Orijinalini görmek için tıklayınız : cam lekesi yardımı acil
arkadaşlar aracı sazlığın yanında bırakıyor mesai arkadaşım beyaz bir caddy sağ taraf komple pütür pütür olmuştu sonaxa götürmüş akşam pasta cila vs. yaptırmış hepsi geçmiş fakat ön camda hani su izi olur da damar damar aşağı iner öyle bir leke kalmış geçirememişler ne sürsek geçer acaba yardımlarınızı bekliyorum yoksa ön camı değiştireceğim diye tutturdu :) resim çekemiyorum çünkü fotoda belli olmuyor
sirke deneyin olmadi nanolex glass polish yada auto glym inkinden de iyi yorumlar goruyorum
sirke deneyin olmadi nanolex glass polish yada auto glym inkinden de iyi yorumlar goruyorum
böyle 7-8 adet ön camda damar şeklinde sanki 2 cam arasında kalmış gibi bir illet sonaxta ne denedilerse beceremediler şekerli birşey erirde izi kalıyor öyle birşey
olmaz ise auto glym deneyeyim satıcı bulursam eğer
böyle 7-8 adet ön camda damar şeklinde sanki 2 cam arasında kalmış gibi bir illet sonaxta ne denedilerse beceremediler şekerli birşey erirde izi kalıyor öyle birşey
O zaman Nanolex Glass Polish kullanin, en kotu ihtimal biraz ugrasirsiniz
O zaman Nanolex Glass Polish kullanin, en kotu ihtimal biraz ugrasirsiniz
şimdi auto glym aldım inşallah yarın gelirde denerim olmazsa 2 . seçenek nanolex i alacağım
şimdi auto glym aldım inşallah yarın gelirde denerim olmazsa 2 . seçenek nanolex i alacağım
Yuksek ihtimal cikartir :)
Yuksek ihtimal cikartir :)
inşallah çok teşekkür ederim
Kardesim glass polish benim elimde mevcut. Gelin temizlerim ben.
abi sipariş verdim bir gelsin auto glym geçezse yanındayım gitmiş gece 12 ye kadar ruh sağlığı karşısında bir dükkanda yaptırmış beklemiş o kadar tarif ettim orayı bulamamış olmazsa göndereceğim yanına
Az önce temizledim komple kirec lekesi olan bi cami glass polishle :)
bugün muhtemelen gelir olmazsa yanındayız zorla tutuyorum yoksa camı değiştirecek bekle demekten dilim lal oldu
Lekenin ne olduğu bulundu sazlık kenarında duruyor araba o yeşilliklerden gelen çiçek sütü lekesi
elimle denedim kargı yapraklarının süt lekesini geçirmedi ama iyi bir tabaka oluşturdu auto glym iş görmedi
hallettik çok şükür. çok zorladı ama resmen içine işlemiş camın :) köşe dip bucak 1-2 yerde kaldı makine girmediği için ama %95 oranında temizledik :)
Ellerine saglik sahibi gördü cok sevindi hata alettim diyor oraya gitmedigim icin. Ama cam degistirmekten kurtardilar sagol abi
eyvallah kardeşim ;) bu tarz işler oldugunda boşa uğraşmayın kardeşim getirin halledelim her zaman.
bende benzer bir durumda (bukdr vahim değildi durum) sirke ile saatlerce cam sildiğimi bilirim nekadar beter bi durum neyseki geçmiş :)