Orijinalini görmek için tıklayınız : Müzik Sistemi Fikir ve Destek?
arkadaşlar benim corollaya müzik sistemi kurmak istiyorum.
istediğim sistemde öyle devasa bir sub. a gerek yok. benim istediğim akustik olarak beni tatmin etmesi ve müzikteki ritimleri yakalayabilmem.
bu iş için aklımda bazı sorular var;
-aracın orjinal ünitesinden ne derece performans alırım? bunu iptal etmek istemiyorum, çünkü yol bilgisayarı ve direksiyondan kumanda gibi fonksiyonları var.
-16 cm lik 2 component mi kullansam yoksa 1 adet 16, 1 adet 13cm lik 2 takım yeterli midir?
-20,25 cmlik bir sub işimi görür mü? orta kalite?
-aracımda şuan takılı olan sierra 16cmlik 2 takım 85 rms lik comp. iş görür mü yoksa daha kaliteli bişeylerle mi değiştirmeliyim?
-hangi markaları önerirsiniz?
teşekkürler.
Sezai akustik istiyorsan sağlam bi akustik.
Focal Mid + Audison anfi + Sağlam Bi ana Unite ( DSP Olsun ) , İnfinity bi sub.
Bu sana sağlam paraya gelir.
Normal tesisat diyorsa JBL 6 Kanal bi Anfi + 2 takım jbl COmp + 1 ad. 30 cm Jbl sub + Orjinal teyp.
Yani Berry White dinleyeceksen o ayrı kardeşim.
scream3057
07-09-2008, 00:01
orjinal teybinle çok fazla performans elde edemezsin,ayrıca 20-25 cm. lik sub yerine en azından 30 cm.ye yönelmeni tavsiye edebilirim ;) ...marka olarak ise bütçeye göre değişir...her parçada farklı markaya yönelebilirsin...teypte kesinlikle pioneer mesela ;) ...konuya daha hakim arkadaşlar daha ayrıntılı bilgiler verebileceklerdir...
bende hertz en ust seri 20 lik bass var istersen 300 rms/600 peak, 20 litre kapali kutu..
akustik muzik dinliyorsan seni mutlu eder, bagajda yer kaplamaz
ben bunları düşündüm...
maliyeti 1800 ytl
JL AUDiO 12W3V3-D2 SUBWOOFER-30cm 2ohm 300W
http://mobile.jlaudio.com/images/11430.jpg
JL AUDiO VR650-CSİ COMPONENT HOPARLÖR x2
http://mobile.jlaudio.com/images/3554.jpg
JL AUDiO E4300-A4300 AMPLİFİER
http://mobile.jlaudio.com/images/7461.jpg
JL AUDiO 250 1 AMPLİFİER * mono
http://mobile.jlaudio.com/images/6926.jpg
Component, woofer vb sistemler düşünüyorsan ana üniteni değiştirmeni öneririm. Yoksa kullanacağın aparatlarla istediğin verimi alamazsın.
En az 2 RCA çıkışlı, sub kontrolü yapılabilen bir teyp al bence.
Düşündüğün componentlerin çapı pek önemli değil zaten woofer da alacaksın. Önemli olan alacağın hoparlörün kalitesi olmalı. Bir çift kaliteli bir componenti 2 çift orta kalite component'e tercih ederim.
Bas olarak ucuz ama sesi tamamlayacak bişeyler seni tatmin edecektir. Gittigidiyor gibi sitelerde 160 YTL civarına kutulu JBL GT-5 12 woofer ve 210 YTL civarına 301.1 amfi alabilirsin mesela. Desibel meraklısı değilsen bu 2'li iş görür.
Amfi olarak 5-6 kanalları tavsiye etmiyorum (yer sorun değilse) çünkü bi tane 6 kanallı amfi yerine component ve bas için ayrı amfi alınması taraftarıyım. İlerde upgrade yapmak daha kolay olur, hem 2. elde daha kolay satarsın, hem de amfin bozulduğunda bütün sisteminden mahrum kalmazsın.
Sen zaten ne yaptırıcağını bulmuşsun daha ne soruyorsun
yaa buldumda keremo doğrumu buldum...?
Bana güzel gözüktü pek anlamam ama :) anlamıyorsan niye burnunu sokuyorsun diyiceksin haklısın hahah
Kerem doğru söylüyor. Digital Sound Processör olan bi head unit ile tamamla temiz olsun.
sub JBL P1020e ile mono amfiyede JL AUDiO E1200-A1200 AMPLİFİER ile değiştireyim hem ucuza gelir hemde gereksiz külfetten kaçmış olurum.
ana ünite ne tavsiye edersiniz.
corollada orta konsolda üniteyi yerleştirebileceğim bi çekmecem var oraya koyabilirim.
Alpine derim yani seni bilirim öyle bamgüm dolaşmak istemiyorsun arabanın içini doldursun istiyorsun.
Alpine
Pioneer
Çok araştırmaya gerek yok derim.
maxx 300 400 ytl lik bi teyp olur. Ancak DSP olmayabilir bu fiyata. DSP de ayrı bir boyut zaten.
sub JBL P1020e ile mono amfiyede JL AUDiO E1200-A1200 AMPLİFİER ile değiştireyim hem ucuza gelir hemde gereksiz külfetten kaçmış olurum.
ana ünite ne tavsiye edersiniz.
corollada orta konsolda üniteyi yerleştirebileceğim bi çekmecem var oraya koyabilirim.
Pioneer 7950UB alabilirsin spotçulardan 350 YTL civarına.
Alpine derim yani seni bilirim öyle bamgüm dolaşmak istemiyorsun arabanın içini doldursun istiyorsun.
Alpine
Pioneer
Çok araştırmaya gerek yok derim.
maxx 300 400 ytl lik bi teyp olur. Ancak DSP olmayabilir bu fiyata. DSP de ayrı bir boyut zaten.
aynen abi bildiğin gibi dışarıya değil kendime çalıcam.
palermo, dediğin cihaza bi bakayım.
yardımlarınız için teşekkürler.
daha görüşü olanlardan yardımlarını istiyorum. gerçi yavaş yavaş kafamda şekilleniyor desteklerinizde ama tam oturmadı.
cabriolet
07-09-2008, 01:14
amfi olarak kicker zx700.5 yeter sezai hem ucuz hemde güzel :) iki tane ayrı amfi hem fazla yer kaplıyo hemde daha pahalıya geliyo :)
Şimdi ana ünite konusunda söylenecekler söylenmiş zaten, ne kadar para harcanırsa harcansın ana üniteden ses çevirici deck ile alındıktan sonra sisteme verilen paranın hakkı kesinlikle alınamaz.
İkinci olarak kaliteli bir sistem isteniyorsa 150-200 lirak 2 takım mid-tiz yerine 400-500 liralık 1 takım mid-tiz her zaman tercihimdir. Mid-tiz olarak focal kpower tercih edilebilir ya da bir altı (bütçeye göre bir üstü)
Amfi olarak bass'ı güçlü tutacaksan 1 mono ve 1 adette 2 kanallı mid-tiz amfisi alabilirsini.Ama yok bass ım orta alt sınıf olacak ton alayım ortalığı yıkmasamda olur diyorsan 3 kanallı bir audison srx3 sana yetecek ve artacaktır.Hem ödüllü hem ufak hemde çok performanslı bir ampfidir.
Bass işi çok karışık.Bazısı focalin tonunu sever bazısı jbl yumuşak kicker sert ben onu seviyorum der biraz dinlemek gerekir.Hangisini beğeniyorsan üstteki amfi seçimin doğrultusunda bassınıda seçebilirsin.
Sezo Direk Focal Mid-Tiz takalim 2.el temiz buluruz ;) hatta olcakti 1takim ;) ses kalitesi ztn tartisilmaz focalde ;) Bass konusuna gelince Eger gumgum istemiosan kicker gibi,sana tavsiyem gene Focaldir :)
Senin suanda o JL audio hesaplamissin ya 1800ytl diye :)
1800e komple gel focal duzelim ;) ara beni bi ara yada b.koy tarafina ugrarsan burakla gelin yanima gideriz konusurz cok iyibi abim var :)
300 YTL önce bir pioneer al :)
Infinity component tavsiye ederim 16''
Bass olarak kicker tavsiye edecegim ama biraz sert gelebilir bassları...
Amfi olarak da Rockford Fosgate tavsiye ederim.
İftar bulusmasında dinler bakarsın.
Toyota ae101 mi? Eğer ae101 ise tavan dahil komple izolasyon ile çok başarılı sonuçlar aldık. Yani netlik istiyorsan, izolasyon olmazsa olmaz bana göre. 2 takım JBL GTO507C13 serisi komponent vardı. Bu arada yanlış anlaşılmazsa :) Pioneer DEH-P6900IB satıyorum :heyoo:
FOCAL ve AUDİSON markalarından başka bi şey önermeye gerek yok bence.fakat ana ünite değişimi olmadan istediğin sesi alamazsın.ana ünite tavsiyem ALPİNE 9887 R
montajcı olarak WOİCE müzik sistemleri VEYSEL KOÇ 0 212 643 33 33 tam senin aradığın kişi müzik kulağı inanılmaz gelişmiş işçiliği temizdir.
focal ve audison a bir bakayım nasıl ürünler neler verebiliyor.
jl audioyu alfa 156 da test etmiştim (cms shop alfa) midleri çok iyidi. bassta ise hertz jl audio ve jbl markaları var aklımda. ama dediğim gibi amn aman bass istemiyorum comp.lerin beni doyurması gerekiyor. sub ile de bütünlüğü tamamlamalıyım.
araç 2005 model corolla hb.
16 cm infinty 90 rms compenant var.2 takım.
takımı 190 ytl.
M U R A T
07-09-2008, 12:32
düşünürsen;
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=18441
ALPİNE MRP-F250 AMPLİFİER
ALPİNE SPR-17LS COMPONENT HOPARLÖR typer
ALPİNE SWR-1222D SUBWOOFER 30cm 500W
ALPİNE MRP-M450 AMPLİFİER MONO
osman bunları önerdi yani alpine ı :) görüşler?
dragon07
07-09-2008, 12:41
ana ünite ALpine derim sonra pioneeR
mid takımın sırasıyla focal,kicker,rockford,infinity fiyatı uygun olsun dersen JBL
bas olarak kicker veya infinity kappa yada focalin bassları en temiz sesi verir
amfi,olarak audison,ground zero,audio system (çift fanlı)jbL 6 kanallı serileri yi olur çift amfiye gerek yok bence.
ucuz olsun dersn çok güzel bir sistem önercem 2*JBL mid,jameson 4*350 amfi,jbl 30cm bass ortasında 1000 yazanlardan:)pionerr,JvC ana ünite evladiyelik bir sistemdir...
dragon07
07-09-2008, 12:45
her markanın kendine göre güzellikleri var ana ünitede ALPİNE çok iyidir, bass olarak KİCKER en iyilerindendir.mid takımında FOCAL iyilerdendir.amfi olarak AUDİSON iyilerdendir.
her markanın kendine göre güzellikleri var ana ünitede ALPİNE çok iyidir, bass olarak KİCKER en iyilerindendir.mid takımında FOCAL iyilerdendir.amfi olarak AUDİSON iyilerdendir.
Katılıyorum yeni baştan sistem yapsam kullanacağım markalar her parça için bunlar olurdu.
Bu arada alpine ana ünite ile direksiyon kumandası kullanabilirsin.Adaptörünü ebayden alman yeterli.
Walla şu aşırı olan setler haricinde 2 component takımı 1 amfi + 1 amfi sub + bi de alpine. Kaliteli oluo ama 12 tane sub .... bilmemne fln çok çirkin oluo yuw...
mfp nin saibi yakın arkdaşım, şimdi onunla görüştüm,
aqna ünite mutlaka alpine olmalı dedi. 3 rca çıkışlı 1i ile sub kontrol edebiliyosun ve diğerleri ile comp. frekanslarına müdahale edbilrsin dedi.
ayrıca 90.-eur ile direksiyondan kıumanda özelliğinide devreye sokabiliyormuşuz.
şuan düşünülen sistem;
Focal 30A1 sub.
Focal 16A1 Comp. x2
Audison SRX5 amfi
Alpine ana ünite. +kontrol ünitesi.
bu sisteme ait 2 tane S2000 yapmış ve son derece güzel oldu diyor bakalım...
ben parçaları ayrı ayrı alıp tek seferde montajını yaptırcam.
önümüzdeki ay comp.leri alıcam.
sonra amfi
sonra sub ve ünite.
hayırlı olsun abi güzel çalıcak bence de ama ön kapılarla bagaja (kapak ve yanlara doğru) izolasyonu da arada atlama derim, zırıltıyı + dışa ses gitmesini bayaa keser.
***** corollada pek izolasyon malzemesi kullanılmıyor motorlar yeterince sessiz olduğu için :D
bu arada senin araçtaki şuanki komp neydi tam olarak marka model? ve nası bi deişiklik sözkonusu orj sisteme göre? düşünebilirim eğer satcaksan kafamdaki gibiyse kriterler anlaşırız ;)
emin ol hiç gerek yok. :)
arkdaşımda 2 tane P1220e vardı 2 takımda gti series comp. gerek kalmaksızn güzel güzel kullanıyor.
komp a mı yoksa izolasyona mı gerek yok :D
senin komp ne alemde şuan araç üstünde bulunan?
dragon07
07-09-2008, 15:55
aqna ünite mutlaka alpine olmalı dedi. 3 rca çıkışlı 1i ile sub kontrol edebiliyosun ve diğerleri ile comp. frekanslarına müdahale edbilrsin dedi.
ayrıca 90.-eur ile direksiyondan kıumanda özelliğinide devreye sokabiliyormuşuz.
şuan düşünülen sistem;
Focal 30A1 sub.
Focal 16A1 Comp. x2
Audison SRX5 amfi
sonra amfi
sonra sub ve ünite.
çok kaliteli sistem olmuş evladiyelik diyebilirim.şimdiden güle güle kullan diyim:)+10numara
levocum izolasyona gerek yok,
şuan aracın üzerinde sierra 16cm 2 takm 85 rms lik comp. var.
dragon yorum için teşekkürler :)
tabi kulak meselesi, izolasyonsuz o tesisat beni rahatsız eder ;)
hayırlı olsun tekrardan.
izalasyon yaptırırsan çok çok daha iyi olur.ayrıca 165 a1 yerine 165 v2 tercih edersen daha iyi olur ama fiyat farkı vardır aralarında.kablo da audison,un front,rear,sub 3.ü bi arada olanları var.onu tercih et bence.bas kutusu da mutlaka kapalı olsun.çünkü müzik dinlemek istiyorsun.ana ünite marka seçimi doğru ama sahneyi üste taşıyabileceğin bi cihaz seç.(daha üst postlarda önermiştim alpine 9887-r)clarion da düşünebilirsin.en önemlisi montajı kim yapacak.montaj için bütçe nedir?zira seçtiğin cihazlar kaliteli bile olsa düzgün ayar ve montaj olmadan bi anlamı yok.
0 212 643 33 33 VEYSEL KOÇ ara bi konuş mutlaka önerileri olacaktır.arzu edersen dükkanına git.yaptığı çaılşmaları bi gör.yaptırmak veya yaptırmamak hiç önemli değil.en azından bi çayını içmiş olursun.:)
şuan düşünülen sistem;
Focal 30A1 sub.
Focal 16A1 Comp. x2
Audison SRX5 amfi
sonra amfi
sonra sub ve ünite.
Bold olan kisimlarla ilgili herturlu yardimci olurum sezo ;) sen biara ara beni musait olduunda gel b.koye dinle beni beee:Deli:
dragon07
07-09-2008, 19:32
montaj derken montaj yapmanın bi numarası yok ki?.aracın kapılarına orjinal yerlerine mid takımları takılır.zannetmiyorum ki bu kadarcık tesisat için fiber felan dökülsün...30cm bass ve bass kutusu ana ünite montajı.zor bişey degil yanii:Dönemli olan amfiye ayaRR
montaj derken montaj yapmanın bi numarası yok ki?.aracın kapılarına orjinal yerlerine mid takımları takılır.zannetmiyorum ki bu kadarcık tesisat için fiber felan dökülsün...30cm bass ve bass kutusu ana ünite montajı.zor bişey degil yanii:Dönemli olan amfiye ayaRR
kablolamayi atladin gibime geliyo :)
aracin hicbiryerine zarar vermeden duzgun stock haline sadik kalarak montaj herbaba yigidin harci degilbee:heyoo:
aracin hicbiryerine zarar vermeden duzgun stock haline sadik kalarak montaj herbaba yigidin harci degilbee:heyoo:
sana katılıyorum onur dostum :bravo:
paramparça ediyolar güzelim arabaları bilinçsiz bazı MONTAJcılar :)
2 senedir hic ilgilenmedim nerdeyse tesisat isleriyle aklimda kalanlari yaziyim:)
component olarak focal yada mbquart derim tabi modelleri onemli.. ben 165 v2 kullanmsitim memnundum. ztn odulu bi comp.. ozellikle vocal performansi iyidir focalin yalniz ust frekanslarda biraz sertlesir.. yabanci muzik vs dinliosan daha uygun denebilir..
165 v2 nin bi ust modei neydi unuttum ama power serilerini gec...
amfide audison srx5 idare eder yeterli denebilir ama biraz daha kalite istiosan bi ust seviye urunlere yonelebilrsin.. gene aklimda deil tam modelleri.. ekstradan rockford 4 kanal 4004ten memnun kalmayan gormedim:)
bas olarak 25 30cmlik bi focal yeterli gelir o listede gordugum..tonlamasi yumusaktir.. mbquartinda baslari iyidir bu arada bizzat dinlemis biri olarak...:)
ekstradan complardan temiz bas tonu istiosan izolasyon gerekebilir...once bi dinleyin sistemi sora belli olur ztn...
kolay gelsin..
aracı MFP de yaptırcam.
leon boom un mimarı cem şentürk yapacak :)
cem in ne kadar iyi bir montajcı ve başarılı bir teknisyen olduğunu türkiye deki çoğu ses sistemi teknikeri bilir. o nedenle gözüm kapalı aracımı bırakırım. aramızdaki bağ ticari olmadığı için dostuma güvenirim ;)
onur senlede bi fiyta çalışması yapalım kanka ;)
bu haftaiçi bakırköye geliim cafe de keyffde oturup konuşalım :D
herkeze yardımları ve görüşleri için çok teşekkür ederim.
%70 şekilllendi kafamda. veysel ustayada bi ara uğrayayım h.içi bakalım nasıl çalışmaları var, feyz alalım :D
dragon07
08-09-2008, 11:19
ben aracın müzik sistemi takıldıktan sonraki ayarlarını söyledim...ki zaten adam gibi söküp takamıyorsa bu işi yapmasın.:cool::heyoo:
ben aracın müzik sistemi takıldıktan sonraki ayarlarını söyledim...ki zaten adam gibi söküp takamıyorsa bu işi yapmasın.:cool::heyoo:
o kadar sey yazmissin indirgeyerek sonundada kocaman ONEMLI olan amfiye ayar yazmissin.Evet anfiye ayarda onemli ancak sezo`nun taktirdigi arac gundelikte kullandigi stock fabrikasyona yakin guzel bir aarac.Ben o aracta yerine oturmamis plastik,vidasi iyi sikilmamis komponent takimi,teyp takilirken bi tarafi icerde bitarafi disarda olduktn sonra ampfiye ii ayar yapsa noluurr taktirdiim yer yapmasa nolur ;) :) bilmem anlatabildim mi :) Her isin bi uslubu adabi vardir.Kisacasi kablolama ve montaj en basta gelir ayar en son yapilan seydir zaten :) ;) kal saglicakla.
herkesin ortak görüşü sanırım onurunda söylediği gibi montaj ve dragon un bahsettiği gibi ince ayarın yer aldığı kompike bir montaj.
bunların hepsini bir yerde yaptıracağımdan eminim :)
onurun dediği gibi orjinallik ön planda tabi ;)
bu ara kurtlanıyorum lastik alıcam, orj mi alsam yoksa 17" jant lastik mi yapsam :D
Sezai satıyordun arabayı ne oldu kurtlanma dur durduğun yerde.Sat şunu sana başka bi araç alalım.
Tesisat yapcam desen şu dakka ne yapacağını biliyorsun,, harman kardon yap sezai harman cardon :)
Sana bu parçayı hediye diyorum
Magic Systeme - Zouglou Dance
Peşindende
Basshunter - Russian Privjet
Hadi iyi dinlemeler.
abi yok satmıyorum geçti o durum.
evin kredisi bitmeden de araç almaycağım. alırsamda zaten sağlam spor bir araç alıcam artık. 2004 ve üzeri modelde.
2 yıl daha corolla rulez, tabii borusanın verceği primlere göre değişirde :D
ayrıca harman kardon ve logic7 sistemlerini dinlemekten artık sıkıldım ve basit geliyor :D:D
sistemi kurayım, sen komple arşivi bana yığacaksın zaten :)
dragon07
08-09-2008, 18:11
sende fikrini belirt benim söylediklerim üstünden prim yapma.kendi bildigin varsa söyle laf igneliyerek konuşma.ben montajlamayı kastetmemiştim söylerken.nedeni yapılan yer istanbulda ismi olan biryer.yani kaliteli yapacagı sagı solu kırmayacagı belli.kurulucak olan tesisat en nominal sistemdir.ama sen anlamak istemiyosun kardesim.ama illaki efe laf sok dersen sokarım için rahat olsun.sende kal saglıcakla.;)
Sezai satıyordun arabayı ne oldu kurtlanma dur durduğun yerde.Sat şunu sana başka bi araç alalım.
Tesisat yapcam desen şu dakka ne yapacağını biliyorsun,, harman kardon yap sezai harman cardon :)
Sana bu parçayı hediye diyorum
Magic Systeme - Zouglou Dance
Peşindende
Basshunter - Russian Privjet
Hadi iyi dinlemeler.
abi harman cardon gibisi varmı ya. bosede dinledim ama harman cardonun yeri bambaska.şarkının bütün akustigyle dinlitorsun.
not:jbl,infinity,hei gibi markaların asıl sahibi harman cardondur.infintylerimi satrsam harman cardon alcagım zaten.
harman kardon logic7 dinleyin ozaman :)
sadece VOGUE paketlerde çıkan bir sistem. 14 hop. ile çoşuyo ama yinede bnm istediğim gibi çalmaz :D
Dostum bende INFINITI koaksiyel hoparlörler,jvc hoparlör amfisi, powerbass aktif crossover ve INFINITI 3'lü basslink var.montaj kabloları ve sigortalar dahil tamamını 1.000YTL.ye satmayı düşünüyorum. İlgilenirsen görüşebiliriz..
sende fikrini belirt benim söylediklerim üstünden prim yapma.kendi bildigin varsa söyle laf igneliyerek konuşma.ben montajlamayı kastetmemiştim söylerken.nedeni yapılan yer istanbulda ismi olan biryer.yani kaliteli yapacagı sagı solu kırmayacagı belli.kurulucak olan tesisat en nominal sistemdir.ama sen anlamak istemiyosun kardesim.ama illaki efe laf sok dersen sokarım için rahat olsun.sende kal saglıcakla.;)
bak birincisi uslubunu bozma,ben senin ustunden neden prim yapiyim,yapma mi gerektiricek bi durum soz konusu bile degilken.Sende fikirlerini sundun bende senin fikirlerin dogrultusunda + ekledim.Gerilceksen gererim,laf sokmaya fln gelmesin olay coluk cocukla sidikyarisi yapcak halim yok yorgunum.Sen laf at laf soyle farketmez anlicaan.Hadi bu seferde sevgiler benden olsun . Konu nasil pic edilir buda herkese kapak olsun ortada hicbisey yokken !
muzık sıstemı montajı ve caldırma ıslemlerı denıldımı EXTREME SOUND derım baska bırsey demem :) ustune bırı varsa konusabılır tabı :)
muzık sıstemı montajı ve caldırma ıslemlerı denıldımı EXTREME SOUND derım baska bırsey demem :) ustune bırı varsa konusabılır tabı :)
sen dememeye devam et ozaman selçuk :)
o değilde aklıma takılan amfiyi tek 5knl mı yoksa 2 ayrı amfi mi kullansam? :soru:
2 anfi demek daha fazla kablo demek biliyorsun.
Performansa gelince her zaman ayrı bir mono bass anfisi iyidir. Benim gibi arabarmayıp 6 kanal JBL anfiye 4 mid bağlarsan ve EartQuake gibi bi bass katili anfin olursa dandik pionner bass'ı bile güzel çaldırırsın. :)
Anfilerin yetmesi çok önemli.
Bende şöyle bir ana ünite :D
http://img126.imageshack.us/img126/9595/n6707529427324657763sa5.jpg
Ve devamında önlerde infinity kappa 16 cm önlerde 13 cm arkalarda iki takım comp badajda iki adet JBL p 1120 sub gto 1201.1 mono ampli xetec 240.i 4 kanal ampli capasitör 2 awg power cable audison sinyal kablosu kapılarda ve bagajda izalasyon ve baya ıvır zıvır parça daha var istersen ayrıntı da veririm gayet memnunum sistemdem :heyoo:
ramiz abi basları teke düşürcektin son konuştuğumuzda, aynı spec devammı şuanda?
Aynen devam montaj bitti 2 yıl oldu tek civata sökmedim valla :)
güzeldi senin sistem maşallahı vardı :)
bnm ünitede aynı yere montaj olacak ama daha farklı dizayn olabilir.
midlere ağırlık vericem en iyisi olması için. sub önemli değil, akustiği tamamlasın yeter.
güzeldi senin sistem maşallahı vardı :)
Sağolasın Levent daha iyileri senin olur inşallah