Orijinalini görmek için tıklayınız : Balat hırsızlık olayı
Arkadaşlar bugün öğlen saatlerinde balattaki eski galata köprüsünde çekim yaparken setten ekipmanlarımızı çaldılar.Kamera kayıtları vs var fakat tanınmaz halde suratları kamera kalitesinden dolayı.Gelişmeler var emniyetten fakat nekadar olumlu olur bilemiyorum,kafayı yemek üzereyim saniyelik anlarla kaşla göz arasında çalıp köprüye tırmanıp kaçıyorlar.Allah belalarını versin hergeçen gün fazlalaşıyor olaylar.İnsanları bu şehirden nefret ettiriyorlar.
Ekipman listesi aşşağıda yazdıklarım etrafınızda veya biyerde denk gelirseniz lütfen ulaşın.. 0 506 712 73 33
Phaseone P65+
Hasselblad H1 Body
Hasselblad 210mm Lens
Broncolor RFS Triger
Manforotto Tripot
Onun bunun çocukları ...
Satıcaklardır satın alınmasını düşünerek sahibinden gibi sitelere ivedilikle ilan veriniz .
Çok üzücü olay listenin maddi karşılığı baya fazla , çalanlar üç beş kuruşa elden çıkarmaya çalışacaklar muhtemelen
Ferhat_V
16-07-2014, 01:14
karaköyde bi pasaj var bu tarz foto mak. teyp gibi şeyleri satıyorlar oraya bir bakın 2. ele düşmüş olabilir..eğer malzemelerinizde çizik vs. kendi bildiğiniz şey varsa tanıyabilirsiniz..
Absyrtos
16-07-2014, 01:19
Geçmiş olsun sirkecide fotoğrafçılar var belki oraya satmaya çalışırlar
dragonflydesing
16-07-2014, 01:55
geçmiş olsun
hasselblad'ı kolay kolay elden çıkarabileceklerini sanmıyorum
geçmiş olsun benimde başıma gelmişti cihangirde. Dolapdere de pazar varmış elektronik satan flash mlash satanlar. oraya bakmanızı tavsiye ederim. benimde flash vs gitmişti.
Çok Geçmiş olsun berkin şerefsiz bol piyasada
SekoLive
16-07-2014, 06:42
berkin cok geçms olsn kardesim...
inşallah bulunur
MatraX_07
16-07-2014, 08:21
berkin çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede çaldıkları gibi bulunur
Skyhawk34
16-07-2014, 12:18
Berkin dünde konuştuk ama inan aklıma hala birşey gelmiyor bu cihazların bir ruhsatı bir bilmemnesi ne bileyim aklıma gelecek birşeyi yokki kayıt altında tutulsun çeşitli bölgerin gidiş güzargahlarına göre kamera kayıtlarına bakılmaktan başka :S
Geçmiş olsun Allah korkusu kalmadı ardık böyle şerefsizlerde.
Yiğit G.
16-07-2014, 15:37
Arkadaşlar bugün öğlen saatlerinde balattaki eski galata köprüsünde çekim yaparken setten ekipmanlarımızı çaldılar.Kamera kayıtları vs var fakat tanınmaz halde suratları kamera kalitesinden dolayı.Gelişmeler var emniyetten fakat nekadar olumlu olur bilemiyorum,kafayı yemek üzereyim saniyelik anlarla kaşla göz arasında çalıp köprüye tırmanıp kaçıyorlar.Allah belalarını versin hergeçen gün fazlalaşıyor olaylar.İnsanları bu şehirden nefret ettiriyorlar.
Ekipman listesi aşşağıda yazdıklarım etrafınızda veya biyerde denk gelirseniz lütfen ulaşın.. 0 506 712 73 33
Phaseone P65+
Hasselblad H1 Body
ne yaptın yahu :( :( araba fiyatı :( sigortası falan varmıydı
burak_2885
16-07-2014, 15:49
Geçmiş olsun dostum. Emek hırsızları piçler işte 5 liralık cihazı şimdi 1 liraya okuturlar geçmişlerini sktiklerim
SekoLive
16-07-2014, 15:50
Geçmiş olsun dostum. Emek hırsızları piçler işte 5 liralık cihazı şimdi 1 liraya okuturlar geçmişlerini sktiklerim
keşke beş lira olsa fiyatı...
berkin haber alırsan bizi haberdar edermisin
altugkocer
16-07-2014, 15:51
Çok geçmiş olsun. Çaldıkları malzemelerin yurtdışı fiyatlarına baktım, yanlış bakmadıysam 15-20.000 $ civarı. Umarım şerefsiz herifler yakalanır.
Malz. bulunmus sanırım gecmıs olsun kanka erken atlatmanıza sevındım .
O para ne ya öyle? İnşallah bulunmuştur. Yoksa çok büyük bi zarar gerçekten
Arkadaşlar kusura bakmayın konuyu açtım giremedim daha sonrasında koşturmaktan işlerden, makinayı bulduk herkese teşekkür ederim.. Sigorta olayı çok lanet birşey studyodan çıktığın an dışarıda çalınırsa hiç bir şekilde ödeme yapmıyorlar.Makinanın fiyatı düşük olsa yine insan üzülür fakat ciddi paralar olduğu için üstümden kaynar sular akıyordu bütün gün..
Olayda kafayı yedim diyebilirim bütün gün köprünün aramadığım yeri kalmadı logar kapaklarından dükkanla köprü arasındaki tavan bölmelerine kadar çıkıp tek tek aradım hiçbirşey bulamadım.Polisler geldi açıkladık olayı fakat keşke biraz ilgilenip arasalardı baktık olcak gibi değil türkiyede ***** tanıdık olmadan işler çözülmüyor çekim yaptığımız firma sahibinin tanıdığı bi millet vekilini araya soktuk olay ondan sonra çözülmeye başladı. Balatın çingene mahallelerinden 2 adam geldi emniyetten çağırmışlar 2 kişiye izlettik kamera kayıtlarını ( Kişilerde pek sağlam adamlar değildi ) ama sağolsunlar çok yardımları dokundu çocukların kim olduklarını adreslerini herşeylerini bulmada yardım ettiler.Çalan kişilerde ufak çocuklar ve saniyelik bi an boşlukta çalıyorlar ve planlı birşey bi önceki günde ordaydık yanımıza bile gelmişlerdi.Tanıdık araya girince emniyet müdürününde tek kelimesi işe yaradı - O makinayı bugün istiyorum. demesiyle karıştı ortalık ve baya yoğun şekilde çocukları aramaya başladı ekipler, saat sabah 4 gibi makina elimize geldi.O kadar rahatladımki anlatamam ama hala olayın şoku içindeyim..
Büyük geçmiş olsun, şükür ki tanıdık varmış. Eğer olmasaydı bu hırsızlık dosyası da diğerlerinin yanına atılıverilirdi muhtemelen
Büyük ihtimal öyle olurdu.Garibansan tanıdığın birisi yoksa bu ülkede elin kolun bağlanıyor onu anladım.
TonyMontana
17-07-2014, 00:52
Çok geçmiş olsun, ***** ülke şartları, bulunması sevindirici haber.
Bulunmasına sevindim geçmiş olsun çok
Vay be, istendi mı nasıl bulunuyor. Acı bir durum. Gecmis olsun.
kanashibari
17-07-2014, 08:26
Öncelikli geçmiş olsun.
Ülkenin durumunun içler acısı olduğunu daha çok fark ediyor insan.
Yiğit Ş.
17-07-2014, 08:31
Geçmiş olsun, cihazların geri dönmesine sevindim. ama mevki sahibi birinin yardımı olmadan iş yaptıramadığın polisler için küfürü bastım..
MatraX_07
17-07-2014, 08:37
gözun aydın berkın bulman sevıd-ndırıcı
Ahh ahh guzelım Memleketım,ne halde
Aslında emniyet kimin nerde olduğunu adı gıbı bılıyor ama işine gelmıyor işte
SekoLive
17-07-2014, 08:38
firma sahibine saygı duydum. başkası olsa banane derdi hatrını kullanmazdı :)
geçmiş olsun