Orijinalini görmek için tıklayınız : Fast And Furious Tokyo Drift Fragman
http://videos.streetfire.net/hottestvideos/8/F5F0375C-6704-4095-9911-FB2B4D65ACB0.htm
Manimillion
04-06-2006, 07:29
Bosch ishler bunlar....
halilcakir
04-06-2006, 10:19
Gitmicekmisin yani izlemeye?
ya film güzeldi 2. sinden itibaren b*kunu çıkardılar işin ..hele hele 2 film de uçarak yat a konmaları yokmuydu baygınlık geçirtti bana inş bunu biraz daha düzgn yaparlar
Manimillion
05-06-2006, 17:33
Gitmiyecem tabiki, cok abarti, vede burada kotu gozle bakilan bir film, bu filim yuzuden butun ozentiler sokaklara dokulup el freni, yada drift yapmaya calisacak, vede heryerde kazalar cogalacak. Kazalar cogaldikca, milletin modifiyeli arabalara bakis acisi degiscek, vede tepkisi fazlalasicak, polisler boshu boshun salak sacma seyler icin ceza kesecek.
Her F&F filminden sonra ayni sey oldu.
MUGENPOWE®
07-06-2006, 00:45
bu daa onjce werıldıydı
aslında çok merak ediyorum ama atmasyon bişey gibi gelio...
eriador+2168 o arabanın tekneye atlaması baya bi cıwıklaştırmış bence.
^^ANIL^^
12-06-2006, 05:12
abi o kapalı otoparkta ki yukarı doğru yan çıkma sahnesini yapıcak bi erkek göstersenize bana :):):):):) abartılırda bu kadarda olmaz ki
VolcanoS
12-06-2006, 09:25
ne zaman gösterime giriryo.*?
abi o kapalı otoparkta ki yukarı doğru yan çıkma sahnesini yapıcak bi erkek göstersenize bana :):):):):) abartılırda bu kadarda olmaz ki
Teknoloji gelii$ti mertlik bozuldu :p
^^ANIL^^
12-06-2006, 13:25
aynen öle ya vallahi görkem
bu yaz vizyona girceği yazıyor tanıtımda ama hangi ay belli değil :( hayal mahsülü yaaa :(
Filmden sonra deneyenler mutlaka olacaktr :D
tamirciler gene bayram etti desene :D
tokyo yarisina gitmeyen araba kullanmasin :hahaha:
M_PROJECT
20-06-2006, 07:56
bu gece gıttım :D ya ole cok gusel deıl aslında keichi var bı ıkı sahnede ama son sahnede vin diesel cıkıo fılmle ozdeslesmıs adamın bastan oynaması gerekırdı bence fılm bıttı daha cınema cıkısı 3 5 tane 350 sı olan veletler gaz gaz yanlamaya calısıordu otoparkta cok eglendık hallerıne :D
ya tr ye ne zamn gelio bilen warmı ?