Orijinalini görmek için tıklayınız : Darica dan selamlar
Herkese iyi günler bol sohbetler.
Kocaeli / Darıca dan Tarık ben. E34 kullanıcısıyım. Gezmeyi de oldukca severim. bol bol buluşmalar düzenleyip görüşürüz inş.
Hoşgeldiniz , keyifli forumlar :) Darıca'nın neresindensiniz ?
Hoşbulduk.
Darıca Bayramoğlu.
Bende daricada oturuyorum cayirova belediyesinin yaninda oto yikama dukkanim var beklerim
Bu kadar kişinin oturduğum civarda olması gururlandırdı be :D Bu arada hoş geldiniz efenim :D
hoşgeldiniz bende darıcada yaşıyorum :)
hoş buldum yaw amma darıcalı varmış hakketen hee :D
athem kardeşim ben sık sık yıkatırım arabamı mutlaka gelcem sen dükkanın adını yolla bana :)
talhamtyi
23-07-2014, 14:14
hoş geldin kardeşim.
hoş geldin kardeşim.
TT 600 Typer şuan sizde mi ? Geçenlerde kartal oto sanayide görmüştüm.Maşallah :)
Darıca-Bayramoğlu-Gebze bir buluşma düzenlenmeli bence :) Bir çok üye buralardan :)
talhamtyi
24-07-2014, 09:13
TT 600 Typer şuan sizde mi ? Geçenlerde kartal oto sanayide görmüştüm.Maşallah :)
Darıca-Bayramoğlu-Gebze bir buluşma düzenlenmeli bence :) Bir çok üye buralardan :)
ben kartala sattım kardeşim yeni sahibi olabilir.
eğer planlarınızda varsa buluşmak hemen yaparsanız sevinirim ağustos 6 asker oluyorum :D
metehancihangir
27-07-2014, 12:46
Hoşgeldin keyifli forumlar bende Gebze de oturuyorum buluşma falan yapılırsa benide çağırın :D
E herkes buluşalım demiş kimseden ses yok :)
Gebze' de buluşma diye bi başlık açıyorum ozmn katılacak olanlar oradan yazarlar. Yer konusunda da fikir verirsiniz.
Selamlar. Bende senenin 6-7 ayı bayramoğlundayım küçük yer karşılaşırız illaki :)
şuan bayramoğlundaysan akşama mc de buluşucaz katılmak istersen bekleriz.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?191591-Gebze-bulu%DEma-!&p=7618524#post7618524
Selamlar. Bende senenin 6-7 ayı bayramoğlundayım küçük yer karşılaşırız illaki :)