Orijinalini görmek için tıklayınız : FY Corsa D - '14 Auris 1.4 D4-D / Mini Dizeller
FY Corsa D 2007 1.3CDTI - Stock sadece soft bi yazılım var (Orj. 75hp) yazılım sonrası dyno mevcut değil
Auirus 2014 1.4 D4-D - Manuel stock Ağır bakımları yapılmış (Orj. 90hp)
can sıkıntısından yapılan bir deneme oldu birazda yazılım yapıldıkdan sonra bariz tepkilerde fark vardı ancak deneme ile dahada tatminkar ve net oldu
Special Thanks - #Selfie Garage - By_HannibaL & M.Güleç :icon_tup:
FY Corsa - '14 Auris 1.4 D4-D / 1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Klaq8krIJGM)
Klaq8krIJGM
FY Corsa - '14 Auris 1.4 D4-D / 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=iEPZ0zpKpj4)
iEPZ0zpKpj4
corcı hafıfılıgınden hemen basar basmaz cıkıvermiş 2 aracada masallah :)
Boldenon
25-06-2014, 23:54
maşallah deneyenlere. duman varmı corsa da
corcı hafıfılıgınden hemen basar basmaz cıkıvermiş 2 aracada masallah :)
evet bariz fark ediyor ilk bastığımızda hep öndeyim ama 185 190 gibi bitiyor artık bütün film :) teşekkürler
maşallah deneyenlere. duman varmı corsa da
teşekkürler abi.yok denilebilicek kadar az duman var kat üzerinde aracın. rapid'i takip ediyoruz bu arada ona ayrıca maşallah :icon_tup:
Boldenon
26-06-2014, 00:14
eyvallah :) bende 1.3 fiorinoma yapmıştım yazılım. yazılımdan sonra çok daha zevkli olmuştur corsa. berbat aerodinami, ktük gibi süspansiyona ve ağırlığa rağmen zevkli olmuştu fiorino.
SercanTurkoz
26-06-2014, 00:17
coralla ağır ve emin adımlara geliyor el sallıyor gidiyor :)
Kafadan segmenetler farklı zaten , ama can sıkıntısı için değer
İki aracada maşalah.
eyvallah :) bende 1.3 fiorinoma yapmıştım yazılım. yazılımdan sonra çok daha zevkli olmuştur corsa. berbat aerodinami, ktük gibi süspansiyona ve ağırlığa rağmen zevkli olmuştu fiorino.
şehiriçi ufak tefek gazlamalarda baya etkili oldu ansızın şaka yapabilicek durumda maşallah :) günlük kullanılan araç olmasa... :)
Sadık Özyer
26-06-2014, 01:24
Corsanın rakibi yaris aslında :)
By_HaNNibaLL
26-06-2014, 08:00
Auris benim kalemimmiş sanki :D
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152367985304561&set=vb.751364560&type=3&theater
Corsa soft olmasina rağmen cok tatminkar gidişi var maşallah araçlara
Corsa ya hard bi yazılım yapılsa yetişemiyecek demek ki auris.Maşallah araçlara.
en hızlı karadumanınız gelsin laa bekliyom :D
Emre corsa sokuk mu ?
yok hacı artı olarak 40-50 kilo da bagajda fazlalık var
Corsa ya hard bi yazılım yapılsa yetişemiyecek demek ki auris.Maşallah araçlara.
şuan için evin tek arabası olduğu için pek bişey yapmıyorum 2. araç alternatifi olursa bişeyler yapılabilir.teşekkürler
en hızlı karadumanınız gelsin laa bekliyom :D
müracaat : iLkeRRR ozmn ihtiyar :D :heyoo:
şuan için evin tek arabası olduğu için pek bişey yapmıyorum 2. araç alternatifi olursa bişeyler yapılabilir.teşekkürler
müracaat : iLkeRRR ozmn ihtiyar :D :heyoo:
hiçfarketmez sıkarımm :D
Açıkçası ben corsadan daha fazla fark bekliyordum.:)
İki araca da maşallah.
bencede daha iyi gitmesi gerek emre corsanın kurcalayın biraz daha bence