Orijinalini görmek için tıklayınız : Ttnet altyapısı harici internet
Ahmet Saraçoğlu
16-07-2014, 12:23
Arkadaşlar ofisi taşıdık , fakat yeni bina olduğu için telekom altyapısı yok ve komşular vss toplanıp talepte bulunacak derken uzun bi süreci var.
Dsmart , dijitürk , uydunet veya gerhangi başka bi internet sağlayıcısından ; ttnet altyapısına ihtiyaç olmaksızın internet bağlatmamız teknik olarak mümkün mü?
yavuz364
16-07-2014, 12:36
Düşünürseniz bizim şirket uydu internet üzerinden mobil internet hizmeti sunuyor.. Ancak hızlar şuanda 4mbit in üzerinde yok diye biliyorum ve çatıya çanak koymanız gerekiyor. Ayrıca aylık ücretleri de normalden biraz yüksek..
Ancak tahmin ediyorum ki TTnet altyapısı olmadan diğer hiçbir sistemi kullanamazsınız..
dsmart zaten ttnetle aynı altyapıyı kullanıor die biliorm diğerlerinin altyapısı farklı bunların içinde en hızlı kurulum uydunette olur talebiniz o yönde olursa kısa sürede internete kavuşursunuz :)
edit: bulunduğunuz bölgede superonline fiber altyapısı varsa ona başvurmanızı tavsiye ederim
TTnet harici altyapısı olan tek firma superonline fibernet sanırım, türknette bişiler yapıyor bu sıra ama ondan emin değilim :)
onursumer
16-07-2014, 13:06
ttnet alt yapısı yok ise zaten diğer firmalar içinde aynı işlemler geçerli olucak
uydu net tarzı veya kablolu tv var ise kablo net tarzı bir sistem olursa anca olabilir
TTnet harici altyapısı olan tek firma superonline fibernet sanırım, türknette bişiler yapıyor bu sıra ama ondan emin değilim :)
yok hayır uydunet in ve digitürk ün de kendi altyapısı var bitek ttnetle dsmart aynı :)
yok hayır uydunet in ve digitürk ün de kendi altyapısı var bitek ttnetle dsmart aynı :)
ben normal adsl için demiştim, digiturk zaten superonline'nın internetini kullanıyordu en son. Uydunet zaten ayrı bi olay :)
ben normal adsl için demiştim, digiturk zaten superonline'nın internetini kullanıyordu en son. Uydunet zaten ayrı bi olay :)
adsl zaten genel bişey ttnet e ait olan bişey değil :) :)
iki farklı alt yapı mevcut. Türktelekom ve superonline. Eğer alt yapınızda bu ikisininde fiberi var ise ttnet,superonline ve dsmart gibi iss firmalarından internet alırsınız ve sıkıntı yaşamassınız. Türktelekom istemiyorsanız mutlaka Superonline tavsiye ederim. Ben 8 aydır fiber internetini 51 tl ye kullanıyorum. Sıfır sıkıntı.
Bu arada Dsmart iki alt yapıyıda kullanabilmekte. Bu durumda hangisi size fiyat olarak mantıklıysa onu tercih edebilirsiniz.
Erdem K.
16-07-2014, 15:18
sanırım konu yanlış yerde !
Ahmet Saraçoğlu
16-07-2014, 19:38
Telefondan girince yanlış seçmişim , elekronik bölümün açacaktım özür dilerim.
Dijitürkün söylediğine göre fiber altyapısı varmış ve dijitürk+internet çekiceklermiş.bakalım yarın görücez.