Orijinalini görmek için tıklayınız : Askerlik Muayene ile ilgili yardım
bilalasmali
16-07-2014, 16:12
Arkadaşlar geçen hafta tecili bozdurup askerliğe gitme kararı aldım ve muayene oldum.
Aile hekiminden sonra Askeri Hastane Dahiliye bölümüne sevk edildim.
Sonuç olarak 25 temmuzda dahiliyeye görünceğim fakat eğer beni kilodan heyete
yollarlar ise kaç gün içinde heyete girebilirim yani muayeneden hemen sonra 1-2 gün içinde heyete sokarlar mı yoksa bu süreç 1-2 hafta sürer mi?
Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim
Eğer kilon fazla ise dahiliye uzmana sevk eder, uzman bakar kurula sevk eder. Onlarda 1 yıl rapor verirler.
bilalasmali
16-07-2014, 16:16
Eğer kilon fazla ise dahiliye uzmana sevk eder, uzman bakar kurula sevk eder. Onlarda 1 yıl rapor verirler.
zaten aile hekimi kiloma baktı askeri hastanede dahiliye bölümüne sevk etti. Askeri hastanede dahiliye bölümünde muayenemden sonra kaç gün içinde heyete sokarlar?
SekoLive
16-07-2014, 16:17
yogunluga göre değişir haftada 2 gün heyet olması lazım.
bazen 2-3 hafta attıgı oluyordu
zaten aile hekimi kiloma baktı askeri hastanede dahiliye bölümüne sevk etti. Askeri hastanede dahiliye bölümünde muayenemden sonra kaç gün içinde heyete sokarlar?
Valla o iş biraz çetrefilli dahiliye uzmana sevk ettikten sonra ona muayne olmak dert oluyordu, yok orda olmaz ameliyatta olur yok deli gibi sıra olur vs.. sonra getir götür evrak işleri kaldı ki kurulda her gün yok haftanın belli günleri toplanıyor, o yüzden bir kaç gün iyimser olabilir biraz.
bilalasmali
16-07-2014, 16:20
Valla o iş biraz çetrefilli dahiliye uzmana sevk ettikten sonra ona muayne olmak dert oluyordu, yok orda olmaz ameliyatta olur yok deli gibi sıra olur vs.. sonra getir götür evrak işleri kaldı ki kurulda her gün yok haftanın belli günleri toplanıyor, o yüzden bir kaç gün iyimser olabilir biraz.
zaten saat 11.20 ye kasımpaşa askeri hastanesine randevu verdiler herhalde ben 10.30 da orda olurum akşama anca cıkarım hastaneden :)
bilalasmali
16-07-2014, 16:23
yogunluga göre değişir haftada 2 gün heyet olması lazım.
bazen 2-3 hafta attıgı oluyordu
Daha önce heyete girmişliğin var mı yoksa sadece bilgi mi?