Orijinalini görmek için tıklayınız : BAHA 2.0TFSİ S3 gtx3071 & honda 600RR BİKE
TYPERHAKAN
03-07-2014, 21:04
yol çok karanlık bide arabada film olunca video kalitesi düşük kusura bakmayın. s3 baha kardesimin, gt30 var birde ek olarak GADDAR REŞO kullanıyor.motorcu arkadaşımız baha nın arkadaşı sanırım eksoz var herhalde . 100 km/h de basılıyor 250 km/h de bırakılıyor ..iyi seyirler
baha s3 gt3071 & honda 600RR bike - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=7mYH0H1E6kw)
BMK TypeR
03-07-2014, 21:22
Maşallah baha kardeşime bir iki eksigi var dahada hızlancak, hakan abim video için teşekkurler.
ahmetuzun
03-07-2014, 21:28
Maasallah Baha abi cok güzel oldu EH S3 Reşit abi seninde emegin büyük kazasız belasız abi
alikosar
03-07-2014, 21:31
Maşallah S3 çok iyi
speed_emre
03-07-2014, 21:33
maşallah çok güzel deneme olmuş gerçektende cuprada neler yaptığını gördük reşit abi s3 te eminim çok farklı yerlere gelir yani. kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
TYPERHAKAN
03-07-2014, 23:03
baha maşaallah.reşit sanada ayrıca maşaallah kardeşim benim.........
_muhaRRem
03-07-2014, 23:09
bu denemeye göre s3 , turbo typeR dan hızlı gözüküyor , s3 ile typeR denemedimi ?
maşallah bu sıralar s3 ler fazlaca ilgimi çekiyor.
Masallah cok guzel yurumus
bu denemeye göre s3 , turbo typeR dan hızlı gözüküyor , s3 ile typeR denemedimi ?
vag grubu çok güzel.japon grubundan çok araç yaptın.eğer imkanın varsa s3 alıp 8 enjektörlü bir setup yaparsan tek olursun trde,hali hazırda s2k t,na ep3 ve vtı t olmak üzere 3 araban var sanırım.2 sini satıp sağlam bir s3 yapabilirsin,özgünlede aran iyi sanırsam,8 enjektörlü bir s3 setup ı için çok yardımcı olur sana.çok hızlı olur,yürüyeni taş gibi sağlam...2.0tfsı lara aftermarket enj.geldiği anda uçacaklardır zaten...:icon_tup:
dragon07
04-07-2014, 09:26
aftermarket enjektör geldi VAGlara
sen eski hurdalardan sıkıldın az sabret yeni typre geliyor .. araçlara maşallah s3 ciddi hızlı typerdan videodan anlaşılan..
speed_blue
04-07-2014, 10:11
Deli gibi yuruyor allah esirgesin abi :)
SEÇKİN172
04-07-2014, 10:36
s3 e hocaman maşşalah ben böyle performans beklemiyordum 4 çeker ve agırlıgına ragmen tebrik ediyorum gerçekten
alicancalis
04-07-2014, 11:05
Maşallah, çok hızlı gerçekten. 100-200 ne civardadır bu S3'ün?
BMK TypeR
04-07-2014, 11:55
Teşekkurler arkadaşlar, araç stok agırlıgında koltuk arıyoruz önlere sparco bulursak 100kg diyete sokucaz s3 ü, 100-200 6küsürlerde koşar Alican,
_muhaRRem
05-07-2014, 03:34
vag grubu çok güzel.japon grubundan çok araç yaptın.eğer imkanın varsa s3 alıp 8 enjektörlü bir setup yaparsan tek olursun trde,hali hazırda s2k t,na ep3 ve vtı t olmak üzere 3 araban var sanırım.2 sini satıp sağlam bir s3 yapabilirsin,özgünlede aran iyi sanırsam,8 enjektörlü bir s3 setup ı için çok yardımcı olur sana.çok hızlı olur,yürüyeni taş gibi sağlam...2.0tfsı lara aftermarket enj.geldiği anda uçacaklardır zaten...:icon_tup:
sonra o sağlam s3 ü satıp 2 sağlam honda yapabilirmiyim :D ??
Rakam olarak söylüyorum , emin ol son yaptığım atmosferik k20 typeR yerine 600-700 hp s3 bile yapardım :)
r32 makineli 42R turbolu 4 çeker düşüncem var hayırlısı.
_muhaRRem
05-07-2014, 03:35
sen eski hurdalardan sıkıldın az sabret yeni typre geliyor .. araçlara maşallah s3 ciddi hızlı typerdan videodan anlaşılan..
sonunda hondaya turbo bi typeR yaptırtabilidik :D
sonra o sağlam s3 ü satıp 2 sağlam honda yapabilirmiyim :D ??
Rakam olarak söylüyorum , emin ol son yaptığım atmosferik k20 typeR yerine 600-700 hp s3 bile yapardım :)
r32 makineli 42R turbolu 4 çeker düşüncem var hayırlısı.
Vag gurubu bu kadar başarılı modifiye edilip ikinci elde para etmemesi çok üzücü. Bu konuda sana hakveriyorum ama turbo bir typer veya s2k da yapınca maliyetlerinin çok altına satılıyor. R32 li bir setup mükemmel olur. Uzun süre keyifle binilecek bir araç olur.karar ve keyif senin kimse birsey diyemez.şahsım adına ben 4 ceker seviyorum. 100 200 km 9-10 sn koşun,4 ceker olsun, konforlu ve güven hissi versin,1 vites ten itibaren sarmadan hizlanabilsin yeterli olur. Arabanın 1.2.3 vitesleri çok zevkli ve bu zevki alabilmek icin aracin tutunmasi gerek.Motosiklet kullancisıda olduğum icin arabada uçuk şeylere gerek kalmıyor.istediğim zaman 100-200 km 4-5 sn arası koşabilir bir motosiklet kulanabiliyorum.buda hızlanma olarak nefsimi fazlasıyla tatmin ediyor.Motosiklet te hızlanma bambaşka. Bunu kullanan bilir ama arabalar da çok güzel.
aftermarket enjektör geldi VAGlara
Hangi enjektörden bahsettiniz vaglara geldi derken?
kardeşim kusura bakma ama sen niye bir s3 600rr gecti diye hemen hondayı harcadın
bir turbo hondanın rakibi yine bir turbo hondadır ...
Maşallah baha hayırlı olsun güzel oldu aracın
powershopun emeğine sağlık seninde kesene bereket
_muhaRRem
05-07-2014, 14:20
kardeşim kusura bakma ama sen niye bir s3 600rr gecti diye hemen hondayı harcadın
Hep seni yuzunden araba kuflendi cikar sunu artik. Ben tembelim benden birsey olmaz :)
abi seninle araba anlayışlarımız farklı bu nedenle birşey diyememde ''hondayı harcadın'' derken ne demek istedin?bu işler para işi fazla harcayan geçer burda marka belirtmek anlamsız geliyor bana...ben muharrem me kendi fikrimi söyledim herkesin kendi tercihi.sen farklı seversin ben ve başkaları farklı....:icon_tup:''bir turbo hondanın rakibi yine bir turbo hondadır''demişinde roll yapmanın kuralları yokki..asıl sen burda hondayı iyice ayırmışın bir kenara.:icon_tup:ne için araba?bu sorunun cevapları ikimizde farklı olduğu için hiçbir zaman anlaşamayız...
Maşallah diyelim Baha... en sonunda istediğine kavustun :)
Hikmet Gönül
07-07-2014, 02:43
Agzindan bal akmis :icon_tup::icon_tup::bravo::
Ama emrah acik bir arkadas..ici disi bir..ne dusunuyosa oda soler..ama icindeki honda askini inkar ediyorsun emrahcim :))))
S3 cok emek var ve basarida gelmis sonucta..tekrardan tebrikler..
Baha ile ayni ortamin insanlariyiz. Onun adina sevindim..merak edenlere soyliyim s3 le typer denemesi de oldu.typer Yakitsiz olarak 1 bar da..s3 2 boy civari gecti uzun basamadik ama s3 geciyor...tebrikler.
Varsa 35rli 1 bar yakitsiz typer s3le bi denesin. Hatta bende gelirim..
Turbo typer ile s3 denencek typer da 2 yolcu olmalı aralarında net 250 kilo fark var(s3 en boş donanım)
s3 başlı başına ağır bi araba zaten 4 çeker ve donanım yüzünden
Fatih Kavak
07-07-2014, 03:47
Maşallah abi her ikinizede.
Agzindan bal akmis :icon_tup::icon_tup::bravo::
Ama emrah acik bir arkadas..ici disi bir..ne dusunuyosa oda soler..ama icindeki honda askini inkar ediyorsun emrahcim :))))
S3 cok emek var ve basarida gelmis sonucta..tekrardan tebrikler..
Baha ile ayni ortamin insanlariyiz. Onun adina sevindim..merak edenlere soyliyim s3 le typer denemesi de oldu.typer Yakitsiz olarak 1 bar da..s3 2 boy civari gecti uzun basamadik ama s3 geciyor...tebrikler.
Varsa 35rli 1 bar yakitsiz typer s3le bi denesin. Hatta bende gelirim..
bu durumda o zaman s3 6 snlerde olması mumkun degıl o zaman bı yanlıslık mı var acaba
bekır abı 110 da bastıgımızdada cok bısey degısmedı demsıtı ?
typer 1 barda 6 sn kusur mu gıdıyor :confused:
bu durumda o zaman s3 6 snlerde olması mumkun degıl o zaman bı yanlıslık mı var acaba
bekır abı 110 da bastıgımızdada cok bısey degısmedı demsıtı ?
typer 1 barda 6 sn kusur mu gıdıyor :confused:
böyle bir hesap yapamazsın orçun neden anlamak istemiyorsun
rollinge göre saniye hesabı olmaz takılcak Pbox ölçülcek kimse kafadan şu gider bu gider diyemez
böyle bir hesap yapamazsın orçun neden anlamak istemiyorsun
rollinge göre saniye hesabı olmaz takılcak Pbox ölçülcek kimse kafadan şu gider bu gider diyemez
tamam 6.9 yuruyen bı araba ıle 7.2 gıden araba denk gıder bellı olmaz onda zaten sorun yok
gecen aksam dbn aldık sınana mesela aynı sey abı cok sacma sapan bır sure alınmaya çalışmadıysa sonuç yakın oluyor
eyup 9.7 çıkartıyor 2+ egımde sınanda 1+ egımde 9.9 cıkardı cok yakın oldular
burda s3 6 xxx cıkartıp hıkmet abının 8 cıkartıp 2 boy yememesı lazım yanı
ondan bahsedıyorum
deneyen araçlara maşallah...
tamam 6.9 yuruyen bı araba ıle 7.2 gıden araba denk gıder bellı olmaz onda zaten sorun yok
gecen aksam dbn aldık sınana mesela aynı sey abı cok sacma sapan bır sure alınmaya çalışmadıysa sonuç yakın oluyor
eyup 9.7 çıkartıyor 2+ egımde sınanda 1+ egımde 9.9 cıkardı cok yakın oldular
burda s3 6 xxx cıkartıp hıkmet abının 8 cıkartıp 2 boy yememesı lazım yanı
ondan bahsedıyorum
bak sana kısaca neden öyle olugunu anlatayım anla
kimi arac 100 den 150 ye misal 3 saniyede çıkar kimisi 5
ama o 3 saniyede 150 ye çıkan araç 150 den 230 a 7 saniyede çıkarsa 5 saniyede 150 ye çıkan araç 150 den 130 a 6 saniyede çıkarsa rollingde yakın giderler
herşey 100-200 değil o farklı birşey rolling farklı birşey
S3 ağırlık dezavantajından top speedde typerdan yavaş olucaktır 200 kmh a kadar s3 2 boy fark yapsa 240 ta belki typer önde olucak bilemezsin
100-200 ile rolling kıstas yapmak kadar saçma birşey daha yok ben de bunu anlatmaya çalışıyorum
yani varya honda seni en az 20.0000-TL ile reklam daire başkanlığına işe alması lazım ya
Emeği geçen herkesi tebrik ederim çok güzel olmuş S3 :icon_tup:
sadece rolling de değilmi ? :)
bak sana kısaca neden öyle olugunu anlatayım anla
kimi arac 100 den 150 ye misal 3 saniyede çıkar kimisi 5
ama o 3 saniyede 150 ye çıkan araç 150 den 230 a 7 saniyede çıkarsa 5 saniyede 150 ye çıkan araç 150 den 130 a 6 saniyede çıkarsa rollingde yakın giderler
herşey 100-200 değil o farklı birşey rolling farklı birşey
S3 ağırlık dezavantajından top speedde typerdan yavaş olucaktır 200 kmh a kadar s3 2 boy fark yapsa 240 ta belki typer önde olucak bilemezsin
100-200 ile rolling kıstas yapmak kadar saçma birşey daha yok ben de bunu anlatmaya çalışıyorum
abı senın soyledıgın bu stup arabalarda cok zor 260 270 lere kadar
anlasamıyacaz bence 100-200 7-10 sn gıden arabalr ıcın kıstas olur 100 100 denk olmasada
s3 harika olmuş maşallah ellerinize sağlık zaten 600rr la yanyana yürüyebilmesi için 6 lı saniyeler koşuyor olması gerekir.kaç hp lerde tahminen bu araç ? basınç turbo nedir?
alicancalis
07-07-2014, 10:31
Hakan bey'in youtube sayfasındaki Turbo Typer denemelerindeki typer ne kadar sağlıklı peki?
Patisever
07-07-2014, 10:40
masallah araçlara hikmet usta ellerine sağlık bu evladın daha gideri var :icon_tup:
s3 harika olmuş maşallah ellerinize sağlık zaten 600rr la yanyana yürüyebilmesi için 6 lı saniyeler koşuyor olması gerekir.kaç hp lerde tahminen bu araç ? basınç turbo nedir?
500+ denılıyor ama suan ıcın net bır rakam yok
ademsezer
07-07-2014, 11:04
MinikS Yaşlandin artık birak 31 çekmeyi 4 çeker e geç goçum😄:D:D:D
yani varya honda seni en az 20.0000-TL ile reklam daire başkanlığına işe alması lazım ya
20 bini haftada verirse düşünürüm
MinikS Yaşlandin artık birak 31 çekmeyi 4 çeker e geç goçum😄:D:D:D
Ben fanatiğim moruk hondadan başka araç yapmam bir gün 4 x 4 yaparsam yine honda motoru olur üzerinde :)
ademsezer
07-07-2014, 11:22
Ben fanatiğim moruk hondadan başka araç yapmam bir gün 4 x 4 yaparsam yine honda motoru olur üzerinde :)
Tr de Awd...
_muhaRRem
07-07-2014, 14:37
Hakan bey'in youtube sayfasındaki Turbo Typer denemelerindeki typer ne kadar sağlıklı peki?
TH Turbo typer i diosan
10 psi 3076 oem emme kelebek 9cr ..
_muhaRRem
07-07-2014, 14:37
Tr de Awd...
Aynen katiliyorum....
BMK TypeR
07-07-2014, 18:53
Orcun, 100-200 -3 egimlerde yüksek 6 sn iner dedim, denemede ya yol düzdü yada yukarı egim:) typer deneriz bidaha ama 2boy fılan garip olmuş biraz, 1.5bar acılcak typerda deneme tekrardan yapıcaz zaten.
BMK TypeR
07-07-2014, 19:10
turbo gtx3071r, 520 530hp çıvarında şuan, revo stg5 yazılım var araçta, basınçı şuan söylemıyım, araç henuz bitmedi, oem kg istepnesi bile üstündeydi benle birlikte 1650kg roll yaptı araç
TYPERHAKAN
07-07-2014, 21:45
TH Turbo typer i diosan
10 psi 3076 oem emme kelebek 9cr ..
Muharrem ne gunlerdi be.yine cikalim bi aksam
Orcun, 100-200 -3 egimlerde yüksek 6 sn iner dedim, denemede ya yol düzdü yada yukarı egim:) typer deneriz bidaha ama 2boy fılan garip olmuş biraz, 1.5bar acılcak typerda deneme tekrardan yapıcaz zaten.
abı sende sıkıntı yok zaten 2 boya takıldım bende ;)
1.5 acıcak typer oda guzel en son 0.8 cektım daha acman dıyordu
deneme hemen olmassa bende katılabılırmıyım
gecmek gecılmek onemılı degıl atesleme kuvetlendırıyorum bende ınsallah en kısa zamanda cozersem sız denememıs olursanız bende deneyebılırım
o denemeyı kacırsamda dd typer ıle deneyecegım ne acarsa acabılır sorun yok
BMK TypeR
07-07-2014, 22:07
orcun deneriz tabi s3 unde ufak tefek işleri var halledene kadar sende hazır olursun zaten,
orcun deneriz tabi s3 unde ufak tefek işleri var halledene kadar sende hazır olursun zaten,
tamamdır abı
_muhaRRem
07-07-2014, 22:43
Muharrem ne gunlerdi be.yine cikalim bi aksam
Th typer benide sasirtmisti cokda guzel bir gundu hatira kaldi, ozlemedim desem yalan olur.
Zaman bulabilirsem sedan b16 vtec var onu ayarlicam onunla deneriz insallah.
huzur :angel: :)
GADDAR REŞO herzaman heryerde 1-0 onde baslar :) bah kardeşim maşallah benle ilk konuştugunda telefonda seni ikna etmek için uğraşmıştık reşitle :) deydi ama dimi :D:D
yapımda ve yayında emeği geçen powershop ada teşekkürler