Orijinalini görmek için tıklayınız : Pres Hakkında Yardım Lütfen.
Draniela
08-07-2014, 18:18
Herkese selamlar, Şafak oldu atarsa 5 :) gelmeden herşeyi hallettim tek sıkıntı pres. Nerede yaptırmalıyım sizce? Bursa'da yapan yok sanırım, İstanbul'a gelmek icap eder ya da yazlığa geçerken İzmir'e falan uğrayabilirim artık neresi olursa.
Bir arkadaş nama sormuş 300 civarı fiyat demişler maşallahdedim :)
Geçen yazdan hatırlıyorum fiyatlar epey uygundu sanki. 150ye yaptıranlar vardı.
3.5luk yay üzerine ön: 3 er arka: 2 şer cm preslenecek. Yardımcı olursanız sevinirim.
İstanbula gelirseniz bostancıda aydın amortisör var 200 e yapar 4 yayı
Draniela
08-07-2014, 18:38
Ulaşım bakımından şehirde fazla dolanmadan bulabileceğim yer olmalı ama yol yordam bilmiyorum orada malesef :)
Bu arada genele açmamışım başlığı değiştirebilirseniz sevinirim.
Ulaşım bakımından şehirde fazla dolanmadan bulabileceğim yer olmalı ama yol yordam bilmiyorum orada malesef :)
Bu arada genele açmamışım başlığı değiştirebilirseniz sevinirim.
bostancı sanayi kolay yerde e5 in yanında hemen, bulmada sorun yaşamazsın. Gelirsen bulmada yardımcıda olurum mesaj atman yeterli :)
Draniela
08-07-2014, 19:03
bostancı sanayi kolay yerde e5 in yanında hemen, bulmada sorun yaşamazsın. Gelirsen bulmada yardımcıda olurum mesaj atman yeterli :)
Tamamdır :) bide jant alacağım yalnız ,bu jantları hiç sevmedim kelebek konmuş gibi oldu (könig sh87) :) ya da plastidip gunmetal yapıcam o konuda da yrdım gerekebilir:) e5 e yanlış hatırlamıyosam tarabyaya giderken giriyorduk? Ben mi karıştırıyorum acaba.
yayları satıp üstüne prese vereceğin parayı eklesen 50mm h&r alsan daha sağlıklı olmaz mı?
not: amaç sosyal mesaj vermek değil. corsa/punto için bu kadar kolay bulunabilecekken değmez diye düşünüyorum
e5 e heryere gitmek için girmen gerekiyor yani o taraftan gelirken tem den kartal ayrımından çıkıp e5 e giriyosun sonra maltepe bostancı zaten
gecen yaz nam da 250 lira vermiştim ( ankara ) onler 6 arkalar 5 cm bastim sıkıntısiz kullandim 1 sene
Draniela
08-07-2014, 21:39
Hr ı nedense hiç sevmiyorum ve 5liği pek kesmez coilden sonra. İlk defa vogtlandla konforu yaşadım o yüzden 2 3 cm presle çok kötü olmayacagını düşünüyorum :)
@ozn o zaman sıkıntı yok gidip 300 küsür kocaelinde ya da inegölde verene kadar istanbula gelirim gezmiş olurum bahanesiyle :)))
yazık günah 200-300 vereceğinize üzerine ekleyin spor yay alın görüntüden öte can güvenliğinizi sağlama almış olursunuz
Draniela
09-07-2014, 17:34
Şuan zaten vogtland 3.5luk yay var ama 2 şer parmak mesafe var çok çirkin duruyor.. Hr alsam sevmiyorum. Coilde araçla kısa süreli takılacağım için boşuna masraf gibi geliyor. Zaten iyisi olmayınca coilde kötü. O yüzden pres