Ahmet Saraçoğlu
04-07-2014, 07:41
Arkadaşlar 2006 hyundai sonata ctdi otomatik aracımız var.Vergi , algı , tüm bakımlar , lasitkler derken baya bi masraf yaptık.Önümüzdeki hafta da detaylı iç dış temizliğini yaptıktan sonra ya ömürlük binicez yada satıp aynı segment aynı fiyatlara başka bi araç bakıcaz.
Konforu donanımı vss herşeyinden memnunum ama aktif şehir içi aktif kullandığımız için tüketim cidden gözüme batıyor artık.Fabrika verisi 11lt , dur kalkta 12 , sıkışık trafikte 13 leri görüyor ister istemez.Tüketimi sıkıtı olmasa cidden rahat araba ama aktif kullanımda gereksiz masraf.
Aynı segment ve fiyat aralığında dizel baksam yine min. 2.0 olacak , o da en fazla 2 3 lt az yakabilir ş.içi.Yani değmez.Onun için atmosferik lpg + otomatik düşünüyoum.
Aklımdaki modeller
accord 2.0 2.4 (2.0 lar daha temiz şuan için)
mazda 6 2.0 (yüzü biraz eski ama sorunsuz olabilir diye düşünüyorum)
Audi a4 2.0 (piyasada az da olsa temizleri mevcut)
e46 (yüzü eski olduğu için tercih sebebi değil , özellikle tavsiye edilirse inceliycem)
xtype (ciddi hoşuma gidiyor ama tüketimden emin değilim)
bunlar arasında hangisini tercih ederdiniz?Benim atladığım tavsiye edebileceğiniz fransız hariç başka hangi model var?
bütçe max 32 33
Konforu donanımı vss herşeyinden memnunum ama aktif şehir içi aktif kullandığımız için tüketim cidden gözüme batıyor artık.Fabrika verisi 11lt , dur kalkta 12 , sıkışık trafikte 13 leri görüyor ister istemez.Tüketimi sıkıtı olmasa cidden rahat araba ama aktif kullanımda gereksiz masraf.
Aynı segment ve fiyat aralığında dizel baksam yine min. 2.0 olacak , o da en fazla 2 3 lt az yakabilir ş.içi.Yani değmez.Onun için atmosferik lpg + otomatik düşünüyoum.
Aklımdaki modeller
accord 2.0 2.4 (2.0 lar daha temiz şuan için)
mazda 6 2.0 (yüzü biraz eski ama sorunsuz olabilir diye düşünüyorum)
Audi a4 2.0 (piyasada az da olsa temizleri mevcut)
e46 (yüzü eski olduğu için tercih sebebi değil , özellikle tavsiye edilirse inceliycem)
xtype (ciddi hoşuma gidiyor ama tüketimden emin değilim)
bunlar arasında hangisini tercih ederdiniz?Benim atladığım tavsiye edebileceğiniz fransız hariç başka hangi model var?
bütçe max 32 33