Orijinalini görmek için tıklayınız : Glass Coating (Cam Kaplama)
Öncelikle herkese hayirli ve bereketli ramazanlar dilerim.
Basliktan da anlasilacagi üzere Glass Coating(Cam Kaplama) ürünleri ariyorum..Alternatiflerim var ama tabi siz degerli tecrübe sahibi kisilerle istisare yapmak isterim.
Tavsiyelerinizi bekliyorum, Tesekkürler.
kalıcılıkları uzun deyil, pazarlama taktikleri ile 3-6ay 1yıl 3 yıl gibi ifadelere kanma, en uygununu al kendin yap arada tazele
kalıcılıkları uzun deyil, pazarlama taktikleri ile 3-6ay 1yıl 3 yıl gibi ifadelere kanma, en uygununu al kendin yap arada tazele
: D Pardon hangi markalari ne sekilde kullandiniz acaba? Ben kendimde urun satiyorum ve neredeyse herseyi test ediyorum, su an arabanin uzerinde yaklasik 7 aydir ayni urun var, 6.ayda tazeleme amacli bile degil yeni gelen urunleri merak amacli uzerine ekleme yaptim.
Fakat bu tazelemeyi yaparken yuzeyin verdigi reaksyona gore altta birsey kalip kalmamasi cok rahat gozlemleniyor.
Uzun sureli kalicilik tamamen kullanicinin aracina nasil baktigi neler yaptigiyla, ne tur kimyasallara ve hava sartlarina maruz kaldigiyla alakali. Mesela ben cimento fabrikasinin arkasindayim gunduzleri, yagisli gunlerin ardindan su iticilik cok yavasliyor, guzel bir temizlik dekontaminasyonla ilk gunku gibi devam ediyor. 3-5 yil banada gercekci gelmiyor fakat 3-5 ayda bir bakim urunleri ile 2 seneye giden urunler mevcut.
Glasscoat anlaminda ben Gyeon markasini getiriyorum, bizim urunlerden ihtiyaciniz olursa ozel mesaj atabilirsiniz. Turkce aciklamalari yok fakat www.gyeonquartz.com dan inceleyebilirsiniz.
imprezaWRC
03-07-2014, 22:28
Bugüne kadar hangi markaları ve ürünleri kullandınız ?
Hangi ülkelerde üretilen ürünleri denediniz ?
d.berkay
05-07-2014, 10:15
Gyeon ve Crystal Consept ürünlerini inceleyebilirsiniz..
Uzun süredir gözlemleme şansım oldu gayet başarılılar.