Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : orjinal teybe jbl 75.4 anfi bağlamak

şaman
16-07-2014, 19:52
arkadaşlar elimde 75.4 anfi var buna ait HIGH LEVEL INPUT kabloları mevcut arabanın orjinal teybine anfi kablosu ve çevirici kullanmadan bu girişler ile sistemi kurabilirmiyim? bildiğim kadarıyla teybin çıkışları buna bağlanıyor diye biliyorum yanlışsam düzeltin:)

http://i929.photobucket.com/albums/ad138/zacisme/Real%20Business/P3160069.jpg

Oznsrl
16-07-2014, 20:35
evet abi doğru biliyosun teypte tetik kablosu bağlıcak yerde varsa önden arkaya 4 tane ses 1 tanede tetik kablosu çekersen rahatlkla kullanırsın :)

şaman
16-07-2014, 20:40
evet abi doğru biliyosun teypte tetik kablosu bağlıcak yerde varsa önden arkaya 4 tane ses 1 tanede tetik kablosu çekersen rahatlkla kullanırsın :)

tetik kablosunu unuttum ben iyi oldu hatırlattın onu nasıl çözeriz biliyonmu

Oznsrl
16-07-2014, 20:42
tetik kablosunu unuttum ben iyi oldu hatırlattın onu nasıl çözeriz biliyonmu

valla abi onu tam bilmiyorum ama kontağı açınca açılan kapatınca kapanan teyplerde oluyor heralde tetik kablosu olayı eğer yoksa yine çevirici şart galiba

mr.korhan
16-07-2014, 20:45
Yada direk kontak ceyranından rmt alacaksınız. kontağı çevirdiğinizde direk anfi açılacak.
high level input girisi nimetdir :)

meganes
16-07-2014, 20:47
Ben hiç sorun yaşamadım ama remotu kontaktan alınca parazit alıyo vs gibi sorunlar duydum,birkaç arabada bende bir elimde ölçü aleti bir elimde teyip aç kapa aç kapa biryerden buluyorum +12'yi :) Mesela kumanda kolu veya teyip ekranına genelde teyip açılınca bi voltaj geliyor orlardan alıyorum,şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım

şaman
16-07-2014, 20:49
valla abi onu tam bilmiyorum ama kontağı açınca açılan kapatınca kapanan teyplerde oluyor heralde tetik kablosu olayı eğer yoksa yine çevirici şart galiba

bu arada bende araştırdım biraz tetik için kontağı açınca elektrik gelen bir uç bulup tetik girişini yapıyormuşuz yani kontak kapanınca anfi elektriği kesicek burda önemli olan arabanın orjinal tesisatına zarar vermicek bir kablo seçilmeli

şaman
16-07-2014, 20:51
bilgiler için teşekkürler arkadaşlar az çok biliyordum ama emin olmak istedim belki atladığım yer vardır

alfonso4474
04-08-2014, 08:58
konu açmıyım bende ogrenmek ıstıyodum high level ınput ne ıcın kullanılyo tam olarak amacı nedır

Boldenon
04-08-2014, 09:40
konu açmıyım bende ogrenmek ıstıyodum high level ınput ne ıcın kullanılyo tam olarak amacı nedır

çevirici kullanmadan veya teybin varsa diğer anfi çıkışlarını kullanmadan direk hoparlörlere giden ses çıkışlarını bu girişlere bağlayabilirsiniz. çok anfili sistemlerde veya arabasının orj teybini değiştirmek istemeyenler, çevirici istemeyenler için iyi bir özelliktir.