Orijinalini görmek için tıklayınız : Sualtı kılıfları
63owen63
16-07-2014, 11:13
Yazın denizde havuzda sualtında kullanmak için su altı kılıfı almak istiyorum, fotoğraf ve video çekecegim,
samsung s4, iphone 5s, ya da canon ixus 117hs bu 3'ünden herhangi birisiyle kullanabilmem yeterli benim için. Ama sanırım iphone dokunmatikleri su altında çalışmıyor ve fotoğraf çekilemiyor (netten okudugum kadarıyla)
Bu telefonlar ya da dijital fotoğraf makinesi su altında kullanan var mı, tecrübeleriniz neler ?
Nasıl bir ürün tavsiye edersiniz ? internetten düzgün bir satıcı ve ürün bulamadım açıkçası konuyla ilgili tecrübem olmadıgı için.
imprezaWRC
16-07-2014, 12:15
Konuyu takipteyim, bende kayınvalidenin yazlığına gittiğimde, paranoyaklık seviyem tavan yapıyor, camı çerçeveyi açık bırakıp denize gidiliyor, yahu evde klima var niye camları açık bırakıp gittiniz dediğimde burada birşey olmaz diye cevap alıyorum ama akabinde de yan komşunun evine, arabasına girmişler diyor buyur burdan yak :D
Sonuç olarak bende su geçirmez kılıf peşindeyim, anahtarı, cüzdanı kılıfa sokup suya öyle giresim var :D :D
P.S: Oğlum havuzda video çekip ne yapacan her yer fayans :D :D :D
34tb9544
16-07-2014, 12:23
Su alti icin en guzeli bence go pro bende su alti ici. Bakiyirum takipteyim
kesinlikle gopro hero3 black edition tavsiye ederim. bende kullanıyorum. şu ana kadar teknemde 35 m derinliğe saldım görüntü net ve çok geniş açı..
ip5 arkadasım abd den kap almıstı telefonun dokunmatıgı gayette calısıyordu
hatta video baslatıp suya attı daldı gitti aldı cekiyordu video :)
lnd_samet
16-07-2014, 13:02
canon 550D için alibabadan getirttim bende.
buradaki fiyatın 5/1 fiyatına. aynı ürün hemde.
neyse, çekim yapıyoruz, daha doğrusu. bayaa bayaa dış görütü gibi çekiyor. ama denizde daha tecrübe edemedim, oğlum denizi sevmeyince kullanamadık.
63owen63
16-07-2014, 13:06
go pro, sıradan kullanıcılar için çok uçuk fiyatta :)
Konuyu takipteyim, bende kayınvalidenin yazlığına gittiğimde, paranoyaklık seviyem tavan yapıyor, camı çerçeveyi açık bırakıp denize gidiliyor, yahu evde klima var niye camları açık bırakıp gittiniz dediğimde burada birşey olmaz diye cevap alıyorum ama akabinde de yan komşunun evine, arabasına girmişler diyor buyur burdan yak :D
Sonuç olarak bende su geçirmez kılıf peşindeyim, anahtarı, cüzdanı kılıfa sokup suya öyle giresim var :D :D
P.S: Oğlum havuzda video çekip ne yapacan her yer fayans :D :D :D
kılıfların derinlik kapasiteleri var abi, ben denizde de 4-5 metre altına dalış yapmayacagım için havuz yazdım, kapasiteye göre ürünler fiyatlar uçuyor :)
ip5 arkadasım abd den kap almıstı telefonun dokunmatıgı gayette calısıyordu
hatta video baslatıp suya attı daldı gitti aldı cekiyordu video :)
dokunmatigi suyun altındayken çalışmıyor, yani dışarda video açıp alta girebiliyorsun ama suyun altındayken fotograf çekeyim desen basmıyor yani,ancak zamanlama yaparak pratik çözüm sağlanabilir :)
onursumer
16-07-2014, 13:07
Su alti icin en guzeli bence go pro bende su alti ici. Bakiyirum takipteyim
bende go pro alıcaktımki sonradan sony action cam almaya karar verdim gps olduğundan daha hoşuma gitti
sualtı çekimi go pro kadar iyi değil ama beni tatmin etti
63owen63
16-07-2014, 13:08
onur fikir vermesi açısından paylaşabilecegin birşeyler var mı fotograf video vs
kılıf aldım ama henuz havuzda falan denemedim evde muslugun altına tuttum su almamıştı :)
mustafa-u
16-07-2014, 14:34
ben yaklaşık 2.5 yıldır bu ürünün i4 için olanını dağ bayır deniz demeden kullanıyorum ..
dokunmatiği falan gayet güzel sualtında hiçbir sıkıntı çıkarmayıp sorunsuz çalıştı tavsiye ederim ..
Waterproof Protective Plastic Case for Iphone 5 - Black + Army Green - Free Shipping - DealExtreme (http://www.dx.com/p/waterproof-protective-plastic-case-for-iphone-5-black-army-green-252660#.U8Zx8Pl_v_l)