PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : :welcome: LG 306 GTI-6 & KN vteccc

Samet306
26-06-2014, 11:33
Arkadaşlar ilk paylaşıcam deneme 306 nın Filtre Egsoz polish li olduğumuz halidir. Sonraki denememizde KN nin hızlandığı bizimde yazılımlı hızlandımız halidir topspeed 240 1 1 bucuk boy önde tamamlamışımdır. Ayrıca birçok deneme yaptıkdan sonra 306 nın şişmesinden dolayı bir denememizde Kn nin arkasında gittim bunuda orda bulunan arkadaşlara abilerimize söyledim ve sonrasında farkı hep berarber gördük :icon_tup:

Specler

KN Vtec: Filtre egsoz piston Kelebek egzantirik 4 1 headers Timing S300 beyin (Ecu fast) İçi sökük bildiklerim bukadar fazlası var eksiği yok.

LG 306: Filtre Egsoz Emme Kelepek Polısh + 2. denemede Barboros Yazılım içi sökük

İlk deneme
KN vtec & King 306 GTI-6 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=t4EIeFZi9AM&feature=youtu.be)

İkinci deneme
KN vtec & 306 GTI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=RQCh2lrbMd0&feature=youtu.be)

Biz neysek oyuz geçildiysek geçildik geçtiysek geçtik deriz;)
Roll King Topspeed'de belli olur :icon_tup: Teşekürler

turlit
26-06-2014, 12:33
maşallahta roll king topspeed te belli olur demek ne demek anlamadım
ozaman kadran çeksin herkes kim en çok yapıosa o geçer zaten :)

melih
26-06-2014, 12:36
her arabanın gideceği hız vardır

mash. kn ye iyi gitmiş.

by_hayali
26-06-2014, 12:46
maşallah iki aracada :)
kafama takıldı şimdi iki denemede de senmi geçiyosun yoksa bi sen bi kn vtecmi?
bu araç bal köpüğü olan 306 dimi çünkü ben başka videolar da izledim yavuzun telefonunda yanlış olmasın

ykavcioglu
26-06-2014, 12:49
maşallah..

MTNVTI
26-06-2014, 13:17
Çok kısa videolar :( iki aracada maşALLAH.

Samet306
26-06-2014, 13:17
maşallahta roll king topspeed te belli olur demek ne demek anlamadım
ozaman kadran çeksin herkes kim en çok yapıosa o geçer zaten :)

Başka bir muhabbetten ötürü bunu yazdım ayrıca ilk basmayla topspeed kat ettiğiniz hız dolayısyla değişebiliyor :)

her arabanın gideceği hız vardır

mash. kn ye iyi gitmiş.

Aynen öyle gitmesi gerektiği gibi gidiyor kn masllah

maşallah iki aracada :)
kafama takıldı şimdi iki denemede de senmi geçiyosun yoksa bi sen bi kn vtecmi?
bu araç bal köpüğü olan 306 dimi çünkü ben başka videolar da izledim yavuzun telefonunda yanlış olmasın

iki videoda da ben geçiyorum yukarda açıklamasını yaptığım gibi yavuz abiden izleğin video benim aracın bi çok denemeden sonra şiştiği video ordaki herkezede bunu belirttim ve sonunda kavacıkda bunun farkını 306 gösterdi yanlış olan hiçbişey yok

maşallah..
Saolasın vtec yunus :)

by_hayali
26-06-2014, 13:34
iki videoda da ben geçiyorum yukarda açıklamasını yaptığım gibi yavuz abiden izleğin video benim aracın bi çok denemeden sonra şiştiği video ordaki herkezede bunu belirttim ve sonunda kavacıkda bunun farkını 306 gösterdi yanlış olan hiçbişey yok

ben denemeyi görmedim sadece videoyu izledim ersan, yavuz ve caner'in bana dediği ile senin koyduğun videolar arasında bi tezat var :)
onun için sordum 2 denemede de senmi geçtin diye, neyse sonuçta devamlı görüşen kişilersiniz bence bi daha izah et geçtiysen geçtiğini yanlış anlaşılma olmasın ;)

Samet306
26-06-2014, 13:42
ben denemeyi görmedim sadece videoyu izledim ersan, yavuz ve caner'in bana dediği ile senin koyduğun videolar arasında bi tezat var :)
onun için sordum 2 denemede de senmi geçtin diye, neyse sonuçta devamlı görüşen kişilersiniz bence bi daha izah et geçtiysen geçtiğini yanlış anlaşılma olmasın ;)

Gereken izahı ben yaptımı düşünüyorum dediğin gbi devamlı görüşen insanlarız saolun yorumun için

Turboğuz54
26-06-2014, 13:43
Bi kere 306 ya maşallah deyin bu hondacıların hepsimi böyle ya vtec te o kadar extra var yine geride hala yok başka videolar izledim cabasındalar maşallah 306 ya

Samet306
26-06-2014, 13:46
Bi kere 306 ya maşallah deyin bu hondacıların hepsimi böyle ya vtec te o kadar extra var yine geride hala yok başka videolar izledim cabasındalar maşallah 306 ya

Teşekürler kardeşim pugcu doslarımızda varmış aramızda:D
exrası bol bi vtec kapak açılmadan olaması gereken bir 306 gtı bukadar oluyo :)

sagi
26-06-2014, 13:48
iş gene honda pejo çatışmasına gidiyo
2 aracada maşallah

Ertekin
26-06-2014, 13:48
MaşaAllah iki aracada.. 306 çok güzel yürümüş..

by_hayali
26-06-2014, 14:12

kardeş bak yukarıda ilk mesajımda ne demişim iyi oku sonra yorum yap benim hem pejom hem hondam var olay pejo honda değil!!! ben nereye nasıl yorum yapacağımı bilirim ;)
iki araçta benim çevremde vtec yakın arkadaşımda ve ilk denemede oradaydım şimdi ben bunlara dayanarak diyorumki vtecin sahibindeki videolar çok farklı sen bana kalkmış ne diyosun ???

Tuncay
26-06-2014, 14:15
Masallah araclara vtec bu setup a gore godememis :)

som306
26-06-2014, 14:21
speclere göre 306 hakkıyla yürümüş maşallah iki aracada.

içi sökük 306 tehlikelidir sağ ön koltuk başlı başına efsanedir :D

Samet306
26-06-2014, 14:23
kardeş bak yukarıda ilk mesajımda ne demişim iyi oku sonra yorum yap benim hem pejom hem hondam var olay pejo honda değil!!! ben nereye nasıl yorum yapacağımı bilirim ;)
iki araçta benim çevremde vtec yakın arkadaşımda ve ilk denemede oradaydım şimdi ben bunlara dayanarak diyorumki vtecin sahibindeki videolar çok farklı sen bana kalkmış ne diyosun ???

polemik yapmaya gerek yok burda düşman değiliz nacizane konuşulan şeyler bunlar konuyu saptırmayalım ayrıca Vtecin sahibindeki videolar dediğin 1 tane videoda net görünen bir durum var oda sebebi yukarda yazıyor önceki denemelerimiz 5 kadar hep kafa burun 306 6 da çıkıyor zaten :icon_tup:

Samet306
26-06-2014, 14:34
speclere göre 306 hakkıyla yürümüş maşallah iki aracada.

içi sökük 306 tehlikelidir sağ ön koltuk başlı başına efsanedir :D

Teşekürler saolasın :D GTI-6 candır :)

ykavcioglu
26-06-2014, 14:34
Masallah araclara vtec bu setup a gore godememis :)

Gsr yokmu abi kn de, 81.5 piston bence sağlıklı

by_hayali
26-06-2014, 14:40
polemik yapmaya gerek yok burda düşman değiliz nacizane konuşulan şeyler bunlar konuyu saptırmayalım ayrıca Vtecin sahibindeki videolar dediğin 1 tane videoda net görünen bir durum var oda sebebi yukarda yazıyor önceki denemelerimiz 5 kadar hep kafa burun 306 6 da çıkıyor zaten :icon_tup:

Samet in sanayiye Ersen yada Caner'in telefonunda 1den fazla video var git izle kardeşim ben onlardan izlediğimle yazıyorum gözümle görmedim kimin kimi geçtiğini :)

bu arada maşallah 306 gerçekten güzel gidiyo ;)

seref1
26-06-2014, 15:06
VT Sİ ile deniyen 306 değilmi bu? onlada videolarınız varsa izlemek isteriz.masallah her iki aracada;)

Samet306
26-06-2014, 15:16
Samet in sanayiye Ersen yada Caner'in telefonunda 1den fazla video var git izle kardeşim ben onlardan izlediğimle yazıyorum gözümle görmedim kimin kimi geçtiğini :)

bu arada maşallah 306 gerçekten güzel gidiyo ;)

İzlemeye gerek yok aracı yürüten benim olan biteni zaten söylüyorum daha bunu uzatmanın bi manası yok bence herkez neyin ne olduğunu biliyor zaten ;)

Kn yede maşşalah.

Samet306
26-06-2014, 15:18
VT Sİ ile deniyen 306 değilmi bu? onlada videolarınız varsa izlemek isteriz.masallah her iki aracada;)

ewet o araç video yok bizde o akşam zaten 1 kere bastık 200 de ufuk bıraktı 1 boy önümdeydi daha çok KN ile denediler ;)

APO
26-06-2014, 15:47
her iki aracada maşallah...sonuç normal bence...bu speclerdeki vtec anca yürüyor işte yazılımlı 306 ile...;)
gerçi bende vtec in az öne geçtiği bir video gördüm ama denemeler arasında ufak farklar olabilir...:)

cffsymbol
26-06-2014, 16:14
Araclara masallah oncelikle .
Facebooktada videolar paylasilmis yarim yarim burdada yarim yarim pek bisi anlasilmiyo bende lafta sukadar boy kn yi veya lg yi gectim demiycem pilotlar neyin ne oldugunu canli canli gordu busefer hep hazirliksiz yakalandim bidahakine olurda denerseniz benle videolari ben cekiyim :)

Samet306
26-06-2014, 16:40
Araclara masallah oncelikle .
Facebooktada videolar paylasilmis yarim yarim burdada yarim yarim pek bisi anlasilmiyo bende lafta sukadar boy kn yi veya lg yi gectim demiycem pilotlar neyin ne oldugunu canli canli gordu busefer hep hazirliksiz yakalandim bidahakine olurda denerseniz benle videolari ben cekiyim :)

ufuk yol kenarında durduğumuzda sana söylediğim gibi aracın maşşalahı var güzel çeviriyor zaten 306 dan afifliğin bir avantaj direk kafayı atıyor öne :) son denememizde 200 de bıraktın sebebini soramadım ataşehir sapağından devam ettin biz kavacığa bastık önemli değil tekrar deneriz sıkıntı yok tekrar söylüyorum eg maşşallahı var benim haricimde beni geçti diyen yok zaten :icon_tup:

kadir jdm civic
26-06-2014, 16:46
ufuk yol kenarında durduğumuzda sana söylediğim gibi aracın maşşalahı var güzel çeviriyor zaten 306 dan afifliğin bir avantaj direk kafayı atıyor öne :) son denememizde 200 de bıraktın sebebini soramadım ataşehir sapağından devam ettin biz kavacığa bastık önemli değil tekrar deneriz sıkıntı yok tekrar söylüyorum eg maşşallahı var benim haricimde beni geçti diyen yok zaten :icon_tup:

EG b16 swap sedan lacivert mi ?

Samet306
26-06-2014, 16:48
her iki aracada maşallah...sonuç normal bence...bu speclerdeki vtec anca yürüyor işte yazılımlı 306 ile...;)
gerçi bende vtec in az öne geçtiği bir video gördüm ama denemeler arasında ufak farklar olabilir...:)

Açıklamada belirttiğim gibi haricinde olan hiçbirşey yoktur;)
bol extralı bi vtec ve 306 nın olabilecek şekli budur apo abi:)

cffsymbol
26-06-2014, 16:49

Sikinti yok samet ben laf etmedim bisey demedimde videolar anlasilmiyo kn yle ilgili videolarda var onlarda hep yarim yarim sonucta her arabada emek var saygimiz sonsuz keske tam videolar olsada oyle yorum yapsak ben biraktiysam onume ya araba cikmistir yada viraj gelmistir iki kere denedik galiba senlede 4.viteste ben cikmaya basliyorum bi video varda paylamiycam oda ayni burdKi videolar gibi ama bir boydan fazlasi var videoda arac ici cekimler lazim biZe bunlar cok anlamsiz sikinti yok ben yine gelirim deneriz herzaman 👍

Samet306
26-06-2014, 16:49

ewet bahsetiniz araç :icon_tup:

cffsymbol
26-06-2014, 16:51

Evet kardesim sedan lacivert

Samet306
26-06-2014, 16:54
Sikinti yok samet ben laf etmedim bisey demedimde videolar anlasilmiyo kn yle ilgili videolarda var onlarda hep yarim yarim sonucta her arabada emek var saygimiz sonsuz keske tam videolar olsada oyle yorum yapsak ben biraktiysam onume ya araba cikmistir yada viraj gelmistir iki kere denedik galiba senlede 4.viteste ben cikmaya basliyorum bi video varda paylamiycam oda ayni burdKi videolar gibi ama bir boydan fazlasi var videoda arac ici cekimler lazim biZe bunlar cok anlamsiz sikinti yok ben yine gelirim deneriz herzaman 👍

aynen öyle herkez para ve emek harcıyo sonrasında yaşanan boş muhabbetler can sıkıyor. önün boştu virajda yoktu ben aracında bi sıkıntı yaşadın sandım oyuzden bi artniyet yok zaten. 4 den sonra çıkıyosun ewet benimde 5 ve 6 iyi oyuzden belirttim dip göremedik bidahakinde hazırlıklı gelicem o kesin araç içi şart boylar havada uçusuyo yoksa :)

JDM VTİ
26-06-2014, 17:02
Maşallah araçlara. Özellikle 306'ya. Ufak tefek şeylerle 306 çok hızlanıyor artık çözüldü 306da :)

ayrıca 306 şişmiyor diyen yanılır arkadaşlar bunuda belirteyim.

Gry
26-06-2014, 17:10
Gsr yokmu abi kn de, 81.5 piston bence sağlıklı

b16b Ctr egzantrik var Kn de sahibi telefonda söylemişti bana ordan biliyorum.

cffsymbol
26-06-2014, 17:15
aynen öyle herkez para ve emek harcıyo sonrasında yaşanan boş muhabbetler can sıkıyor. önün boştu virajda yoktu ben aracında bi sıkıntı yaşadın sandım oyuzden bi artniyet yok zaten. 4 den sonra çıkıyosun ewet benimde 5 ve 6 iyi oyuzden belirttim dip göremedik bidahakinde hazırlıklı gelicem o kesin araç içi şart boylar havada uçusuyo yoksa :)

Ben cingenelik yapcak biri deilm samet gecilsem eyvallahta gecerken niye birakiyim :) herzaman bastim hic bi bahanem olmadi benim veya baskasinin hayatini tehlikeye aticak bi pozisyonda hic zorlamam birakirim istiyosan cok net gormeyi buaksamda cikar denerim sikinti yok benim icin

seref1
26-06-2014, 17:24
aksam fazla kalabalık olmadan sadece vtecle 306 denensin.ramazandan önce iyi gider:)

Samet306
26-06-2014, 17:29
Ben cingenelik yapcak biri deilm samet gecilsem eyvallahta gecerken niye birakiyim :) herzaman bastim hic bi bahanem olmadi benim veya baskasinin hayatini tehlikeye aticak bi pozisyonda hic zorlamam birakirim istiyosan cok net gormeyi buaksamda cikar denerim sikinti yok benim icin

ben sana şöyle böyle yapıyosun demiyorum yazdığım şeyi düzgün okursan iyi olur maşşallah iyi gidiyor diyorum daha ne diyim ufuk neyin peşindesin 200 de nie bıraktığını soruyorum sana durmadın bastın gittin bunun başka bi şekilde soruş tarzımı var ben bilmiyorum? benim içinde hiç bi zaman sıkıntı yok haftasonu deneriz men kaldırmak için arabayı stock hale çevirdim şuan.

MiaMi
26-06-2014, 17:30
306 GTI kötü araba değil zamanında yürüyen GTI lar ile çok denedik ama 5 ve 6 bitiriyor arabayı ayrıca blok ve kapak biraz tana geniş su kanallı olsa çok iyi olurdu , port genişletme ile intake olayı halledilirde araba ısınıyor :(

cffsymbol
26-06-2014, 17:40
ben sana şöyle böyle yapıyosun demiyorum yazdığım şeyi düzgün okursan iyi olur maşşallah iyi gidiyor diyorum daha ne diyim ufuk neyin peşindesin 200 de nie bıraktığını soruyorum sana durmadın bastın gittin bunun başka bi şekilde soruş tarzımı var ben bilmiyorum? benim içinde hiç bi zaman sıkıntı yok haftasonu deneriz men kaldırmak için arabayı stock hale çevirdim şuan.

Araba guzel gidiyo masallah evet ama sen burda
Konusu olmayan arabayla bukadar yurudum diyosun .ben ya viraj yada araba cikmistir diyorum sen onun bostu diyosun ben gecen hafta kavacik yetmedi otobana gittik sende biliyosun kac kere bastik bahaneymia gibi bana sunuyosun o yuzden boyle bi tepki veriyorum sana bizim arabamiz herzaman hazir sikinti yok istediginiz zaman geliriz

Samet306
26-06-2014, 17:52
Araba guzel gidiyo masallah evet ama sen burda
Konusu olmayan arabayla bukadar yurudum diyosun .ben ya viraj yada araba cikmistir diyorum sen onun bostu diyosun ben gecen hafta kavacik yetmedi otobana gittik sende biliyosun kac kere bastik bahaneymia gibi bana sunuyosun o yuzden boyle bi tepki veriyorum sana bizim arabamiz herzaman hazir sikinti yok istediginiz zaman geliriz

ufuk olmayan bişeyi konuşmuyoruz burda ben seni suçlar gibi bişey konuşmuyorum dikkat edersen art niyetli bişey yok diyorum sen beni suçluyosun diyosun neyse dener topspeed de görürüz benm sadece kafamda takılan bu sonda ne olur diye merakediyorum olay bukadar basit

cffsymbol
26-06-2014, 17:58
ufuk olmayan bişeyi konuşmuyoruz burda ben seni suçlar gibi bişey konuşmuyorum dikkat edersen art niyetli bişey yok diyorum sen beni suçluyosun diyosun neyse dener topspeed de görürüz benm sadece kafamda takılan bu sonda ne olur diye merakediyorum olay bukadar basit

Sirf bu mevzulara uzak kaliyim diye cabrio aldim ama kasinti basladi yine:)

islerin bitince paslasir deneriz samet hatta kn de gelsin su videolari netlestirelim biraz👍

Samet306
26-06-2014, 17:59
Maşallah araçlara. Özellikle 306'ya. Ufak tefek şeylerle 306 çok hızlanıyor artık çözüldü 306da :)

ayrıca 306 şişmiyor diyen yanılır arkadaşlar bunuda belirteyim.

Saolasın kardeşim çıtır dokunuşlarla 306 nın giderinin değiştini görüyoruz birde çok çabuk ısınıp şişmese çok daha zevkli bi hale gelir işte şimdilik böyle iadere edicez artık:)

JDM VTİ
26-06-2014, 18:07
biliyosundur ama yinede nacizane tavsiyem kardeşim,

emme manifoldunu kuru buz ile sar, gaz kelebeği ve emme manifoldu contasını teflon koy iat derecen baya fark eder.

termostata da ufak delikler aç bikaç tane, fan müşürünü de erken açanla değiştirirsen bi nebzede olsun fark eder.

kolay gelsin.

atituti
26-06-2014, 18:38
Bu 306 lari gecici degil kalici olarak şişmekten kurtaracak teknoloji cikmadimi hala ya ?

MiaMi
26-06-2014, 18:44
Bu 306 lari gecici degil kalici olarak şişmekten kurtaracak teknoloji cikmadimi hala ya ?

Var K swap :icon_tup:

emirarslan34
26-06-2014, 18:57
her iki aracada maşallah 306 ya yrıca kocaman bir maşallah.

meganes
26-06-2014, 19:07
306 maşallah :)

JDM VTİ
26-06-2014, 19:29
ethanol, radyatör upgrade filan baya çözer o sorunu.

sagi
26-06-2014, 22:23

ahahah :D :D :icon_tup:

Samet306
27-06-2014, 08:47

emme manifoldunu kuru buz ile sar, gaz kelebeği ve emme manifoldu contasını teflon koy iat derecen baya fark eder.

termostata da ufak delikler aç bikaç tane, fan müşürünü de erken açanla değiştirirsen bi nebzede olsun fark eder.

kolay gelsin.

ethanol, radyatör upgrade filan baya çözer o sorunu.

Saolasın kardeşim bilgilendirmen için elimizden geldiğince minimuma düşürme peşindeyiz bakalım başarılı olucakmı :)

Maleseff kendi imkanlarımızca bişeyler yapmaya çalışıyoruz işte :)

gerçekten kesin çözüm olmuş :D

her iki aracada maşallah 306 ya yrıca kocaman bir maşallah.
Teşekrler saolasn :)

306 maşallah :)
Teşekürler :)

D.CaN
27-06-2014, 09:19
Maşallah iki aracada speclere göre LG güzel yürümüş.

som306
27-06-2014, 09:43
Normalde honda tutkunları arkadaşların konuya atalamaları lazımdı;

"Bu speclerde kesin vtecde sorun vardır imkansız doktoru çağarın vb" gibi :D Anlaşılan zaman geçtikçe bazı şeylerde yerine oturur olmuş :)

melih
27-06-2014, 09:49

kolay gelsin.

üstüne kaputun menteşelerden biraz kaldırında içerdeki sıcak hava bi nebze olsun dışarı çıksın.. ben bütün arabalarımda kaldırıyorum yaz boyunca ..

Volkann
27-06-2014, 09:59
maşallah 306 ya fakat videolar içeriden olsaymış daha iyi olurmuş :)

Samet306
27-06-2014, 13:04
Maşallah iki aracada speclere göre LG güzel yürümüş.

Saol kardeşim bu sezon bozduk yeminimizi:)

Normalde honda tutkunları arkadaşların konuya atalamaları lazımdı;

"Bu speclerde kesin vtecde sorun vardır imkansız doktoru çağarın vb" gibi :D Anlaşılan zaman geçtikçe bazı şeylerde yerine oturur olmuş :)

Aynen öyle :D Prf. Dr. LG 306 GTI-6

üstüne kaputun menteşelerden biraz kaldırında içerdeki sıcak hava bi nebze olsun dışarı çıksın.. ben bütün arabalarımda kaldırıyorum yaz boyunca ..

Hiç hoşuma gitmesede kaput işini yapmıştım zaten bu sebepten dolayı ama okadar etkili değil daha farklı iyileştirmeler peşindeyim bakalım

maşallah 306 ya fakat videolar içeriden olsaymış daha iyi olurmuş :)

Hazırlıksız oldu bundan sonra iç çekimlerle daha güzel olucak:icon_tup:

kartan
28-06-2014, 14:49
Caner ın ıstegı uzerıne sadece yorumsuz vıdeolar

ıyı seyırler

KN VTI & LG 306 - YouTube (http://youtu.be/6HuqiBpvsa4)

KN'G VTI & LG 306 - YouTube (http://youtu.be/sLLrpDg4ZNE)

Samet306
28-06-2014, 15:17
Caner ın ıstegı uzerıne sadece yorumsuz vıdeolar

ıyı seyırler

KN VTI & LG 306 - YouTube (http://youtu.be/6HuqiBpvsa4)

KN'G VTI & LG 306 - YouTube (http://youtu.be/sLLrpDg4ZNE)

Bunun haricinde başka bişey yok zaten en başta açıklamada bunu belirttim ;) Caner abi :) de bende neyin ne olduğunu biliyoruz beni geçen arabaya ben maşşallah demesini biliyorum ama KN beni yukarda belirtiğim sebep haricinde tek birkere bile geçemedi hep ben öndeydim. Ayrıca kendi ağzıyla kavacıkda Ersan abiye anlatıyodu kafa kafaya gidiyoruz topspeede samet çıkıyo ben yanına geliyorum eg kasa içinde aynısını söylüyodu eg 1 2 boy öne çıkıyodu ;) neyin ne olduğunu biz çok iyi biliyoruz sıkıntı yok falan filan olmuş bu işler Maşşallah demesini biliceksin:icon_tup:

esmerserseriler
28-06-2014, 21:28
306 ya maSallah..306 mis gibi yürümüş işte .hondasi pejosu yok bu isin .maşallah....

Samet306
28-06-2014, 21:34
306 ya maSallah..306 mis gibi yürümüş işte .hondasi pejosu yok bu isin .maşallah....

Tesekurler saolun :)

Harunde
29-06-2014, 00:22
maşallah gti güzel yürümüş ...

K.Kaan
30-06-2014, 13:37
araçlara maşallah. gti topspeed de tabiki de hacim farkını öne çıkartacaktır.

peki konudaki bütün videolar aynı geceye mi ait? çünkü arada net fark söz konusu sonuç anlamında sebebini merak ettim. aj bendeyken de böyle bi durum yaşamıştım bikaç kere, kavacıka giderken 2 3 boy geçtiğim vtecle dönerken kafa burun gittiğim olmuştu. vti yada 306 birinden biri tutukluk mu yaşadı denemelerin birinde acaba?

Samet306
30-06-2014, 15:02
maşallah gti güzel yürümüş ...
Saolun teşkrler :)

araçlara maşallah. gti topspeed de tabiki de hacim farkını öne çıkartacaktır.

peki konudaki bütün videolar aynı geceye mi ait? çünkü arada net fark söz konusu sonuç anlamında sebebini merak ettim. aj bendeyken de böyle bi durum yaşamıştım bikaç kere, kavacıka giderken 2 3 boy geçtiğim vtecle dönerken kafa burun gittiğim olmuştu. vti yada 306 birinden biri tutukluk mu yaşadı denemelerin birinde acaba?

Teşekürler saolasın..
açıklamada yazdığım gibi 306 şiştiği için videolarda gördüğünüz gibi bir kere geride kalmıştır sonuç bu olabilecek şeyler bunlar araba yürüten herkez bunun farkındadır heralde:icon_tup:

JDM VTİ
30-06-2014, 15:03
rövanş noldu ? denendi mi?

K.Kaan
30-06-2014, 15:08
Saolun teşkrler :)

Teşekürler saolasın..
açıklamada yazdığım gibi 306 şiştiği için videolarda gördüğünüz gibi bir kere geride kalmıştır sonuç bu olabilecek şeyler bunlar araba yürüten herkez bunun farkındadır heralde:icon_tup:

maşallah aracınıza gayet tatminkar bi yürüre sahip o zaman. kazasız belasız inşallah.

katılıyorum bi araba her gaza basışta aynı gidebileceğine bende pek inanamıyorum koşturulduğu süre içinde:icon_tup:

CatCams
30-06-2014, 15:17
maşallah araçlara
bu 306 gti bizim burgazdaki ve 306 gti ile kafaburun giden değilmi king vs diyordu

Samet306
30-06-2014, 15:19
rövanş noldu ? denendi mi?

deneyemedik çok fazla kalabalıktı uyuşamadık kornalar egsozlar faln :)

maşallah aracınıza gayet tatminkar bi yürüre sahip o zaman. kazasız belasız inşallah.

katılıyorum bi araba her gaza basışta aynı gidebileceğine bende pek inanamıyorum koşturulduğu süre içinde:icon_tup:

Teşekürler tekrardan :)

aynen öyle bende katılıyorum sonuçda bizimde bi iddamız yoktu karşımızdaki araç nekadar 1.6 olsada doldurulmuş bir araç 306 bu speclerde iyi gittiğine inanıyorum..

Samet306
30-06-2014, 15:21
maşallah araçlara
bu 306 gti bizim burgazdaki ve 306 gti ile kafaburun giden değilmi king vs diyordu

Hayır o araç değil :)

vti ersen
02-07-2014, 12:45
KN VTI & LG 306 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1qhBYXAPao8)

SIRAYLA KN VTI BUTUN VIDEOLARI YUKLUCEM
HERKES KENDI ISINE GELEN VIDEOLARI KOYUYOR

vti ersen
02-07-2014, 12:50
http://www.youtube.com/watch?v=sLLrpDg4ZN

BIZ SADECE PLAKA OKUTURUZZZ

ykavcioglu
02-07-2014, 12:50
neden içerden çekim almıyorsunuz

BEEPower
02-07-2014, 14:43
İçerden video Çeken yokmuu.

cffsymbol
02-07-2014, 16:38
KN VTI & LG 306 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1qhBYXAPao8)

SIRAYLA KN VTI BUTUN VIDEOLARI YUKLUCEM
HERKES KENDI ISINE GELEN VIDEOLARI KOYUYOR

Koy abi videolarida araclarin speclerinide yazmayi unutma bizim videomuzuda koyarsan specleri ben yazarim burdan 👍

Gry
02-07-2014, 16:47
Videodan zerre bişey anlaşılmıyor,

kim kaçıncı kornada oturmuş , kim kesicide kalmış , kimin önüne araba çıkmış vs. vs. vs.

bu açıdan çekilen videonun sağlıklı olmadığı aşikar..

cffsymbol
02-07-2014, 16:48
Videodan zerre bişey anlaşılmıyor,

kim kaçıncı kornada oturmuş , kim kesicide kalmış , kimin önüne araba çıkmış vs. vs. vs.

bu açıdan çekilen videonun sağlıklı olmadığı aşikar..

Kesinlikle 👍

cffsymbol
02-07-2014, 16:54
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152516712047867&set=vb.664332866&type=3&theater

Kn vti ..
Piston
Egzantrik
S300 beyin
Headers
Egsoz
Filtre
Komple
Sokuk arka tampon dahil

Vt eg sedan swap vti

Komple sokuk
Dc Headers
Aemv2
Komple krom boru varex

ronay
02-07-2014, 20:34
Eminmisiniz Sedan eg nin motor içinin stoc olduğuna ?

cffsymbol
02-07-2014, 21:19
Eminmisiniz Sedan eg nin motor içinin stoc olduğuna ?

Yalan yazicak bisey yok olani yazdim

ronay
02-07-2014, 21:44
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152516712047867&set=vb.664332866&type=3&theater

Kn vti ..
Piston
Egzantrik
S300 beyin
Headers
Egsoz
Filtre
Komple
Sokuk arka tampon dahil

Vt eg sedan swap vti

Komple sokuk
Dc Headers
Aemv2
Komple krom boru varex

Estafurullah ben size yalan soyluyosunuz demedim

Su yukarida izlediğim videodaki araclar ve yukarida yazan speclerdeyse masallah eg nin gidisi beni cok sasiritti masallah

Gry
02-07-2014, 22:16
Tek videomu var üstad ?

ronay
02-07-2014, 23:52
Bu iş te bi terstlik var ama hadi hayırlısı ( ;

Gry
03-07-2014, 07:54
Bu iş te bi terstlik var ama hadi hayırlısı ( ;

Yani ya kn hakkıyla gitmiyor

Yada Eg gereğinden fazla gidiyor :D

vti ersen