PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Megane 3 Coupe, 34NVC92!

OrcunInce
13-07-2014, 15:25
Ibiza Cupra'yla ayda 22 kez köprü geçme girişimlerimden sonra, ocağıma incir ağacı dikeceğini anlamıştım. Forumdan Durali hiç uzatmadı mevzuyu geldi satın aldı gitti :)
Az yaksın, güzel görünsün, bir üst segment olsun, e tabi bir de tek kapı olsun deyince zaten pek bir seçenek kalmadı. Kilometresi en düşük, boyasız ne varsa gidip alıyım dedim, dediğim gibi de aldım. Önce foto paylaşayım sonra detaylı yazarım.

http://s24.postimg.org/3qdkeua6d/20140713_154814.jpg

http://s24.postimg.org/iv9occydh/20140713_154837.jpg

http://s24.postimg.org/r3blxcq9x/20140713_155229.jpg

http://s24.postimg.org/pzrhle5mt/20140713_155239.jpg

Arabayı 45 yaşında, konsoloslukta görevli bir abiden aldım. İlk sahibi zaten kendisi, kilometre yapmamış üstüne arabayı cila manyağı yapmış, bizim kafa bir abi. 5000km'de bir serviste bakım yapılmış kayıtlı falan. Gram boyası yoktu, marşpiyel'de ufak bir sürtme vardı o da nazarlık olmuş zaten. Aldığımda 34.000km'deydi şu an 36.000 oldu.

Gelelim yakıt meselesine. Burası gerçekten şok!
240TL'ye 54,67 litre v-pover aldım. Şehir içi dışı karışık, ortalama hızım 37,2, 1211 kilometre'de yakıt bitti. Ortalamam 4,7 ve hergün köprü geçiyorum işe gitmek için. Bugünleri de gördüm ya, ölsem de gam yemem :D

JDM VTİ
13-07-2014, 16:48
Maşallah güle güle kullanın.

Yazılım ile daha ne kadar düşer acaba :)

Suleyman
13-07-2014, 17:04
Bu aralar ben de dizel düşünüyorum ama pek satmakta istemiyorum açıkçası, hayırlı olsun.

qatrio
13-07-2014, 18:17
Cupra megane göre bir alt segment mi ? Gule gule kulanin allah kaza bela sorun gostermesin inşallah

Eyup Duygun
13-07-2014, 18:19
cupra megane a gore alt segment ama aralarında kalıte farkı cok var cupra cok daha önde

masallah arabanıza gule gule kullanın.

Ufuk
13-07-2014, 18:31
Benimde aklıma girmiyor değil . Bizim burada birtane var fıstık yeşili advan jantlı basık falan.
Maşallah güle güle kullan orçun abi.

levent
13-07-2014, 18:33
Orçunum güle güle kullan, bundan sonraki hamleni bilen biri olarak arada iyi ekonomi yaptırcak sana bu :)

Bi yazılım yapta gaz tepkisi boşluğu gitsin en azından :)

OrcunInce
13-07-2014, 18:35
Maşallah güle güle kullanın.

Yazılım ile daha ne kadar düşer acaba :)

0.4, 0.5 daha düşer diyorlar ama pek gerek yok bence :) Çok saol.

Bu aralar ben de dizel düşünüyorum ama pek satmakta istemiyorum açıkçası, hayırlı olsun.

Aynı ikilemde bende kaldım, çok zor bir karar :)

Cupra megane göre bir alt segment mi ? Gule gule kulanin allah kaza bela sorun gostermesin inşallah

Evet bir alt segment, Leon segment'i oluyor. Teşekkürler :)

cupra megane a gore alt segment ama aralarında kalıte farkı cok var cupra cok daha önde

Cupra hangi açıdan daha önde acaba merak ettim? Cupra ne plastik kalitesi ne de iç mekan genişliği açısından Megane'dan iyi değil.

Benimde aklıma girmiyor değil . Bizim burada birtane var fıstık yeşili advan jantlı basık falan.
Maşallah güle güle kullan orçun abi.

Teşekkür ederim kardeşim, hayırlısı ne ise o olsun :)

OrcunInce
13-07-2014, 18:36
Orçunum güle güle kullan, bundan sonraki hamleni bilen biri olarak arada iyi ekonomi yaptırcak sana bu :)

Bi yazılım yapta gaz tepkisi boşluğu gitsin en azından :)

Para lazım Levo rwd için :D

volkan_gs
13-07-2014, 18:36
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

CUB
13-07-2014, 19:00
Hayırlı olsun Orçun , hep güzel günlerde kullan.

Eyup Duygun
13-07-2014, 19:32
bugune kadar bir suru megane coupeye bındım ındım o yuzden yazacaklarımın hepsı tecrube ıle sabittir.

megane coupe ust segment evet ama ıgrenc bı ses sıstemıne sahip.her ıkı kapıdan kısın ruzgar alır soguk hava alır.ses yalıtımı koturudur.kapı acma kapama hıssıyatı hıc bır vag ıle karsılastırılamaz.benım 10 yasındakı ıbızamın bı kapısını acıp kapatın sonra bırde megana bakın.kapı menteselerı kesın ses yapacaktır veya yaptıysa garantıden daha once degısmıstır.keza vıtes topuzu ve direskyonda ya soyulmaya baslamıstır veya degısmıstr.50-60bın kmde sıfır arabda bu sorunların hepsı yasandı. yanı burada arabada criuse control var klıma var plastıgı soyle boyleyı tartısmıyorum.kı sızınkı dolu paketı arabaın bos versıyounda traction kontrol yok xenon yok vs..ıvır zıvır tartısmıyoruz.bence cupraya gore kalıtesız bır araba.

Onun harıcınde az yakar az gıder.Sorunsuz bır motoru var.Parcası ucuz.

Yazılım yaptırırsanız azbucuk gaz tepkısıde duzelır guzel guzel bınersınz.Yanlıs anlamayın burda megane ı kotulemıyorum.Renault benım sahsı fıkrıme gore herhangı bır vag aracından kalıtesızdır dıyorum.Bı arabaya kotu demek baska kalıtesız demek cok baska seyler..

Allah kaza bela vermesın..

Oznsrl
13-07-2014, 19:43
megane coupe ust segment evet ama ıgrenc bı ses sıstemıne sahip.her ıkı kapıdan kısın ruzgar alır soguk hava alır.

bigün f30 3.20 d ye binerseniz elinizi cam açma düğmesine uzatın :) bizzat yaşadım çok şaşırdım ama rüzgar geliyordu :D onun harici 320 d lerin içi bej olanlarınn kapı döşemeleride çok çabuk aşınıyor yeniden kaplanırken çok izlemişliğim var.Kısacası böyle basit şeyler için kalitesiz demek acımasızca olur :)

Araca maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.

OrcunInce
13-07-2014, 19:47
bugune kadar bir suru megane coupeye bındım ındım o yuzden yazacaklarımın hepsı tecrube ıle sabittir.

megane coupe ust segment evet ama ıgrenc bı ses sıstemıne sahip.her ıkı kapıdan kısın ruzgar alır soguk hava alır.ses yalıtımı koturudur.kapı acma kapama hıssıyatı hıc bır vag ıle karsılastırılamaz.benım 10 yasındakı ıbızamın bı kapısını acıp kapatın sonra bırde megana bakın.kapı menteselerı kesın ses yapacaktır veya yaptıysa garantıden daha once degısmıstır.keza vıtes topuzu ve direskyonda ya soyulmaya baslamıstır veya degısmıstr.50-60bın kmde sıfır arabda bu sorunların hepsı yasandı. yanı burada arabada criuse control var klıma var plastıgı soyle boyleyı tartısmıyorum.kı sızınkı dolu paketı arabaın bos versıyounda traction kontrol yok xenon yok vs..ıvır zıvır tartısmıyoruz.bence cupraya gore kalıtesız bır araba.

Onun harıcınde az yakar az gıder.Sorunsuz bır motoru var.Parcası ucuz.

Yazılım yaptırırsanız azbucuk gaz tepkısıde duzelır guzel guzel bınersınz.Yanlıs anlamayın burda megane ı kotulemıyorum.Renault benım sahsı fıkrıme gore herhangı bır vag aracından kalıtesızdır dıyorum.Bı arabaya kotu demek baska kalıtesız demek cok baska seyler..

Allah kaza bela vermesın..

Yok ben takıntılı biri değilim zaten, sorun yok :)
Bende şunları söyleyeyim, ses sistemi berbat evet. Direksiyon ve vites soyulması benim aracımda yok onu bilemiyorum. Kapı kapanınca ibizam'dan daha tok kapanıyor onu söyleyebilirim. Ibiza'da trim sesleri çok oluyor çünkü kapı içleri dahil bir çok yer kalitesiz sert plastikten. Polo GTI ile kıyaslayacaksan evet Polo daha kaliteli bir iç mekana sahip. Ama Ibiza'nın olması mümkün değil. Ayrıca bir hot-hatch biri değil, bir bir üst segment biri bir alt. Kıyaslamak bile yanlış zaten. Leon ile kıyaslama yapılabilir, o zaman Leon önde olur ona kimse birşey diyemez. Dediğim gibi otomobil dergisine de yazan biri olarak, Ibiza ile Megane kıyaslanamaz. :rolleyes:

kalipson
13-07-2014, 19:50
Kazasiz belasiz... guzel bi secim...

Eyup Duygun
13-07-2014, 19:54
Yok ben takıntılı biri değilim zaten, sorun yok :)
Bende şunları söyleyeyim, ses sistemi berbat evet. Direksiyon ve vites soyulması benim aracımda yok onu bilemiyorum. Kapı kapanınca ibizam'dan daha tok kapanıyor onu söyleyebilirim. Ibiza'da trim sesleri çok oluyor çünkü kapı içleri dahil bir çok yer kalitesiz sert plastikten. Polo GTI ile kıyaslayacaksan evet Polo daha kaliteli bir iç mekana sahip. Ama Ibiza'nın olması mümkün değil. Ayrıca bir hot-hatch biri değil, bir bir üst segment biri bir alt. Kıyaslamak bile yanlış zaten. Leon ile kıyaslama yapılabilir, o zaman Leon önde olur ona kimse birşey diyemez. Dediğim gibi otomobil dergisine de yazan biri olarak, Ibiza ile Megane kıyaslanamaz. :rolleyes:

Kapı olayına takıldım yahu yada seat 10 sene ıcınde gerılemıs :)

Dedıgın gıbı zaten farklı segmentdeler araclar.

Ekbılgı vereyım.Full stock megane 135hp katalızor ıptal edersen 150hp sorunsuz cok rahat bınersın o zulum alt devır ısteksızlıgınden kurtul bence herhangı bır yazılımcı ıle gorusup.

Tekrar kazasız belasız..

OrcunInce
13-07-2014, 20:05
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun Orçun , hep güzel günlerde kullan.

Eyvallah CUB, teşekkür ettim ;)

Kazasiz belasiz... guzel bi secim...

Teşekkürler :)

Kapı olayına takıldım yahu yada seat 10 sene ıcınde gerılemıs :)

Dedıgın gıbı zaten farklı segmentdeler araclar.

Ekbılgı vereyım.Full stock megane 135hp katalızor ıptal edersen 150hp sorunsuz cok rahat bınersın o zulum alt devır ısteksızlıgınden kurtul bence herhangı bır yazılımcı ıle gorusup.

Tekrar kazasız belasız..

Cupra 2'ye bayılırım mesela Şafo saolsun. Yazılımı biraz daha yakıt ekonomisi için düşünüyorum zaten, 1-1.5 sene binip miata'ya geçiş yapıcaz para lazım :D

Bluefish
13-07-2014, 22:48
Orçun hayırlı olsun, rahat rahat geçerim bunu. Müteahhit tavlası olmaz.

ArMy
13-07-2014, 22:57
Güle güle kullan kardeşim.Türkiye şartlarında dizel olarak toroslar en ideali :)

Berkan
14-07-2014, 00:13
bigün f30 3.20 d ye binerseniz elinizi cam açma düğmesine uzatın :) bizzat yaşadım çok şaşırdım ama rüzgar geliyordu :D onun harici 320 d lerin içi bej olanlarınn kapı döşemeleride çok çabuk aşınıyor yeniden kaplanırken çok izlemişliğim var.Kısacası böyle basit şeyler için kalitesiz demek acımasızca olur :)

Araca maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.

valla bizde f30 3.16i var icide bej sentatec deri. ne cam tusundan ne kapısından bacasından hava geliyor nede acık renk koltuklarında kol dayamada yada kapıdada tık yok ilk cıktıgı gibi hala

KOSEREN
14-07-2014, 00:22
Harbiden camından içeri rüzgar alan f30 iyiymiş..

Merthan
14-07-2014, 00:38
Arkamys 3D Sound diye bi ayarı var ses sisteminin,onu ON konumuna getirirseniz ses gerçekten çok güzel.
Çoğu Megane sahibi bunu bilmiyor ki arkadaşımda bilmiyodu,ayarları kurcalarken gördük açtık ve ses sisteminin resmen kaderi değişti.
6 ay meg coupe kullandım valla bende bilmiyodum :)

Merthan
14-07-2014, 00:48

Eyüp bu konuda sana katılmıyorum,2 arabayıda tanıyacak bilecek kadar uzun kullandım.
İbiza varya heryeriyle rezalet meganın karşısında,hatta cuprayı aldıktan kısa bi zaman sonra sırf kalitesizliğinden ötürü kendime çok küfür ettim onu bırakıp bunu aldım diye :)
Seatc...turkey.com sitesinde de yazdım ben bunu geçen sene duruyordur mutlaka forumda.
Hele kapı konusunda hiç mi hiç katılmıyorum sana,megane ın kapısı çok ağır çok tok.
İbizanın kapısı uçurtma gibi,hatta kapatırken çok enteresan plastik sesi gibi bi ses geliyor.

Megane İbiza'dan çoooooo....k daha kaliteli bi araba,ciddi haksızlık edersin :)

Edit: bu arada hayırlı olsun orçun,meg coupe parasını sonuna kadar hak ediyor.

Faruk'S
14-07-2014, 00:57
yakıt değerleri şaka gibi :D maşallah

abdullahduymaz
14-07-2014, 01:18
hayırlı olsun :) ses sistemi kötü ve araba cok yüksek stokken en azından bir yayla güzel tatlı bir duruşu oluyor tavsiye ederim..

e.adakale
14-07-2014, 08:30
kazasız belasız kullanmanız dileğiyle yeni nesil dieseller gerçekten yakıt konusunda tatminkar eski araxcım lpg li idi az yakıyor gibi geliyordu 3 k 1.3 multijet gp var şuan bu hiç yakmıyoo:D:D:D:D

megane cope (3 k Hatchback) parantez içinde belirteyim bazı arkadaşlar bu konuya takmış durumda benim gözümde coupe :):) hedefimdeki araç :icon_tup::icon_tup:

SekoLive
14-07-2014, 08:35
orcun hayırlı olsun yakıtı cok makulmuş.

renaultun sevdiğim nadir modellerindendir megane coupe :)

OrcunInce
14-07-2014, 09:27
Arkamys 3D Sound diye bi ayarı var ses sisteminin,onu ON konumuna getirirseniz ses gerçekten çok güzel.
Çoğu Megane sahibi bunu bilmiyor ki arkadaşımda bilmiyodu,ayarları kurcalarken gördük açtık ve ses sisteminin resmen kaderi değişti.
6 ay meg coupe kullandım valla bende bilmiyodum :)

Merthan ben çok kurcaladım bulamadım abi öyle birşey, bana şunu nerden bulduğunuzu anlatsana :D

yakıt değerleri şaka gibi :D maşallah

Teşekkürler :)

hayırlı olsun :) ses sistemi kötü ve araba cok yüksek stokken en azından bir yayla güzel tatlı bir duruşu oluyor tavsiye ederim..

Böyle stock binmeyi tercih ediyorum ama yaylı çok daha güzel göründüğüne hem fikiriz :)

orcun hayırlı olsun yakıtı cok makulmuş.

renaultun sevdiğim nadir modellerindendir megane coupe :)

Bende pek Renault sevmememe rağmen Coupe'yi çok beğeniyorum seko. Zaten bu segmentte başka bu kafa otomobil yok :D

MatraX_07
14-07-2014, 09:39
çok doğru tercih
kazasız belasız sürüşler

brky33
14-07-2014, 09:39
Hayırlı olsun araç edc mi manuel mi?

Eworen
14-07-2014, 09:40
Hayırlı olsun kazasız belasız.

Arabalardan pek anlamayan çok yakın arkadaşımda var ilk mecbur yaptırdığı şey ses sistemi olmuştu neyi kurcalarsanız kurcalayın şok edici derecede başarısız
Sistemi ben yaptırtmıştım kapıdan çıkan hoparlörü görseniz gülersiniz zaten :)

En son geçen aylarda Gaziantep - İstanbul arasında gelmiştik bütün yolda ben kullandım az yakar çok sessizdir içide bence gayet güzeldir kalite problemi yok çok kaliteli olmayabilir ama bence cupra dan net bi şekilde daha kaliteli
iç mekan diyince arka camlar çok dar olduğu için diz ve baş mesefesinin başarılı olmasına rağmen uzun yolculuk arka tarafta çok sıkıntı etrafı görmek nerdeyse imkansız bi handikapı bu

Neyse işin özü bu sınıfta nerdeyse rakibi yok özellikle dizel-edc muazzam bi kombinasyon

Güzel seçim güle güle kullanın

OrcunInce
14-07-2014, 09:57
Hayırlı olsun araç edc mi manuel mi?

Teşekkürler, manuel araç.

çok doğru tercih
kazasız belasız sürüşler

Saolun :)

Hayırlı olsun kazasız belasız.

Arabalardan pek anlamayan çok yakın arkadaşımda var ilk mecbur yaptırdığı şey ses sistemi olmuştu neyi kurcalarsanız kurcalayın şok edici derecede başarısız
Sistemi ben yaptırtmıştım kapıdan çıkan hoparlörü görseniz gülersiniz zaten :)

En son geçen aylarda Gaziantep - İstanbul arasında gelmiştik bütün yolda ben kullandım az yakar çok sessizdir içide bence gayet güzeldir kalite problemi yok çok kaliteli olmayabilir ama bence cupra dan net bi şekilde daha kaliteli
iç mekan diyince arka camlar çok dar olduğu için diz ve baş mesefesinin başarılı olmasına rağmen uzun yolculuk arka tarafta çok sıkıntı etrafı görmek nerdeyse imkansız bi handikapı bu

Neyse işin özü bu sınıfta nerdeyse rakibi yok özellikle dizel-edc muazzam bi kombinasyon

Güzel seçim güle güle kullanın

Tahmin ediyorum çıkan hoparlörü, yüksek ihtimalle kağıttan hallice. Hertz ile değiştiricem hoparlörleri zaten. Kalite akmıyor iç mekandan ama Cupra'dan iyi kesinlikle. Arka koltuklarıma kimse oturmadığı için ben bir sorun yaşamadım, hem zaten oturacaksa da bu kendi problemi beni ırgalamaz. :D Çok teşekkürler.

Eyup Duygun
14-07-2014, 11:55
Eyüp bu konuda sana katılmıyorum,2 arabayıda tanıyacak bilecek kadar uzun kullandım.
İbiza varya heryeriyle rezalet meganın karşısında,hatta cuprayı aldıktan kısa bi zaman sonra sırf kalitesizliğinden ötürü kendime çok küfür ettim onu bırakıp bunu aldım diye :)
Seatc...turkey.com sitesinde de yazdım ben bunu geçen sene duruyordur mutlaka forumda.
Hele kapı konusunda hiç mi hiç katılmıyorum sana,megane ın kapısı çok ağır çok tok.
İbizanın kapısı uçurtma gibi,hatta kapatırken çok enteresan plastik sesi gibi bi ses geliyor.

Megane İbiza'dan çoooooo....k daha kaliteli bi araba,ciddi haksızlık edersin :)

Edit: bu arada hayırlı olsun orçun,meg coupe parasını sonuna kadar hak ediyor.

tecrübe edip bınmek tabii en guzelıde.garip gelen bır nokta var bana gore onu cozemedım.ya ben farklı meganelara bındım yada benım 10 yasındakı ıbızam sıfır ıbızadan daha kalıtelı :D yada mevzuyu bıraz yanlıs lanse ettık ıbıza degılde megane muadılı herhangı bır vag daha tercıh edılebilir desek daha dogru olabilirdi.kapı konusunda yagız gelsın gorusecegız bı bakalım :))

OrcunInce
14-07-2014, 12:37
tecrübe edip bınmek tabii en guzelıde.garip gelen bır nokta var bana gore onu cozemedım.ya ben farklı meganelara bındım yada benım 10 yasındakı ıbızam sıfır ıbızadan daha kalıtelı :D yada mevzuyu bıraz yanlıs lanse ettık ıbıza degılde megane muadılı herhangı bır vag daha tercıh edılebilir desek daha dogru olabilirdi.kapı konusunda yagız gelsın gorusecegız bı bakalım :))

Yeni Leon mu Coupe mi desen Leon denebilir. Aslında bende şöyle bir durum söz konusu, bana VAG çok aklı başında geliyor. Abudik gubidik şeyler yapabileceğin hissini sana vermiyor diye sevmiyorum. Hot-hatch'te olsa kendimi aile babası gibi hissediyorum :D Bir de hep sölüyorum dsg bana göre değil :D

yasindemir
14-07-2014, 12:40
Güle güle kullanın, sıfır alıp 1 yıl binip satmıştım, şekli itibari ile ibiza'dan güzel, kullanılan malzeme kalitesi orta sınıftır kötü de demem iyi de. Ses sistemi zayıf, gidişi görünüşüne göre kötü, yazılımla fena olmuyor ama turbosu dayanıksız, haberiniz olsun. Yakıtta uzaydır, çok az yakar.
Ama geçen scirocco'dan inip tekrar bindim, arada kalite his sportiflik olarak gerçekten dağlar var.

ukku
14-07-2014, 12:48
Arabandan çok imzana bayıldım :D

OrcunInce
14-07-2014, 12:55
Arabandan çok imzana bayıldım :D

Bizim şekil imzamız yok kardişim, şekil imzalar sizin az yakan otomobiller benim olsun :D

Merthan
14-07-2014, 13:34
Merthan ben çok kurcaladım bulamadım abi öyle birşey, bana şunu nerden bulduğunuzu anlatsana :D
Ya Orçun inanki hatırlamıyorum ama ilk buluşmamızda kurcalayıp sana nokta nokta sölerim :)
Bu arada bahsettiğim araba 2013 GT-Line coupe usb li,herhangi bi fark olmaz sanırım dimi?

Kesinlikle senin araba daha kalitelidir yeni ibizadan,hatta ibiza kendi segmentinde birçok arabadan malzeme konusunda daha kalitesiz.
He tabiki meg coupe yerine golf veya leon kalite konusunda tercihim olur ama ibiza cupra ile megane kıyaslarsak fransızlara ayıp olur :D

OrcunInce
14-07-2014, 13:36
Ya Orçun inanki hatırlamıyorum ama ilk buluşmamızda kurcalayıp sana nokta nokta sölerim :)
Bu arada bahsettiğim araba 2013 GT-Line coupe usb li,herhangi bi fark olmaz sanırım dimi?

Kesinlikle senin araba daha kalitelidir yeni ibizadan,hatta ibiza kendi segmentinde birçok arabadan malzeme konusunda daha kalitesiz.
He tabiki meg coupe yerine golf veya leon kalite konusunda tercihim olur ama ibiza cupra ile megane kıyaslarsak fransızlara ayıp olur :D

Ben iş çıkışı trafikte biraz kurcalıyım en iyisi :D

Melih-Ö
14-07-2014, 16:34
Herkes birgün dizelci olacak :D Hayırlı olsun bu devirde dizel araç en mantıklısı Allah kaza bela göstermesin :)

emir91
14-07-2014, 21:33
Hayırlı olsun yaklaşık 1 sene binmiştim sonra sıkılıp sattım ama pişman olmuştum bir iki keyfi upgrade ile günlük kullanım için hem spor hemde ekonomik çözüm kendisi :)

M3CSL
14-07-2014, 23:48
Idare eder:)
Yok yok hep diyorum zaten salt performans dusunenler disinda totalde daha iyi araba megan .cupradan
Kalite konusunda Yazilan yorumlarada katiliyorum. Ibiza cupra ve eski leon kalite konusunda vasatin altinda..

Zero
15-07-2014, 15:09
Gule gule bin kazasiz belasiz virajsiz bin benide oturtma direksiyona bi daha :D Gercekten totalde cok basarili bide senin araba ciddi 0 ayarinda o yuzden cok begendim.Ses sistemini azcik gidikla sonra 4kusur yakmaya devam ederek bin fazla kurcalama standart kalsin.Guzelde yol tutuyor he bayagi guven verdi leylek haliyle bile.

OrcunInce
15-07-2014, 16:04
Herkes birgün dizelci olacak :D Hayırlı olsun bu devirde dizel araç en mantıklısı Allah kaza bela göstermesin :)

97 oktan'ın bile olmadığı memlekette neyleyim hot-hatch'i :D Teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun yaklaşık 1 sene binmiştim sonra sıkılıp sattım ama pişman olmuştum bir iki keyfi upgrade ile günlük kullanım için hem spor hemde ekonomik çözüm kendisi :)

Upgrade yapılmadan da şehir içinde performansı idare ediyor. Çok teşekkürler :)

Idare eder:)
Yok yok hep diyorum zaten salt performans dusunenler disinda totalde daha iyi araba megan .cupradan
Kalite konusunda Yazilan yorumlarada katiliyorum. Ibiza cupra ve eski leon kalite konusunda vasatin altinda..

Saol bro, bir ara deneyelim de beni don lastiği yap :D

Gule gule bin kazasiz belasiz virajsiz bin benide oturtma direksiyona bi daha :D Gercekten totalde cok basarili bide senin araba ciddi 0 ayarinda o yuzden cok begendim.Ses sistemini azcik gidikla sonra 4kusur yakmaya devam ederek bin fazla kurcalama standart kalsin.Guzelde yol tutuyor he bayagi guven verdi leylek haliyle bile.

Hakkaten standartta çok iyi tutunuyor. Ben bu kadarını beklemiyordum ama Ukku demişti. Ses sistemini azıcık gıdıklar high and slow takılırım :D

b.gny
15-07-2014, 21:07
aracınız hayırlı olsun bendede megane gt-line var arkamys 3d sound radyo olayı yok teknoloji paketlerinde mevcut xenon far+navigasyon+sunroof bulunanlarda oluyor benim bildiğim tekrardan kazasız sürüşler..

OrcunInce
16-07-2014, 10:22
aracınız hayırlı olsun bendede megane gt-line var arkamys 3d sound radyo olayı yok teknoloji paketlerinde mevcut xenon far+navigasyon+sunroof bulunanlarda oluyor benim bildiğim tekrardan kazasız sürüşler..

Ekranda 3d sound arkamys falan yazıyor da herhangi bir açma kapama tuşu söz konusu değil :) dert değil kolonları değişiriz olur biter :)

b.gny
16-07-2014, 10:33
Ekranda 3d sound arkamys falan yazıyor da herhangi bir açma kapama tuşu söz konusu değil :) dert değil kolonları değişiriz olur biter :)

bu meganelerin ses sistemlerini kurcalamak farz zaten standart donanım 2012-2013 fiestanın bile ses sistemi benim meganeden daha iyi gibi bana öyle geliyor

yazıcı1
16-07-2014, 14:03
tekrar hayırlı uğurlu olsun abi güzel ve kazasız günlerde binmen dileğiyle

OrcunInce
16-07-2014, 14:08
tekrar hayırlı uğurlu olsun abi güzel ve kazasız günlerde binmen dileğiyle

Saol Durali, stepne'n bende unutma :D

efe_
17-07-2014, 00:42

Seat, renaulttan 1 alt seviyede bence, malzeme kalitesi olarak.Şahsi görüşüm..
Araba temiz güzel maşallah

Merthan
17-07-2014, 01:05
Şimdi işin rengi belli oldu :)
Valla Yağızda 2013 Gt line var,ses sistemi gayet güzel çalıyor Arkamys seçeneğinden sonra.
Arkamys olmadan zaten direk at çöpe,bu meseleyi bi Renault servisine sorucam.

Mehmetmert
17-07-2014, 01:16
Arkamys falan filan birsey beklemeyin cok kotu ses sistemi, hatta kolon degisince bile kalite fazla bekleme abi ana unitenin cikisi cok kötü. ..
Ekonomi icin gayet guzel bir araba, lakin ekonomi için alinmisken keske 4kapi olsaydı.Yakittan kar ederken ,satarken fazla zarar etmezsin umarim.
Gule gule binmen dilegiyle

Eyup Duygun
17-07-2014, 09:18

Zaten sadece sahsı gorusunuz olabilir..Benım yazdıklarım birebir tecrübe.

OrcunInce
17-07-2014, 12:14

Teşekkür ederim :)

Şimdi işin rengi belli oldu :)
Valla Yağızda 2013 Gt line var,ses sistemi gayet güzel çalıyor Arkamys seçeneğinden sonra.
Arkamys olmadan zaten direk at çöpe,bu meseleyi bi Renault servisine sorucam.

Sor Merthan'da bu işten bir cacık çıkmayacak bak benden söylemesi :D

Arkamys falan filan birsey beklemeyin cok kotu ses sistemi, hatta kolon degisince bile kalite fazla bekleme abi ana unitenin cikisi cok kötü. ..
Ekonomi icin gayet guzel bir araba, lakin ekonomi için alinmisken keske 4kapi olsaydı.Yakittan kar ederken ,satarken fazla zarar etmezsin umarim.
Gule gule binmen dilegiyle

Kilometre düşük ve boyasız olduğundan ben zarar edeceğimi düşünmüyorum. Bir de araba piyasası şu an bankaların yıllık faizinden daha çok getiriyor, 1 sene tut sat direk kardasın zaten :mad:

Boost Up
21-07-2014, 01:24
Aracınıza maşallah, an itibariyle oturduğum sitenin kapısında gördüm:)

OrcunInce
21-07-2014, 09:22
Aracınıza maşallah, an itibariyle oturduğum sitenin kapısında gördüm:)

Arkadaşımda kaldım dün akşam o yüzdendir. Teşekkürler :)

serkanaygün
21-07-2014, 10:17
Maşallah. Güzel araba. Coupesini çok istedim ama aile ile kullanıldığından olmadı hb aldık :)