Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaralıların dikkatine!
Selam arkadaşlar,
Çarşamba günü mini bir buluşma-tanışma-deneme planlıyoruz gelecek arkadaşları bekleriz.
Gelecek arabalar,
Stok focus
Stok mazda 3
Ayarlarını bilmediğim 1.6 clio
Stok 1.4 tjet-
Stok c-max :)
Eğer dişine uygun rakip gelirse w211 e240 da getirebiliriz..
Not: katılacak arkadaşlar bizden yani herkes forum üyesidir.. Herkesi bekleriz..
clıoda headers eksoz fıltre var :)bı tanede corsa c 1.3 multıjet var oda gelır
Bu aralar çok sıkıntılı, her dakika her yerde çevirme oluyor, bence deneme işini falan sonraya bırakın, tanışma buluşma olsun sadece bu aralar.
Sadık Özyer
15-07-2014, 03:38
O FOCUSun gizli specleri var..
Bu araclarin denemesi kimseye sorun cikarmayacaktir zaten. Foto bekleriz..
muratburunce
15-07-2014, 07:52
Bu araclarin denemesi kimseye sorun cikarmayacaktir zaten. Foto bekleriz..
bizde gidek kanka :) bende de 1.8 integra var denemek isterim gidişini merak ediyorum sadece
O FOCUSun gizli specleri var..
al işte :D gorende cıddıye alıcak la sadıkcım :)
Guzel olur evet bende gelmek isterim.... aslinda. iftar da yapabiliriz hep.beraber
Guzel olur evet bende gelmek isterim.... aslinda. iftar da yapabiliriz hep.beraber
Iftardan snra bulusucaz fevidun oyle konustuk
bizde gidek kanka :) bende de 1.8 integra var denemek isterim gidişini merak ediyorum sadece
Uygun olursa bende gelirim abi honda 1.6 iesle.keciorenden beraber geceriz.
Uygun olursa bende gelirim abi honda 1.6 iesle.keciorenden beraber geceriz.
İes clio ile güzel olur.
Iftardan snra bulusucaz fevidun oyle konustuk
Tamam sorun deil once sonra telefon ile haberlesiriz.
onurunal
15-07-2014, 16:57
Yer zaman ? :)
İes clio ile güzel olur.
pm attım...
Yer zaman ? :)
tel no at ıstersen haberleselım
Beyler nerde olucak olay banada mesaj atın geleyım şimdi 206-fiesta 1.4 hdi
Emre Ekrem
15-07-2014, 20:56
Ben de gelirim, yer zaman belli ise
Ferhat organizasyonu sen mi yapıyorsun? Ben mi yapayım?
Özgür Ozan
15-07-2014, 22:43
Deneme yeri ve saati pm alabilir miyim uygun olursa ben de gelebilirim
Ferhat organizasyonu sen mi yapıyorsun? Ben mi yapayım?
pm atıyorum sımdı
Beyler nerde olucak olay banada mesaj atın geleyım şimdi 206-fiesta 1.4 hdi
pm attm...
vay ona sapladım buna sapladım şurdan sole gectım dıyecek varsa hıc bosuna zahmet etmesin biz kendı aramızda deneriz...
aodabasi
15-07-2014, 23:33
sohbet varsa sodalarımızı kapar geliriz :)
sohbet varsa sodalarımızı kapar geliriz :)
asıl amac sohbet muhabbet zaten...deneyen olursa cıkar dener gelır kaynaga devam :)
burakgunay
15-07-2014, 23:45
Emre reis varsa beni niye yazmıyosun ferrooo
Emre reis varsa beni niye yazmıyosun ferrooo
senı yarın arıyacaktım kanki :) sensiz olmaz gelcen zaten :D
308 1.6 hdi 110 stock
focus 2 1.6 109 tdci stock
focus c-max 1.6 tdci 109 stock
mazda 1.6 105 stock
clıo 1.6 110 sport.headers,fıltre,eksoz
corsa c 1.3 75 multijet stock
bravo 1.4 t-jet 150 stock
bızım gruptan gelıcekler bunlar,daha gelıcekler var sohbet,muhabbet guzel olur :)
Ferhat ne zaman nerde bi pm de ben alıyım kardeşim uyarsa gelirim :).
bende pm alabilirmiyim ? gsi ile gelmeye çalışıyım
Ferhat ne zaman nerde bi pm de ben alıyım kardeşim uyarsa gelirim :).
attım kardeşım :)
bende pm alabilirmiyim ? gsi ile gelmeye çalışıyım
tabiki bekleriz pm attım
vay ona sapladım buna sapladım şurdan sole gectım dıyecek varsa hıc bosuna zahmet etmesin biz kendı aramızda deneriz...
Geçmediğim araca geçtim demem sıkıntı yok..
Mümkünse clio ile denemek istiyorum ilk.
Mümkünse cliodan ile denemek istiyorum ilk.
Vay gel alican abim ozledik gorusmus oluruz bu bahane ile
ygtkrmdnz
16-07-2014, 11:32
Kazasiz belasiz denemeler arkadaslar.. ferhat bol bol video kardesim :) :)
Yer zaman ? uygunsa gelebilirz
OttOman06
16-07-2014, 12:08
ben muhattap olmadigim adamla denemem karakterime ters sende ole yapmalisin...
Mümkünse clio ile denemek istiyorum ilk.
ben sizin için yazmadım genel olarak yazdım gelicek olanlara yani...
Kazasiz belasiz denemeler arkadaslar.. ferhat bol bol video kardesim :) :)
kanka deneyecekler otobana cıkıp denıcek vıdeo cekerler heralde :D
Ben geliyorum arkadaslar aksam hem tanisir hem deneriz.
Ben geliyorum arkadaslar aksam hem tanisir hem deneriz.
clıoyla zevklı olur clıocu arkadasla konusursun anlasırsanız cıkar denersınız
Akşam dükkandaydım basmak isteyen olursa basarım sıkıntı yok.
http://www.nextburada.com/img/urun/next_nextstar_offset_canak_anten(4).jpg
Aksam gelecek arkadaslar nevaleleri alipta gelsinler yani herkes kndi nevalesini alsn:))
Cekirdek kola mi :)
Onu bilemem :)
Aksam gelecek arkadaslar nevaleleri alipta gelsinler yani herkes kndi nevalesini alsn:))
Alman usulu yani herkez kendine. :) orti araclari nereye cekicez otoparka cekelim guzelce
flexamin
16-07-2014, 14:06
nerde olacak bir pm atarsanız sevinirim. müsait olursam gelirim bende.
nerde olacak bir pm atarsanız sevinirim. müsait olursam gelirim bende.
Atiyorum abi:)
Alman usulu yani herkez kendine. :) orti araclari nereye cekicez otoparka cekelim guzelce
Zten bulusup praya cekmeyi dusunuyoduk bizde krdesim:)
Otto_Skorzeny
16-07-2014, 16:13
Bende uygun olursam tanışmak isterim herkesle bi pm alabilirmiyim
bir pm de ben alabilirmiyim projemi toparlarsam gelmeyi düşünüyorum
Hahaha :) Ferhat üstüne yıktık işi kusura bakma hacı...
Iftar yaklaşıyor günceli
Hahaha :) Ferhat üstüne yıktık işi kusura bakma hacı...
Iftar yaklaşıyor günceli
pm ler atıldı günceli :D
106 cı bı arkadasım var murat canturk onunla deneyın :)
OttOman06
16-07-2014, 19:17
106 cı bı arkadasım var murat canturk onunla deneyın :)
Muratin araba cikmadikii daha az kaldi ama
burakcan
16-07-2014, 20:09
Arkadaslar bi pmde ben alayim
Kaçırdık ekşını iyi mi :D
Stres atardım ne güzel :)
Arkadaslar forumun acık otoparkında buluşuyoruz gelenler konuya yazsın
Gelen herkesin ayağına sağlık :)
Guzel geceydi gelen arkadaslara tesekkurler...
guzel geceydı zevklı denemeler oldu gelenlerın aracını cıkartanların ayagına saglık...
vıdeo yok ama deneyen aracları yazıyım...
stock focus2 1.6 tdci-stock focus2 1.6 tdci c-max=focus 5-6 boy geçti
stock focus2 1.6 tdci-mazda 3 1.6 105 17 jant var=focus 5-6 boy geçti
stock focus2 1.6 tdci-1.4 hdi 206 (turbo+ ıntercooler+yazılım) 1bar =focus 2 boy gectı
clıo 1.6 sport headers-fıltre-eksoz-honda civic 1.6 ies=clıo geçti ama ne kadar bılgım yok
clıo 1.6 sport headers-fıltre-eksoz-stock mazda 3=clıo gectı
baska deneyen varsa yazsın gelen araclara tesekkurler...
Herkesin eline ayağına yakıtına sağlık. Gecenin yıldızı Focus tu. :)
Zorbey kardeşim de bizi arabasında misafir ettiği için ayrıca teşekkürler...
Edit: astra ilk denemede clio ve mazda 3 ü gıdım gıdamda olsa geçti ama clio tüpde olduğu için çok sağlıklı deneme olmadı... 2. Denemede hacim sebebiyle yine geçecekti ama yol biraz sıkıntılıydı, arabadada bir arıza vardı + ben vardım... Ona rağmen yine güzel yürüdü herkese tebrikler.
OttOman06
17-07-2014, 01:48
gece guzel bitti ;)
[QUOTE=bomonti;7555706]Herkesin eline ayağına yakıtına sağlık. Gecenin yıldızı Focus tu. :)
eyv kardeşim :)
gece guzel bitti ;)
aynen gece ıyıydı clıoda masallah cıgerlı erturkcum :)
Herkesin eline ayağına yakıtına sağlık. Gecenin yıldızı Focus tu. :)
Zorbey kardeşim de bizi arabasında misafir ettiği için ayrıca teşekkürler...
Edit: astra ilk denemede clio ve mazda 3 ü gıdım gıdamda olsa geçti ama clio tüpde olduğu için çok sağlıklı deneme olmadı... 2. Denemede hacim sebebiyle yine geçecekti ama yol biraz sıkıntılıydı, arabadada bir arıza vardı + ben vardım... Ona rağmen yine güzel yürüdü herkese tebrikler.
Eyvallah kardeşim. Her zaman arabamda bu işe gönül verenlere yer var.
aracimda bi patirdama söz konusu. Clio güzel yürüyor 140 150 den sonra hacim devreye giriyor bunu anladik :)
Sadık Özyer
17-07-2014, 02:17
Ferhat ne stok araban varmis be kardesim 5-6 boy ne demek? Arabanda kesinlikle yazilim var . Senden 200 kg hafif yazilimli arabayi nasil geciyorsun ?
Clio daha iyi gider aslında :) ben sürsem 2 boy öne çıkar:D
Ferhat ne stok araban varmis be kardesim 5-6 boy ne demek? Arabanda kesinlikle yazilim var . Senden 200 kg hafif yazilimli arabayi nasil geciyorsun ?
aracımı burdan cogu kısı bılıyo daha ustundekı kat dolu ne yazılımı :)arac fabrıkadan cığerlı cıkmış ;)
aracımı burdan cogu kısı bılıyo daha ustundekı kat dolu ne yazılımı :)arac fabrıkadan cığerlı cıkmış ;)
Boşa dememişler "Kuzu kurdun yol Ford'un." :cool:
OttOman06
17-07-2014, 02:23
saolasin bro :) seninkide cigerli bu gece bunu gorduk ;)
Eyvallah kardeşim. Her zaman arabamda bu işe gönül verenlere yer var.
aracimda bi patirdama söz konusu. Clio güzel yürüyor 140 150 den sonra hacim devreye giriyor bunu anladik :)
Eywallah kardesim sizlerle tanismak guzeldi arayi sogutmayiz umarim amacimiz idda deil stres atmakdi.insallah patirdama olayini yakin zmanda cozersin...
OttOman06
17-07-2014, 02:27
Clio daha iyi gider aslında :) ben sürsem 2 boy öne çıkar:D
orasi kesin araba kendini tasidigi yetmiyor bide ben uzerindeyken gidecem diye cabaliyor
kilo vermeye devam : D
saolasin bro :) seninkide cigerli bu gece bunu gorduk ;)
Eywallah kardesim sizlerle tanismak guzeldi arayi sogutmayiz umarim amacimiz idda deil stres atmakdi.insallah patirdama olayini yakin zmanda cozersin...
Maşallah Erkut aracın çok güzel yürüyor.Gelen arkadaşların ayaklarına sağlık güzel gece oldu ben sabah 7 de staj oldugu için erken ayrıldım ama tekrarını yapmalıyız :):)
OttOman06
17-07-2014, 02:31
Maşallah Erkut aracın çok güzel yürüyor.Gelen arkadaşların ayaklarına sağlık güzel gece oldu ben sabah 7 de staj oldugu için erken ayrıldım ama tekrarını yapmalıyız :):)
ikisinede masallah kardesim. Aynen erken ayrildin muhabbet edemedik bi hafta sonu daha rahat ederiz toplanip muhabbet edelim cekirdek Didi partisi verelim :):D
ikisinede masallah kardesim. Aynen erken ayrildin muhabbet edemedik bi hafta sonu daha rahat ederiz toplanip muhabbet edelim cekirdek Didi partisi verelim :):D
Birdahakine daha güzel olur inşallah :)
ferroo,zorbey,cgty,bomonti bugra Arkadaşlar tanıştığıma çok memnun oldum bir daha arayı soğutmayalım dostluk çerçevesinde rutine bağlayalım
ferroo,zorbey,cgty,bomonti bugra Arkadaşlar tanıştığıma çok memnun oldum bir daha arayı soğutmayalım dostluk çerçevesinde rutine bağlayalım
aynen kardesım bende cok memnun oldum tekrarlayalım yıne... zaten bomontı arkadasın focus 3 u var 1.6 tdci bıde onunla denıcem o ara bulusuruz :)
Aksam guzeldi, akismetrenin azizligine ugradim. Benim arac 1 barda 130hp gibi bir deger verir ferro halen stok diyorsaniz fokusa ben bir sey demiyorum.. Bu arada cekemeyen arkadaslar icin gece guzel bittii ama sikintiyi bulsuk akismetrenin teli kopmus rovansi bekliyorum :)
Ulan arkadaş ne çenesi düşük karı kılıklılar var içinizde.. Şaşmazdaki parçacı bile duymuş gece gece yemeyip içmeyip sağa sola habermi yapıyorsunuz ?
Akşam bekliyorum yine aynı kadroyu
Didi almayalim ferroo da kafa yapiyor....:D
Bende tanıştığıma memnun oldum. Yine buluşuruz :)
Aksam guzeldi, akismetrenin azizligine ugradim. Benim arac 1 barda 130hp gibi bir deger verir ferro halen stok diyorsaniz fokusa ben bir sey demiyorum.. Bu arada cekemeyen arkadaslar icin gece guzel bittii ama sikintiyi bulsuk akismetrenin teli kopmus rovansi bekliyorum :)
aksam guzeldı evet ben gecsemde gecılsemde sorun etmem 1400 kğ daha katı bıle dolu olan arabayla benım aracımda degıl yazılım kat bıle ıptal degıl ıstersenız ankaranın butun yazılımcılarını gezelım dosyasını bı okutalım yazılımlı focus 1.6 tdci ler en asagı 1.3 cont degerı var alının focusta 1.5 contada yuruyodu benım dıger focusta 1.3 contada yuruyodu bu arac yazılımlı olsa 0.9 damı yurur?fabrıkadan cıkısı zaten 0.9 1.0 bar basıyor focuslar...onuda gectım su ramazan ramazan kımsenın kalbını kırmaya gerek yok ben deneyelım dedımmı sana demedım atar yaptımmı yapmadım agzımı actımmı acmadım?sen deneyelım dedın orda o kadar adam benle denemek ıstedıgını soleyınce ben gecıcegını bıle bıle cıktım ama bnm arac bı degısık gıttıgı ıcın ısler tersıne dondu...benım kımseyı gecme gıbı bı derdım yok orda o kadar kısı vardı e halıyle mılletın agzı torba degıl kapatasın benım kımseye haber verdıgım arkasından konustugum yok denedıkmı denedık bıtmıstır benım ısım gucum yok onu gectım bunu gectım dıye bıyerımı arıcam?kım aradı sasmazı parcacıyı bılmıyorum ama o ben degılım kımseyıde aramam zaten yok o onu gecmıs yok bu bunu gecmıs benım ısım olmaz ole seylerle... umarım yanlıs anlamasssın soledıklerımı...bu arada benım aracım deneme tahtası degıl her aksam bırıyle denıyım...aksam bulusma vardı kalabalıktı hanı ortam guzel olsun denemedı demesınler dıye herkesten cok ben denedım ama ole her aksam basmaya cıkmam ...gelecek ay yıne bı bulusma yaparız o zamanda basarız basmam demıyorum yıne...kendıne ıyı bak...
aksam guzeldı evet ben gecsemde gecılsemde sorun etmem 1400 kğ daha katı bıle dolu olan arabayla benım aracımda degıl yazılım kat bıle ıptal degıl ıstersenız ankaranın butun yazılımcılarını gezelım dosyasını bı okutalım yazılımlı focus 1.6 tdci ler en asagı 1.3 cont degerı var alının focusta 1.5 contada yuruyodu benım dıger focusta 1.3 contada yuruyodu bu arac yazılımlı olsa 0.9 damı yurur?fabrıkadan cıkısı zaten 0.9 1.0 bar basıyor focuslar...onuda gectım su ramazan ramazan kımsenın kalbını kırmaya gerek yok ben deneyelım dedımmı sana demedım atar yaptımmı yapmadım agzımı actımmı acmadım?sen deneyelım dedın orda o kadar adam benle denemek ıstedıgını soleyınce ben gecıcegını bıle bıle cıktım ama bnm arac bı degısık gıttıgı ıcın ısler tersıne dondu...benım kımseyı gecme gıbı bı derdım yok orda o kadar kısı vardı e halıyle mılletın agzı torba degıl kapatasın benım kımseye haber verdıgım arkasından konustugum yok denedıkmı denedık bıtmıstır benım ısım gucum yok onu gectım bunu gectım dıye bıyerımı arıcam?kım aradı sasmazı parcacıyı bılmıyorum ama o ben degılım kımseyıde aramam zaten yok o onu gecmıs yok bu bunu gecmıs benım ısım olmaz ole seylerle... umarım yanlıs anlamasssın soledıklerımı...bu arada benım aracım deneme tahtası degıl her aksam bırıyle denıyım...aksam bulusma vardı kalabalıktı hanı ortam guzel olsun denemedı demesınler dıye herkesten cok ben denedım ama ole her aksam basmaya cıkmam ...gelecek ay yıne bı bulusma yaparız o zamanda basarız basmam demıyorum yıne...kendıne ıyı bak...
işte kendi ağzınla söylüyorsun 1400kg kat dolu vırık cırık vs olan bir araç beni geçiyor ve gavatın biri karı gibi laf yetiştiriyor ben akşamda dedim sıkıntı yok önemli değil diye ama bu kanı bozuk yediği kaba sıçan adamlar canımı sıkıyor. Farketmez ne zaman dersen ben basarım senle yada başkasıyla benim kaygım yok laf çıkmadığı sürece..
işte kendi ağzınla söylüyorsun 1400kg kat dolu vırık cırık vs olan bir araç beni geçiyor ve gavatın biri karı gibi laf yetiştiriyor ben akşamda dedim sıkıntı yok önemli değil diye ama bu kanı bozuk yediği kaba sıçan adamlar canımı sıkıyor. Farketmez ne zaman dersen ben basarım senle yada başkasıyla benim kaygım yok laf çıkmadığı sürece..
valla su ramazan ayında hıc gerek yok bole seylere kım kıme laf yetıstırdı ne dedı ınan onu bıle bılmıyorum ben kımsenın arkasındanda konusmadım yuzunede soledım yasarada benım adıma konusan ınsan kılıklı kısıler kımse gelsın benım yuzume konussun...dun aksamdakı denemelerıde kım kıme yetıstırdı ınan hıc bı bılgım yok cok kısı vardı kımsenın gunahını almayalım ama samsazdakı parcacıya kadr gıttıyse o onun tanıdıgıdır sor kım solemıs ogren banada haber ver :)
valla su ramazan ayında hıc gerek yok bole seylere kım kıme laf yetıstırdı ne dedı ınan onu bıle bılmıyorum ben kımsenın arkasındanda konusmadım yuzunede soledım yasarada benım adıma konusan ınsan kılıklı kısıler kımse gelsın benım yuzume konussun...dun aksamdakı denemelerıde kım kıme yetıstırdı ınan hıc bı bılgım yok cok kısı vardı kımsenın gunahını almayalım ama samsazdakı parcacıya kadr gıttıyse o onun tanıdıgıdır sor kım solemıs ogren banada haber ver :)
söyledik isim ver diye isim vermedi ama araç clio sport.
mazda 3 passat TSİ ve megachips focus videomuz var. Ferhat konuya eklerse stok focus ve chipli focusu kıyaslayabilirsin. Zira arkadan mazda ile focus arasındaki farkı gördün...
Cmax la focusu tekrar denedik çok yakın olmasalar bile yakın gidiyorlar. Yazılımlı focusun nasıl yürüdüğünü ben çok iyi biliyorum focus kullanıcısı olarak.
+ elleme kim nereye laf yetiştiriyorsa yetiştirsin, biz keyif için buluşup keyfine bastık. Arabandada arıza olabilir arkadaşım, kul yapısı neticesinde... Benim 1 haftalık 0 arabam arıza yaptı. Normaldir...
Hırs yapıp ver yansın yapacaksanız kimseyle basmayın.
OttOman06
17-07-2014, 12:32
söyledik isim ver diye isim vermedi ama araç clio sport.
yavas gel kavat ben senin gibi kari kilikli deilim ne dedigine dikkat kavat olan sensin ben butun gece cocuklarin yanindaydim bana sarma koyu olur bastan soyleyim isine bak...
mazda 3 passat TSİ ve megachips focus videomuz var. Ferhat konuya eklerse stok focus ve chipli focusu kıyaslayabilirsin. Zira arkadan mazda ile focus arasındaki farkı gördün...
Cmax la focusu tekrar denedik çok yakın olmasalar bile yakın gidiyorlar. Yazılımlı focusun nasıl yürüdüğünü ben çok iyi biliyorum focus kullanıcısı olarak.
+ elleme kim nereye laf yetiştiriyorsa yetiştirsin, biz keyif için buluşup keyfine bastık. Arabandada arıza olabilir arkadaşım, kul yapısı neticesinde... Benim 1 haftalık 0 arabam arıza yaptı. Normaldir...
agzına saglık benımde bu 10. focusum yazılımlı focusun kımse nasıl gıttıgını bılmedıgı ıcın bnm aracımı yazılımlı sanıyolar halbukı bnm aracımda yazılım olsa dun aksam benım denıyecegım arac katogorım yoktu...kımse hır mırs yapmasın gerek yok bole seylere...zaten ben bı deneme ıcın yazılımlı olan arabaya yazılımsız dıcek kadar karaktersız degılım neyse odur bnde bunuda benı tanıyanlar bilir...
Hırs yaptığım yok, sadece gereksiz insanların gereksiz yorumları canımı sıkıyor okadar. hani derler ya el sikiyle gerdeğe girme diye... Zaten otobana çıkarken sizlerin yanında kaputu açtığımızda akışmetrenin çıkmış olduğunu gördük + olarak FeVıDun abi kelepçe atalım varsa dedi bende gerek yok gittiği yere kadar diyip bastım :) sonuç araç basınç basmadı sıkıntı yok denedik gördük.
Dip not
OttOman06 aradı şimdi clio sportlu laf yapan gavat ben değilim dedi. Yanlış anlaşılma olmasın
OttOman06
17-07-2014, 12:56
yavas gel kavat ben senin gibi kari kilikli deilim ne dedigine dikkat kavat olan sensin ben butun gece cocuklarin yanindaydim bana sarma koyu olur bastan soyleyim isine bak...
Alican msj atti bende duzelteyim yorumumu.Bu yorumum kendini adam zanneden ortaligi karistirmaya calisan kari agizli icin gecerli alican icin deil
Simdi sonuc olarak ortata sorun varmi arkadaslar gerginlige gerek yok.
TolgaEsentepe
17-07-2014, 13:04
100 beygirlik arabalarla ortam böyleyse beygirler 200 300 e çıksa sallama satır kavga çıkacak gibi duruyor.
Simdi sonuc olarak ortata sorun varmi arkadaslar gerginlige gerek yok.
sorun yok ferıdun ne sorunu olucak allah askına :)
100 beygirlik arabalarla ortam böyleyse beygirler 200 300 e çıksa sallama satır kavga çıkacak gibi duruyor.
herkesın bı emegı var araclarında beygırın onemı yok deneme denemedir 100 200 300 farketmez...
Şu focusa stock değil demeyin allah aşkına,c max in +80 90kg fazlasıyla tutunabildiği yazılımlı focus mu olur..ben daha önce 2 stock 1 yazılımlı (Ferhat'ın eski araç) focus la denedim farkları net biliyorum.O focus yazılımlı olsaydı bastıktan sonra Ferhatı telefonla arayıp abi nerdesin dememiz gerekirdi.
Şu focusa stock değil demeyin allah aşkına,c max in +80 90kg fazlasıyla tutunabildiği yazılımlı focus mu olur..ben daha önce 2 stock 1 yazılımlı (Ferhat'ın eski araç) focus la denedim farkları net biliyorum.O focus yazılımlı olsaydı bastıktan sonra Ferhatı telefonla arayıp abi nerdesin dememiz gerekirdi.
sızle bastıgım harıc herkes zaten bu aracta yazılım var dıyor normal alıstım artık kardesım :)
serkanokan
17-07-2014, 14:48
herkesın bı emegı var araclarında beygırın onemı yok deneme denemedir 100 200 300 farketmez...
sızle bastıgım harıc herkes zaten bu aracta yazılım var dıyor normal alıstım artık kardesım :)
Aracın stocksa boya korumayı falan mı emek olarak sayıyosun anlamadım?
Aracin stock veya oynanmis ne onemi var arac stock diye uzerinde bir.emek harcanmis olamazmi. Illa motor felanmi gerek baska yerine yapilan islemler yay vs vs bunlar emekden sayilmiyormu.
serkanokan
17-07-2014, 14:54
Aracin stock veya oynanmis ne onemi var arac stock diye uzerinde bir.emek harcanmis olamazmi. Illa motor felanmi gerek baska yerine yapilan islemler yay vs vs bunlar emekden sayilmiyormu.
tamam pardon.
Yok bn arabayi yikaynca +2 hp gelio onu emekten sayiyorum oldumu?
CasabLanca
17-07-2014, 16:53
fakirlere ölüm focusdan selamlar
Akşam bir sorun yoktu. Biz rahat rahat bastık güldük eğlendik. Kavgalık bi durumda yok :)
Akşam bir sorun yoktu. Biz rahat rahat bastık güldük eğlendik. Kavgalık bi durumda yok :)
suanda bı sorun yok kardesım benım aracımın kımse stock olduguna ınanmak ıstemıyoda o yuzden bıraz tartısma sebebı olabılıyo sorun yok yani :)
serkanokan
17-07-2014, 18:17
fakirlere ölüm focusdan selamlar
Baba meraba, performa 24 var mı?
Benim arabamın plakalıkları bile hala yetkili servisin taktığı plakalıklar... Evet, profosyonel olarak polish yapıyorum.. Mege 500-600 vermeyip 2-3 gün kan ter içinde arabamla uğraşıyorum.. Uğraştıkça daha çok seviyorum...
Dolarları basıp getirttiğiniz parçalar mı emek oluyor? Yada el emeğiyle kıyas edebiliyor musun?
Rencide edici olmayalım.
Iyi forumlar
Kardeşim araçlar belli aralarındaki farklar belli...c max senin araca tutunabildimi tutunabildi, mazda 3 teker başına +6kg jant lastik ağırlığıyla 3-4 boy arkanda kalabildi mi kalabildi...daha niye üstüne geliyorlar anlamıyorum..senin araba chipli ise benim arabada da eksantrik var buğranın c max te down pipe var o zaman arkandan geldiğimize göre...hatta clio sport beni 3-4 boy geçti demek ki onda da "gizli" turbo vardı bu mantığa göre...206 dışındaki bütün araçların speclerine göre aralarındaki farklar beklenildiği gibiydi süpriz yoktu bence. 206 nın gelememesinin sebebini de sahibi bilir akışmetre mi bir sorundan bahsediliyordu bilemiyorum...ama sonuç olarak Ferhat kardeşime haksızlık yapmayın arkadaşlar ayıp oluyor adam beni de geçti aradaki fark inanılmaz olsa bende derim sende yazılım var diye..
serkanokan
17-07-2014, 18:34
Benim arabamın plakalıkları bile hala yetkili servisin taktığı plakalıklar... Evet, profosyonel olarak polish yapıyorum.. Mege 500-600 vermeyip 2-3 gün kan ter içinde arabamla uğraşıyorum.. Uğraştıkça daha çok seviyorum...
Dolarları basıp getirttiğiniz parçalar mı emek oluyor? Yada el emeğiyle kıyas edebiliyor musun?
Rencide edici olmayalım.
Iyi forumlar
Sana arabanı soran olmadı ki plakalığına kadar anlatıyosun..
Bahsedilen emek olayının motor gücü anlamında olduğunu konuyu okuyan herkes anlamıştır zaten diye düşünüyodum.. Hepsini alıntı yapayım da idrak etmesi daha kolay olsun.
Fakir edebiyatı yapmana gerek yok, kasma..
İyi forumlar :D
Asıl emek araca hakkıyla bakabilmek,temiz,diri,ilk günkü kondisyonunda tutabilmek bence.
Ben mesela aracımı kendim yıkıyorum,hakkını verdiğimde iç-dış 2 saat zamanımı alıyor.
Ayrıca küçümsediğin boya korumayı hiç kendin yaptın mı bilmiyorum ama ustaya parayla bir parça taktırıp başında dikilmeye benzemiyor.İkisini de yapmışlığım var oradan biliyorum.
Asıl emek araca hakkıyla bakabilmek,temiz,diri,ilk günkü kondisyonunda tutabilmek bence.
Ben mesela aracımı kendim yıkıyorum,hakkını verdiğimde iç-dış 2 saat zamanımı alıyor.
Ayrıca küçümsediğin boya korumayı hiç kendin yaptın mı bilmiyorum ama ustaya parayla bir parça taktırıp başında dikilmeye benzemiyor.İkisini de yapmışlığım var oradan biliyorum.
ağzına saglık...agzı olan konusuo kardesım yaw he he deyıp gec...
serkanokan
17-07-2014, 19:44
Algıda sorun var kesinlikle.. İyi eğlenceler boya koruma ustaları ve heyecanlı sokak yarışçıları.
Hararetli muhabbetlere gerek yok. Serkanokan nikli arkadaş ferroo nun yazilarina göre yorum yapti. Bu da eleştiri olarak görüldü. Ferronun focus orjinal bir focus gibi gidiyor. Yazılım olsa tirlar kadar mesafe olurdu. Forum ortamında yazılan ile yüzyüze konuşulan arasında farklar var. Mizahi bir dil bile olsa burada gider gibi gözüküyor. Iyi aksamlar
Herkes senin gbi anlasa kske orjinal oldugunu cmax la mazdayi bsya baya gectim adamlr bisey diolarmi demiyolar ndn bstgm dgr arac bunu diyemiyo hmn yazilimli oldu aracm masallah demeleri yeterliydi onuda demediler cnlari sagolsun ne dym:)
Sana arabanı soran olmadı ki plakalığına kadar anlatıyosun..
Bahsedilen emek olayının motor gücü anlamında olduğunu konuyu okuyan herkes anlamıştır zaten diye düşünüyodum.. Hepsini alıntı yapayım da idrak etmesi daha kolay olsun.
Fakir edebiyatı yapmana gerek yok, kasma..
İyi forumlar :D
Aklınca kinaye yapmışsın ya ona hitaben yazdım. Kassam sana mı kasacam :)
Kolay gelsin
Keçiören giriate en az 10 ekip 3 cekici saglam uygulama var. Arabayi istikbalin obune cekip taksiyle dondum, park halindeki aracı da bağlamazlar herhalde. bu konutu bu sekide kullanmamizda Sorun sanirim
Özgür Ozan
18-07-2014, 00:46
Keçiören giriate en az 10 ekip 3 cekici saglam uygulama var. Arabayi istikbalin obune cekip taksiyle dondum, park halindeki aracı da bağlamazlar herhalde. bu konutu bu sekide kullanmamizda Sorun sanirim
Park halinde bağlamazlar
Risendark
18-07-2014, 01:24
Zenginler ölsün biz 100 hp lik arabamızla mutluyuz tolga bey :D
OttOman06
18-07-2014, 01:51
zenginler ölsün biz 100 hp lik arabamızla mutluyuz tolga bey :d
:d:d:d:d:d:d:d
TolgaEsentepe
18-07-2014, 02:27
Zenginler ölsün biz 100 hp lik arabamızla mutluyuz tolga bey :D
olm benimkide 100 beygir :D
denizalpakinci
18-07-2014, 05:12
Konunun başında geçtim geçildim muhabbeti olmaz demişsinizde kendiniz yazmışsınız şunu 3 şunu 5 boy geçtim diye :):) bu denli gerilmeye gerek yok bu tip şeyler için kalp kırmayada gerek yok bence.
Arkadaşlar biz basmadan öncede zaten 206nın kaputunu açtık basınç gelmiyor dedik ve akışmetrenin yerinden çıktığını gördük tekrar taktık ancak 1 barda yürüdüğünüde dile getirdik sonuç olarak ferhatın bizi geçmesi sıkıntı olmadı teşekkür ettik başka zaman tekrar deneriz dedik ve ayrıldık. Dün aracın akışmetresini değiştirdik yazlımı güncelledik ve şuan istediğimiz ayarda 1.8 basınç ile yürüyor en azından arızayı bulmuş olduk sayenizde :) tek sıkıntımız şaşmazdaki parçacıya kadar reklam edilmesiydi ama onuda hallettik problem kalmadı :)