PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pasta&Cila

Tayfun.O
13-07-2014, 12:00
Babama dün arabaya pasta cila attırmaya götür dedim, Pasta ve cila almış gelmiş bende hiç kullanmadım bilmiyorum arabayı yıkamaya götürdüğümde atmayı planlıyorum pasta ve cila kullanımı nasıldır kısaca yazarsanız sevinirim el ile atıcam

Pastanın Markası Polycar Shine Cut İnce Telfon Polish Pasta
Cilanın markası MxS

Markaları ilk defa duydum iyi midir kötü müdür bilmiyorum

Sym78
13-07-2014, 12:03
pasta cila nasıl yapılır - YouTube (http://www.youtube.com/results?search_query=pasta+cila+nas%C4%B1l+yap%C4% B1l%C4%B1r)

ÜSTÜNERC
13-07-2014, 13:30
Derin çizikler varsa veya araçta fırca izleri varsa el ile atılan pasta cila pek etki etmiyor.Genelde parlatma için işe yarıyor.İmkanınız varsa bu işten anlayan bi oto kuaför veya boyacıya belli bir ücret karsılıgı motorlu pastanızı yaptırın üstüne sen el ile diğer cilalama işlemini yaparsan daha temiz sonuc olur.Pastadan sonra hare giderici üstüne boya koruma yaparsan tamamdır

Tayfun.O
13-07-2014, 16:09
Derin çizikler varsa veya araçta fırca izleri varsa el ile atılan pasta cila pek etki etmiyor.Genelde parlatma için işe yarıyor.İmkanınız varsa bu işten anlayan bi oto kuaför veya boyacıya belli bir ücret karsılıgı motorlu pastanızı yaptırın üstüne sen el ile diğer cilalama işlemini yaparsan daha temiz sonuc olur.Pastadan sonra hare giderici üstüne boya koruma yaparsan tamamdır

Teşekkür ederim yarın götüreyim arabayı
Ben makinalarına biraz baktım almak istiyordum zaten kaç kw işime görür başlangıç olarak