PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara da göçük düzeltme tavsiye lütfen!

bomonti
30-06-2014, 18:46
Selam arkadaşlar,

Arabamın 1-2 yerinde göçük var bunları yaptırmak istiyorum. Şuan Gaziantep' te ikamet ettiğim için burada da tanımadığım bilmediğim ellere bırakmak istemiyorum açıkcası...

AutoKing' e gidip gösterdiğim zaman yeaa yaparız tabi hallederiz gibi bir yaklaşımları oldu hiç güven vermedi.

Servisteki kaportacı yarın sabah 8 de uğra biraz kurcalayalım falan dedi.. :D

Ankara da tanıdık bildik güvendiğiniz yağlı çekiç, boyasız düzeltme, vakumla düzeltme yapan bir yer varsa hiç arabaya ellettirmeyeyim. Lütfen biraz acele edin ona göre Ankara'ya geldiğimde yaptıracam arabayı yoksa kaldık servisteki ustalara...

Edit: Göçükler dolu göçükleri değil

By CrAzY
30-06-2014, 18:50
Abidin paşa Alim usta.

Mikrop_Ali
30-06-2014, 19:03
autoking harici her yerde yaptırabilirsiniz. şaşmaz sanayiye gidip birine sorun gösterirler

Dayı
30-06-2014, 19:16
Ustanın adını hatırlayamadım ama şaşmaz da arıcan subaru nun tam yanında bir kaportacı var. Memnun kalırsın.

Sert@ç
30-06-2014, 19:27
Ustanın adını hatırlayamadım ama şaşmaz da arıcan subaru nun tam yanında bir kaportacı var. Memnun kalırsın.

Bahsettiginiz yer falken lastikcisinin ustundeki yer galiba
Gecen gun bende gittim bi fiyat aldim ama fazla geldi
Vakit bulursam carconcepte gitcem oranin isciligini baya iyiymis

Dayı
30-06-2014, 19:53
Bahsettiginiz yer falken lastikcisinin ustundeki yer galiba
Gecen gun bende gittim bi fiyat aldim ama fazla geldi
Vakit bulursam carconcepte gitcem oranin isciligini baya iyiymis

Falken lastikcisinin ustu olduğunu zannetmiyorum bir tarafında arıcan subaru diğer tarafında döşemeci var. Altında veya üstünde başka bir dükkan yok. Dükkanlar zaten tek katlı.

bomonti
30-06-2014, 21:11
Yıldız Otomotiv | Boya | Kaporta | Göçük | Vakum | Motor | Bakım Onarım | Oto San.Sit.1.Cd. 8.Sk. (Yeni 2530 Sk.) Şaşmaz Etimesgut ANKARA (http://www.yildizotomotiv06.com/AnaSayfa.aspx)

Yıldız hakkında referansımız var mı ?

bora1311
30-06-2014, 22:55
alim usta...

DENT TEKNİK İLETİSİM BİLGİLERİ | Boyasiz Göçük Düzeltme (http://www.dentteknik.com/iletisim)

TünayK
01-07-2014, 09:37
ben yaptırmadn epey bir dolanmıştım. şaşmazda 3 yer ile görüştüm. kimisi esnaflıktan sınıfta kaldı kimisi ustalıktan. Alim Usta açık ara önde benim görüştüklerimden.

gözün kapalı git bırak arabanı.

Dayı
01-07-2014, 10:39
Arıcan subaru nun yanında dediğim yer::: Çakır oto Cengiz Usta 2554 sokak şaşmaz
Memnun kalırsınız, tavsiye ederim.
Tel; 0 533 2710622