Orijinalini görmek için tıklayınız : s2000 yakıt?
sadece araç kullanıcılarının fikirlerini istiyorum teşekkür ederim
Birkan61
14-07-2014, 18:34
Nereden yakıt aldığınımı merak ediyorsun :D
kapalı kutunun içinde ne var gibi bi soru olmuş :D
alihan_27
14-07-2014, 18:41
Nereden yakıt aldığınımı merak ediyorsun :D
kapalı kutunun içinde ne var gibi bi soru olmuş :D
senin s2000 in varmı niye yazıyon bu konuya:icon13:
:D:D
Nekadar yakiyor demeye calismis adami niye hor gördünüz :D
yakıt koyunca çalışıyo sonra vın vın
ben haftalik kiraladim;
vtek acmadan 400km gitmisti sehirici
ÜSTÜNERC
14-07-2014, 18:54
Tüpte az yakar heralde
Burak K.
14-07-2014, 19:03
S2000 yakıt mazot vın vın vıınnnn...
şehir içi şehir dışı sıkınca - sakin kullanımda ne yakıyor demek istemiş her konuya bu kadar t..ak geçmeyin artık ne olur .
isiniz gucunuz dalga gecmek makara yapmak baska bi *** degil.
1 lirayı gözden cıkarmak lazım sanırım km'de :)
30 40 krş yakıyorum diyenle muhattap olma :D sanırsın dizel araba
fascination
14-07-2014, 19:22
97 yok sanırım 95 koyacaksın :D
uzunda min 6.5 gordum, kasmassan 100-120 cruıselarda 7-7.5 max yakar
sehırıcı cok oynak. 10la da bıttıgını bılırım deponun. yarı depoda 15 yaktıgımı da hatırlıyorum.
*bu 2000 model ıcın gecerlı. belkı makyajlı kasa bır nebze daha az yakabılır gaz telı vs den dolayı.
İbrahim33
14-07-2014, 20:00
Aslan besleyen yemini düşünmez :) feda olsun s2k ya , isterse 20 litre yaksın. (bekara karı boşamak kolay :) )
Otto_Skorzeny
14-07-2014, 20:09
Basmassan 50-55 kurus basınca 80e kadar yolu var ben hiç 1 lira görmedim daha
egzoz ve filtre var arabada
Forumda cok konusu vardi.
Kullanıma göre çok değişiyor yalnız daha 75 krş' un üstüne çıkmadım. Uzun yolda 46 krş a kadar düşürdüm :D
emrah-58
14-07-2014, 21:50
aslan besleyen yemini düşünmez :D
Makara yapin dedim galiba neyse tartismaya degmez,ilgili alakali arkadaslara sonsuz tesekkurler
Uzun yolda arada gazlamalı 460km
aykutsafakyaman
15-07-2014, 01:42
Tüpte az yakar heralde
La rahat dur biraz :D :D
güzel konu aslında dalgaya alınmasa, şehir içi şehir dışı uzun yol speclere göre ne kadar yaktığı söylenirse iyi olur
Dalga geçtiniz çok güldük saolun
dalga geçenlere hırlamış bir kısımda, önce insan karşısındakilere saygı duymalı, ona göre davranmalı ki karşısındaki de beklediği yönde hareket etsin, ne ekersen onu biçersin...
sen techte konu açıyosun, biraz özen yaptığın işe, arkadaşına sms atar gibi konu açma, insanlar hali hazırda senin soru sormanı beklemiyor, ne istediğini açık açık yazarsın, herkes ona göre cvp verir. senin iyi tutumunu suistimal eden olursa o zaman söyle söyleyeceğini, küfür eder gibi konu açarsan insanlarda ona göre cevap verir.
Sen konu açarken özen göstermezsen insanlar cevap verirken neden özen göstersin?
Mecburiyetleri mi var?
60-80 krş arası yakıyor gazlamalı. Bence sınıfında en iyi tüketime sahip araç.
34btr1907
15-07-2014, 08:49
s2000 için yakıt icad ettıler sandım başlıgı gorunce
altugkocer
15-07-2014, 08:50
Ne arabaymış arkadaş ya. Paran varsa alırsın ve binersin bu kadar basit bence.
Makara yapin dedim galiba neyse tartismaya degmez,ilgili alakali arkadaslara sonsuz tesekkurler
dalga geçenlere hırlamış bir kısımda, önce insan karşısındakilere saygı duymalı, ona göre davranmalı ki karşısındaki de beklediği yönde hareket etsin, ne ekersen onu biçersin...
sen techte konu açıyosun, biraz özen yaptığın işe, arkadaşına sms atar gibi konu açma, insanlar hali hazırda senin soru sormanı beklemiyor, ne istediğini açık açık yazarsın, herkes ona göre cvp verir. senin iyi tutumunu suistimal eden olursa o zaman söyle söyleyeceğini, küfür eder gibi konu açarsan insanlarda ona göre cevap verir.
s2000 sahibi olarak şafak abinin fikirlerini aldığında göre konuyu kapatabiliriz