıp iyice yumuşamasını sağlayın. sonra kullanın. Direk amerika mothers ın tavsiyesidir. İngilterede iyice ısıtıp padsiz el ile uygulayanlarda var.
Selamlar , bir yerle anlaştım . Evrak tamamlıyorum ancak sağlık raporu için "ortak sağlık güvenlik birimi" nden alınması gerekiyor denmiş. Bildiğiniz bir yer var mı İstanbul avrupa yakası için ?
Bu konuda Tayfun abinin yönlendirmesiyle 2014 yılında başladığım kabin memurluğu görevimi artık havacılığın tadının fazlasıyla kaçtığını düşündüğümden yakında bırakacağım, yakında ben de bu konunun müdavimi olacağım sanırım. :)
bu gidişle bende bu gruba katılacağım gibi, :)
mevcut durumda 4+ Yıldır Tr'de Proje şefliği ve yaklaşık 2 aydır Tr'de çalıştığım firmanın yurtdışı projesinde Proje şefliği yapıyorum ancak verilen sözler tutulmayacak gibi, şantiye bitiminde iş fırsatlarına açık olacağım. (Start Up Agustos sonu)
free-hifi
05-08-2021, 13:42
https://www.kariyer.net/firma-profil/lodamaster-depo-ve-yukleme-teknolojileri-85200-155543#tblFirmaIlanlari
Grup firmamızın açık pozsiyon iş ilanları ihtiyacı olan bakabilir.
free-hifi
12-08-2021, 17:04
Lodamaster Depo ve Yukleme Teknolojileri İş İlanları - Kariyer.net (https://www.kariyer.net/firma-profil/lodamaster-depo-ve-yukleme-teknolojileri-85200-155543#tblFirmaIlanlari)
Grup firmamızın açık pozsiyon iş ilanları ihtiyacı olan bakabilir.
Kısa sürede aşağıda yer alan 5 pozisyonu el birliğiyle kısa sürede kapatmayı hedefliyoruz.
1. Sistem geliştirme ve kalite güvence uzmanı,
2. Kıdemli tasarım mühendisi
3. Üretim planlama mühendisi
4. Satınalma mühendisi
5. Nakliye ve gümrük uzmanı
İlgili pozisyonlara ait ilan detayları kariyer.net platformunda Lodamaster sayfasında yer almaktadır.
Bilgi ve referans için benimle iletişime geçebilirler.
ChuckBartowsKi
12-08-2021, 18:14
TEKİN SİGORTA ACENTELİĞİ LTD.ŞTİ Sigorta Muhasebecisi İş İlanı (https://www.kariyer.net//is-ilani/tekin-sigorta-acenteligi-ltd-sti-sigorta-muhasebecisi-2812815)
İstanbul Maslak ofisimize muhasebeci arayışımız mevcuttur. İlgilenen arkadaşlarla görüşmek isteriz.
Bende kervana katıldım. Yokluğumda pek sevgili ortağım içinden geçmiş her şeyin. Bir iş daha kurmaya dermanımda, vaktimde yok artık.
Sabit düzgün bir iş bulursam girip çalışacağım artık. Cv hazırlamaya başlayayım :)
Ümraniyedeki medikal firmamız için src4 belgeli şoför arıyoruz.
İş tanımı; gün içerisinde olursa eğer belirtilen noktalara numune koli alıp bırakmak. Panelvan transit kullanacak. İşin pek bir zorluğu yok. Haftaiçi 5 gün sabah 9 akşam 6
İşe ihtiyacı olan güvenilir bildiğiniz biri varsa benimle iletişime geçebilir.