Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Polo TDI i almayın dikkatli olun
EmrahERKAN
11-07-2014, 11:49
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ruhsat-sahibinden-acill-ihtiyactan-satilik-beyaz-1.6-dizel-polo-170849727/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true)
Yukarıdaki linkteki ilanı geçen Polo tdi ı bir arkadaşımıza alacaktık. 88 bin yazmışlar km yi ancak öyle bir dünya yok. Servisten Arkadaşımız sağolsun baktı. 2013 senesinde 195 binde servis bakımına girmiş.
Ama Ne hitmekse şu anda 86 binde araba.
Ayıp gerçekten ya boyasız vs demiş birde imkanı yok boyasız olmasına. Alturun kiralama araçları bunlar.
Aman diyim sakın bulaşmayın dikkat edin arkadaşlar.
vay anasını hiçte belli olmuyor pırıl pırıl duruyor içi
SEÇKİN172
11-07-2014, 12:16
bir adana vakası daha :)
LnchCntrl
11-07-2014, 12:21
vw iç trimlerin kalitesi gerçekten çok iyi. araca detaylı giriştikten sonra sıfır gibi oluyor ..
bunlarıda allah ıslah etsin, inşallah kimsenin canı yanmaz.
araçlar boşline oldukları için icinde zarar gelcek bir tuşta yok haliye :)
yanlız iyimiş 2.5-3 senede 200.000km baya inanmışlar baska araba yoktu heralde
academian97
11-07-2014, 12:32
Debriyaj pedalının sol alt ucu ne güzel de parlıyor. Değiştirmeyi akıl edememiş demek ki...
Ha bir de direksiyonun deri kısmı...
şerefsizlikte bir dünya markasıyız
bilgilendirme ıcın tesekkurler ama aracın orj km olmadıgı sol tarafta pedalından,dıreksıyonundan,on farların ve arka stopların solmasından bence cok belli yınede paylasım yerınde olmus umarım kımse almaz allah ıslah etsin...
Valla 50bindeki VW'lerin direksiyonu da o şekilde parlıyor..Ayrıca pedalda da hiç bir şey yok..Gerçek kmsi yazılmasa kimse ayıkamaz bence kokpitten..
academian97
11-07-2014, 13:19
Şu "valla" sözünü de bir ünlem, bir noktalama işareti olarak kullanıyorsundur umarım. İlanda "temiz aile aracıdır" diyip de direksiyonda bu kadar parlama varsa YALAN olduğu anlaşılır.
gerçekten gözlerinize hayranım :) fotolara bakıpta bu tarz yorum yapanları gıpta ediyorum :)
63owen63
11-07-2014, 13:22
gerçekten gözlerinize hayranım :) fotolara bakıpta bu tarz yorum yapanları gıpta ediyorum :)
Çoğu zaman mal kendini ele veriyor, fotoğrafta bile çıkabiliyor, yansıma ışık yanılma vs olmazsa , özellikle boya , kaporta ayarı vs :)
bu poloların alayı zaten sırket aracı uzak durmak lazım...
+1 ilan yeri adana olunca direk kapatacaksın :)
Serviste kaydi olan aracın kmsini düşürecek kadar akılsızlar.
Bu ilanlar tek konu başlığı altında paylaşılsa iyi olur 2-3 günde bir çıkıyor böyle konular.
10 000 TL teklif ettim, sebebi araçtan şüpheleniyorum kesin bişi var dedim :)
Şu "valla" sözünü de bir ünlem, bir noktalama işareti olarak kullanıyorsundur umarım. İlanda "temiz aile aracıdır" diyip de direksiyonda bu kadar parlama varsa YALAN olduğu anlaşılır.
Çevremde kmsi 60bini geçmemiş ama direksiyonu bu araç kadar parlayan bir sürü araç var..Özellikle VW'de tek kriter direksiyon parlaması olmamalı..Kendi aracımın direksiyonunu görseniz araba 300binde sanarsınız o derece soyuluyor ve soyulmuş.Oysaki araç 63binde ve ikinci direksiyonu 20binde garantiden değiştirdim direksiyonu.Yine soyuldu..Ayrıca en kısa zaman babamın şirket aracının(vw amarok) direksiyonun fotoğrafını çekip koyayım.Araç 25binde direksiyonu ise sizlere göre 180binde.
Ayrıca yanlış anlaşılmasın ilanı savunduğum falan yok..
Çevremde kmsi 60bini geçmemiş ama direksiyonu bu araç kadar parlayan bir sürü araç var..Özellikle VW'de tek kriter direksiyon parlaması olmamalı..Kendi aracımın direksiyonunu görseniz araba 300binde sanarsınız o derece soyuluyor ve soyulmuş.Oysaki araç 63binde ve ikinci direksiyonu 20binde garantiden değiştirdim direksiyonu.Yine soyuldu..Ayrıca en kısa zaman babamın şirket aracının(vw amarok) direksiyonun fotoğrafını çekip koyayım.Araç 25binde direksiyonu ise sizlere göre 180binde.
Ayrıca yanlış anlaşılmasın ilanı savunduğum falan yok..
Katılıyorum eldeki terden falan etkileniyor deri.Bindiğim çoğu vw aracında da parlıyor direksiyon birazdan 45.000 kmdeki jettanın fotoğrafını atabilirim:)
boyle hemen herkesi aynı kefeye koymuyomusunuz fitil oluyorum
bende böyle fotoya bakıpta, yorum yapanlara fitil oluyorum :)
canlı gözle görse boyalı olduğunu anlamazlar, fotodan şak boyalı diye hemen teşhisi koyuyorlar.
Bu aracında pedalı, direksiyonu bla bla bla.
Yapmayın abi Allah aşkına, belki o pedal üstüne bir yansıma geldi o yüzden parlıyor.
Bende 2012 doblo var 29bin km'de direksiyonda izler oluşmaya başladı.
Demekki benim aracımın fotosunu (dikkat foto !) görseler ona da diyecekler 200bin :)
bu tarz konular araç alırken daha da nelere dikkat edebilirim görüşümü geliştiriyor :D
Satıcının Adı: Ali
Soyadı: Bey
Ne kadar güvenilir buradan bile belli aslında soyismini vermek istemeyen kişiler genelde Bey vs gibi sıfatlar yazıyor soyismine. Banada burda böyle bir durum var gibi geldi :/
Satıcının Adı: Ali
Soyadı: Bey
Ne kadar güvenilir buradan bile belli aslında soyismini vermek istemeyen kişiler genelde Bey vs gibi sıfatlar yazıyor soyismine. Banada burda böyle bir durum var gibi geldi :/
Tc kimlik numarası olmadan ilan veremiyorlar, muhtemelen oda fake tir ;)
MatraX_07
11-07-2014, 16:49
kanka zaten ''Ali bey'' xx bey'' ile yazan ilanlardan uzak dururum
Pedaldan KM yi nasıl anladınız lan? Püf noktayı öğretsenize
biz bu işi çözmüşüz. Kriterler güzel. Buradan topluca esra erola gidelim.
şerefsizlikte bir dünya markasıyız.
içim buruk kahkaha attım. :D
Pedaldan KM yi nasıl anladınız lan? Püf noktayı öğretsenize
:bravo: :icon_tup:
slowmotion
11-07-2014, 18:59
Her ağaçta çürük elma vardir, genellemek çok yanlış ama şu bir gerçek sizin bulundugunuz ilde Adana'dan fazla vaka olmustur :)
slowmotion
11-07-2014, 19:02
boyle hemen herkesi aynı kefeye koymuyomusunuz fitil oluyorum
Haklisin dostum, araç km düşürülmuş eyvallah. Ama adanaya mal etmek yanlis. Ayrica 106 vti typer vs bu tarz araclarin km leride cok oynaniyor ama ilanin verildigi ile mal edilmiyor!
Bazı zamanlarda bunun altına imzamı atarım
vallahi öyle :D
bende böyle fotoya bakıpta, yorum yapanlara fitil oluyorum :)
canlı gözle görse boyalı olduğunu anlamazlar, fotodan şak boyalı diye hemen teşhisi koyuyorlar.
Bu aracında pedalı, direksiyonu bla bla bla.
Yapmayın abi Allah aşkına, belki o pedal üstüne bir yansıma geldi o yüzden parlıyor.
Bende 2012 doblo var 29bin km'de direksiyonda izler oluşmaya başladı.
Demekki benim aracımın fotosunu (dikkat foto !) görseler ona da diyecekler 200bin :)
Gayet anlaşılıyor :) Bazi fotograflarda ton farkı, yansıma farkından boyalı oldugu belli oluyor. Veya aracın çizgileri bozuk/bombeli; yansıması dalgalı oluyor, buradan da macunu dayadıkları anlaşılıyor. Her ilanda kesin anlasilir diyemem ama fotograflara bakıp yorum yapılmasını yadirgamamalisiniz :)
Direksiyon parlamasına lafım yok artık kullanılan deriler iyice tirt oldugu icin cok çabuk yıpranıyor, parlıyor. Babamin connectinde 10 binde direksiyon degisti. 50 binde yine aynı oldu. Su anda 100 binde, komple soyulmuş durumda. Direksiyon artık kesin fikir vermiyor.
Ilandaki aracın debriyaj pedal lastiğinin sol tarafı bariz erimiş. Bu yıpranma 80000 kmde gerçekleşebilecek bir yıpranma degil. Bu da bir işarettir.
İstanbul'daki arabaları, forumdan Istanbul'daki insanlara mal edersek boku yediniz.
Istanbulda da var Adana'da da Kayseri'de de
Şerefsizliğin fix ikameti olmaz.
Adana'da da hayli dürüst arkadaslar var ama bu al sat işini yapan bir kesimin dürüst insanları sayı olarak bastırdıklarını düşünmüyor değilim.
Biraz ön yargı oluyor bir o kadar da haklılık payı :)
kelalper
12-07-2014, 07:38
dolandırıcısı olmayan şehir olmaz. Kanı bozuk sadece bi tane değil ki hepsi çoğalarak aynı yere toplansın. Bu işlerin içine girip gece rahat uyku uyuyolar ya ona tilt oluyorum ben.
bu olay en ağır dolandırıcılık olarak nitelendirilmeli, zincirleme sorumluluğa kadar varan inceleme yapılmalı, gereken kişi sağlam ceza almalı. Ortada para var mal var ticaret var, araba olması neyi değiştirir?
slowmotion
12-07-2014, 08:00
bu olay en ağır dolandırıcılık olarak nitelendirilmeli, zincirleme sorumluluğa kadar varan inceleme yapılmalı, gereken kişi sağlam ceza almalı. Ortada para var mal var ticaret var, araba olması neyi değiştirir?
Tabiki yaptirim olmali, ama bence suç araba üreticilerinde. İsterlerse bu isi tamamen kesemeseler bile en azindan 5tl verip düşürülmeyecek hale getirebilirler.
Istanbulda da var Adana'da da Kayseri'de de
Şerefsizliğin fix ikameti olmaz.
Adana'da da hayli dürüst arkadaslar var ama bu al sat işini yapan bir kesimin dürüst insanları sayı olarak bastırdıklarını düşünmüyor değilim.
Biraz ön yargı oluyor bir o kadar da haklılık payı :)
Kesinlikle, ilk arabamı forumdan birinin arkadaşının abisi aldı yolda gördü direk satmamı istedi sattım(2001 Honda Accord)
ikincisini forumdan imhotep Özgür abi aldı, Xor ( koray abi), daywalker da beraberdi buyurun yazsınlar yorumlarını.. ( 2004 Ibiza TDI)
Ben bu iki kişiyi de sık sık aradım sordum abi var mı sıkıntı hepsi de yok sağol çok iyi bakmışsın vs. cevaplar aldım..
3. arabam da Adana'dan arkadaşımdan aldım.. 106GTI, görenler yorumlarını söyler.. Demek ki temiz ve dürüst satıcı oluyormuş Adana'da..
Bu ilan yayinda degildir.
slowmotion
12-07-2014, 11:32
Bu ilan yayinda degildir.
2. El piyasasi iyi olan araç, çakmışlardır birine. Konu kilitlenir heralde
km düşürenin Allah bin belasını versin
academian97
12-07-2014, 15:56
Yiğidolar, sıfır km VW alıp da arabanın heryerini A'dan Z'ye bilir, çoğu bakım, detailing vs kendin yapar da arabanı karış karış tanırsan pedalından da, direksiyonundan da ne kadar aşınmış olduğunu anlarsın. Pedaldan, direksiyondan km bilgisi tahmin ediyormuşum gibi bana müneccim ithamında bulunmayıp da, 200 bin kmdeki arabanın direksiyonunun-pedalının ne kadar yıpranmış-aşınmış olabileceğini kavramaya çalışırsanız kafanızdaki sorulara cevap bulursunuz.
Bir de sizin kullandığınız üslupla size konuşulmasını istemiyorsanız "cevap gönder" butonuna tıklamadan önce iyice düşünün lütfen.
resmi bir kurum olacak aslında, vizeden vizeye km. düşürme riskinin önüne geçmek için örneğin 2-3 ayda bir gidip km. verisini teyit ettireceksin, bu işlem için de para verilmeyecek tabiki, tüv sistemine girecek, mesaj attın mı da tak diye gelecek... falan filan çok mu fantastik oldu? :)
bu mesaj gelme olayı bazen oluyor bazen olmuyor, bir de vize 2 yılda bir, o sürede ne 100 binler devrilir, geri çekilir..
herşey biryana şerefsizlik ciğerimize işlemiş.
resmi bir kurum olacak aslında, vizeden vizeye km. düşürme riskinin önüne geçmek için örneğin 2-3 ayda bir gidip km. verisini teyit ettireceksin, bu işlem için de para verilmeyecek tabiki, tüv sistemine girecek, mesaj attın mı da tak diye gelecek... falan filan çok mu fantastik oldu? :)
bu mesaj gelme olayı bazen oluyor bazen olmuyor, bir de vize 2 yılda bir, o sürede ne 100 binler devrilir, geri çekilir..
herşey biryana şerefsizlik ciğerimize işlemiş.
Son duyduğum olay: Adam 100k km yapıyor senede. Sıfır aldığı arabaya 1 sene dışarıda bakım yaptırıp biniyor. Sonra km 10bine çekiyor servise bakıma sokuyor senesi gelince garantiden çıkmasın diye. Hem de servis kayıtlarına işletmiş oluyor. Muayene zaten kolay 2 senede bir çektirip götürüyolar da artık servise de güven kalmadı. 3-4 aya bir kontrol var deseler bu adamlar km düşürme makinasıyla gezerler arabada.
Garantiyi umursamayanlar ise aracı basit bi şeyden servise götürüyor. Mesela araç 2. Senesi, km 200 bin olmuş 50 bine çekiyor serviste yağı değiştiriyor. Servise soruyosun araba 2 ayönce 50 binde servise gelmiş.
Jön Türk
13-07-2014, 07:56
Cuma günü bir 320d aldım mail satıştan sonra geldi 314binde borusan avcılarda ön logo değişmiş :) Güncel km 165bin :) Satış iptal oldu geri verdim