Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Plasti dip seçimi

Draniela
15-07-2014, 15:05
Beyaz arabama beyaz jant taktım hiç beğenmedim. Plasti dip alacağım şimdi fakat gunmetal bulamadım daha önceden baktığımda vardı diye hatırlıyorum. Acaba kampanya var diye mi ?

Sprey (http://plastidip.com.tr/plasti-dip-urunleri/Plasti_Dip_Spray)

site budur. duman gri var metal gri falan var gunmetal dışında mat siyah düşünmüştüm fakat sadece siyah olarak var.

İndirim var diye bu kadar kısılmaz ki seçenek :D

Şimdi siyah mı alsam ne yapsam ? Yorumlarınızı bekliyorum

Draniela
15-07-2014, 15:08
metal grinin gunmetal e yakın olma ihtimali var mıdır ? örnek renk göstermemişler :)

TaGo
15-07-2014, 15:34
Kardeşim site zaten yalan bir site.

plasti-dip.com ve plastidipstore.com bizim sitelerimiz. Gun metalde var. Antracit greyde var. Alumınyum greyde var. Sen ne istersen var kısacası

Tüm dünyada video ve görsellere bakarsan zaten ambalajımızın bu arkadaşlarınki gibi olmadığını görebilirsin. Plasti Dip tüm dünyada tek bir ambalaj ile pazarlanıyor. Tüm hepside Amerikadan geliyr.

K.Kaan
15-07-2014, 15:44
benim de bir sorum olacak. aracım ***** 90 model :) dodikleri tamponları hepsi ayrı telden çalar cinste solmuş halde. kendim uygulama yapmaya niyetliyim ancak merak ettiğim şu renault tamponu dokulu olduğundan o yüzeyde uygulama yapılabiliyor mu acaba?

TaGo
15-07-2014, 15:46
Hiç ama hiç farketmez. Doku pd ye etki etmez. Kendiniz uygulayabilirsiniz. Minumum 5 kat atın.

K.Kaan
15-07-2014, 16:16
Hiç ama hiç farketmez. Doku pd ye etki etmez. Kendiniz uygulayabilirsiniz. Minumum 5 kat atın.

teşekkürler ilginizden dolayı. peki ortalama kaç tüp yer acaba fikriniz var mı iki tampon+ dodikler için?

TaGo
15-07-2014, 16:18
Ön arka tampon vede dodikler 2 spreyden biraz fazla harcatır size.

K.Kaan
15-07-2014, 16:49

ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. vermiş olduğunuz linkten siparış verip kolları sıvayım o halde en kısa süre içinde:icon_tup:

Eray35
15-07-2014, 17:13

İyi günler plasti dipin acaba parlak renkleri var mı ?

LaWSuiT
15-07-2014, 17:42
bu spreyleri uygulama işlemi nasıl oluyor ?
ekstra astar bilmem ne durumları olmuyor değilmi?

TaGo
15-07-2014, 19:52
Parlak tabiki var. Hangi renge kaplıuacaksanız kaplıyorsunuz. Sonra yine aynı şekilde parlatıcı uyguluyorsunuz. Spreyide litreliğide var.

abdullahduymaz
15-07-2014, 20:33
peki o dipin üzerine attıgımız parlatıcıya cila atabiliyor muyuz? :D

By_HaNNibaLL
15-07-2014, 20:49
Kendin yapamaz yaptirmak istersen dükkana beklerim Mesaj atman yeterli

Draniela
15-07-2014, 22:00
Kardeşim site zaten yalan bir site.

plasti-dip.com ve plastidipstore.com bizim sitelerimiz. Gun metalde var. Antracit greyde var. Alumınyum greyde var. Sen ne istersen var kısacası

Tüm dünyada video ve görsellere bakarsan zaten ambalajımızın bu arkadaşlarınki gibi olmadığını görebilirsin. Plasti Dip tüm dünyada tek bir ambalaj ile pazarlanıyor. Tüm hepside Amerikadan geliyr.

bunu bilmemiz iyi oldu ben o yönden dikkat etmemiştim bir abim dedi yaz google a 1. ya da 2. linke tıkla İzmir'den alacaksın diye baktım o site İzmir. Neyse öğrenmiş olduk.

Artık bu iş sonraya kaldı perşembe sabah tatile gidiyorum yetişmez kargo yapamayız herhalde. Gunmetal in uygulanmış hali var mıdır ? Mat olarak nasıl duruyor merak ettim.

Bu arada benim jantlar königh sh87 sık kol jant kaç tüp gider yapacak kişi 2 tüp yeterli demişti. 1 tüpte tamirat vs. amaçlı almayı planlıyorum. Ne dersiniz ?

http://www.durmazotomotiv.org/image/cache/data/k45-400x400.jpg

Draniela
15-07-2014, 22:10
jant kampanyaları varmış ama altındaki açıklamalar genel olarak plasti dip hakkında :) bilgi alabilir miyim ?

Emir_b16a
15-07-2014, 23:01
gördüklerime dayanarak kendi yapıcaklara tavsiyem kötü uygulanırsa uğraştırır adamı
çirkin durur kötü boya gibi malzemeyi kötülemek için değil sölediklerim

o yüzden biraz emek ve mümkünse 5 kutu yeter ulan diyip ince kat atmayın :D

TaGo
16-07-2014, 20:10
Jant kampanyası 2.5 spreyden fazlasına tekabul eder. Tabi onu almanız işinizi kolaylaştırır. Minumum 5-6 kat aton. Mümkünse daha bile gazla. Minumum demek 5 kat demek değil bide :)