PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tek kişi tatil önerini

Ferhat_V
17-07-2014, 15:20
arkadaşlar bayram öncesi yada bayram sonrası tatile gitme planım var..ama yanımda gidecek kimsem yok daha doğrusu arkadaş olarak kimse yok ailemlede gitmek istemiyorum...

7 10 gün..türkiye sınırlarında..otel yada pansiyon ev tarzı ne olursa farketmez..nerelere gidilir ne yapılır.tek başına çok sıkarmı..?

çeşme nasıldır tek başına bi kaç arkadaşım gittiler fotolardan güzel gibi duruyor hiç gitmedim daha önce.. amaç hem tatil hem gezme eğlenme..

Kahn23
17-07-2014, 15:22
Çeşme bu aralar revaçta.
Elektronik müzik dinliyorsan 28-29 Temmuzda Çeşme Propaganda Beach'te festival var.
Bekar olsam kaçırmam ;)

B.Koçer
17-07-2014, 15:49
Abicim sen çeşme türevlerine gel biz sana arkadas oluruz yabancılık çektirmeyiz :D

SekoLive
17-07-2014, 15:53
Araç varsa, tek başıma olsam çanakkaleden muğla-antalya ya kadar iner gözüme kestrdiğim 1-2 gün kalır ordan devam ederdim tek biyere sabitlemezdim kendimi.

Mr.K
17-07-2014, 15:57
Araç varsa, tek başıma olsam çanakkaleden muğla-antalya ya kadar iner gözüme kestrdiğim 1-2 gün kalır ordan devam ederdim tek biyere sabitlemezdim kendimi.

bende farklı bi öneride buluniyim :)

1-2gün çeşme(programları vs takip et netten nokta atışı yap)
ordan 1-2gün marmaris
marmaris çık
1-2gün bodrum

miss. : )

hotel.com
booking.com

pansiyon otel motel alayına bakabilirsin.hotel.com genelde en ucuz seçenek oluyo bilgine..

Berk007
17-07-2014, 16:08
çeşme pahalıdır.
uygun fiyatlarda otel bulman o tarih aralığında çok zor.
beachlere girişler ortalama 40-50 TL. kimisinde içecek var kimisinde içecek yok bilete dahil olarak.
tek başına gece mekanlarına girmen bir hayli zor. ancak yukarıda yazılan etkinlikler gibi etkinliklere katılabilirsin. o da çeşmede çok nadir olur ki electronica olması büyük şans. tahmini 5000 kişi bekleniyor o organizasyona. :)
onun haricinde babylondan haftalık giriş alabilirsin 200 TL. yüzerek yan mekanlara da geçersin iskelelerden :D tabi salakta :D
arabasız çok zor, arabayla ayrı zor. iki kilit noktada sürekli olarak polis çevirmeleri oluyor. gerek alkol gerekse radar kontrolleri hemen hemen her gün mevcut.
başka öğrenmek istediğin birşeyler var ise çeşme ile alakalı sorabilirsin.

63owen63
17-07-2014, 16:13
Deniz,alkol kum güneş vs degil de alternatif bir tatil ve farklı bir deneyim yaşamak istiyorsan

Dedetepe ekolojik çiftliginde gönüllü ol orada kal,
Dedetepe Çiftliği, ağırlıkla Zeytinyağı üreten bir Eko-Çiftlik / Kamp. Kuruluşundan bu yana gönüllüleri ağırlıyor ve 2010′dan beri Ekolojik Kampyeri olarak çalışıyoruz.

siteyi incele

Dedetepe - Ekolojik Yaşam Çiftliği (http://www.dedetepe.org/)

video yu da izleyebilirsin fikir verir

Bir Avuç Toprak - Dedetepe Çiftliği - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=hmUciqlokl0)

K0213
17-07-2014, 17:49
tek başına olimposa git, 2. günde 10 kişilik arkadaş çevresi bulursun, 7. günün sonunda kimin odasında kaldığını karıştırırsın :)

onursumer
17-07-2014, 18:02
ben her sene izmir üzerinden 1,2 gun kuşadası didim ve bodrum yapıyorum donuşte çeşmeye uğrayıp istanbula donuyorum

gittiğin yerdeki duruma gore kalıcağın gun sayısını ayarlarsın ben bu guzergahta tek başına sıkılıcağını duşunmuyorum :D :D

Yiğit G.
17-07-2014, 18:07
kasma bence ordan oraya... antalyada güzel bir herşey dahil tatil köyüne git... gündüz öğlene kadar uyu , öğleden sonra aksama kadar havuz deniz güneşlen... akşamda tatil köyündeki sevgili bekar turistlerle ilgilen http://www.torrent-oyun.com/Smileys/default/naughty.gif hergün bu döngüyü tekrarla... Ben bekarkan hep öyle yapardım http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/07/17/icon_smile_disapprove.gif

Emre Akçay
17-07-2014, 19:43
Yeni geldim Çeşme'den. Fiyatları uçmuş ya. Daha önce Kuşadası ve Didim'deydim daha mantıklı.

Evrenoz
17-07-2014, 19:45
Tek kişi gideceğine hiç gitme

Onamdar
17-07-2014, 19:50
Fethiye kelebekler vadisine git
Biraz sosyal bi insansan eğer deli gibi çevre yaparsın ama gitmeden önce bi araştır medeniyetten uzak bi yer yol filan yok tekneyle gidiliyor

can3541
17-07-2014, 19:53
Tek başına Çeşme pek mantıklı değil;dalyanda tek başına rakı balık yapsan yapılmaz,gece klube girmeyi geçtim,gündüz popüler beachlere girmen bile çok zor kaldı ki hiç bir yeri bilmiyorsun çeşmede gidilen yerler birbirinden uzaktır,bence en mantıklısı turistin bol olduğu yerlerde herşey dahil tatil köyü.

Safran
17-07-2014, 20:39
aynı sorun bendede var gidicem ama arkadaş bulamadım yiğit abi yazdığını biraz daha açarısın geçen sene kemere gittim bu sene plan yapamadım

BarVtec
17-07-2014, 20:54
arkadaşlar bayram öncesi yada bayram sonrası tatile gitme planım var..ama yanımda gidecek kimsem yok daha doğrusu arkadaş olarak kimse yok ailemlede gitmek istemiyorum...

7 10 gün..türkiye sınırlarında..otel yada pansiyon ev tarzı ne olursa farketmez..nerelere gidilir ne yapılır.tek başına çok sıkarmı..?

çeşme nasıldır tek başına bi kaç arkadaşım gittiler fotolardan güzel gibi duruyor hiç gitmedim daha önce.. amaç hem tatil hem gezme eğlenme..

Daha önce bende böyle birsey yaptım,sosyal yanımiyidir hemen çevre yaparım dersen 5star herşey dahil bir otele git.İllaki birileriyle kaynaşırsın,bana sorsan ben bir turla gezmeyi tercih ederim.kültür turlar var araştır daha zevkli olur.Deniz kum güneş tarzı tatiller 2-3 gün sonra tek başına iken sıkabiliyor ne kadar yeni insan tanısanda yakın bir arkadaş olmadan olmuyor yani.Ama turlarda sıkılmassın zevkli geçebilir.:icon_tup:

ömerve
17-07-2014, 21:34
Erdek derim.Araçla gideceksen yenikapıdan bandırmaya geç oradan geze geze erdeğe gir.
10 numara tatil yaparsın.

Erdem K.
18-07-2014, 07:21
tek kişi için kafa dinlemelik soft bir tatilin adresi bence kaş...

skunk11
18-07-2014, 07:34
Biraz daha sakin, sessiz bir şey düşünürsen benim fikrim çadır at :) Ben genelde yılda bi 10 15 gün tek başıma çadır atarım, 4-5 gün deniz kıyısında 7-8 gün de ormanlık alanda filan atabilirsin. Deniz kıyısı istersen, kaş'ı öneririm sıcaklar bunaltıcı derecede olmadan önce gitmekte fayda var çünkü güneş içine doğuyor ve geceleri esmiyor :D

TayfunS
18-07-2014, 12:03
Antalya Adrasan sakin diyolar :) gunlugu 100 tl bungalov evlerinin

HaKo
18-07-2014, 12:18
tek söyleyebileceğim tek başına çıkacaksan çeşmeye gitme.

Ben olsam tatil köyüne ya da arkadaşların dediği gibi olimpos ölü deniz gibi alternatiflere bakarım.

lnd_samet
18-07-2014, 13:55
olimpos :D yaptım bekar olsam zerre düşünmem :D

Ferhat_V
19-07-2014, 01:37
olimpos :D yaptım bekar olsam zerre düşünmem :D

biraz daha açarmısın burayı hem bekarım hem yanlızım :D:D

düşüncem burayı ama mekan giriş çıkışları sıkıntı olucak en basiti otel yada ev bile tek başına kalamıycam :(

Ferhat_V
19-07-2014, 01:39
tek söyleyebileceğim tek başına çıkacaksan çeşmeye gitme.

Ben olsam tatil köyüne ya da arkadaşların dediği gibi olimpos ölü deniz gibi alternatiflere bakarım.

çeşmeye gidenler hep arkadaş olarak gidiyorlar bende ona dikkat ettim tek başına bu ülkede bir tatilin zevki olmayacak anlaşılan..

Ferhat_V
19-07-2014, 01:40
Antalya Adrasan sakin diyolar :) gunlugu 100 tl bungalov evlerinin

teşekkürler orayı araştırayım.

Ferhat_V
19-07-2014, 01:42
Çeşme bu aralar revaçta.
Elektronik müzik dinliyorsan 28-29 Temmuzda Çeşme Propaganda Beach'te festival var.
Bekar olsam kaçırmam ;)

müziğin her türlüsünü dinleriz maksat eğlence olsun..çeşme zor olucak gibi tek başına...yalova tarafına geç diyenler var 1 vapurla ordayım oraya bakıcam..

Ferhat_V
19-07-2014, 01:43
Abicim sen çeşme türevlerine gel biz sana arkadas oluruz yabancılık çektirmeyiz :D

hahahha eyvallah gelirsem haber ederim ama çeşme olmacayak gibi...ne yol çekesim var ne araba kullanasım...yakın zamanda 1500 km yol yaptım artık uzun yola tek çıkmam..

Onrcn
19-07-2014, 01:45
Hersey dahil, kalabalik otel. Ne oldugunu anlamazsin :D

Ferhat_V
19-07-2014, 01:52

çanakkale ters kalıyor yol yapmak gibi düşüncem yok çünkü uzun yoldan yeni geldim bıktım vallahi..ne yakıtı ne cezası radarı hep sıkıntı..

bende farklı bi öneride buluniyim :)

1-2gün çeşme(programları vs takip et netten nokta atışı yap)
ordan 1-2gün marmaris
marmaris çık
1-2gün bodrum

miss. : )

hotel.com
booking.com

pansiyon otel motel alayına bakabilirsin.hotel.com genelde en ucuz seçenek oluyo bilgine..
çok teşekkürler baktım sitelerden yerlere şehir şehir turlamak güzel olur ama tek bi yerde kalıp orayı gezmek daha kolay geliyor nedense :D

çeşme pahalıdır.
uygun fiyatlarda otel bulman o tarih aralığında çok zor.
beachlere girişler ortalama 40-50 TL. kimisinde içecek var kimisinde içecek yok bilete dahil olarak.
tek başına gece mekanlarına girmen bir hayli zor. ancak yukarıda yazılan etkinlikler gibi etkinliklere katılabilirsin. o da çeşmede çok nadir olur ki electronica olması büyük şans. tahmini 5000 kişi bekleniyor o organizasyona. :)
onun haricinde babylondan haftalık giriş alabilirsin 200 TL. yüzerek yan mekanlara da geçersin iskelelerden :D tabi salakta :D
arabasız çok zor, arabayla ayrı zor. iki kilit noktada sürekli olarak polis çevirmeleri oluyor. gerek alkol gerekse radar kontrolleri hemen hemen her gün mevcut.
başka öğrenmek istediğin birşeyler var ise çeşme ile alakalı sorabilirsin.

hepten vazgeçirdin çeşmeden abi...tek başına sınırsızca eğlenicek canım sıkılınca eve otele dönecek bi yer arıyordum ama çeşmede her mekan sıkıntı çıkarır gibi..:icon_tup:

Deniz,alkol kum güneş vs degil de alternatif bir tatil ve farklı bir deneyim yaşamak istiyorsan

Dedetepe ekolojik çiftliginde gönüllü ol orada kal,
Dedetepe Çiftliği, ağırlıkla Zeytinyağı üreten bir Eko-Çiftlik / Kamp. Kuruluşundan bu yana gönüllüleri ağırlıyor ve 2010′dan beri Ekolojik Kampyeri olarak çalışıyoruz.

siteyi incele

Dedetepe - Ekolojik Yaşam Çiftliği (http://www.dedetepe.org/)

video yu da izleyebilirsin fikir verir

Bir Avuç Toprak - Dedetepe Çiftliği - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=hmUciqlokl0)

tek başına olimposa git, 2. günde 10 kişilik arkadaş çevresi bulursun, 7. günün sonunda kimin odasında kaldığını karıştırırsın :)
yok ben almıyım amacım yiyip içip denize girip eğlenmek sıkar beni bu :D

ben her sene izmir üzerinden 1,2 gun kuşadası didim ve bodrum yapıyorum donuşte çeşmeye uğrayıp istanbula donuyorum

gittiğin yerdeki duruma gore kalıcağın gun sayısını ayarlarsın ben bu guzergahta tek başına sıkılıcağını duşunmuyorum :D :D

bu güzergahta nerelerde kalıyorsun sıkıntı çıkmıyormu tek başına ? otel yada ev kiralama mekan girişleri ıvır zıvır ?

kasma bence ordan oraya... antalyada güzel bir herşey dahil tatil köyüne git... gündüz öğlene kadar uyu , öğleden sonra aksama kadar havuz deniz güneşlen... akşamda tatil köyündeki sevgili bekar turistlerle ilgilen http://www.torrent-oyun.com/Smileys/default/naughty.gif hergün bu döngüyü tekrarla... Ben bekarkan hep öyle yapardım http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/07/17/icon_smile_disapprove.gif
aynı kafadayız :D yat kalk yemek ye denize gir tam benim işim..:)

Yeni geldim Çeşme'den. Fiyatları uçmuş ya. Daha önce Kuşadası ve Didim'deydim daha mantıklı.
:icon_tup:

gel beraber gidelim abi :D valla kimsem yok olsa arkadaş çevresiyle eğlence çok daha farklı olurdu eminim..aile ilede sıkıyor zaten istanbulda sabahım akşamım onlarla..tatil hem keyif hem kaçamak gibi bişey olcaktı..

Fethiye kelebekler vadisine git
Biraz sosyal bi insansan eğer deli gibi çevre yaparsın ama gitmeden önce bi araştır medeniyetten uzak bi yer yol filan yok tekneyle gidiliyor
sosyallikle alakam yok adres sorana cevap veresim bile yok öyle biriyim :D bana zor yani kaynaşmak :D

Tek başına Çeşme pek mantıklı değil;dalyanda tek başına rakı balık yapsan yapılmaz,gece klube girmeyi geçtim,gündüz popüler beachlere girmen bile çok zor kaldı ki hiç bir yeri bilmiyorsun çeşmede gidilen yerler birbirinden uzaktır,bence en mantıklısı turistin bol olduğu yerlerde herşey dahil tatil köyü.
:icon_tup: teşekkürler.

Ferhat_V
19-07-2014, 01:56
Daha önce bende böyle birsey yaptım,sosyal yanımiyidir hemen çevre yaparım dersen 5star herşey dahil bir otele git.İllaki birileriyle kaynaşırsın,bana sorsan ben bir turla gezmeyi tercih ederim.kültür turlar var araştır daha zevkli olur.Deniz kum güneş tarzı tatiller 2-3 gün sonra tek başına iken sıkabiliyor ne kadar yeni insan tanısanda yakın bir arkadaş olmadan olmuyor yani.Ama turlarda sıkılmassın zevkli geçebilir.:icon_tup:

sosyal değilim soru sorulursa anca cevap verir oturur telefonuma bakarım..:D çevre yapmam zor amaç sadece eğlenmek vakit geçirmek denize ve havuza girip akşamlarıda birşeyler içmek.

Erdek derim.Araçla gideceksen yenikapıdan bandırmaya geç oradan geze geze erdeğe gir.
10 numara tatil yaparsın.

evet en yakını ve kolayı bu olcak gibi çıkarcık erdek...teşekkürler.

tek kişi için kafa dinlemelik soft bir tatilin adresi bence kaş...
şimdi netten baktım güzel gibi ama mekan girişlerinde sıkıntı yaşarmıyız ? otel yada club vb. ?

Biraz daha sakin, sessiz bir şey düşünürsen benim fikrim çadır at :) Ben genelde yılda bi 10 15 gün tek başıma çadır atarım, 4-5 gün deniz kıyısında 7-8 gün de ormanlık alanda filan atabilirsin. Deniz kıyısı istersen, kaş'ı öneririm sıcaklar bunaltıcı derecede olmadan önce gitmekte fayda var çünkü güneş içine doğuyor ve geceleri esmiyor :D

yok bu fikir bana çok uzak :D olabildiğince hazır ve rahat yaşamak istiyorum zaten topu topu 1 hafta 10 gün..çadırı kur taşı filan orman yada sahilde olmaz..tek başınada keyif vermez :D

Ferhat_V
19-07-2014, 02:00
Hersey dahil, kalabalik otel. Ne oldugunu anlamazsin :D

şehir ve otel ismi alayım :D şöyle bekar birinin her türlü ! rahat edebileceği eğlenebileceği bi yer :D:D

berkay_aydin
19-07-2014, 02:32
bende araştırdım 2 arkadaş dolaşalım dedik hiçbir tatil köyü kabul etmiyor online rezarvasyonla :) bayan olması şart

Oznsrl
19-07-2014, 02:39
ben tek gidicek olsam avşa adasına giderdim turist falan pek yok hep türk daha rahat olur gibi :)

VW6R
19-07-2014, 06:11
Geçen hafta antalyadan kalıp balıkesir erdek' e gittim 5 gün doya doya huzuru yaşadım tavsiye ederim

ceratoniaorg
19-07-2014, 09:28
Kemer'den bir tatil köyü ayarla. Söylendiği gibi aynen öğlene kadar uyu sonra animasyonlara 1-2 katıl animatör ile mutlaka diyaloğa gir! Akşamları zaten otel clublara servis yapıyor giriş problemi yaşamazsın animatör ile de aran iyiyse baya güzel bir tatil yaşarsın.

c20let
19-07-2014, 09:48
Madem çok sosyal değilsin gel Kuşadası'na. Efes-şirince-meryem ana-priene-didim-milet-bergama-pamukkale-bot-jeep safari-at çiftliği-milli park-adaland-aqua fantasy- vs turlarına katılırsın gündüzleri. Geceleri barlar sokağı ve kale içindeki çoğu mekana damsız girebilirsin. Denizi temiz ama dalgalı olduğu için genelde ben pek sevmiyorum. :D

Yiğit G.
19-07-2014, 10:02

ya bırak allahaskına artık tek kişi gidemicen ya tatile , kıskanma bekar adamları :D Sen git kardeşim tek başına bak beni dinle.Ben en güzel ve en skorlu tatillerimi hep tek basımayken yaptım... güzel bir müzik albümü yap kendine ... tablet'ini çizgi roman ve kitaplarla doldur... Tek basına git gündüz dinlen aksam enerjini harca...

orhan_guney
19-07-2014, 10:27
hazır konu varken sorum bende, bu istanbul yakınlarında, yanlız kafa dınlemek ıcın 2 gün nereyi tavsiye edersiniz ?

maverick2305
19-07-2014, 10:48
Erdek'e gelceklere yardımcı olabilirim ama bayramda inanılmaz bir kalabalık bekliyoruz yer sıkıntısı olabilir ayrıca bekar tek başına kalıcak birisi için fiyatlarda ağır gelebilir ve çoğu işletme bekarlara yer vermek istemiyor bayanlar hariç :) evlerini kiraya veren yerli halktan yer kiralamak daha mantıklı gibi bekar gelicekler için.

BTU38
19-07-2014, 15:32

Çıkayım hemen yola birlikte gidelim abi :)

VW6R
19-07-2014, 15:42
Erdek'e gelceklere yardımcı olabilirim ama bayramda inanılmaz bir kalabalık bekliyoruz yer sıkıntısı olabilir ayrıca bekar tek başına kalıcak birisi için fiyatlarda ağır gelebilir ve çoğu işletme bekarlara yer vermek istemiyor bayanlar hariç :) evlerini kiraya veren yerli halktan yer kiralamak daha mantıklı gibi bekar gelicekler için.

Evet fiyatlar pahalıydı çoğu yerde ama biz şans eseri adamın face reklamından bulduk oliva havuzlu pansiyon diye bir yer aile işletmesi bungalov evde kalmıştık. Çok komik bir rakama harika bir tatil yaptık. Keşke gitmeden sizin bu postu görmüş olsaydım :) Araba kiralamayı düşündük yanlış hatırlamıyorsam 140 Tl felan demişlerdi

Thracian
19-07-2014, 18:08

Tek sen kesin gel, Tip bozuk değilse azıcıkta ingilizce varsa :) Rus pazarının olduğu bi otele git :D

maverick2305
20-07-2014, 16:46
Evet fiyatlar pahalıydı çoğu yerde ama biz şans eseri adamın face reklamından bulduk oliva havuzlu pansiyon diye bir yer aile işletmesi bungalov evde kalmıştık. Çok komik bir rakama harika bir tatil yaptık. Keşke gitmeden sizin bu postu görmüş olsaydım :) Araba kiralamayı düşündük yanlış hatırlamıyorsam 140 Tl felan demişlerdi

Bir sonraki sefere beklerim,ben ocaklar beldesinde oturuyorum aslen,burasi biraz daha salas sehir havasi pek olmayan huzurlu bir kasaba havasinda erdekten 5 km uzaklikta erdek'e geliceklerin gormelerini isterim erdekten daha cok begeniceginize eminim.

suk3b3
20-07-2014, 17:24
bi kac gün oldu Antalyada yaptk geldk tatili 3 arkadaş. gayet eğlendik. Lara Konyaaltı kemer de takıldık. bar &clup olarak tudors arena ve ally club gayet güzel. kaleiçinde takilacak mekan da fazla.
Eğer tek gideceksen bir adet cbr 600rr :) sırt çantası , kask ve bi miktar para ile hayal edemeyeceğin şeyler yaşarsn :)

nakayama
20-07-2014, 18:25
olympos tek işi için en ideali hiç sıkılmazsın emin ol :D

_yekta_
20-07-2014, 18:53
hazır konu varken sorum bende, bu istanbul yakınlarında, yanlız kafa dınlemek ıcın 2 gün nereyi tavsiye edersiniz ?

trakyada birçok alternatif var iğneada , saroz körfezi , marmara , avşa vb adalar

VW6R
20-07-2014, 20:03
Bir sonraki sefere beklerim,ben ocaklar beldesinde oturuyorum aslen,burasi biraz daha salas sehir havasi pek olmayan huzurlu bir kasaba havasinda erdekten 5 km uzaklikta erdek'e geliceklerin gormelerini isterim erdekten daha cok begeniceginize eminim.

Benim kaldığım pansiyon da ocaklardaydı. Gerçekten çok beğendim olumsuz olarak sadece yemekler ve ulaşım pahalı geldi. Sahili kumsalı çok güzel ama denizi pek beğenmedim deniz anası ve vatoz vardı. Akşam sahil yürüyüşleri çok keyif vericiydi. Çiftlerin gitmesini tavsiye ederim. İnşallah bir daha ki sefere görüşürüz